- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
nyugodtan frissíthetsz. viszont azt nem árt kihangsúlyozni, hogy a gyári biztonsági mentés nem működik.
(#14974) bodnar10261
valószínűleg többet ki lehetne hozni a szenzorból, csak csesznek vele foglalkozni. nem egy patch létezik ehhez a telefonhoz hivatalos fórumon, ami vagy az új API-t engedélyezi és/vagy feljavított kamera alkalmazást tartalmaz és komoly eredmények vannak.
hogy mi a rák tartja vissza őket a forrás kiadásától, annak több oka lehet:
1. nem értenek ehhez sem
2. kényes kódokat tartalmaz, amik adatvédelmet és egyebeket sértenek
3. ők sem büszkék a megoldásaikrade a franc tudja melyik mennyire igaz. gyászos ez a MIUI.
-
törölt tag
RR alatt lehet a kis LED színeit állitgatni,vagy csak én nem találom?
-
grafnet
veterán
válasz
Gamerous #14986 üzenetére
Én nem ismerem őket.
Írj nekik e-mailt, hogy valóban van-e raktáron, hogy kinél van a garanciális szervíz, mit tartalmaz a doboz, s milyen típus megjelölés van a dobozon, stb. amit érdekesnek gondolsz.
A válasz alapján el tudod dönteni sztem. A tipus megjelölés alapján meg tudod nézni, hogy valóban a Global verziót kaptad. -
Nimda
addikt
Aki a decemberi eu stable romot használja, van észrevehető különbség az előzőhöz képest?
-
hzsolee
őstag
Csak mondom, hogy a linkeiden lévő képeken szerepel az a takony amit aláken. Tök jó... egy napig. Amúgy nem ér semmit, nem ajánlom senkinek. Van belőle pár zacsival, meg egy 0 km-es imak full cover is, nekem az sem jött be. Mondjuk az tényleg üveg, mert amit leszedtem kíváncsiságból szilánkosra törtem. Kár, hogy itt nem szabad hirdetni....😋 Most várom a hydrogelt, meglátom az hogyan muzsikál...
-
szimi57
őstag
Kösz.
-
Gamerous
tag
Sziasztok !
Erre valaki?
-
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Van egy I5 Plus karperecem. Egyszer feldobta a teló, ki tudtam választani, hogy biztonságos eszköz és ha a közelében van nem zárja le a telót a beállitott módon. Ez egy darabig müködött is, de most sehol sem találom ezt a lehetőséget. Valaki? -
bodnar10261
aktív tag
válasz
Black_Raven #14975 üzenetére
Ja hogy a xiaomi előbb készitse el a kernelt 😂
-
Gamerous
tag
Sziasztok !
Valószínűleg beruházok, egy 4X - re. Innen esetleg rendelt már valaki? Hozzászólások alapján megbízható. Vélemények?
-
törölt tag
válasz
bodnar10261 #14974 üzenetére
Passzolom de jó lenne ha gyárilag is szerepelne.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #14975 üzenetére
Jól olvastad....
-
Black_Raven
veterán
válasz
bodnar10261 #14974 üzenetére
Pont azért.
makoj20: mennyiért??
-
tototos
addikt
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #14968 üzenetére
Maradunk itt,pár HSZ miatt nem megyek sehova.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #14966 üzenetére
És közeleg az Android P is......
Azzal hogy a MIUIHU BETA ROM-okat használ bizony egyre rosszabb lesz.....mondjuk Xiaomi.eu mellett nem tudom minek a MIUIHU de mindegy.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #14964 üzenetére
Pár hónap és csak kész lesz az Oreos RR
"We are working on Oreo only. Just annoying lagging bugs is left to fix" XDA OFFICIAL RR fórum Redmi 4X
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #14962 üzenetére
RR-nek sikerült. Igaz ott van Kernel Source
AEX v5.1-nél már elvileg javítva lesz
-
gyuri2008
veterán
Ez (Tud B20) mit jelent konkrétan?
-
orso0355
őstag
válasz
Bogyó bá' #14955 üzenetére
Ez azért nem feltétlenül megvalósítható, mert mindenkinek más az elképzelése, használati szokásai, ízlése. Ami nekem tetszik, az lehet, hogy neked nem, de egy harmadiknak igen. Én utálom a flipes tokokat, más szereti. Nekem nem feltétlenül kell Tglass, másnak igen. Szóval a "bevált" az igazából itt nagyon-nagyon egyéni kérdés. Plusz ezek általában ali, gearbest stb. rendelések, amiket meg nem biztos, hogy ott reklámoznánk (az egyéni kommentek úgyis tele vannak ezekkel a linkekkel, simán meg lehet találni).
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #14956 üzenetére
"Changelog:
RR-N-v5.8.5-20180107-santoni-Final
-Merged December Secuirty Patch
-Magisk Updated to v15.0
-Kernel changed to CAF from Prebuilt
-Kernel upstream to 3.18.91
-Sound control Added
-Fast charge Added by default enabled
-ElementalX governor Added
-Alucard Governor Added
-Zen I/O scheduler Added
-Beoffla Generic Wakelocks Added
-Fixed BT Mac Address
-Fixed Recent Key in Device tree
-Add exFAt and NTFS support
-Fixed Blur lockscreen
-Add and enabled f2fs and sdcardfs
-Night light Added
-Source code synced on 07/01/2017"-Fast charge Added by default enabled (Engem ez zavar inkább,ha 2A a töltője akkor gyári ROM alatt miért nem 2A-val tölti?)
Hamarosan v5.1 amiben már menni fog a kamera is.
"Látom előbb lesz Miuin Oreo, azért nincs kernel source." Miért?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #14951 üzenetére
Felraktad már az új OFFICIAL RR-t?
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, tudnátok javasolni védőüveget ami vállalható időn belül megérkezik (magyar vagy EU raktárból)? IMAK és Nillkin-t néztem, ahogy látom ezek a legjobbak ehhez a készülélhez, nem?
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Yellow73_a
tag
Az utóbbi hetekben azt vettem észre, hogy mindig csak 3G kapcsolatot jelez ki a telefonom, hiába van 4G preferált hálózatra állítva. Emlékeim szerint régebben ment a 4G is.
Különösebben nincs jelentősége, mert alapvetően nem használok mobilnetet, csak furcsa, hogy miért nem 4G a kapcsolat, amikor elvileg elérhető a Telenor 4G hálózat (is).
Az előfizetés céges Telenor.
Mi lehet a bibi? Telefon, vagy szolgáltató? -
alázógyík
addikt
Sziasztok!
Legolcsóbban hol lehet most 4A-hoz v. 4X-hez hozzájutni?
-
trebrona
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #14925 üzenetére
OTG+egér
-
siddis
őstag
válasz
CoolBoy323 #14925 üzenetére
Próbáld meg adb / twrp-módban mount-olni.. Már ha a fizikai gombok működnek, persze..
-
törölt tag
RR alatt müködik az Amazon Appstore tökéletesen. (Megvásárolt alkalmazások telepítése,MIUI és MIUIHU alatt nem megy)
-
gyuri2008
veterán
Erőss használat során mennyi az akku idő?
-
CoolBoy323
nagyúr
Sziasztok!
Hogy tudok adatokat lementeni (foleg a fotokat) ha nem erzekel a kijelzo?
A szerviz nem vallal adatmentest, es kijelzo hibanal is szoftverelnek eloszor -
aelod
veterán
Azt valaki tudja, hogy meg lehet e oldani a fényképek elrejtését anélkül, hogy szinkronizálnám őket a mi cloud-al?
-
-
aelod
veterán
válasz
Hompi01 #14825 üzenetére
Hát már ne haragudj de képet kérhettél volna élőben a telefonról. Ha küld és látszik rajta akkor ennyi. Ha nem akkor az már gyanús. Ha megnézed akkor mindent de mindent le kell ellenőrizni a telefon megvétele esetén. Hívás, rezgés, hangszórók, wifi, kékfog, gps, kijelző egészen közelről, töltés. Ezeket minden esetben csekkolni kell. Volt eset amikor én is kihagytam párat ezek közül de a kijelző az nálam alap. Szerencsére nem volt ilyen gondom még pedig csak használt telefonokat veszek és innen a ph-ról.
-
bferke
csendes tag
Muiihu rom van a telefonon, de a 3 színű értesítési led mindig ugyanolyan színnel villog. Mi lehet az oka?
-
G@ben
addikt
Valószínű, hogy majd megteszem, egyelőre várom a hosszabb távú tapasztalatokat.
Erről van szó.
Akkor kimondhatjuk, hogy ez a verzió nem tudja. Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat! -
G@ben
addikt
Google naptár, nem a miui-s, abban nem látok ilyen lehetőséget, de nem is ezzel van gondom, mert rezeg. Csak ikont nem tesz ki a rezgő módban felülre, hogy ránézésre tudjam, melyik módban van.
Nkboy: nekem nem így néz ki, global stabil 8.2.12 van fent, abban nincs lehetőség ilyen kiválasztásra.
-
orso0355
őstag
A Tglasshoz képest jóval kevesebb ujjlenyomatot látok rajta, persze nyilván azért akad - bár én elég gyakran tisztítgatom
Nekem most ez nagyon bevált, annak ellenére, hogy icipicit félrement
de épphogycsak, szóval egyáltalán nem látványos. A buborékok kimentek alóla, gyakorlatilag ha nem tudnám, hogy rajta van, nem is venném észre. De persze ez csak az én véleményem, én tapasztalatom, mindenesetre nekem nagyon beválik.
-
törölt tag
Gyári ROM és MIUIHU alatt miért akad a Facebook alkalmazás,és RR/LOS14.1 alatt meg nem?
-
Teaway
veterán
„de az a bajom, hogy ha a rezgést kapcsolom be, akkor rezeg, de nincs a legfelső sávban róla ikon.”
8.2.12-es vagyok. Ez így működik, ahogy leírtad.
1. Normál hang üzemmód:
A rezgést ki-be kapcsolni lehet a beállításokban vagy az értesítősáv-kapcsolónál, ezeknél a bekapcsolt állapot egyértelműen van jelezve. Ennek nincs külön állandó ikonja a legfelső sorban.2. Néma mód:
Kis áthúzott harang a legfelső sorban. Ha ehhez még rezgést is kapcsolsz az 1. pont szerint, akkor rezgő kis áthúzott harang.Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest