Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aelod
veterán
válasz
Hompi01 #14825 üzenetére
Hát már ne haragudj de képet kérhettél volna élőben a telefonról. Ha küld és látszik rajta akkor ennyi. Ha nem akkor az már gyanús. Ha megnézed akkor mindent de mindent le kell ellenőrizni a telefon megvétele esetén. Hívás, rezgés, hangszórók, wifi, kékfog, gps, kijelző egészen közelről, töltés. Ezeket minden esetben csekkolni kell. Volt eset amikor én is kihagytam párat ezek közül de a kijelző az nálam alap. Szerencsére nem volt ilyen gondom még pedig csak használt telefonokat veszek és innen a ph-ról.
-
liskov
tag
válasz
Hompi01 #14825 üzenetére
Ha jól tudom idehaza a Wayteq a hivatalos forgalmazója és ő is szervizeli a Xiaomi készülékeket.
A weboldalukon leírják mik a feltételeik hibás pixel esetén:A készülékek kijelzőjén megjelenő hibás pixelek esetén az ISO 9241-302, 303, 305, 307:3008 szabvány szerinti Class 3 besorolás szerint járunk el.
A fennt említett besorolás pedig itt van leírva: [link]
Class 3 panels permit any or all of the following:
5 full bright pixels
15 full dark pixels
50 single or double sub-pixels stuck on or offSajnos az értelmezésem szerint - egy pixelhiba nem hiba, a készülék tökéletesnek számít.
Félre ne érts, engem is nagyon idegesítene a dolog.
Vannak appok amik a teljes képernyőn az RGB színeit pörgetik, próbálj ki egyet, hátha csak beragadt a pixel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Windows 10
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Jövedelem
- Formula-1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Poco F5 - 8/256 - fehér
- Samsung Galaxy s25 ultra 512gb, makulátlan,garanciális
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2026-ig a nextelshop.hu-ba
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- Xiaomi Mi 11 Lite 5G - 6/128 - szürke
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest