- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valaki próbálta a MIUI pro ROM-ot:
-
törölt tag
MIUI 9.2 GLOBAL STABLE hamarosan 4X-re:
-
gemini
aktív tag
Sziasztok!
4A-ról váltanék 4x-re vagy Note 4-re, de egyelőre nem tudok dönteni. Kíváncsi lennék a tulajok véleményére is.
Milyen ismert hibái vannak a készüléknek, ti melyiket ajánljátok inkább? Akksi mennyi időt bír? -
-
csodavas
tag
Ajánlott tokok az én szemszögemből.
1.kollégám használja, ő szereti, szerintem is jól néz ki, kellemes tapintásra is, full cover fólia nem jó hozzá.2.strapabíró tok, enyhén kopó felülettel, szerintem a full cover fólia itt sem ajánlott
3.[matt külső, kellemes tapintás, esetlegesen hangerő gomboknál törés előfordul]
4.az ajánlott Nillkin tok, enyhén érdes, full cover fóliával jól használható
5.full érdes MSV jeligére hallgató tok
Ezen kívül vannak még a flip rendszerű tokok, azokat most nem emelném ki, mert talán nem annyira népszerűek.
-
sbwolf
aktív tag
-
csodavas
tag
válasz
Gtaati #15284 üzenetére
Ha tudod használni akkor miért nem használod a keresőt? A tok jeligére kb, kismillió iromány íródott. Többen leírtuk, hogy jó e a használt tok avagy sem. Kiválasztod amelyik tetszik, megrendeled, megérkezik aztán örülsz és használod. Ha meg nem tetszik akkor elhajítod, rendelsz másikat 2 dodóért. Mindannyian ezt csináljuk, próba cseresznye. Az üvegfóliával kapcsolatban úgy szintén.
-
Gtaati
őstag
válasz
sbwolf #15283 üzenetére
Hello Köszi!
Szeretem a humort, de nem értem hogy miért egyszerűbb beírni ezt, tapasztalati tanács és segítség helyett. Google keresőt és a prohardver keresőjet is ismerem és tudom használni. Millió felé tok létezik, pont ezért kérdeztem itt, mert gondolom tobbeknek van huzamosabb idejű tapasztalata és ez alapján tudna ajanlani tokot.
-
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Valaki tudna ajánlani jó minőségű és jó védelmet nyújtó tokot? Egy fekete és egy arany- rose színű keszulekekhez kellene.
Köszönöm!
-
morfondőr
addikt
válasz
morfondőr #15241 üzenetére
Nem kellett fastboot, mert már a bootmenübe lépve is alig vette az érintést, ill. össze-vissza nyitotta meg a dolgokat, ekkor már tudtam, hogy nem sok remény van. Csináltam recoveryből egy wipe all data-t, de természetesen maradt a ghost touch. Konkrétan 2 szót nem lehet begépelni, mert minden 3-4-ik érintésre ghostol is egyet vagy kettőt.
Felvettem a kapcsolatot eustock-al, küldtem nekik videót, és kértem cserét. Mi a tapasztalat, ilyenkor küldenek újat, vagy elhajtanak gariztatni? (Csütörtökön kaptam kézhez a telefont) -
szimi57
őstag
Sziasztok!
Ha rootolom a telót ráküldhetem a teló menüjéből a gyári frissitést? Ha igen, akkor újra kell rootolni? -
koshmar
veterán
-
Üdv ! Rendeltem egy ilyen telefont barátnőm mamájanak első androidos telefonnak . Puremobil tol rendeltem . Megbízható helyről rendeltem szerintetek ? ( Vissza kerestem rá fórumban kicsit vegyes a kép ) köszönöm
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #15266 üzenetére
Nálam ilyen gond sose volt amit írtál. MI fiókba én is beléptem. Biztos ugyanaz a ROM volt fent neked?
Xiaomi.eu ROM nálam is kipróbálásra vár.
RR alatt a kamera ugyanolyan mint gyári alatt?
-
Black_Raven
veterán
válasz
#73029888 #15264 üzenetére
Tudod olyan pici idegesitő dolgok. Pl. hogy nem enged kilépni a Mi fiókomból, mert az Eszközkeresés nincs kikapcsolva, persze ami soha nem volt bekapcsolva, csak arra a 3 napra amikor hónapokkal ezelőtt BL-t nyitottam. Meg amikor az Alvó mód 1 perc és semmi másra nem lehet átállitani, meg hasonló apróságok. Én biztos hogy nem teszek fel se stabil se béta se miuihu romot mégegyszer. Még a mentéseiket is töröltem.
De a Xiaomi.eu még kipróbálásra vár.Viszont ért egy meglepetés RR romon. Töltéskor ha eléri a 100%-ot elalszik a led.Érdekes hogy foglalkoznak egy final romon ilyen semmiséggel.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #15246 üzenetére
Milyen bosszantás?
Tedd fel a legújabb BETA ROM-ot.
-
Kölesbe kell tenni!
(Aki érti, érti.) -
Norby86
őstag
válasz
orso0355 #15222 üzenetére
Csak megnéztem volna már milyen a másik.
De amúgy engem sem zavar különösebben, főleg az eddigi Redmi 4 Prime is EBBG kijelzős volt.
Össze is hasonlítottam a kettőt és nagyon enyhén sárgásabb ez a kijelző mint az, de nekem tetszik. Szín élénksége teljesen jó, a fotókat is össze hasonlítottam és a Redmi 4X melegebb színekkel dolgozik, a Prime meg kicsit hűvösebb színekkel. De mindkettő szép szerintem. Ha végre tudok bootloadert nyitni vasárnap és felteszem a dev romot készítek pár összehasonlító képet és esetleg akit érdekel feltöltöm.
-
válasz
frici69 #15255 üzenetére
Oh, igazad van. Félre ment a hsz.
Teaway: ezek már részlet kérdések. Van akinek a rizs, van akinek a só vált be.
(A sóból elvileg kioldódik valami, ami nem tesz jót, de ehhez én már kicsi vagyok.)
Van, aki a kis szilika golyókra esküszik. (Vitaminos dobozban, cipő mellett ami van.) -
shifty!
senior tag
válasz
koshmar #15257 üzenetére
Pedig ha veszel ilyen készüléket, és jót akarsz magadnak, akkor valamilyen tokot erősen ajánlott használni, mert ez a hideg fémház csúszik mint a szappan. Saját bőrömön tapasztaltam, pont a tok megkérkezése előtti napon szappanoztattam végig az aszfalton, csinos harántirányú szürke csíkok keletkeztek a mattfekete készülékházon. Nem voltam boldog, na. Csak annyiban, hogy a kijelző sértetlen maradt.
-
Teaway
veterán
Ismét van raktáron ARANY és FEKETE színben is! ► link
-
koshmar
veterán
Helló!
Ma volt lehetőségem megtapogatni egy 4X-et, abszolút meggyőzött, viszont egyszerűen nem tudom felfogni, miért nem gyártanak belőle szürkét?!
Az eladó javasolta, hogy vegyek rá szürke tokot, de mondom nem, én pocosan fogom használni, érezni akarom a hideg fémet
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Ha rootolom a telót ráküldhetem a menüből a gyári frissitést, ha jelenik meg újabb? Ha igen, akkor gondolom újra kell rootolni? -
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #15251 üzenetére
Nekem is négy helyen hat mentés van azóta 😂 a mentés mentésének a mentését is mentem.😃
-
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #15248 üzenetére
Nekem a google fiók csinálta hogy a fele eltűnt 😃
Én a "super backup és mentés" nevű csodára esküszöm.😃 fileba menti, driveba fel, letölt, import, kész 😃
-
Black_Raven
veterán
válasz
Gtaati #15247 üzenetére
Sokkal egyszerűbb lenne ha a Google fiókba szinkronizálnád. Nekem is úgy van évek óta. Egy új mobilnál csak bejelentkezek a fiókomba és már lent is van minden névjegy. A sim elromlik vagy bármi van, eltűnik minden névjegyed, de a felhőben megmarad.(remélem)
Mielőtt valaki kérdezné, miért nem MiCloudba? mert az nincs minden telefonon.
-
Gtaati
őstag
válasz
Black_Raven #15244 üzenetére
Hello!
Köszönöm így is jó ahogy írtad, de idő közben a régi telóról lementettem fileba és Bluetooth-n átküldtem és a 4X-el beolvastam és jó lett.
-
Nkboy
senior tag
válasz
Black_Raven #15244 üzenetére
Úgyis vissza térsz MIUI - ra. 😃
Min vagy most? RR? -
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Páromnak és magamnak vettem egy egy 4x-t. A problémám az lenne, hogy az én keszulekem szépen látja a sim-n lévő számokat, de párom telefonja az nem, pedig a régi lg-ben látszódtak a névjegyek és mellette ott is voltak a SIM jele. Hogyan illetve hol lehet beállítani, hogy a készülék lássa a simen lévő számokat?
Köszönöm!
-
frici69
tag
válasz
Black_Raven #15240 üzenetére
-
morfondőr
addikt
válasz
Black_Raven #15240 üzenetére
Szerintem egyből fastboot-al próbálkozom, de csak holnap lesz rá lehetőségem. Előre félek a gariztatástól, mert nem sok jót hallottam ez ügyben. Azért kérdeztem, hátha valaki megoldotta szoftveres úton a dolgot, hogy megnyugodjak kicsit!
-
morfondőr
addikt
Üdv mindenkinek!
Feleségemnek rendeltem egy Redmi 4X-et (gloabal verzió) és időnként megbolondul a kijelző, az érintéseket rosszul érzékeli, a megérintett területtől 2-3 cm-el arrébb lévő gombot aktiválja. Csupasz a kijelző, nincs rajta egyelőre semmilyen fólia (a gyári matt kijelzővédő sem). Szoftver teljesen gyári, updater appal frissítettem a legújabb global stabil-ra (global 9.1.1.0.). 2 napja van meg a telefon, tegnap állítgattam, de nem vettem észre gondot, ma jelentkezett a probléma.
Találkozott már valaki ilyen hibával? Vajon szoftveres probléma lehet, vagy kezdjem el intézni a garanciát?
A válaszokat előre is köszönöm! -
TomiJK
csendes tag
Sziasztok! Az értesítési leddel lehet valamit kezdeni, hogy ne villogjon hanem folyamatosan világítson ha értesítés van? Mert így gyakorlatilag mintha nem is lenne, ha pont akkor pillantok a telefonra mikor éppen a ~3 másodperces sötét szakaszban van.
Nagyon bosszantó.
-
Matej
tag
válasz
Black_Raven #15226 üzenetére
Külföldi oldalakon olvastam ívelt és nem ívelt üvegfóliáról, itthon már nem anynira.
Gondoltam megkérdezm a szakértőket. -
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok! Nos feltettem az AICP Romot 4X-re. Nos számomra gyorsabb mint a Miui csak AOSP Alapokon. Volt aki már feltette?
-
Matej
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést a láma kérdésért.
Páromnak vettem egy X4-et. A kérdésem a következő lenne. Alapból van védőfólia a kijelzőn, vagy rakni illene rá?
Amennyiben aaz utóbbi, ti milyen üvegfóliát hazsnáltok, simát (ami kisebb), vagy íveltet?
És hol érdemes venni?Köszönöm a segítséget.
Sziasztok
-
-
Norby86
őstag
Ennek örülök hogy gond nélkül megy vele.
Akkor majd a legfrissebbet teszem fel.
Miuihu rom nekem annyira nem jött be, inkább az EU dev.-re szavazok, majd azt teszem fel.(#15209) spiderpig820:
Ezek szerint a mágneses mégiscsak átvisz 2 ampert? Vagy a kábeles töltő ami 4 órát tölti az nem 2 amperes esetleg? Azért kérdem hogy tisztába legyek ezekkel mielőtt vásárolok.Azt tudja valaki hogy az LCD típusát milyen telefon kóddal vagy programmal tudom le ellenőrizni? Mert olvastam még pár hete hogy két típussal gyártják a készüléket.
-
Teaway
veterán
Mondanám, hogy jobb, de se 4A-m, se 3S-em nem volt soha
-
Gamerous
tag
Ez engem is nagyon érdekelne. Illetve, hogy például a 4A - hoz képest milyen a kamerája. Ugyanaz vagy esetleg picit jobb?
-
almafa42
aktív tag
Sziasztok,
Redmi 3S Prime-hoz képest jobb a kamerája? Gondolom nagy különbség nincs a két telefon között, a teljesítménykülönbség kb mindegy, az újabb SoC valószínű kicsit kevesebbet fogyaszt - de igazán az érdekel, hogy javult-e a kamera minősége, vagy várjak még egy generációt, hátha.
-
Styleair
aktív tag
válasz
spiderpig820 #15213 üzenetére
Te írtad a mágneses töltőd töltési idejét, én meg a gyári töltőét. Nagyjából azonos a töltési idő.
-
Styleair
aktív tag
válasz
spiderpig820 #15211 üzenetére
Miért? Nem azt használsz?
Te írtad: "Baseus Magnetic cable" -
válasz
spiderpig820 #15205 üzenetére
Mennyi idő alatt tölti fel <10%-ról?
-
Norby86
őstag
válasz
spiderpig820 #15195 üzenetére
Ezek átviszik a 2 ampert? Mert ha nem akkor inkább maradok a normál kábelnél szerintem.
De azért köszi az infót.
(#15204) Mirr Murr: Fogjuk rá.
Note 2, Redmi 4 Prime után ez a harmadik Xiaomi telefonom.
Most a 4 Prime-t is csak azért cseréltem le hogy legyen B20 és ne szenvedjek vidéken az internettel. Eddig tetszik a telefon, de még nem lakom be, várom a 72 órát hogy nyithassam a bootloadert.
Apropó, azt tudja valaki hogy a Magisk V.15.2 megy rendesen a telefonnal? Mert a mostani Redmi 4 Prime telefonomon csak a V.14 ment, az újat nem ismerte fel. De ezen még 6.0 az alap rendszer ezért is kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest