- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Gerasz #22182 üzenetére
5inchem ez a legjobb választás, a proci meg bővön elég takarékos, ha nem játszik, úgyis a kijelző lesz a legnagyobb fogyasztó, igaz ez a 625el szereltekre is csak ott már egy 5.5 vagy 6inches kijelzőn fog nagyobb fogyasztást produkálni (az akku sajna csak 4000 azokban is)
-
Fredo78
aktív tag
válasz
Gerasz #21100 üzenetére
Nekem a sima 4-esem produkál hasonlót. Folyamatosan merül, olyan mértékben, hogy reggel lehúzva töltőről estéig épp kibírja. Magától is merül, éjszaka kb 30%-ot. A legnagyobb fogyasztó az "android rendszer" Próbáltam én is a romcseréket nem segített. A szakik hardveres hibát mondtak ezért nem mentem tovább, így használtam. Neked ha van garid lehet azzal kéne próbálkozni.
-
aelod
veterán
válasz
Gerasz #17383 üzenetére
Az új sáomik nagyon tetszenek viszont azoknál is előjött a kamera videó felvétele közben a rákfene: a hang. Borzalmas. Szóval ezt benne hagyták a fejlesztők, vagy Kínában pont le se tojmányolják.
Amúgy én nem verem magam az üzemidőre. Reggel leveszem a töltőről és egész nap (a használati szokásaimhoz mérten) kiszolgál. Nem kell aggódnom, hogy hol tudom tölteni a telefont nap közben mert nincs rá szükségem...
Off.
Étteremben tegnap egy külföldi társaság egyik tagja átült az asztaluk melletti üres asztalhoz mert ott volt dugalj a falban. Etette a szifonját. Ez mennyire gáz már?
-
Nkboy
senior tag
válasz
Gerasz #15567 üzenetére
Okos sem vagyok, nem, hogy még kapitány is.
1.Hibamentesen működött, csak titkosította a telót
2.Ha egy frissítés nem jön össze, vissza kell állni egy régi, jól működő rendszerre (például egy mentésből).
3.Akkor milyen romot telepítettél?Lehet én azért okoskodok, mert van full TWRP, és egy Titanium Backup mentésem.
Béke -
Black_Raven
veterán
válasz
Gerasz #15564 üzenetére
Minden infót megkaptál róla. Hidd el most mérgelődsz rajta, de mindenképpen jól jártál hogy megszabadultál egy olyan titkositástól amit nem te csináltál. Megkimélted magad egy nagy szivatástól, amikor kizár a rendszer a saját telefonodból. Nyugodj meg ez volt a legegyszerűbb, módja ennek a problémának a megoldásához. A fastboot rom több idődbe kerülne. Most tiszta lappal indulsz és csak akkor lesz titkosítva, ha Te akarod.
-
Nkboy
senior tag
válasz
Gerasz #15564 üzenetére
Arra sosincs garancia, hogy egy custom rom, hibamentesen működjön. Ezt nem is szabad elvárni. Ha neked gondod van a Miui-val, akkor olyan telót kellett volna választani ami Stock androiddal kapható.
Amúgy egy ilyen művelet előtt (custom rom telepítés) három dolgot kell tenni:
1:menteni
2:menteni
3:menteni -
Black_Raven
veterán
válasz
Gerasz #15506 üzenetére
Ha nem tudod, akkor nincsenek rajta dolgaid, vagyis a Belső tárhelyen, kép ,zene, app bármi ami fontos. Ezeket átrakod SDre vagy bárhová és Data Format, és végleg eltűnik a titkositás. Én is így szabadultam meg tőle. Hogy szivat meg? Titkosit úgy hogy nem fogad el semmit jelszónak. Most az a jelszó/minta/pin amit a gyári romon zárképernyőn használtál utoljára.
Nkboy: igen minden FEE kerneles rom ezt csinálja.(los,rr,aex,stb)
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
válasz
Gerasz #15492 üzenetére
Dobj egy képernyőképet a Biztonság menüpontról.
makoj20: már kétszer fel akartam rakni a Los 15.1-et, de 2 másodperc után leáll valami 7' telepitési hibával. Másadszor újra letöltöttem, egyszer belsőtárhelyről egyszer SDről akartam telepiteni.fw v028 volt. TWRP 3.1.1.0
shiftyhungar: nem sima beállitásra gondoltam, hanem amit írtál: kernel,cpu,stbre. Szerintem más nem igazán lehet. Vagy mindenkinek meghülyült valami.
Én már arra vetemedtem hogy azt csináltam amire azt mondtam hogy nem! felraktam újra ezt a k..tt miuhut..
-
-
törölt tag
válasz
Gerasz #15304 üzenetére
RR alatt nálam is színes a LED,ennek örülök. Játszani nem nagyon szoktam telefonon csak néha. Azért vagyok ennyire kiváncsi mert régen LOS/CM alatt gyengébb volt a kamera ill játék alatti teljesítmény,gondolom azóta javulhatott. Azt tudom hogy RR alatt megy az Amazon Appstore normálisan,míg MIUI alatt nem.
-
mpo
veterán
-
mpo
veterán
1, Igazad van, hanyagoltam a telefont, internetezni is 23"-os IPS monitoron, erős géppel szeretek, fotózni meg Nikonnal szoktam. A Samsung Kies-ből gondoltam, hogy kell client.
2. Mire jó a miui.hu?
3. Utánanéztem az Android memóriakezelésnek.
Egyébként valami ilyenre gondoltam segítségnek:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3517
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest