- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz
krisztianm #15998 üzenetére
Fent az összefoglalóban.
-
xmacko
tag
Sziasztok! Segítsetek kérlek, nagyon idegesítő, hogy képtelen vagyok kikapcsolni a rezgő módot, ami különösen a Messengernéll zavaró. Utálom, idegesít és semmit nem tudok tenni ellene. Az értesítések beállításánál mindenhol kikapcsoltam a rezgést, ezen belül külön a Messengerben is. Nem használt, ezért a Messenger mindenféle értesítését kikapcsoltam, letiltottam. Így is rezeg!
Gmail-el ugyanez van. Mit tudok csinálni? Előre is köszönöm ha segítetek.
-
krisztianm
csendes tag
Sziasztok redmi4x nézegetem kell valamire figyelni a vásárlás során mit jelent a globál ill az eu verzió és a dobozon rajta van valahol hogy b20-at tudja vagy sem?
Előre is köszönöm -
törölt tag
válasz
Black_Raven #15990 üzenetére
"Tisztelt kolléga! Nekem a másik AEX van fent, és olyan elégedett vagyok, hogy nem áll módomban a konkurencia termékét kipróbálni.
de ha a kérésedet teljesíti a dev, ígérem felrakom. "
Nem ugyanaz a fejlesztő? Miben különbözik?
-
törölt tag
Én meg a Global BETA-t nyúzom. (8.1.18)
-
Black_Raven
veterán
Na látod, nem fájt.
ha a mentésedet visszarakod akkor visszakapod úgyis.
akkor már csak használni kell.[kép]
makoj20: Tisztelt kolléga! Nekem a másik AEX van fent, és olyan elégedett vagyok, hogy nem áll módomban a konkurencia termékét kipróbálni.
de ha a kérésedet teljesíti a dev, igérem felrakom.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #15986 üzenetére
Majd Te leteszteled,hisz nálad nagy Favorit az AEX.
-
Nkboy
senior tag
válasz
Black_Raven #15986 üzenetére
Kolléga! Kihúztam a fejemet a homokból.
Titkosítás megszüntetve.
AEX 5.1 -
törölt tag
válasz
bodnar10261 #15981 üzenetére
Linket kérhetek?
-
törölt tag
Gcam:
-
Styleair
aktív tag
Záridő, slow motion funkciókat szeretnék.
Van olyan kamera app amivel ezek működnek?
Azt láttam, hogy makoj20 is keresett Huawei-éhez hasonló sokfunkciós appot?
Talált /találtál?
(Alap/nem birizgálós júzer kompatibilis legyen.) -
YASKATIR
senior tag
A felesleges appokat hogyan lehet letorolni vagy letiltani egy nem rootolt telefonon? Ez alatt ertem a Gmail (Inbox-ot hasznalok), Play Music, Play Movie es hasonlokat.
Illetve bizonyos appokat hogyan lehetne folyamatosan a memoriaban tartani (Facebook, Messenger, Inbox, Blokada)? Amikor megnyitom bizonyos ido utan pl az Inbox-ot, az mindig ujratolti magat. Elozo Android 7-es telefonomnal volt egy "Lock" opcio az appokra, igy a lock-olt appok akkor sem zartak be, ha kitakaritottad a memoriat
-
siddis
őstag
válasz
pingipang #15968 üzenetére
A Békéltető egy sóhivatal, ami kb. ajánlásokkal élhet a felek felé.
A polgári per elhúzódik, rámegy a gatyád is és ha nagyjából nincs hat hónapnyi kamera felvételed arról hogy páncélszekrényben tartottad akkor bármikor mondhatja bárki, hogy leejtette a gyerek, fellökte a blöki stb stb.
Igazságügyi szakértő drága és vesztes fizeti, már ha szerencséd van és olyat rendelnek ki, amelyik ért is hozzá.Nézesd meg másik szervizzel esetleg, vagy ha van valami ügyes kezű ismerős akkor rendeld meg az Aliról / akárhonnan az alkatrészt aztán cseréltesd ki..
Ennyi jutott eszembe.. -
pingipang
újonc
Üdvüzletem
Tavaly szeptemberben rendeltem egy telefont az eustock honlapjáról, pontosabban eme telefont 1év garanciával. Xiaomi Redmi Note 4 3/32 okostelefon (EU) - FEKETE
December végén az usb csatlakozón keresztül hiba lépett fel, nem töltötte a telefont, vagyis csak egy másodpercre majd ledobta majd megint egy másodpercre... és így tovább.. Visszaküldtem a szervizbe, hogy megvizsgálják mi baja is lehet (majd 3000ft postaköltéség). Telefonálnak pár nappal később, hogy nem nagyon tudják de 5000ft ellenében jobban megnézik vagy szétszedi a szerviz, mondom oké. Eltelt majd egy hét megint hívnak, hogy megtudják csinálni DE 55000ft a javítás amit a garancia nem fed le. El van hajolva a fémváz a nyomógomb felőli oldalon, emellett az alaplap is megvan hajolva és az usb csatlakozó is. Mondtam nekik küldjék vissza annyiért nem csináltatom meg. 50000ft-ért vettem 5hónapja, és végig a saját külön rendelt kemény tokjában hordtam. Eltelt egy hét még nem jött vissza a telefon, közben írtam az eustocknak hogy valahogy orvosoljuk a problémát, erre kaptam egy ilyen emailt tőlük
A szerviz a készülék bevizsgálása során megállapította, a termék a jótállás keretében nem javítható. (fizikai sérülés, deformálódás)
A fentiek ismeretében nem áll módunkban a szerviz szakvéleményét megkérdőjelezni, a szerviz fizetős javítással tudja a problémát orvosolni.
Amennyiben úgy érzi a szerviz jogtalanul járt el az ügyben, a szerviz álláspontjával nem ért egyet, javasoljuk forduljon lakóhelye, vagy tartózkodási helye szerint illetékes Békéltető Testülethez.
http://www.bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek
Valaki találkozott már effélével? És ilyenkor én mit tudok tenni???
-
-
MamboRider
csendes újonc
-
orso0355
őstag
válasz
trebrona #15962 üzenetére
Mérges vagyok a SzülinApp-ra, mert persze a budapesten kb háromnaponta változó kanyarodási irányokat meg mindenféle ilyesmiket nem kezeli (nem frissít?), így a múltkor úgy belevesztünk a dzsumbujba, hogy alig keveredtünk ki belőle. Szóval amúgy Waze, bár az igo sávasszisztense világbajnok, azt kéne mindenhol használni.
-
siddis
őstag
AEX 5.1-hez jött ki egy kamera fix, akit érdekel / érint nézze az utolsó oldalon..
-
starr
őstag
Van új Clarity kernel tesztelésre, akit érdekel: [link]
345 / 422 -ig lemegy már az órajel, ha a Kernel Adiutorban beállítjuk. Kiváncsi leszek az akkuidőre, undervolt is van 1.9 óta.
Felraktam, EU rommal egyelőre hibátlan. -
trebrona
nagyúr
válasz
Styleair #15950 üzenetére
Na azt megintcsak nem használtam sosem.
Illetve de, egyszer kipróbáltam, még kb 4 éve, amikor is törölte az összes térképet a naviból, mert felesleges fájloknak gondolta.
A cheetah-féle CleanMaster van integrálva, ami többet árt, mint használ. Maradok a manuális kezelésnél. -
bb71
őstag
Bocsi láma kérdés: nekünk a képeket el sem fordítja, ha a telefont elforgatjuk, miért? Pedig az az ikon be van kapcsolva, ami erre szolgál...
-
starr
őstag
válasz
Styleair #15942 üzenetére
A Quickpic nekem azért tetszik, mert eleve mappanézetben indul, nem valami hülye idővonal szerint.
Fel lehet venni felhő tárhelyeket, és automatikus mentést is tud a felhőbe, de akár wifin keresztül megosztott mappákba is. (Már amikor működik) Meg még egy-két apróság. Pl külső képszerkeztőbe lehet küldeni, nem kell ott külön megkeresni.
Kb 20 appot próbáltam már ki, de ennél nem találtam jobbat. Persze ha tud valaki jobbat ne tartsa vissza... -
Becksman
őstag
Betűtípus valtoztatasra van lehetőség root nélkül?
-
Styleair
aktív tag
Azt, hogyan lehet megcsinálni, hogy Viberben a nevekhez automatikusan rendelt képeket, a normál telefonkönyvben / címlistában is megjelenítse a nevek mellett.
-
Styleair
aktív tag
-
Styleair
aktív tag
-
Styleair
aktív tag
Egy dolog zavar kicsit a telefonban. Amikor elforgatom pl képek vissza nézésekor, akkor lassan reagál. Bosszantó, hogy várni kell van, hogy több másodpercet is.
Erre van valami megoldás?
Mármint, hogy rögtön forgassa át a képet/képernyőt. -
YASKATIR
senior tag
Kint a MIUI 9.2 Global Stable. Sajnos 4X-re jelenleg nem elerheto
-
grafnet
veterán
válasz
szimi57 #15928 üzenetére
Nem.
Az appok nem fognak megfelelően működni, vagy felülírják a Data-t, s ugyanúgy újra be kell állítanod... főleg, ha titkosít is közben...
TWRP-vel csinálsz komlett mentést és arra bármikor vissza tudsz menni.Én így csináltam: ROM feltesz, belak, használ. Ha tetszett, maradt a következőig. Ha nem tetszett, ment vissza a mentés, s ott folytattam, ahol előtte abbahagytam. Minimális volt az adatveszteség.
Vannak app-mentő app-ok (de szép), ki kell próbáld, neked melyik működik. Azokkal tudsz "veszteségmentes" átállást elérni. Nekem a TB nem működött jól, a MiCloud-ot nem használom, a g drive-ot igen.
-
szimi57
őstag
Sziasztok! Működik az a megoldás, ha belakom a rendszert és lementem csak a datát, utána cserélgetem a különféle romokat párositva a mentett datával?
-
törölt tag
Fastbootal raktam fel a Global BETA 8.1.18-at és a Google Play Store azt írja nem rendelkezik tanusitvánnyal....miért?
Hamarosan 9.2.3.0 Global Stable..akik használták/figyelemmel követték az elmúlt hetekben a BETA verziókat azoknak nagy újdonság nem lesz benne...
MIUI-ba 1 jó dolog van. Be lehet állítani hogy a rejtett (privát) számokat tiltsa. Ezt Custom ROM alatt még nem láttam....
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Black_Raven #15924 üzenetére
kávétfőz bevásárol stb 😁
-
Black_Raven
veterán
válasz
Norby86 #15922 üzenetére
Akkor nyugodtan felrakhatod mert én sem frissitettem OTAn a Miuihut csak frissitőből. Tehát ha megjelenik letöltöd a telóra egyenesen és frissitőben betallózod és felrakja magát, vagy TWRPben simán Installból felrakod. Magiskot én is TWRPből flasheltem mert nem volt benne, utána minden modul marad, mármint frissités után. Amúgy én sem hetente frissitettem hanem amikor kedvem volt 3-4 hetente.
trebrona: ez mitől érdekes? mit tud?
-
trebrona
nagyúr
Éppen ma láttam ezt az érdekességet, igaz nem 8-as: [link]
3S-en lehet, ki is próbálom.
-
Norby86
őstag
válasz
Black_Raven #15921 üzenetére
Nekem EU dev.-nél voltak az OTA-val rossz tapasztalataim. Frissítés után rendszeresen eltűnt a Magisk róla, igaz ez még a mostani Redmi 4 Prime telefonomon volt, 4X-en nem próbáltam a MIUIHU OTA-t. Az a bajom a múltheti MIUIHU rommal hogy telepítéskor egy hibát ír és emiatt a Magisk-et kézzel külön kell feltenni. Jó nem nagy probléma aláírom, csak mégis ha már javítják ezt is akkor megvártam volna a friss kiadást. Azt esetleg megtudod mondani hogy az OTA a Magisk által letöltött modulokat törli e a telefonról? Mert azt úgy tudom system szinten írja bele a rendszerbe magát. Na meg én a tiszta telepítés híve vagyok inkább megmondom őszintén
Felteszek egy dev-et és azt nyúzom pár hétig, nem szoktam frissíteni rá.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Norby86 #15920 üzenetére
És mi a gondod a múltheti vagy mikori Miuihuval. Miért nem rakod fel és majd OTAn vagy Frissitőből teszed rá az újabb romot, nem látom benne a problémát, vagy csak magadat szivatod hogy ne tudd használni a 4X-et?
hiszen nem lesz adatvesztés és a beállitásaid is megmaradnak majd.
-
siddis
őstag
Én most RR 5.8.5-ön vagyok, de ki van belőle minden dobálva, (csengőhangok, nyelv-idegen elválasztófájlok, Pico Text-to-speech, stb.) viszont be van integrálva a system-be a Gboard, illetve a Google TTS, -a GPS miatt-, meg a MIUI távirányítója, ezek amúgy is futnának mindig. Gapps-ot nem szoktam felrakni.
Kernel 1.9-es Clarity, a firmware pedig a v028-as. Kipróbáltam pár Oreo-s ROM-ot is, de semmivel sem volt jobb mint a Nougat, pedig sokat vártam például a Lineage OS 15.1-től... -
siddis
őstag
Ahogy mostanában próbálgattam a ROM-okat, hát minimum v028 kell a legújabbakhoz, de inkább olvasd el az első hozzászólásban, hogy a developer mit ajánl.. Nekem ment v028-al is például a Nitrogen.
De amúgy hova ez a nagy sietség.?! Felraksz egy beta / alfa ROM-ot aztán megállapítod, hogy nem megy a hívás közbeni hangerő állítás meg sz@r a GCam.? -
bb71
őstag
Ez igaz?
Update MIUI 8 to MIUI 9 Without Losing Data [link]ilyen egyszerű?
-
bb71
őstag
8.5.4.0 ha felteszem 8.2.12-re, akkor minden adatom megmarad?
vagy
inkább egy eu-s 8-as romot ajánlotok? -
siddis
őstag
Firmware-t csakis a firmware-boltból..
-
qge
aktív tag
válasz
juhasz.jozse #15900 üzenetére
És honnan lesz vkinek ilyen fw?
-
Norby86
őstag
válasz
kidnou #15819 üzenetére
Mikor? Ma sem tették fel. :/ Lassan itt a következő heti. Csak azért bánt mert itt van a 4X nem tudom használni, előző rom nekem nem jött be, ezt várnám, de EU-s képbe se jöhet mert azon meg nem megy a Viper FX, csak a MIUIHU-n. Már szeretnék átváltani a mostani telefonomról a 4x-re. De türelmesen várakozom akkor tovább.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #15905 üzenetére
Miért?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #15902 üzenetére
I Switch to Global Beta 8.1.18.....
búcsúzásként: [link]
-
Black_Raven
veterán
válasz
bodnar10261 #15898 üzenetére
Ugye most viccelsz? Hányszor írjam le még?
a megoldás a regényben van.
különben sem válaszoltàl a múltkori kérdésemre.
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
juhasz.jozse #15900 üzenetére
Nekem a tapasztalatom a v30 firmware alatt.
-AEX ROM (wifit néha ledobja)
- Ha romot cserélek egy idő után mint pl Nitrogen os akkor bootlop gapps miatt (akármelyik unofficialt rakom fel bootloop aexnél nem).
Nem tudom mi lenne az ésszerű, mert tudomásom szerint nem vagyunk a miuihoz kötve, és szabadon cserélhetjük a romot. Csak 1 baj van. Aki Global beta alatt moddol mivel heti frissítés és a firmware változik ezért badarságnak tartom ide oda cserélgetni a romot. Nem tudom eldönteni mi lenne a jó addig, valami ötlet :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged