- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
Mit is kell csinálni, ha nem jelez a gmail?
Valaki a múltkor megoldotta. -
starr
őstag
válasz
sharp007 #25976 üzenetére
A [link]-en lévő két DNS-t beállíthatod a routerednek, hogy azt ossza a helyi hálózaton. Onnantól minden eszközön szűrve lesz a reklám, ami a routerről kap DHCP-t.
Nem olyan hatékony, mint az Adaway, vagy az Adblock plus, de azért megteszi.
176.103.130.130
176.103.130.131
Az Adguard-ról van szó, gondolom megbízható.
Majdnem egy hónapja így megy otthon a router gond nélkül. -
starr
őstag
Összetörtem a Redmi-t, és most szembesülök azzal, hogy nincs mit venni helyette.
Drágán sincs. -
starr
őstag
Fel kellene tenni Magisk modulként az Xposed-et és az Amplify-t. Azzal bármi limitálható vagy kilőhető. Nekem fent vannak, megpróbálom megkeresni mi okozza. A wakelock detectorból nem sok minden szokott kiderülni.
Esetleg rakd fel a Simple System Monitor-t. Az mutatja a futó folyamatokat, mint a Windows feladatkezelő. Talán kiderül... -
starr
őstag
A Mi Cloud mentés megy nálatok? EU romon nem megy már nov.1 óta.
-
starr
őstag
válasz
mdraco #25123 üzenetére
Xda- keresd meg a hivatalos magisk topikcsoportot. Linkelni most nem tudok.
Twrp-zni kell egy zip-et 17.1 a legújabb, majd egy magisk apk-t feltakni. Olyan, mint a supersu, csak többet tud. Pl modulokat.
Aztán a kolléga altal linkelt topikból a két magisk modult felrakni a magisk appal, és telepíteni az ugyanott linkelt gcamera apk-t. -
starr
őstag
Miui10 google Camera téma:
Az általad linkelt megoldás működik. A legújabb EU rommal próbáltam: 8.11.29
A lényeg, hogy valamilyen módon engedélyezve legyen a c2 API. Nálam ezt Magisk modul csinálja, majd
a linkelt fórumon a 2.linken lévő "Gcam_support.zip"-et is felrakva rendbe rakja a lib-eket. Utána már működik.
Hogy ne kelljen sokat keresgélni, a "Gcam_support.zip" innen tölthető le: [link]
Magisk modulként raktam fel azt is, nem TWRP-ből. Gondolom működne akkor is.
Szóval: -
-
starr
őstag
válasz
ubyegon2 #24770 üzenetére
Többször visszaállítottam már, amikor használhatatlan lett a sok buherálástól. A miui csak a miui dolgait menti, a google felé mentés meg sztem nem működik. Opció sincs a visszállításra.
Amikor nagyobb verzió frissítés érkezik, marad egy csomó felesleges dolog, ill a telepített, majd törölt appok is csomó szemetet hagynak maguk után. Merül a telefon, ez az nem működik, stb.
Nálam pl a gps nem ment, bármit csináltam, és a hard reset oldotta meg.
Namost, a mi cloud mentést meg kell nézni mikori, mert hajlamos nem csinálni, hiába van beállítva, hogy hetente. Ha régi, rá kell nyomni a mentés gombra, majd fél óra alatt 800 megát feltölt a mucloudba. Pl ez sem működik most nálam, hr lesz a vége -
starr
őstag
Erre valaki? [link]
Romolnék, de TWRP-ket nincs kedvem cserélgetni. Emiatt kérdezem. -
starr
őstag
Ha felrakok egy treblés twrp-t (pl orangefox), akkor az a nem treble romokhoz is jó lesz?
-
starr
őstag
válasz
Flagellant #24656 üzenetére
Nekem többször volt, hogy tele volt zsebpiszokkal, ki kellett tisztítani, aztán már működött.
Amúgy otg-vel egyszer rádugtam egy usb-s Sound Blaster hangkatyát, és működött. -
starr
őstag
Kijött az új EU weekly rom. Megnézné valaki, hogy visszakerült-e Camera2 API?
-
-
starr
őstag
válasz
DeFranco #24559 üzenetére
Jó jelszót próbáltam, de én előtte szétromoltam a telefont. Viszont Nálad rejtély miért jött elő gyári rendszernél.
Mintha lenne olyan, hogy ha sokszor elcsesszük, akkor valahogy a mi fiók jelszavát kéri, de idáig még nem jutottam.
Mi fiókot azért érdemes csinálni, mert bizt mentésből egész jól visszaál. A Google-és mentést viszont nem csinálja meg a miui szerintem. -
starr
őstag
válasz
DeFranco #24554 üzenetére
Ha Twrp fent van, akkor megoldható.
A TWRP fájlkezelőjével töröld az alábbi fájlokat a "/data/system"-ből:
gatekeeper.password.key
gatekeeper.pattern.key
password.key
pattern.key
locksettings.db
locksettings.db-shm
locksettings.db-walNálam a "password.key" és a "pattern.key" nincs ott, de a másik 5 törlése megoldotta többször is.
-
starr
őstag
Milyen treble kompatibilis twrp-t kellene felrakni, hogy felmenjen a Magisk az Arrow OS-re?
-
starr
őstag
Felraktam ezt az Arrow OS-t, tulajdonképpen egész jól működött, de nem ment fel rá a Magisk, úgyhogy visszaállítottam az EU rom-ot. Jóval gyorsabbnak tűnt, mint a MIUI EU rom.
Lehet tudni miért nem ment fel a Magisk? -
starr
őstag
Akkor majd legközelebb másik gyártót választok
C2 api nélkül teljesen értéktelen ez a telefon.
Amúgy meg egyre rosszabb ez a miui. Csomó fícsör nincs már, ami a 8asban volt. Pl zárképernyő kikapcsolása, lezarás után csak egy idő múlva kérjen jelszót, stb. A hivatalos globál stabilon már automatizált feladatok sincsenek.
Dejavu érzésem van. A WP is így kezdték tönkretenni. -
starr
őstag
A Global stabilon már rég kivették, azért mentem EU rom-ra. Most ez már a második build, amiben nem működik. Megy vissza a 8.10.11.
Az a baj, hogy Google Kamera jó képeket csinál, az össze többi meg szétkent szrt.
Nem lehet a Camera2 API-t utólag feltenni valahogy TWRP-vel? -
starr
őstag
A legújabb 8.10.25 miui 10.2 EU romon sem megy a camera2 api, így a google kamera sem
fuck
-
starr
őstag
válasz
matta2003 #24244 üzenetére
Ne kapcsold ki éjszakára, csak rakd repülő módba, wifi, GPS ki stb.
Ezt automatikusan is tudja: Biztonság app, akkumulátor, Automatizált feladatok- nál megadható, hogy mi, mikor, meddig kapcsoljon ki-be.
Egy éjszaka alatt így csak 0-1% -ot merül, míg egy bekapcsolás alatt akár 2-3%-ot is, mert 2-3 percig fullon hajtja a CPU-t,és induláskor maxon megy a fényerő.
Rezgés,és néma üzemmódot váltásokat ne állíts automatikusra, mert rezzen egy kva nagyot, amikor visszakapcsol rezgő módra. -
starr
őstag
Az új 8.10.18 Eu weekly romon nem megy a camera2 api, így a google camera sem.
Másnál sem? -
starr
őstag
Google fordító sziaomi-t mond: [link], de én akkor is sáomit
小米 -
starr
őstag
Így van! Csak az Arnova-s Google Camera működik rendesen, legalábbis nálam.
A kamera fejlesztői beállításaiban be kell kapcsolni az enable_hwhdr-t, és "javított HDR+"-ra kell állítani, különben nem csinál HDR képet. Az előlapi kamera viszont nem ment képet, ha "javított"-ra van álltva. -
starr
őstag
Legújabb weekly eu rom:
Eddig szuper volt, egy hete fent van már, de ma reggeltől egyik zenelejátszó sem indul el, fekete képpel megáll.
Hard reset mindenképp lesz, de remek alkalom, higy kipróbáljak egy custom romot.
Melyiket érdemes? -
-
starr
őstag
Ainur Sauron: a jobb fülhallgató hangért.
Audio modification library: A Viper4androidhoz, és a többi ilyesmihez kell.
Viper4android: effektek
Camera2Api enabler: a Google kamerához kell.
Wifi bonding (Qualcomm): 40Mhz sávszéllel is megy a Wifi, ha a router is úgy van beállítva. 90Mbps akár. alapból a fele van csak.
Korábban így raktam fel az Xposed framwork-öt is, működött is, de azt már meguntam, nincs ott semmi érdekes.Azért érdemes magisk modulokat használni, mert ha frissítjük a rendszert (hetente) automatikusan visszarakja ezeket. Nem kell pl a build.prop-ba visszaírni a camera2 api-t, stb.
-
starr
őstag
(legújabb Eu rom) + (most kijött 17-es Magisk) = bootloop
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest