- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.F.
aktív tag
Bocsi, ha triviális a kérdés, de új vagyok mind androidban, mind miui-ban.
Zene app-ot hogy lehet rávenni, hogy a sd-kártyán keresse a zenéket? SD-kártya/Music/ könyvtárba másoltam fel őket. -
grafnet
veterán
Azért van a Nikonnak (nyilván a többinek is, nekem tőlük van) vízálló, ütésálló kompakt gépe ~30e-ért!
Bírja a tengert és a strapát is - a srácok nyúzzák, elhiheted!
Egy (inkább kettő) nagyságrenddel jobb képeket csinál, mint bármelyik Redmi! -
starr
őstag
válasz
orso0355 #15693 üzenetére
Az a baj, hogy 100eFt alatti kompakt gépek xarabb képeket csinálnak, mint egy mai középkategóriás telefon.Tapasztaltam.
Aztán a gyerekek két gépet is összetörtek úgyhogy nem költök már ilyesmire. Dng-t bekapcsolva látszik, hogy jó a kamerája ennek a telefonnak, csak hát kamera app nincs, ami ki tudná hozni a maximumot. -
orso0355
őstag
válasz
Dhampir #15689 üzenetére
Hát azért markáns különbség van a telefonok kamerája meg egy normális fényképező közt. A többi, amit felsoroltál, nem okoz a többségnek olyan fájdalmakat, mint a kamera. (Mondjuk nekem a kamera se...) Én a magam részéről képtelen vagyok megérteni, hogy miért az az első kérdés egy telefonhoz, hogy "milyen a kamerája?" Nagy ívből teszek rá 😃 tudok vele telefonálni, netezni, navigálni, stb.? Tudok. Bír egy napnál többet? Bír. Na majd ezek után kezdek vele foglalkozni.
Szóval akinek ez számít, az vegyen fényképezőt 😃 -
starr
őstag
Aki a legújabb EU romon van, megy nála a gyári kamera?
-
törölt tag
AEX v5.1-ben benne van a Wifi MAC-Adress hiba mikor is átírja másra a címet.
Kamera alkalmazás sokkal jobb mint az eddigi O ROM-okban és van led jelzés+a gombok is normálisan mennek.
-
törölt tag
Clarity v1.9 Kernel:
Changelogs:
- Build with Linaro toolchain 6.4
- add TTL Target Support
- Overclocked Big CPU to 1.5GHz
- Mild Undervolts CPU voltages
- Merge to Linux 3.18.92
- swich back to -Os from -O2 gcc optimization level
- Fix battery stats usage GUI
- Fix offline charging battery animation
- More Changelogs see in hereNote
- This kernel is not for Oreo.
- This update bring 2 version MIUI and AOSP. Flash MIUI version to MIUI and AOSP to AOSP.
- Codename is changed from Santoni to HM4X. -
Dhampir
félisten
válasz
orso0355 #15634 üzenetére
(Ha valaki fotóművész, az meg ne mobilt vegyen 😃)
De.
Ugyanis az mindig nálad van, míg a vaskos tükörreflexest nem viszed magaddal mindenhová és lehetséges, hogy lemaradsz egy jó pillanatról, a szelfizést már ne is említve. Például egy kiadós koncert után is jóleshet egy kis "szelfi-melfi".
- Aki navigálni akar, az vegyen navigációs készüléket?
- Aki távirányítani akar infrával, az vegyen külön távirányítót?
- Aki zenét akar hallgatni, az vegyen Hi-Fi tornyot vagy szállásoljon be állandóra egy verklist?
- Aki FM-rádiót szeretne néha hallgatni, az vegyen rádiót?
- Aki telefonálni akar, az vegyen telefonkészüléket?
- Aki játszani akar, az vegyen konzolt vagy PC-t?
et ceteraA végén nyakadban lóg egy tápos zsák, teli tömve mindenféle cuccokkal (vagy folyton sarkadra lép a hűségesen nyomodban járó "verklis").
-
nyityu
csendes tag
Váltakozó gyári háttérképek közül stable romon,hogy lehet egyet törölni?
-
szimi57
őstag
Sziasztok! Formáznám a Datát, de csak futkos a csik. Mi a gond?
-
qge
aktív tag
válasz
bodnar10261 #15657 üzenetére
Megpróbáltam, meglepően gyors boot után jelszót kért...és felváltva dobálta az "android alkalmazás leállt" üzenetet. Ment vissza a TWRP backup. Mit rontottam el?
-
Nkboy
senior tag
válasz
Black_Raven #15678 üzenetére
Tényleg 😮
Mi az a FEE kernel? 🙄 -
törölt tag
válasz
bodnar10261 #15680 üzenetére
Ennyit vettem észre eddig.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #15678 üzenetére
Linkeled amit írtál?
-
törölt tag
válasz
bodnar10261 #15675 üzenetére
Hivás közbeni hangerőt nem lehet állítani,ill a gombok müködését se.
-
törölt tag
válasz
bodnar10261 #15668 üzenetére
LOS szintű.kicsi hibákkal.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #15666 üzenetére
Tesztelem
-
Nkboy
senior tag
válasz
Black_Raven #15666 üzenetére
Én azért kérdeznék! 😏
Mitől függ, hogy custom rom felrakása után titkosítva lesz a teló? Grátisz a TWRP is jelszót kér.
Én például soha nem használok, használtam, semmi kódot, (ujjlenyomat, pin, minta) mégis egy custom rom felrakása után jelszót kért a twrp, aminek nem örültem túlzottan. 😃 -
bodnar10261
aktív tag
A Cardinal AOSP milyen lehet tudni róla valamit?
-
Black_Raven
veterán
válasz
manchester99 #15664 üzenetére
Ha titkositva a telefonod, ilyenbe mindennap belefuthatsz sajna. De titkositás ügyben nem igazán van kedvem irogatni. Ha elolvasod a tegnapi dolgokat, másik fórumtársnak leszedtem és még én voltam a szemét. Ne vedd magadra légyszi, de ezentúl mindenki megoldja magának a titkositás leszedését engem nem érdekel.
bocs
manchester99: az kizárt hogy csinàltál mert akkor nem lenne titkositva. Nem wipe kell!
makoj20: ha Los párti vagy, miért a Cardinalt nyúzod.?
-
törölt tag
válasz
manchester99 #15664 üzenetére
Csináltál format Datát?
-
manchester99
tag
válasz
Black_Raven #15659 üzenetére
napi szintem cserélem a romokat nyugott lehetsz - most is mindent ugyanúgy csináltam mind máskor de ilyen dologba még nem futottam bele de köszi a segítséget !!
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #15662 üzenetére
LOS párti vagyok.
Cardinal-AOSP hogy hogy official?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #15659 üzenetére
Csak addig isteníted az AEX-et ameddig nem lesz RR
-
Black_Raven
veterán
válasz
bodnar10261 #15654 üzenetére
Hahó, mindegyik Oreo ugyanilyen. A beállitásokban van annyi különbség hogy némelyikben több vmelyikben kevesebb funkciót tudsz állitani. Viszont ez a legstabilabb sztem eleve a dev harmadik kiadása ez Oreóból. Azonkívűl van másik romja is. A többi romoknál meg segédkezik.
A kinézetét én pl azonnal átszabom nekem mind egyforma, a Nova prime segitségével, meg minden app a sajátom, a rajta lévőket tiltom. Nekem maga a rom bejön csak ne legyen hiba benne.(idáig jó)
manchester99: milyen stabilabb?? ez a Stabil. Az hogy te fel sem tudod rakni nem hiszem hogy a rom hibája. Úgy hívják: USER ERROR.
-
qge
aktív tag
válasz
bodnar10261 #15650 üzenetére
-
Krisszalai
csendes tag
9.2.3.0 NAMMIEK valaki? Jelzett, hogy frissíthető erre, ok, rányomok : nincs elérhető frissítés...
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
manchester99 #15653 üzenetére
Nyugi én még azt se tudom müködik e benne az értesítési LED
Illetve az egész furcsa, Ha lesz más stabilabb Oreo rom akkor azt rakom fel.
-
manchester99
tag
Na, mivel senki nem szeretett volna segíteni a problémámban így feltettem én is az AEX romot vagyis csak szerettem volna feltenni mivel a boot logo ill. a biztonsági minta megadása után valami telefon titkosítás - hosszú szöveg- jött el majd vissza a recoverybe és kb ez ment a végtelenségig így még sem raktam fel az AEX romot
maradok a jól bevált Dot os -nél egy darabig amíg nem jön ki valami stabilabb Oreo-s rom.
-
kezo79
csendes tag
válasz
LyonnaisFan1 #15651 üzenetére
Köszi a választ!
Úgy néz ki kifogtam egy hibásat. 4A Pro-n életre kelti simán.
-
bodnar10261
aktív tag
Nos feltettem, rá vettem magam hogy 8.1 AEX legyen fenn. Nos, furcsa és szokatlan. Viszont a GoogleKamerának van elvileg megoldása de még én se próbáltam.
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Kevinvagyok #15648 üzenetére
térerő van? kéri a Pinkódot? Azt a MiCloud miatt kéri
-
Kevinvagyok
újonc
Sziasztok! Nekem az lenne a problémám, hogy tegnap megjött a 4x-em és nem tudok hívást indítani és fogadni
, egyszerűen nem fogadja el a SIM kártyát! Segítsetek! Azt írja ki: SIM 1 aktiválása nem sikerült! -
törölt tag
válasz
bodnar10261 #15646 üzenetére
Nem gáz.
-
siddis
őstag
válasz
bodnar10261 #15643 üzenetére
Már képben vagyok. Kell neki újabb firm.?
-
törölt tag
válasz
bodnar10261 #15643 üzenetére
Csatlakozom én is!
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Black_Raven #15640 üzenetére
Szóval a Cardinal AOSP nem de az AEX mehet fel
-
siddis
őstag
válasz
Black_Raven #15640 üzenetére
És ez melyik verzió egészen pontosan.?
-
Black_Raven
veterán
válasz
#73029888 #15639 üzenetére
Minden hw gomb állitható, ugyanúgy lehet állitani mint az RR-t van Testreszabás menü. Ez a 3. Oreo kiadás. Volt alfa, béta, ez a stabil. Idáig nagyon szuper. De ebből az alfa is jó volt csak akkor nem volt fp+cam, mindkét tipusú fp megy.
Ezen tuti maradok, (ha nem jön 9.0
) de olvass logot, baseband más..csinálj egy mentést a másikról és gyere.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #15638 üzenetére
Hardveres gombok is mennek?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #15632 üzenetére
Kamera app milyen?
Akksi idő?
-
kezo79
csendes tag
Sziasztok! Ha a telómon az Engineering Mode/Single Item Test/LED-be belépve, vagy a Retest-et megnyomva nem csinál semmit az értesítési LED-em, sanszos, hogy hibás a készülékem?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #15629 üzenetére
Éreztem...és milyen?
-
YASKATIR
senior tag
Mivel meg nincs nalam a telefon (valoszinuleg holnap erkezik), egy olyan kerdesem lenne, hogy mennyi jo a gyari kamera app? Jobb vagy rosszabb mint a custom romokban levo?
-
Styleair
aktív tag
Azt be lehet állítani, hogy feloldott képernyőnél is váltakozó háttérkép legyen? Ha igen, hol, hogyan?
-
Gamerous
tag
Sziasztok !
Még nem vettem meg. Ajánlották helyette a Samu J5 2017 - et. Kamerában és kijelzőben is jobb a Samu. Csak nem tudom az megér - e pluszban a 15 K - t.
-
siddis
őstag
- Bummper Kernel To 3.18.92
- Fix Camera
- Fix Camcoder
- Fix FlashLight
- Fix LED
- Fix IR -
törölt tag
válasz
Black_Raven #15613 üzenetére
Sokkal jobb,igaz a gombok müködését nem lehet állítani,meg a hivás közbeni hangerő állitása se megy.
(Remélem hamar javitják)
-
törölt tag
Tudja-e valaki hogy mi az akkumulátor pontos tipusa?
Esetleg a Redmi Note 4x BN43 tipusu akksija megfelelő-e?
Azért érdeklődök mert hiába gugliztam,én nem találtam választ,
lehet bennem a hiba. -
shifty!
senior tag
válasz
bodnar10261 #15603 üzenetére
Jó kérdés, nálam v028 van alatta, arról tudok nyilatkozni hogy működik (azonban RR alá a kernel inbuilt-verzióját kell használni, a másikkal nekem nem működött több alapfunkció sem)
-
shifty!
senior tag
válasz
sharp007 #15601 üzenetére
Clarity Kernel MIUI/Custom alá
Kernel Auditor alkalmazással állítható a CPU governor / I/O scheduler / Kijelző élénkség / Hangerő felcsavarás / Mikrofon érzékenység feljebb állítása, illetve a Beállítások/Értesítések/JobbFelsősarok három pötty alatt a LED beállítások is megtalálhatók kicsi kereséssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest