Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz zojjektum #1369 üzenetére
a kijelző lehet az egyetlen hátránya ennek a telefonnak. akárki akármennyire szépíti ezt a problémát ez sajnos tényleg a gyengéje. hiába van gyönyörű BOE panel, ha javarészt EBBG-vel szerelik ezeket a telefonokat. akárhogy hasonlítgatom össze itthon a telefonjaimat emiatt nagyon tökön tudnám rúgni azt, aki kitalálta, hogy másféle panellel is gyártsák. még a fehér felületeket valahogy el lehet viselni, de az, amit a színekkel művel a rosszabbik panel az már elgondolkodtató. hamiskás és nem valami kontrasztos.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
cizella
csendes tag
válasz zojjektum #1406 üzenetére
A nők két hasonló tudású gép közül a szebbikre buknak, kábé így pontos (... és ha a gold csúnya gagyisárga, nem pedig visszafogott pezsgőszín, akkor a fekete a szebb) Sajnos nem láttam élőben 4X-et, semmilyen színben.
"A későn megjött ész olyan, mintha meg se jött volna."
-
gingerbalm
aktív tag
válasz zojjektum #1406 üzenetére
Érdekes, nő létemre pont zavar az arany-fehér kombó, már a képeken is. A fehérrel van bajom. Miért nem arany rajta az is, ha már egyszer arany a teló? Viszont lehet rá venni olyan védőfóliát, ami eltakarja a fehéret: így néz ki
A redmi3s helyből full arany, az azért (is) tetszett és csaptam le rá, ebből a 4X-ből viszont a fekete szebb nekem.
[ Szerkesztve ]
-
hofilaci
tag
válasz zojjektum #1744 üzenetére
Köszi választ megpróbálom!
De kérdezném mi a jelentősége?Hisz automatikusan átáll ott ahol nincs 4G elérhetőség 3G re!
Ahol csak 3G van ott is ezt csinálja!
A másik dolog , az UMI londonom eleve 3 G tudott és ez is ugyan ezt a problémát produkálta!
doogee tudta a 4G t és nem hibádzott!
Na mindegy prosza szerencse átállatottam preferált 3G re!! -
nyikszi
őstag
-
sz.j
nagyúr
válasz zojjektum #2602 üzenetére
Köszi az infót, reggel átállította a fiam és azóta "jó".
Amúgy a fiam beszélt a Waytek szervizzel és azt az infót kapta, hogy minden gond nélkül megtudják javítani, hogy 4G-n tökéletesen működjön, ha esetleg olyan hibája van, hogy mégsem, akkor cserélik a telcsit.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz zojjektum #2607 üzenetére
A kapott infó szerint nem biztos, hogy frissítéssel megoldható, mert ezt a hibát (a szervizes szerint) szoftveres ill. hardveres hiba is okozhatja.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
leslie_smith
aktív tag
válasz zojjektum #2903 üzenetére
Ezt nem cserélném le egy telefon miatt, mert a család régi juhász/bőrdíszműves barátja csinálta akitől ostor bicskatartó és igazából minden kézműves bőr dolog van
akkor inkább raknám ferdén bele a telefont
De amúgy néztem a szép munkáidat instagramon és tetszetősek, de ugye az emlékek azok emlékek
Egyébként néztem kb 1 centivel nagyobb a mostaninál és így nem lesz gond veleA mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
shifty!
senior tag
válasz zojjektum #4040 üzenetére
Nekem is az apkmania-s volt az ami nem települt Ez a link mehetne az összefoglalóba is, sokan régóta használják ezt, nagyon közkedvelt!
@(#4038) Vjankovics82: Nem igazán nézegettem a leírást, de leggyakrabban az általam ismeretlen Smart Card alkalmazás és a Frissítés alkalmazás omlik össze és dob hibaüzenetet. Egyébként a fejlesztői beállítások között ki lehet lőni, hogy nem mutassa az összeomlásokról szóló felugró értesítéseket, de ez más helyzetekben kellemetlen lehet amikor vársz visszajelzést pl., de lefagy az app amivel dolgoztál,
[ Szerkesztve ]
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
Mankó
veterán
válasz zojjektum #15789 üzenetére
Nézegetem a youtube össze hasonlításokat, ó jaj hatalmas az A1. Ok jobb mindene paramétere az aksin kívül, de az a méret...
Honnan érdemes berendelni a 4x-et? 2 Gb vagy 3 Gb rammal szerelt a tietek?El kell ezen a választáson még gondolkodnom azért rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
bb71
őstag
válasz zojjektum #16535 üzenetére
Félrevezetés esete volt: Telenor nem Voda!
- ROM csere nem csak nekem nem sikerült, itt is többen panaszkodtak. Sőt, a Pixel fórumán is.
- Nem azt írtam, hogy a változtatással nem jó! Mivel tegnap este backup miatt újraindítottam, ezért az LTE\WCDMA beállítás visszaállt a TDSCMA-ra, így viszont MIUI9 alatt problémák vannak a telefonálás minőségével.
. MIUI8-on Telenor kártyával 4G-re állítva hibátlan volt.
- Most már meg tudom oldani, hogy fixen LTE\WCDMA-n maradjon a hálózat (boot után is) - így valószínűleg nem kell 8-ra visszaállnom. Csak éppen a Jiayu G2F-n portolt MIUI8-on próbáltam... itt rendben van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zojjektum #17176 üzenetére
Így legalább a powerbanktól is meg lehet szabadulni, mert a telefon 2 napig is bírja normál használat mellett. :) A RAM/ROM meg átlagos felhasználóknak (vagy akik kicsit hwigényesebb appokat használnak) bőven elég.
Styleair: hű, ezek tök jó fotók lettek, most már ilyen szempontból is meggyőzött, köszi!
-
irnixxx
csendes tag
válasz zojjektum #17302 üzenetére
Tegnap kíváncsiságból feltettem az Accubattery appot, 71%-osnak mutatja az akku állapotát, és körülbelül én is ennyire saccoltam. 55-60 környékén veszek egy újat bele, mert nem akarok vezetékes telefont. Tudom, hogy az én használati szokásaim nem kedveztek neki, igaz nekem 6-6,5 óra SOT-nál sose volt több.
-
volandy
senior tag
válasz zojjektum #17475 üzenetére
Nekem azt írták egy másik fórumon, hogy akinek nem fontos extrák a fényképezés,jó zenei hangzás meg az ilyen olyan prémium dolgok amit talán az életbe nem fogok használni, "csak" egy jó telefont akar ami nem akad, nem fagy le akkor a 4X-t vagy a Note 5A Prime-t vegye a jelenlegi felhozatalnál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest