- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
A leírás alapján Andoid 10 van rajta. (Treble)
És elvileg Unofficial és lassan 1 éves.
... és, hogy Magyar nyelv van-e rajta, az nagyon jó kérdés. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Bambuszpro #30571 üzenetére
Szintén zenész.
Egyszer pofára esett, mint egy zsíros kenyér.Ez tavaly áprilisban történt. Bár a kép kicsit csalóka, nem túl jó fényviszonyokkal lett megörökítve, de a lényeg szépen látszik.
(Azóta másik hasonló telefont vettem használtan.)
Visszatérve a halott készülékhez. 2020. Április a fenti súlyos sérülés. A kijelző alaposan pókhálós lett. Minden érintést vett ettől függetlenül, a működést nem befolyásolta az eset.
2020. November. Vizes baleset érte a cuccot. Mivel a kijelző már eleve sérült volt, kikapcsolni gyakorlatilag nem lehetett, és ez egyenesen a halálához vezetett.
A mostani telómra idővel meg kéne csinálnom azt, hogy ha vizes baleset érné, akkor valami billentyű kombinációval a telefon ki tudjon kapcsolni, ezzel is megakadályozva a telefon károsodását.
Mivel root és minden egyéb meg van rajta csinálva, nem is lenne nehéz kivitelezni. Például a fizikai gomb hangerő gombok együttes megnyomásával x másodpercig, vagy valami hasonló. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
kaciokos #30414 üzenetére
Valószínű, hogy csak a MIUI Recovery segítségével lehet újra életet lehelni bele mondjuk egy Wipe Datával.
Az alábbi YT videóban ezt mutatják be, hogy Recoveryn keresztül hogyan lehet a telefont ""lenullázni"", és gyári állapotba varázsolni.
Adatvesztésekkel fog járni. Az SD kártyát (ha van) esetleg érdemes lehet elötte kiszedni, hogy azon adatokkal semmi se történjen. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
bobalazs #30211 üzenetére
Nem ez a LazyFlasheres dolog kell?
Recoveryből telepíteni, ami neked ahogy látom a narancsróka. És a reboot system után el kellene indulnia miui-nak.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #30170 üzenetére
A legelső link valamiért nem működik.
Most már mennie kell. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Doggy dog #30169 üzenetére
Én ezt követve könnyedén tudtam a BL-t nyitni.
Recoveryből én ezt használom.
Roothoz Magisk. Magisk Manager nekem a 8.0.3 van, ami elvileg a legfrissebb.A Wowifit vagy micsodát passzolom. Nekem egy régebbi főzött rom van, aminél minden számomra fontos dolog megy, és már nem is akarok a továbbiakban hozzányúlni.
A wowifi meg nem nagyon érdekel, nem is tudom hirtelen mi a túró az.A topik legelején az összefoglalónál találsz némi leírást, amik még segíthetnek.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Sprinti83 #30158 üzenetére
Jaja. Csak a jövőben lehetőleg ne essen pofára, mint egy Zsíroskenyér, és ne vízisportoljon, ha ő nem akar.
Meg ilyenek. Vagy éjszaka ne tapossak rá akarva, akaratlanul, ha esetleg a földön tartózkodik, mint az egyik tabletem. Annak egyből vége lett, mármint a képernyőjének. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
tillatrilla #30098 üzenetére
Hello.
En is inkabb affele hajlok. Szinte biztos, hogy az alaplapnak is vege. Csak a kijelzo plus alaplal lenne 30k, es meg hol a tobbi, ami esetleg elhalt.
Jobban jarhatok, ha hasznaltan veszek egy ugyanilyet valami megbizhatobb telefonos boltnal, akar online.
Hardverapron lattam egyet, de azt mar vittek is.
A mai telefonok mar tul nagyok nekem, kisebbekben kell gondolkodnom. -
LyonnaisFan1
őstag
Ma imadott telefonom akarata elllenere vizisportolt egyet.
A mar amugy is serult kijelzo teljesen off, es sztem mas egyeb is, mert kikapcsolni esely sem volt. Olyan szinten beserult a kijelzo, az akksi meg ugye nem kiveheto.
Mennyiert lehetne mentheto tokkal vonoval? Ti mentenetek? Vagy lessek mas masodlagos telefon utan? -
LyonnaisFan1
őstag
Havoc OS romnál tapasztalt már valaki olyat, hogy külső zenelejátszónál bt eszközzel zenehallgatáskor mikrolaggok/akadások fordulnak elő?
Nálam elég gyakran YT Music/YT Premium használatkor akadozik a zene. Sony SBH20 és JBL Reflect Mini 2 eszköznél is, tehát az eszközökkel ergo nem lehet probléma. A Pie alapú RR romokkal nem volt gond.
Még a bekapcsolt Wi-Fi sem lehet nagyon zavaró tényező, mert amikor a wi-fi nem megy, akkor is vannak ezek a micro lagok. De az esetben kevesebb alkalommal, a wifi/bt kettős jobban kiöli egymást úgy tűnik. Biztosan egy és ugyanazon frekvencia egyidejű használata miatt.
Ez piszkálja a csőrömet, és lehet váltok is másik romra. -
LyonnaisFan1
őstag
Tegnap felraktam az Android 9 alapú Havocot.
Tetszik, egész gyors, igaz még messze nem lett belakva.
Viszont egy valami nagyon nem akar működni. A Siddis kolléga által beírt mókolás nem nagyon akar működni.
Hiába állítottam "offra" a "NearbyMessageServices-t", az internet nem akar meggyorsulni csatlakoztatott BT esetén. Pedig kéne, mert az előző An8 alapon menő RR romon ment rendesen. Hol lehet a bibi?Egy Android 10-es alapú PE rommal is próbáltam a fentebbi mókolást, de ott sem jutottam dűlőre.
Nekem fontos lenne, hogy aktív BT kapcsolat esetén más eszközzel is úgy menjen a wifi, mintha be sem lenne kapcsolva.
Az MVK járatain nem szélvészgyors a net, de arra még jó, hogy YT-n lessek ezt azt, persze nem a legkiválóbb minőségben. Ahogy a YT music is valamennyire használható. -
LyonnaisFan1
őstag
Ennél a Pixel Expericen romnál van különbség a 10 és a 10 Plus Edition full package-nál?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
siddis #30027 üzenetére
Maradok inkább a 20.4.-nél. Azzal végülis tökéletesen megy a V4A és a MyAndroidTools is. (A bluetooth miatt, hogy ha kapcsolódik egy eszközhöz, akkor a wifi sebessége megfelelő legyen.)
A Busybox is megy vele.
Végülis RpPRO kolléga hozzászólásában van az igazság, hogy ami működik azt ne akard frissíteni.
Az ""eredmenyek"" is normálisan viselkedik manapság. Amivel volt némi gond.
Inkább maradok egy régebbi Magisk kiadásnál. Lehet a régebbi rom jobban is szereti. Az is lehetetett a gond, hogy a legfrisebb magisk régebbi romon nem működik megfelelően. -
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Csak nálam hülyült meg teljesen a telefon, mióta frissítettem a Magisket 21.0.-ra?
Google FC, Google play services FC, de folyamatosan.
És így a YT nem indul el, YT Music sem, ahogy más egyéb sem.Mit kéne csinálnom? Vissza a régebbit?
Minden bizonnyal azt kéne. Vagy elötte a Recoveryben turkáljak valamit, hátha attól észhez tér? -
LyonnaisFan1
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
*.irs kiterjesztésű fájlt én nem találtam a linkedben, ezért állítottam be kézzel.
Az erőtlenség inkább az új fülesben keresendő, mert ilyen kialakítású fülesem még nem volt.Nem mindegy hogyan jut be a fülbe, de ha jól belekerül jobb a hangzása. A gyári méretek nem is a legmegfelelőbbek, de mindkettőt kisebbítettem és már jobb.
Alakulgat ez.
Mellesleg még alig van bejáratva, hogy a tényleges hangzása kijöjjön. Ezt is sztem be kéne égetni hosszú órákon át, és jobbá válhat. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
siddis #29792 üzenetére
Én kézileg állítottam be a Fixed band EQ-t.
Fixed Band EQs
In case of using fixed band (also called graphic) equalizer, apply preamp of -6.6dB (if available) and set gains manually with these parameters.
TypeFcQGainPeaking31 Hz1.41-4.5 dBPeaking62 Hz1.41-3.2 dBPeaking125 Hz1.41-3.7 dBPeaking250 Hz1.41-2.7 dBPeaking500 Hz1.410.8 dBPeaking1000 Hz1.411.7 dBPeaking2000 Hz1.41-1.8 dBPeaking4000 Hz1.416.7 dBPeaking8000 Hz1.41-2.1 dBPeaking16000 Hz1.41-1.7 dBÍgy kell működnie? Elég erőtlen. A Custom EQ-n kívül csak a mgl van bekapcsolva.
Valamit rosszul csinálhatok. -
LyonnaisFan1
őstag
Nálam is 48k a Sampling.
És ha jól értem, akkor a "Convolveren" kívül a többi fület nem kell bekapcsolni, az végzi a dolgát. A MP meg alap, anélkül az egész nem menne.
Jó a Master Gate Limitert még használom, hogy legyen kakaó is.
Amúgy a Convolver mi a tököm akarna lenni úgy röviden? -
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok.
Viper4androidhoz hol érdemes audio profil beállításokat keresni?
Valami kiindulópont kellene, ha angol nyelvű esetleg az sem feltétlen gond.
Vettem egy JBL Reflect Mini 2 BT fülest, és kihoznám belőle a maxot, mert tudna sokat a kicsike. (Amúgy tényleg az, ma majdnem megszökött a kicsikeNem árt vele vigyáznom.)
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
siddis #29738 üzenetére
A legújabb Havocot próbáltad?
Akkuidő, melegedés, stb.?A telómon futó Resurrection Oreo romnál néha hirtelen nagyon felmelegszik a teló, és használhatnám szinte mini grillként is, és kisüthetek rajta egy csirbecobbot.
(Mondjuk ezt alkalmazás is csinálhatja sztem.)
Vagy egyszerűen kezd már döglődni. Az amúgy is sérült kijelzőm néha érdekességeket csinál. A lezáró gombbal nem tudom sokszor lezárni, csak felvillan egyet, mintha mi sem történt volna. Még jó, hogy az RR romban számos más módon is lehet zárni a készüléket. -
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Régebben még írtam, hogy a telefon kijelzője megsérült. Azóta is úgy van.
Néha napján a telefonom furcsaságokat produkál. A kijelző annyira "lehibernálódik"', vagy nem is tudom, hogy írjam, hogy a kijelzőt sem a fizikai gombokkal, sem az ujjlenyomat olvasóval nem tudom életre kelteni.
Egyszer a hajnali ébresztőt nem bírtam leállítani, mert a kijelző nem óhajtott magához térni, csak apró rezgésekkel reagált a fizikai gombok megnyomására, amivel a kijelzőnek kéne normál esetben felkelnie. (Restarttal sikerült csak helyreállítanom.)
Lehet ennek köze a sérült kijelzőhöz? Ami kezd esetleg a döglődés felé haladni, vagy más miatt lehet?
Vagy hülyül a nagyon régi rom, ami rajta van? Amúgy nézem itt az írásaitokat, és lehet újat kéne rá feldobnom.
Ez esetben melyiket ajánlanátok:
Ami nekem fontos és működjön. Magisk, Viper, MyAndroidTools, Root Browser, Quick Reboot. -
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok.
Ma a lassan 3 éves készülékem pofára esett, mint a zsíroskenyér, ahogy Böde földhöz vágta anno a norvég gyereket, és megsérült a kijelző. Némi pókháló keletkezett rajta.
Nyomtan Touchscreen tesztet, minden pontot érzékel hálistennek. Így egy esztétikai hibán kívül más baja nem esett.
De lehet idővel a kijelző rosszabb állapotba kerül.
Érdemes cserélni a kijelzőt? Ha igen kb mennyibe kerülne tokkal vonóval minden? Ti hogyan döntenétek hasonló esetben? CSere, vagy amíg tud menni, megy és végső búcsú ha az elkerülhetetlen? -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
siddis #28257 üzenetére
Az annyira nem is probléma. Most is csak a kijelző felébresztésére van, használni nem használom. Jó nekem a 4 szám. Annál nincs biztonságosabb. Főleg manapság, hogy bizonyos flagship telefonoknál az ujjlenyomatolvasók és arcalapú feloldások könnyen átverhetőek.
Ennek elég érzékeny azért az olvasója, és a legkisebb nedvre is meghülyül. Bár ez szinte minden érzékelőre igaz.Amúgy egyáltalán érdemes egy ilyen Q romot feldobni? Mennyivel tudhat többet egy 8.1.0.-ás androidos Oreonál?
-
LyonnaisFan1
őstag
Van már olyan Android 10 (Q) alapú főzött rom a telefonra, ami viszonylag jól működik?
Lineage, Resurrection, Pixel, stb.?Vagy nagyon a fejlesztői hajlam a modernebb telefonok felé terelődik már?
-
LyonnaisFan1
őstag
Tudtok olyan alkalmazást, amivel megnézhetném milyen vírust/malwaret nyelhettem be?
Valami lehet a telefonon, mert random reklámok ugranak be néha, amikor böngészőket használok. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
hzsolee #28064 üzenetére
Ez talán azért van, mert mindkettő ugyanazon 2.4ghz frekvencián megy, és zavarják egymást.
Nekem a BT elég sokszor megy együtt a Wifivel, és akkor a Wifi sebessége meg van halva.
De erre is van megoldás.Egy Siddis kolléga által írt leírás alapján. Nekem működik.
… igaz ehhez mókolt telefon szükséges. Nyitott BL, root, stb.
-
LyonnaisFan1
őstag
Leteszteltem ezt a Siddis kolléga által bejegyzett (#27553) kommentett, és érdekes eredményekkel szolgált.
Egy Sony SBH20 BT headsetet csatlakoztattam bekapcsolt wifi mellé.
Meglestem a programot, ahol be volt kapcsolva a "NearbyMessagesService" a Play Szolgáltatások alatt.
Mértem így egy Speedtestet, az eredmény csapnivaló lett. A letöltés csak hangyafasznyival több a feltöltésnél.
… és most kiiktattam a "Nearbyt"
És megint mértem:
Kicsit megdöbbentő számomra, hogy ez a megoldás működik. Vagyis nekem úgy tűnik.
Ezt még más is kipróbálhatná, és hasonló módon megerősíthetné itt a fórumon.
A rendszer amin tesztelve lett:
8.1 android alapú Resurrection. Kicsit régi, de nekem megfelelő multimédiás telefonként
Elnézést a kicsit hosszú kommentért. -
LyonnaisFan1
őstag
Melyik nem Resurrection Remix oreo alapú romot ajánlanátok?
Ugye nem rég felraktam az általuk kiadott pitét, de a Web Video Caster program azon nagyon nem akar menni. Hiába állítottam be minden lehetséges dolgot, folyamatosan ledob amikor castolni akarok android boxra iptv tartalmat.
P Smarton megy minden rendesen, azon 8.1 van. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
siddis #27451 üzenetére
Meglehet. Holnap intenzívebb teszt alá vetem.
Deezer, YT Vanced, stb.Eddig amúgy tetszik. Az érintős navigációs gombokat lehet gyomlálni, és a kijelzőre lehet integrálni a navigációs gombokat. Azok elhelyezkedését lehet változtatni. A navigációs sávval is le lehet zárni a képernyőt, ha üres részre tapogatok. Vannak érdekes fícsőrjei, ahogy az ilyen főzött romoknak általában.
Felraktam ezt az ACC holmit a magiskkel, és úgy tűnik, hogy egy bizonyos töltöttségi szintnél leállítja a töltést, és feljebb nem tovább. Ez 80%nak néz ki. Nem hülyeség
-
LyonnaisFan1
őstag
Ehhez a telefonhoz melyik weboldalon érdemes egyedi hátlapot csináltatni?
A telefon nagyon csúszós ugye, így kéne rá valami. A flipes tok már nagyon leharcolódott. És kipróbálnék egy fentebbit.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
hentes555 #27444 üzenetére
RR Unofficial legújabb pités kiadása
Bár nem tudom működik-e rajta a smartbank, ezt valaki megerősíthetné, aki esetleg ezt használná.
Viszont cserébe van jól működő gyorstöltés. A Xiaomi powerbankról egész jól veszi le az egységet. De melegszik is mellé rendesen töltés közben. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
siddis #27292 üzenetére
Oda kerültek, mert a régi viper egyből listázta is, amint engedélyeztem a Convolvert
Ebből melyik igazán használható jelentős részben Metal zenére változó stílusban?
Thrash, Nu, Heavy, Black stb.
Abbath, At The Gates, Bathory, Children of Bodom, Iron Maiden, Celtic Frost, Suicidial Tendencies, Rage Against The Machine stb.A kép alapján találtam egyet, ami a fentebbi stílushoz megfelelő lehet. De biztos több is van.
Még ami érdekelne: A Convolver használatán felül mást nem is érdemes? Gondolok itt a FireEQ, Dynamic System, Viper Bass/Clarity? Jó mondjuk a Master Gate Limiternél dobtam rá a plusz kakaót -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
siddis #27287 üzenetére
Azokat nem. Amugy mi is lenne az?
Gyengebb fulesnel is hozhat javulast? -
LyonnaisFan1
őstag
Van aki a legujabb viper4androidot hasznalja?
V2.7.1.0 2.5.4 driverErdemes ra frissiteni?
-
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
siddis #26440 üzenetére
Most visszamentem az oreos lajosra, a pie alatt a deezer teljesen meghülyült.
Egyelőre odáig tudtam jutni, hogy root jogot igénylő button mapper appal kiiktattam a hangerő fel gombot. Valszeg haldoklik az a gomb. A hangerő megy rendesen, és dupla nyomásra tudok vele hangerőt felfelé is szabályozni.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
siddis #26437 üzenetére
Nekem arra a fejlesztői beállítások engedélyeződnek.
Ezt akarnám elővarázsolni.Lehet kapott némi nedvességet a telefon, és kicsit megrottyant
-
LyonnaisFan1
őstag
Luis romnál hogyan kell elővarázsolni a szerviz menüt? A hangerő gombok furcsán viselkednek, mintha beragadtnak érzékelné a szoftver.
A hangszóró is meg van némulva. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
siddis #26352 üzenetére
Játszhatna, de megvagyok nélküle.
Az fontosabb volt, hogy a deezer egyik nagy hibáját ki tudtam küszöbölni, miszerint a zenék egy része halkabb, és emiatt azokat nem nagyon tudtam élvezettel hallgatni. De a viper Master Gate Limiter opciójával emelhető a hangerő. Vagy akár csökkenthető, ha fejletépő lenne a hang
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
siddis #26350 üzenetére
Nekem is ez van fent most, és sztem meg is tartom.
Az ujjlenyomat olvasó nekem nem nagyon akar működni, de nem is bánom. Úgyis meghülyül a szenzor egy minimális nedvességtől, ami nyáron lesz igencsak dühítő. Jó nekem a négy szám is
Viper4android 2.4.0.1-es driverrel tökéletesen megy, deezerrel működik a vipera, nagyon szépen szólnak a zenék, a rootos uninstaller nem force close-ol (az eu-s miui romnál folyamat force closeolt), magisk 18.1 szépen működik, adja a root jogokat az appoknak. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
KurtCobain #26297 üzenetére
Mondjuk annyira talán nem is fontos a telefonra, úgyis inkább csak médialejátszóként lesz használva, főleg deezer. És úgy tűnik, hogy Viperrel is menni fog. Dolbyval működik.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
KurtCobain #26295 üzenetére
Volt ilyen sejtésem
A 3.2.3.1 verziót valahogy felnyomtam rá.
Azzal már a RR Santoni Final 8.1 felkerült, és a Magisk 18.1 is felment rá rendszer appként.
Viszont a google csomaggal meggyűlik a bajom, az elvleg megfelelőt felrakva folyamat azt írja ki, hogy google services keeps stopping.Vagy eme oldalról melyiket kell? Van annyi, mint égen a csillag.
-
LyonnaisFan1
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Én is beálltam mókolgatni a már gari nélküli készüléket.
BL nyitva, root, és gyári szoftverMindkettő hangzás javító alkalmazás működik a deezer zene alkalmazással.
Mégis melyikre tennétek voksot?Dolby vagy Viper? A Dolbyt TWRP-vel gond nélkül fel tudtam varázsolni, mint rendszer app, és az uninstaller segítségével gyomláltam a gyári EQ-t, ami kavarhatott volna a dolgokba.
A vipera picit macerásabb volt, de végül az is működött. Valahogy a Magisk modult nem tudom felerőszakolni, az pedig kellene hozzá. Maradt a SeLinuxos megoldás. -
LyonnaisFan1
őstag
Jelenleg kinek mi a legjobban működő billentyűzet alkalmazás, amit használ?
A gyári appok nekem nagyon nem jönnek be, félreérzékelnek, lassú néha, stb. stb.Az Xperiát valamiért nem tudom telepíteni, hibás csomagot ír a telepítőnél. Valamit én csinálok szarul? Xperia Keyboard 8.1.A.0.12 lenne a telepítendő verzió.
-
LyonnaisFan1
őstag
Írjátok, hogy az M10 alatt jobban működik az ujjlenyomatolvasó. Nálam nem igazán érezhető, hogy jobb lenne, sőt néha még nehezebben is működik. Van úgy néha, hogy az ujjlenyomat csak felkelti a képernyőt, de fel nem oldja, és oldhatom fel a számokkal.
Ami még a M10 kapcsán érdekes, hogy képernyőzárnál nem látni a balfelső sarokban az értesítéseket. Csak akkor látom, ha feloldom a zárat, és akkor sorakoznak is azon értesítések.
Ez csak nekem van így?És még ez is érdekes: Tegnap a MyTelenorTV-t bekapcsolva hagytam a telefonon, és azt vettem észre, hogy a telefon akkumulátora szépen felmelegedett 51(!) fokra, és cseszett forró volt a telefon. Ilyenkor nem kellene már valaminek közbeszólnia, hogy ne forrjon fel a telefon? Még csak értesítés sem jött, hogy az akkumulátor hőmérséklete elérte a kritikus szintet, hűtse le, vagy hasonló.
Egyáltalán milyen hőfoknál nem ajánlott már használni a telefont, mert annyira felforrósodott valamitől? -
LyonnaisFan1
őstag
Csak én hiszem azt szüntelen, hogy már péntek van?
Várom az új Dev romot, de ,most esett le, hogy még csak szerda van. Hosszú hatevége plízs
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
JohnDoe_Hun #18853 üzenetére
Meglesem majd
-
LyonnaisFan1
őstag
A gyári adatforgalom számláló appnál lehet olyat, hogy bizonyos XY alkalmazás által forgalmazott adatot nem számolja a számláló?
Van olyan appom, aminek használata nem fogyaszt az adatkeretből, és annak használata meg is zavarja a számlálót. És idejekorán jelzi is, hogy túlment a fogyasztás a korláton, holott szó sem lehet arról.Esetleg playes appról melyik tudhat ilyet?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
kaposznyak #18707 üzenetére
Telepíts fel külső videólejátszó appot a Playről.
Pl MX Player
-
LyonnaisFan1
őstag
Végre felébredtek a fejlesztők, és kiadtak majd egy hónap után új devet. Bár érdemi változtatás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged