- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Nalam mg tuti volt tobb, amikor feltettem a telefonra a Quick charge Mod-ot. Volt Magisk modulja is. Mar nem tudom visszakovetni, mert idokozben Note 8=ra csereltem. De az biztos, hogy nem sokkal volt tobb mint egy ora a full toltes.
Kijelzes is mas volt, mint a szabvany toltesnel. -
Jakuu
őstag
-
Jakuu
őstag
válasz
Exodius #29122 üzenetére
Komoly szakemberek lehettek, akkor, akik nem tudtak ratelepiteni igy egy gyari romot, hanem rafogtak, hogy alaplaphibas. Kb 2 perces procedura megcsinalni a keszuleket, egy amatornek is. Nincs annak semmi baja, ha a fastboot feljon.
Neten talalsz rengeteg leirast, keresel egy Santoni fastboot romot es rakeresel a gugliban, hogy xiaomi flash fastboot rom via fastboot update -
Jakuu
őstag
válasz
hzsolee #28051 üzenetére
Ezzel a 4x wifi driverrel ?
Esetleg masik ROM, amiben lehet mas a driver. -
Jakuu
őstag
válasz
Gogodj #27897 üzenetére
Es ezzel a megoldassal ? http://en.miui.com/thread-5489048-1-1.html
-
Jakuu
őstag
válasz
siddis #24820 üzenetére
A sima santonit, recovery modban (redwolf) visszairtam a clarity kernelt amivel ment, de nem indul ujra csak az MI felirat jon be es nem tortenik semmi csak alul megy az android feliratnal a kis pottyos folyamatjelzo de mar kb 40 perce nem tortenik semmi.
Es az a gaz, hogy tolteni se tudom a telot, az valamiert nem ment mar korabban sem csak ha felvolt teljesen bootolva. Igy most parazok, hogy le fog merulni elobb vagy utobb mert 40 szazalekon voltam.
-
Jakuu
őstag
Melyik most a legjobb kernel ? A Gabriel felet probaltam volna nem reg, de ott nem volt utana wifim.
-
Jakuu
őstag
válasz
szumoo@gmail #23188 üzenetére
Ha ez a tipus a UPC mediaboxod
-
Jakuu
őstag
válasz
Yellow73_a #19666 üzenetére
Mar pardon, de ez is android. MIUI=Mi User Interface
-
Jakuu
őstag
Probald meg atallitani a GPS modot , vagy csak a keszuleken vagy a nagyon pontos modra.
Az energia takarekos modban szokott neha nem bekapcsolni.
Az androiTS GPS test alkalmazassal, pedig allandoan eletben lehet tartani a GPS-t a hatterben is, ha esetleg arra lenne szukseged, az app beallitasai kozott a GPS service beallitast kell bekapcsolni. -
Jakuu
őstag
válasz
manchester99 #15740 üzenetére
-
Jakuu
őstag
válasz
manchester99 #15723 üzenetére
-
Jakuu
őstag
-
Jakuu
őstag
válasz
laca71 #13843 üzenetére
Nalam ugyanez a helyzet. 2g es 3g van, ellenben 4g nincs, global ellenere. Igaz nalam voda.
Ki kellene probalni sd nelkul csak a 2-es slotba tenni a kartyat, ugy hogy a telefon ki van kapcsolva, majd bekapcsolt modban visszatenni az 1es slotba.
Van akinek igy a hivatalos forumon megjavult. -
Jakuu
őstag
válasz
Black_Raven #13361 üzenetére
2 oran belul uninstall instant penzvisszaterites. Amugy meg, legjobb launcher nem penz erte a 125 tallér. Alapbol ez van fent nalam, mert utalom, hogy nincs app drawer.
-
Jakuu
őstag
4g? Azert kerdezem mert latom a tererod nem igazan pazar. Lehet, hogy allandoan keresi a halozati jelet a telefon. Tedd 2Gre es ugy nezd meg mi a palya, amugy is ott fogyaszt a legkevesbe.
Amugy az akkuhasznalatnal a tererojel zold csikja es a felelesztes jelzese mit mutat? -
Jakuu
őstag
válasz
andrás47 #13280 üzenetére
Hogyhogy nincs elet, csak az elmult 1 napban vagy 100 hozzaszolas szuletett ott. Tessek a telefon topikjaban erdeklodni.
https://prohardver.hu/tema/xiaomi_redmi_note_4_b20/friss.html
-
Jakuu
őstag
válasz
blackmoto #13257 üzenetére
Vagy terero bibi. A 4g alaphelyzet ami extra merulest okoz, ahol nincs mindig az es a telefon allandoan keresi a megfelelo cellat ill. halozatot. Tudom mert mas tipuson is ez volt a helyzet a xiaominal. Nalam, amikor nincs mobilnetezes, akkor mindig 2g-n tartom a telefont, ami a legenergiatakarekosabb, mind a 3 mod kozul.
-
Jakuu
őstag
-
Jakuu
őstag
válasz
Black_Raven #13043 üzenetére
Oh dehogy, ugyanugy nincs 4g, mondjuk nem igazan erdekel,ha erdekelne mar felvetettem volna tobbszor is, hiszen a telefon hosszu honapok ota meg van. Csak ugy leirtam hirtelen, nagy unalmamban multkor. :]
-
Jakuu
őstag
válasz
bodnar10261 #13025 üzenetére
Nem csak vele, semmivel nem merul jobban a telefon mint elotte.
-
Jakuu
őstag
válasz
Black_Raven #12905 üzenetére
Az, eleve nem is kapcsolodik ossze 4Gben a halozattal a telefon 2g van es 3g.
-
Jakuu
őstag
Fura nalam a telo, mert bar elmeletileg tudja a b20at, de en meg egyszer nem lattam 4G-t, pedig gyorben elmeletileg van vodanal. Csak kizarolag 2g 3g amit eddig lattam.
-
Jakuu
őstag
válasz
Black_Raven #12786 üzenetére
Marmint mi a muanyag?
-
Jakuu
őstag
-
Jakuu
őstag
válasz
Black_Raven #11038 üzenetére
Neked szerintem lett volna mas megoldas, ha van root akkor csak torolni kell 5 fajlt.
password.key
pattern.key
locksettings.db-wal
locksettings.db-shm
locksettings.db -
Jakuu
őstag
válasz
Black_Raven #11014 üzenetére
Mar megoldottam, mint ahogyyan irtam, nekem nem lett volna jo a data format, mert nincs kedvem ujra belakni a telefont, igaz, hogy a titanium backuppal egyszeru lett volna, mert root az volt, de az is ido, igy meg kb 2 perc alatt megvoltam.
-
Jakuu
őstag
válasz
Black_Raven #10994 üzenetére
Ratelepitettem fastboot modban a cofface 3.0.3-as twrpt, az az itteni leiras szerint, az nem irja ki hogy jelszot ker. Igaz lassu mint a csiga, de legalabb a 3 gombos megoldassal feljon a twrp, hangero fel es powerre, a gyari recoveri, igaz az meg PCBA test failt ir, de nem igazan zavar, hiszen azt ugy sem hasznalom innentol.
-
Jakuu
őstag
válasz
JohnDoeHun #10970 üzenetére
Ha mar a 7es droid van fent sima update vagy twrp nem zar BL-t,
Viszont cofface twrp feltetele utan tuti nincs ota, telo updateren keresztul, hanem netrol letoltve, twrpvel kell feltenni. Root (magisk is) felmegy vegleges twrp nelkul, akkor marad ota es lesz root is. -
Jakuu
őstag
válasz
notika77 #10951 üzenetére
Nalam magisk 14 global beta, nincs gond, sot meg lejebb csokkentettem az android rendszer fogyasztasat magisk modullal. (Enable Doze for GMS + GMS Doze) Persze greenefy-t is hasznalok.
Igz ejjel 1%-t fogyaszt a telefon.
Jelenleg 46%-on vagyok tobb mint 2,5 nap utan, tobb mint 2 ora kepernyoidovel kis wifi,gps adatfelhasznalassal. -
Jakuu
őstag
válasz
JohnDoeHun #10944 üzenetére
Soha nem hasznaltam ujlenyomatot, nincs lockscreenem, es megis jelszot kert az a mocsok. Mindegy, mert mar legyalultam a keszulekrol es mar az update is fent van.
-
Jakuu
őstag
válasz
trebrona #10933 üzenetére
Szar a twrp 3.1.1 jelszot ker, es csak adatgyalulassal lehet atlepni a jelszokerest, belakott telefont meg nem akarok full wipevel csont uresre nullazni. Nem veletlenul irtam le, hogy az adatokat megszeretnem tartani. De lehet az lesz a vege, hogy visszairom a gyari recoveryt.
-
Jakuu
őstag
Ha twrp fent van, akkor ugyebar nincs ota update, ha fastboot modban telepitem fel az updatet akkor a beallitasok megmaradnak ?
-
Jakuu
őstag
Magisket hasznal valaki? Safetycheck cts profile rendben? Nalam falset jelez vissza es nem tudom megoldani, igaz twrp nincs, de mar az osszes azon kivuli lehetoseget kiprobaltam, a google elol rejtve a root, a magisk hidet kiprobaltam root checker elol rejt, tehat het mukodik usb dwbugot kikapcsoltam stb, de ninccs elorelepes.
-
Jakuu
őstag
válasz
hamizoli #9745 üzenetére
Azt hiszem megtalaltam: https://forum.xda-developers.com/xiaomi-redmi-4x/how-to/guide-tweaks-redmi-4x-stock-rom-t3658724
-
Jakuu
őstag
Valaki belinkelhetne nekem ujra, azt az oldalt, ami korabban be volt ide linkelve, mert nem talalom, ahol kulonbozo modositasok voltak leirva, mint pl build prop szerkesztes, hangero noveles a rendszerfajlban, wifi 40MHz stb.
-
Jakuu
őstag
válasz
kriszbon #9568 üzenetére
De pontosan en mondom meg, hogy eleg a trollkodasodbol, eleg volt olvasni a semmit toled. Ha meg rakerdeznek mi a gondod a keszulekkel, terelsz mint egy pulikutya. Menj es nyomkodd a ket magos samsungodat, az a kategoria kell neked szemmel lthatoan, vagy egy bunkofon.
-
Jakuu
őstag
Van mar arra is xposed, igaz kb csak a 60‰ modul mukodik, amugy meg sok kivalthato magisk modullal, ha mar van root.
Mas a mai dev frissitessel ugy erzem, mintha docogosebb lenne a rendszer, tehat lassabb lett, legalabbis nalam. A szazalek jel is eleg furi lett lasd feljebb a hozzaszolasomban, az also karika egy fektetett nyolcas
-
Jakuu
őstag
válasz
pinterakos #8934 üzenetére
Nincs dupla kopp, helyette van, feloldas az ujjlenyomatolvasoval.
Igen, leheteseges, ha a fejlesztoi menuben (tovabbi beallitasok alatt, de elotte a telefonrol menuben a miui verziora boksz 7szer egymas utan) , bekapcsolod a kepernyozar kihagyasa opciot. -
Jakuu
őstag
válasz
trebrona #8602 üzenetére
Meg a Xiaomihoz sem, semmikeppen. Nem egy kategoria. Ez a keszulek meg a nevesebb gyartok, mint Sony, Samsung stb kozepkategorias sz@rjait is siman alazza, ezen az aron. Tudom, mert tapasztaltam a kornyezetemben elo "hulyek" siralmai utan, az itthoni szolgaltatoknal vasarolt, "olcso" kategorias "40k-50k" kornyeken vasarolt szutykokat, hoztak hozzam allandoan mindenfele problemaval, mikozben nem hallgattak meg sohasem a tanacsaimat, hanem mentek minsig a sajat fejuk utan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest