- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kb. egy hete használom a telefont, de arra nem jöttem rá, hogy a lock screenen való értesítést hogyan kell bekapcsolni. Elvileg minden szükséges dolog engedélyezve van, mégis ha kapok egy üzenetet, azt nem írja ki a lock screenre, csak pár pillanatra felvillan a kijelzőm, majd elkezd pulzálni az értesítési LED. Más tapasztalt ilyet?
-
starr
őstag
válasz
MATEO6600 #2092 üzenetére
Igen androidon nem játszik a yt a háttérben.
Sok mindent kipróbáltam mostanában, én is WP-s voltam 4 évig, egy hónapja váltottam.
Képekhez Quickpic, videókra MX player, zenére Blackplayer, böngésző sztem a gyári. Kamera "A better camera" vagy Open camera, de van sok jó. Roottal megoldható a DNG mentés, és korlátozottan a 192kHz-es audio is. -
MATEO6600
őstag
Hali!
A mai nappal én is beléptem a boldog telefontulajok klubbjába
Eddig maximálisan meg vagyok elégedve vele, életem első androidos telefonja!
Emiatt rögtön lenne is pár alap kérdésem:
A helyesírás ellenőrzőt akárhogy is próbáltam, de nem sikerült kikapcsolni... csak azt engedi, hogy a névjegyeket békén hagyja-e.
A gyári YT alkalmazásra rá lehet valahogy erőszakolni hogy alapból 720p-ben játssza a videókat? ez se sikerült. Háttérben sajna nem fut a lejátszás ezzel
Valamint tudnátok mondani egy oldalt, ahol alapvető alkalmazások vannak felsorolva a telefonra?
Eddig WP-s voltam, és ott böngészőből 1 volt, itt meg a gyárin kívül van a Chrome, Firefox, stb... el vagyok veszve a rengetegben -
tusik
tag
Az elmúlt 1 órában 2X újraindult önmagától. Ez mennyire jellemző?
-
mdraco
őstag
válasz
manchester99 #2085 üzenetére
Mennyi idő alatt jött meg? Én "China Post Ordinary Small Packet Plus"-t választottam.
-
ianhoward
tag
válasz
ianhoward #2031 üzenetére
Szóval két napja van a telefon nálam. Egy nap aktív használat után nagyon meg vagyok elégedve.
Eddig egy Huawei P8 Lite volt, de abszólút nem gond az átállás. Korábban olvastam, hogy a gombokat nehéz megszokni. Szerintem pofon egyszerű. Semmi gond nincs ezzel, sem a rendszerrel.
A beállítások kicsit szerteágazóbbak, de van kereső pikk-pakk meg lehet találni mindent.
Akinek kétejei vannak, hát ne legyenek!Kérdés: A telefon 8.2.9.0 Global rommal jött, felajánlotta a frissítést 8.2.10.0 MAMMIEA stabil-ra.
Fel lehet tenni, minden ok vele? Esetleg vmi hiba ebben a frissítésben?Rendeltem egy tokot: ezt
Olcsó, matt, tapintása jó, de pontatlan. A jobb oldali lezáró gomb alatt eláll kicsit. Nem javasolt.
Jön majd egy drágább remélem az már jó lesz. -
lacentos
tag
Alakulnak a dolgok.
[link] -
mdraco
őstag
Mit szóltok jó ez? [link]
Akarok rendelni párat belőle, valamelyiket csak sikerült felrakni rendesen . -
lócitrom
őstag
-
starr
őstag
Sziasztok!
Van valami megoldás arra, hogy fülhallgatónál ne okoskodjon, hogy túl hangos lesz az nekem?
Amúgy sem túl hangos ez a telefon. -
evabf
tag
válasz
Viktor0610 #2075 üzenetére
Köszönöm a választ. Gyári beállítások előtt mivel érdemes mentést csinálni? (A napokban égettem meg magam egy Lenovoval, a hasonló malőrt szeretném elkerülni
).
-
-
evabf
tag
Sziasztok, tegnap találkoztam azzal a problémával, ha az akksi lemerült kb 5-9 %-ra, hiába dugom töltőre, nem indul a töltés, csak ki-bekapcsolás után. Jól gondolom, hogy ez nem normális? Valakinek valamilyen ötlete volna ezzel kapcsolatban?
-
irnixxx
csendes tag
Random reboot
-
bunnyhu
senior tag
Nézegetem a futó appokat, találtam egy MBN test névre hallgatót. Rákeresve más is futja a köröket, meg hogy zabálja az akksit erősen. Csak találgatásokat találtam, úgyhogy kikapcsoltam a rákba. Valakinek tapasztalara erről, esetleg mi az amit bátran ki lehet lőni, leszedni mert felesleges a global rom-ban?
Pl. azt a kínai írást segítő vackot is kidobtam.Illetve ami gondom van, hogy töltöttem háttérképet a MIUI háttérkép-pel, de ahogy rákattintot crash-el és nem is bírom természetesen berakni. Hasonló tapasztalat?
-
kokopo
aktív tag
XIAOMI.EU GLOBAL ROM REDMI 4/4x (7.1.2)( nougat) v7.7.6 (szerintem beta)
[link]
Eddig okes, kar hogy nem sima android, hanem MIUI-s
Valami beallitast/app-ot tudtok, hogy a nemfogadott hivas led ne annyira "felholtkent" pislogjon ? -
Medve81
tag
Van arra valami megoldás, hogy a képernyő tetejéről lehúzható "kapcsolók" (Wifi, BT, GPS, stb.) esetén ne egyesével lehessen átállítani azokat?
Mivel minden átkapcsolás után újra le kell húzni a menüt.
-
Jakuu
őstag
válasz
lócitrom #2059 üzenetére
Vegulis megoldottam sima sd kartyara csinaltam a miuin belul egy backupot, aztan attettem a kartyat es bemasoltam oda ahova kell, de ettol fuggetlenul nem ertem miert nem sikerult ugy atvinnem a dolgokat, kizarolag a dokumentumok mentek at, a contactok, smsek,alkalmazasok es beallitasok nem.
-
lacentos
tag
Én rendeltem folyékony fóliát 3 hete rajta van idáig semmi gond vele.
-
Lil21
csendes tag
Jaj-juj... ezek a képek... Ma érkeztek meg az imakos üvegfóliák (fekete és fehér - amit itt is ajánlottak többen), de én konkrétan megkérem egyik haveromat, rakja fel, nem merem bevállalni... XD
Arany telefonom van, de végül a fehér elejűt választottam... pedig utálom, hogy arany telefon létére az eleje fehér... de valahogy az az arany képen nem volt szép.
(Amúgy kegyetlen parázok, mióta pár hete megvan, nehogy összekarcoljam, pamuttok-féleségben van, nekem nincsenek rajta csikarások, nem olyan kijelzőnek tűnik, mint ami hamar csikaródna.) -
mdraco
őstag
8.2.12.0 global hivatalos, updaterrel most frissítem. http://bigota.d.miui.com/V8.2.12.0.MAMMIEA/miui_HM4XGlobal_V8.2.12.0.MAMMIEA_1f1695fa9b_6.0.zip
-
blackmoto
senior tag
Sajnos hajszálkarcok már vannak az enyémen. pedig nálam jobban nem vigyáz a telefonra senki. Csak a bal zsebben van mindig. semmi nincs mellette. meg abban a zsebben más se kerül soha, mégis az egyszerű por amit össze szed és én meg törölgetem az ingembe, megkarcolhatja. 😣
-
lócitrom
őstag
akkor felhőbe szinkronizálj fel valamint csinálj a telefonnal biztonsági mentést. ha megvan, másold át kártyára vagy gépre a mentést és az új telefonon pedig másold be ugyanabba a könyvtárba a mentést, ahova kell. ezután az új telefonon a biztonsági mentésben vissza tudod állítani az előző telefon tartalmát. nyilván ez kicsivel hosszabb procedúra, de a végeredmény ugyanaz.
-
dontpanic
tag
válasz
spiderpig820 #2057 üzenetére
Én évek óta nem találtam jobbat a LINE (dodol) launchernél.
Van icon badge, swipe/gesztusvezérlés /, gyors (szerintem), mappába tehető ikonok (az appdrawer-ben is), tetszőlegesen/manuálisan sorbarendezhető ikonok az app drawerben (amit a NOVA még mindig nem tud) stbstb. -
Jakuu
őstag
Megjött a telefon, ami szép és jó, de egyből beleszaladt egy problémába. Nem tudom atkoltoztetni a mi moverrel (atkoltoztetes) az adatokat. Kiirja a vegen, hogy az adat fogadasa sikertelen, meg ha csak az sms szovegeket jelolom ki egyedul. Az adatatvitel pedig mukodik.
-
snyper990
őstag
válasz
spiderpig820 #2054 üzenetére
Ilyen esetekben kell elolvasni az adott alkalmazás leírását:
"Unread Counts - Never miss a message. Unread count badges for Hangouts, SMS, Gmail and more using the TeslaUnread plugin"
Bár úgy látom, ez csak a Prime-hoz van. Figyelni kell, szokták leárazni, én tavaly karácsonykor vettem meg kemény 125 Ft-ért
-
ra^ven
senior tag
A telefon esetében van gond a bluetooth-al, hol csatlakozik hol nem, van hogy ledobja, a korábbi ZTE telfonomnál stabil volt.
8.2.9.0 -nál és 8.2.10.0 is ez van.
Remélem ez helyrejön idővel.Más: Akinek nem tetszik a MIUI tegyen fel egy NOVA launchert és kész.
-
tomszli11
tag
Sziasztok! Nemrég rendeltem ebayrol egy üveg fóliát és egy simát. Mondanom se kell, hogy az ívelt széle miatt mind két fólia elállt. Valaki rendelt már olyan fóliát ami tökéletesen passzol a készülékre és nem matt fólia? Előre is köszönöm!
-
sz.j
nagyúr
válasz
dknight #2049 üzenetére
Igaz nekem 3S prime-m van, de mivel majdnem ugyanaz a két telcsi gondolom a 4X-nél is hasonló a helyzet.
Kb. 7-8 hónapja használom a 3S Prime-t mindenfajta védelem nélkül (meló közben is zsebben) és eddig nem tapasztaltam rajta karcolást.Amúgy engem is érdekel, hogy a 4X-nél mi a tapasztalat, mert a fiamnak épp tegnap szállították le ezt a telcsit
-
dknight
tag
A védőfóliával kapcsolatban kérdezném:
- a telefont ipaky tokkal használom, mert valóban csúszós darab, de fóliát nem vettem rá és nem is nagyon szeretnék.
A korábbi telefonjaimon - amik nem üveg előlaposak voltak - az évek során azért összejött pár karc. Aki fólia nélkül használja, annak mik a tapasztalatai, mennyire karcolódik a felület normál (vigyázó) használat mellett (nem szoktam arccal lerakni, kulcs és apró mellé rakni a zsebbe, stb.)? -
Departed
őstag
válasz
bunnyhu #2046 üzenetére
Tableten használtam stock android-ot, nekem meg pont tökéletes ahhoz képest hogy MIUI-n minden az asztalon van. Úgyis több képernyőn lapozgatod őket, és a fontosak vannak az elsőkön és a kevésbé fontosak egyre "jobbrább". Így legalább jobban szembetűnnek a feleslegessé váló törölhető app-ok például.
Szóval ez tényleg abszolút egyéni preferencia kérdése, pont azért is mert a brutálnagy MIUI community alapján fejlesztik a rendszert, a soksok egyéni preferencia alapján.
-
bunnyhu
senior tag
válasz
Departed #2043 üzenetére
A beállításokban illogikus helyen vannak dolgok. Vagyis nagyjából minden.
A MIUI saját alkalmazásokban macera egy csomó minden beállítása ami stock androidon kézreáll.
Kipakol mindent az asztalra (ez mondjuk orvosolható pl. nova laucher telepítéssel, nálam az első dolog volt).stb. Én most hirtelen semmit nem tudom felhozni a MIUI mellett. De persze ez egyéni preferencia kérdése.
-
-
kokopo
aktív tag
-
kokopo
aktív tag
Sziasztok
Tud valaki link-et a Redmi 4X-hez egy 7.1.2 droidhoz? Ami van a "en.miui.com"-on nemmukodik
Most 6.0.1 van
Tapasztalatok szerint melyik jobb 6.0.1, 8.2.10, 8.2.9.0, 7.1.2 ?
Favorizalom a sima androidot, annyira nemjon be a MIUI 8-9, de ha a tobbseg raszavaz, akk egye-fene, megszokom
Koszi -
Nkboy
senior tag
Sziasztok!
Ami a Euronics -nál található Redmi, Az ugyanaz mint ami az eustock-nál is van?
-
gabo89
senior tag
Külső program nélkül meglehet oldani, hogy az akkumulátor kapacitását kiírja százalékos formában a felső sávban?
Am napja vettem egy a készüléket. Lumia 620-at váltott. Ég és föld a különbség. Imádom.
-
bunnyhu
senior tag
A redmi2-nél azt csináltam, hogy a kemény keret repült a szilikonon így megmaradt két csíkot meg levágtam egy sniccerrel
Így is vastagabb lett a teló, de érezhetően keskenyebb. Még nem tudom a 4X-el mit tegyek, első körben még keresek kevéssé drasztikus megoldásokat.
Most pl. csúszásgátló matricákat nézegetek az ebay-en épp -
pbalu
aktív tag
Sziasztok, egy érdekes problémában kérnék segítséget, bár félek, hogy nem lesz megoldás...
Volt egy Redmi 3-am, amit sajnos sikeresen eláztattam, nem lett volna gazdaságos a javítása, adta magát hogy 4X-et vegyek. Mint kezdő futó, a Redmi 3-at az utóbbi 4-5 hónapban elég sokat használtam többféle app-al és 2 féle szívritmusmérő mellkaspánttal, működött minddel, kerestem a tuti szoftvert. Amióta 4X van, a bevált (egyébként noname) övet nem tudom párosítani a telóval. Feleségem sima Redmi 4-esét sem. Ma próbáltam egy vadiúj Decathlonos övet, az sem megy (Redmi 3-al ment).
Egész pontosan a jelenség: telefon BT menüje megtalálja ugyan az övet, de nem hajlandó párosodni, végigpróbáltam 6-7 fajta appot, plusz a Redmi 3 esetében beváltakat, még csak nem is látják. Hogy ne mondhassuk, hogy rossz az öv, az egyik APP érdekes módon simán és gyorsan párosodik vele, rögzíteni is lehet stabilan adatokat, reálisak
A fenti két teló (Redmi 4 és Redmi 4x párosodik BT-on egymással.
Külföldi fórumokon olvastam, hogy Sony autórádióval nem sikerült összeházasítani. Fél napom ráment, szerintem nem kompatibilis a két eszköz, vagy nem százas ennek a típusnak a BT modulja.
Van-e bárkinek valami jó tippje? Esetleg root? Másik MIU verzió?
Köszi!
-
ianhoward
tag
Ma hozta a futár az Eustock-tól rendelt telefont. Füles van hozzá (ajándék)
Global rom van rajta 8.2.9.0
Kijelzője EBBG. -> Egyáltalán nem érzékelhető semmi különös.
Sokat nyomkodni nem volt időm, de nagyon tetszik első benyomásra. -
Első benyomások a telefonról alapvetően pozitívak, de a MIUI-val igencsak nehezen barátkozom meg. Több órámba került, míg a lock screenre élőképet tudtam tenni, és nekem hiányzik a gyorstárcsázás is. Ok, ikonról megoldható, de ezt még szoknom kell. Ezeket leszámítva, szerintem rendben lesz a dolog, az EBBG panellel is megbékéltem.
-
sz.j
nagyúr
-
mdraco
őstag
válasz
Viktor0610 #2024 üzenetére
-
-
mdraco
őstag
Ezt az üveg fóliát hogy tudom felrakni, hogy jó legyen? [link]
Nem kapok egy youtube videót ahol asling márkájút raknak fel...
Soha nem csináltam ilyet -
Headbang
aktív tag
Nem próbálná ki valaki hogy a led blinker pro appal elő lehet-e csalogatni a noti led színeit?
Èn is ezt használom a redmi note 3 SE telómhoz, hogy apponkènt lehessen színeket beállítani az èrtesítèsekhez. Ncore ról lehúzható egyèbkènt a progi. Köszi! Ajándèkba lenne a teló ès akinek vennèm fontos a színes noti led. Bocsi a hülye kèrèsèrt de mar csak ez tart vissza hogy megvegyem. -
bunnyhu
senior tag
Rendeltem ipaky tokot amit szép és jó, csak nekem így túl széles a teló (úgyhogy eladó lesz valószínű
). Namost nekem elsősorban azért kell, mert csúszós a hátlap (rohadjon le a keze aki kitalálta ezeket) és félek, kicsúszik a kezemből. Tehát ha találnék valami ráragasztható cuccot amitől nem lesz csúszós, az tökjó lenne. Erre valami ötlet?
-
tomszli11
tag
Sziasztok! Nemrég rendeltem ebayrol egy üveg fóliát és egy simát. Mondanom se kell, hogy az ívelt széle miatt mind két fólia elállt. Valaki rendelt már olyan fóliát ami tökéletesen passzol a készülékre és nem matt fólia? Előre is köszönöm!
-
fee029
csendes újonc
Sziasztok.Érdeklődnék,hogy szerintek érdemes feketét, vagy inkább arany színűt?Már csak a kijelző miatt.Én úgy vettem ki a videókból.hogy a BOE paneles jobb, mint a EBBG paneles ,és talán az aranyszínűek többen vannak, de javítsatok ki, ha tévedek.
-
fzoli86
tag
Most néztem, ha több képet készítek, képes a galériat pucolni és az élesebb, jobb képet megtartani...persze néha erős eltérést is hasonlónak titulál...érdemes lektorálni...
-
Jakuu
őstag
Na en is megrendeltem, ipaky tokkal,remelem holnap mar itt lesz. Hazai beszerezhetosegu jo minosegu uvegfoliat tud valaki?
-
fzoli86
tag
Ahogy nézem, most minden xiaomi telhez füles jár az eustock-on
-
emerzee
aktív tag
Ha kinyitom a bootloadert, utána vissza lehet azt újra zárni?
-
Headbang
aktív tag
sziasztok
A tesztben sehol sem látom hogy a noti led egyszínű vagy RGB.
Illetve rose gold színben csak B20nèlküli verzió van ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Hővezető paszták
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Fedora Linux
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest