Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dontpanic
tag
válasz trebrona #346 üzenetére
Próbáltam az EU 7.5.18/19-es és az EU 7.5.11-et (weekly) is, többször is, és mindig ugyanaz az eredmény.
A TWRP pedig 3-0-3-as.
MiFlash-sel a globalt stable-t vagy developert nem lehet felrakni? Fastboot-ost nem találok a redmi 4x -hez csak a note 4x-hez. Köszi![ Szerkesztve ]
-
dontpanic
tag
válasz trebrona #348 üzenetére
Rendben, várom, és köszönöm.
MIFlash-nek ez jó lehet http://en.miui.com/a-234.html ?(Egyébként miért kell fastbootos rom? Csak, hogy tanuljak is )
[ Szerkesztve ]
-
dontpanic
tag
válasz trebrona #350 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Felment a belinkelt fastboot rom, majd ráraktam újból a twrp-t , ezután az EU romot, és most látszólag megvan minden könyvtár és a gyári appok írni is tudják.
(Mondjuk a fastboot parancsokat nem mint rendszergazda futtattam, mivel úgy hibát írt ki / not recognized as an internal or external command/, de 'sima' futattással felment. )A NON-SYSTEM STORAGE felirattal kell foglalkoznom, vagy ez a normális?
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz trebrona #419 üzenetére
Köszi, így már megvan!
#417) lacentos: Adok egy tippet! Azokat a hozzászólásokat amikben szerepel a root, meg a rom, hagyd figyelmen kívül. Azokat a hozzászólásokat ahol beállítási segítséget kérnek, vagy a problémájuk pusztán néhány beállításon múlt ugord át és sokkal szebb lesz a topik!
Amúgy szerintem tök használható a telefon ennyiért best buy!
[ Szerkesztve ]
-
Tézé81
tag
válasz trebrona #429 üzenetére
Elég baj az nekem most, de remélem a 2-es slotnál is lehet állítani, hogy mit preferáljon... Megnézné valaki, hogy a 2-es slotot lehet-e fixen 3G-re rakni? Külömben mindkét sim-emet cserélni kell. Páromnak redmi note 4-e van, emlékeim szerint ott nem megy fel a 2-es slot 4G-re és nem is lehet "válogatni" a hálózatok között. Vagy együtt lehet mindkét sim-re állítani a hálózatválasztást? Mert akkor végképp borult minden.
dehogy haragszom senkire, illetve rám se haragudjon senki, nyilván egy élő és komoly hibáról van szó. Bennem dolgozik az indulat, hogy költöttem egy csomó pénzt megint valamire, ami nem teszi a dolgát
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz trebrona #469 üzenetére
Egyben csinaltam a kettot , igy nalam egybe forrt , igaz nalam is a recovery ment elobb es utana a rootolas, a nehai samsungomon meg elobb rootoltam , es csak kesobb ugrott ra a twrp . Koszi hogy kijavitottal
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
vince
őstag
válasz trebrona #682 üzenetére
ez azt jelenti, hogy ha stabillá válik a dev rom, akkor ott is megjavul a fordítás vagy ezt a hibát jelezni kellene a fejlesztő/fordító csapatnak?
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Domestos
tag
-
Dhampir
félisten
válasz trebrona #732 üzenetére
Pedig olyan jó eszperantó ízű lenne így, persze nem egybeírva.
Eszperantó nyelven a tre bona= nagyon jó.
Például a Rádióamatőr alapismeretek kiadvány 10. oldalán olvasható a "tre bona" egy példamondatban.
-
alfa2400
csendes tag
válasz trebrona #812 üzenetére
Szerintem teljesen jó ebben a kategóriában...hétvégén rögzítettem "mostoha" körülmények között képet-hangot az Aggtelek-i barlangban. Az eredményt visszanéztem Sony laposon, azt kell mondanom kellemesen csalódtam a minőséget illetően.
Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik.
-
alfa2400
csendes tag
válasz trebrona #818 üzenetére
Az úgynevezett hangversenyteremben (hatalmas üreg a barlangrendszerben) lejátszottak egy klasszikus és Demjén Rózsi- Kell még egy ölelés című produkcióját. Csodálatos élmény, ajánlom mindenkinek aki arra jár. Ugyan nem szó szerinti koncert de nem is holmi utcazene kategória, kb 55-60 fő voltunk a teremben és ezt rögzítettem. Mondhatni háttérzaj mentes és kellően dinamikus, telt hangzás lett a végeredmény.
Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik.
-
carr
őstag
válasz trebrona #977 üzenetére
Nem teszem be, vannak itt mobilnetről is...
[kép]
vidéki 4G telekomnál B20 faszán adja...
[kép]
42% 10.00kor vettem le töltőről kb 77% on...
[kép]
futó alkalmazások...
[kép]
akkugörbe...
[kép]
6 óra 19 perc SOT.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
-
lócitrom
őstag
válasz trebrona #1251 üzenetére
akkor jó. csak vagyok olyan szerencsétlen, hogy megint ilyet fogok ki. bűn vele forgalmazni eleve. nyilván nem mindenkinek esik le, viszont én kutakodás nélkül érzem a különbséget. ha még fólia vagy üveg is van rajta eléggé hitvány a végeredmény. meg hát ne kapjam már a sz@rabbat, ha ennyiért lehet jobbat
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
fzoli86
tag
válasz trebrona #1347 üzenetére
Egy olyan tesztet megnéznék, hogy a kijelező egyik felét bekenik ezzel a csodafolyadékkal. Majd a védelem nélküli részen addig növelik a karcolás erejét, míg meg nem karcolják és ezzel a metódussal megcsinálják a kezelt oldalon is...persze mérő műszerrel...
[ Szerkesztve ]
-
cizella
csendes tag
válasz trebrona #1403 üzenetére
https://www.emag.hu/search/redmi%204x
közben nézem, a smartshop-on ugyanígy (őket nem ismerem, de fentebb megbízhatónak minősítette valaki): http://smartshop.hu/kereses?q=redmi%204x
"A későn megjött ész olyan, mintha meg se jött volna."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Speck és Spello iPhone tokok kedvező áron a Superial.hu-tól
- Spello vezezeték nélküli töltőállomások kedvező áron a Superial.hu-tól
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S24 128GB Fekete. TRU8149
- iPhone 15 Pro Max 256gb,Blue, független,mèg bő 2èv garanciával!
- Iphone 13 Pro, 128 Gb, Gold, Kártyafüggetlen!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest