- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Flyte33
tag
Hello.Az egyik baratomnak is van egy ilyen teloja (nekem is ilyen van),es ket napja az a problemaja vele h mikor oda teszi tolteni alol vilagit a kis led de egy par perc mulva elalszik es nem tolti aztan megint vilagit es tolti es ez igy megy tovabb.Ez egy kb 2 honapos telo.Valakinek van otlete h miert vagy valakinek volt ilyen problemaja?
-
-
logarithm
őstag
-
logarithm
őstag
-
TomiJK
csendes tag
válasz
TomiJK #15234 üzenetére
Esetleg másik romon használható valamelyik értesítőled kezelő alkalmazás, hogy ne villogjon, és folyton jelezzen? Vagy felesleges vele foglalkozni az se segítene?
Az miért van, hogy ha felébresztem a képernyőt, de nem nézem meg az értesítést, és a telefon vissza alszik akkor már nem jelez a led, hogy van egy értesítés, ezt nem értem! Nem értem!! Régi telefonomon addig világított a led amíg volt olvasatlan értesítés. Ha ezt tudom előre, biztos nem ezt a telefont veszem meg.
Legyen szíves valaki segítsen! -
Sutee89
aktív tag
válasz
Norby86 #15388 üzenetére
Én sem tudtam a 7.1-es MIUI alatt életet lehelni a ViperFX-be. Ugyanez a hiba, mint nálad. Elvileg az lenne a megoldás, hogy minden újraindítás után vissza kell váltani a SELinux státuszt Permissive-re. Van is ehhez egy Magisk modul, de sehogy sem sikerült működésre bírnom.
Ezeket nézd át: [link], [link]
Ha sikerül, szólj nekem is!
-
aelod
veterán
Magisk alatt valaki működésre tudta bírni az otp direkt appot? Magisk modulokat hol találok amúgy? Néha kiírja az install magisk manager-t, hogy telepítsem de ha rámegyek, hogy toljad neki nem csinál semmit. Ez miért lehet?
-
Norby86
őstag
Sajnos nekem továbbra sem megy a Viper4Android FX.
Fotóztam a jelentés részleteit is. Mi lehet szerintetek a gond? Borzasztó csalódott vagyok és nem tudom mitévő legyek. Már próbáltam a "xiaomi.eu_multi_HM4X_8.1.4_v9-7.1" rommal és a "xiaomi.eu_multi_HM4X_8.1.11_v9-7.1" rommal is. Mindkettőn ugyan ez, és kétfajta Viper4Androix FX-et is kipróbáltam amit Magisk modulként lehet telepíteni, mindkettőnél ugyan az a hiba. A rendszert is összeomlik miatta néha... Létezik hogy a full wipe-nál az advanced Wipe részben a format data opciót is meg kell csinálni? -
Csapoati
nagyúr
Sziasztok!
Külföldön vagyok, így nem tudtam visszaolvasni és SOS segítség kellene. A barátnőm Redmi 4X-e egyszer csak kikapcsolt (kb 60%-os töltöttségnél) és azóta csak a Mi logo jön be, utána kikapcsol. Lehet ezzel bármit is kezdeni számítógép nélkül? Gyári MIUI volt rajta.
Köszi előre is!
Ja még annyi, hogy a fastboot és recovery módok elérhetők.
-
netreg
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy olyan töltő adaptert venni, ami mágneses érintkezősorral kapcsolódik, hogy ne pusztuljon szét a telefon usb portja. Mi ennek a neve, van-e bevált forrás? Ha jól gondolom egy kis adapter lesz fixen a telefonban és a kábel lesz még új, a töltő maga marad a régi...
Kösz!
-
Norby86
őstag
Nagy problémával szembesültem tegnap mikor már laktam volna be a bootloader nyitott Redmi 4X telefonom.
Felment az EU dev. rom, majd feltettem a Magisk-et, azon belül pedig a letölthető moduloknál a Viper4Android FX - Magisk v15 modult. Mivel én a Viper4Android FX-et kezdetektől használom, eddigi telefonjaimon gond nélkül mentek, ezért is gondoltam itt is gond nélkül menni fog. De jött a fekete leves... amint feltettem és újra indítottam a telefont, kiírta hogy a Viper4Android alkalmazás sajnos leállt, bezárom az ablakát, újra feljön, újra bezár, újra feljön és ez ig ment aztán néha újra is indítja magától a telefont. Amint leszedem róla ezt a modult nincs ilyen gond, tehát ez okozza. Próbáltam egy régebbi V14-es Magisk-el is, rá meg az azzal kompatibilis Viper4Android-ot tettem fel, hátha úgy jó lesz, de nem lett jó, úgy is összeomlik a program plusz a rendszer is néha.
Tanácstalan vagyok, mert a programot használni szeretném, a Redmi 4 Prime telefonomon gond nélkül működik... Aki nem sajnálja a rendszerét, eu romot használ, kitudná esetleg próbálni hogy nála is vannak e ilyen gondok? Mert nagyon nem örülnék ha a proccesszor miatt nem menne. :/
-
alapapa
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A feleségem meglepett egy ilyen telefonnal karácsonyra, de egy valamivel nem boldogulok: a névjegyeim a google fiókomból lettek importálva, mindegyik csoportokba rendezve. Hogyan lehet beállítani, hogy a névjegyzékben ne legyen az összes névjegy látható, csak azok a csoportok, amiket én szeretnék?
(Rengetegen hívnak, így természetesen azt szeretném, hogy a bejövő hívások azonosítva legyenek, viszont én viszonylag kevés embert hívok, így nem szeretnék mindig 1500 nevet látni a névjegyzékben.)Előre is köszönöm!
-
grafnet
veterán
válasz
Zoli0726 #15364 üzenetére
Az alapokat megcsináltad: kerested már a telefonon, hogy mi meríti le esetleg? Wakelock Detector például, de neki root kell... (Van root nélküli is, de nem találom hirtelen.)
A ROM és app problémát ki tudod küszöbölni: csinálsz rajta egy FR-et. (Factory Reset).
FR után ne telepíts fel semmit, csak használd.
Ha működik rendesen, akkor szépen egyesével visszarakod az appokat, s megnézed melyik hülyíti meg.A gugli pléj szervíz csinál ilyen extrém merüléseket. Azon belül menj át fejlesztői (Béta) változatra, s az nem fogja megzabálni az akkut - nekem majd 10%-ot jelentett...
(#15365) orso0355:
Lerágottnak nem lerágott csont, de volt már hasonló kérdés: #13333 hsz. -
Zoli0726
aktív tag
Sziasztok, bocsi, lehet már lerágott csont a kérdés, de mostanában azt vettem észre, hogy a telefon kb fele annyi SOT-ot tud, mint egy hónapja. Eddig 3 nap alatt jött össze vele ~ 8-9 óra sot, most kb 4-5-öt tud. Szinte alig van alkalmazás feltelepítve. Kollégámnak is ugyanilyen telefonja van, és az övével is ugyanez a helyzet. Mindkettőn a legújabb global stable rom van. Lehetséges, hogy rommal lenne a gond? Az Akkukezelőben annyi látszik, hogy a legtöbb akksit az Android rendszer falja fel, jóval többet mint bármi más.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #15359 üzenetére
2-3 év múlva már kávamentes telefonom lesz. Addig remélem kibírja...
-
starr
őstag
válasz
kaposznyak #15352 üzenetére
Indítsd újra a telefont, és a PC-t is, hátha...
Esetleg próbáld meg másik usb portban. -
kaposznyak
aktív tag
válasz
Black_Raven #15350 üzenetére
Nincs semmi a függöny alatt, és Fejlesztői lehetőséget sem találom a Kisegítő lehetőségek között.
No, Youtube videó alapján rányomtam 7x a MIUI verziószámra és fejlesztő lettem
-
Black_Raven
veterán
válasz
kaposznyak #15347 üzenetére
Ha lehúzod a függönyt nincs ott semmi? usb hibakeresést a Fejlesztői lehetőségekben találod.
-
starr
őstag
válasz
kaposznyak #15347 üzenetére
Kábel elfáradt, nálam az volt.
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Gyári állapot, 9.1.1.0 MIUI
USB to PC esetén csak tölt, nem tudok adatokat másolni.
USB debugging nem jelenik meg a "Kiegészítő lehetőségek" között.
Mit tehetek?
Kösz!
-
bodnar10261
aktív tag
Én megvagyok elégedve a Redmi4x-el. Kíváncsi leszek a MIUI10-re.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #15340 üzenetére
Remélem hibamentes lesz a 10...
-
Styleair
aktív tag
válasz
Black_Raven #15331 üzenetére
Igyekszem 😃
-
törölt tag
LESZ MIUI 10 4X-re! (Kis szerencsével OREO-val)
Ha a gyári töltöje 2A akkor miért nem gyors töltő módban tölti? (Stable és BETA)
-
-
vince
őstag
válasz
FireKeeper #15334 üzenetére
Egy-két nap a szállítás. Valami gyorstöltést tud a telefon, kínai fejesztői verziót (miuihu) használok, 6-7 volt és 2 amper körüli árammal tölti a telefont egy olcsó QC3 töltő.
-
Becksman
őstag
válasz
FireKeeper #15334 üzenetére
Alapbol gyorstöltö jár mellé!
-
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok!
Vernee thor-ról a jövő héten váltok elvileg eustockos Redmi 4x-re. Két gyors kérdésem volna:
Eustock Budapestre kb hány napon belül szokott szállítani?A telefon tudja a Quick Charge-ot? az láttam, hogy chipset elvileg támogatja, de a telefon specifikációi között nem írták, tök hiába meg nem akarok QC-s töltőt venni.
üdv
-
Styleair
aktív tag
válasz
Black_Raven #15319 üzenetére
-
Styleair
aktív tag
válasz
Black_Raven #15319 üzenetére
Köszi 😉
Hogy lehet ide képet linkelni? -
Becksman
őstag
Multhéten én is csatlakoztam a csapathoz egy ilyen készülékkel
az akku döbbenetesen jo! Nekem 2017/12es gyártás és ebbgnes kijelző. Honor 8 mellett láthatobb hogy sárgásabb, de a honort is szemkiméléssel használom. Gondolkodtam visszavigyem e emiatt, de szerintem fölösleges. Visszaviszem akkor kitudja mennyi a valószínűsége, higy OBE panelest kapok? 8.0 várható alá?
-
csibor
addikt
4a, és a 4x üvegfóliája azonos? Bár lehet hülyeséget kérdezek
-
qge
aktív tag
Van-e arra mód MIUIHU alatt, hogy a rom frissítés értesítéstől megszabaduljak? Látszik a értesítési sávban is, meg a kis "buborék" az app ikonjánál is... Köszi
-
koshmar
veterán
válasz
Styleair #15296 üzenetére
Ilyen kis idegesítő Android dolgok, pl. elkezd frissíteni valamit, letölti a felét, közben elmentem otthonról, tehát a WiFi szétkapcsolt, viszont a frissítést nem állítja le, ott pörög folyamatosan, nem fogja fel, hogy nincs kapcsolat, ha újraindítom a telefont, akkor is azonnal ugyanonnan folytatja, csak pörög a végtelenségig
-
shifty!
senior tag
válasz
#73029888 #15303 üzenetére
Nem vagyok én se nagy "gémer", főleg telefonon nem, de a Prime Peaks-re most rákattantam.
RR 5.8.5 alatt ugyanolyan szépen duruzsol, mint MIUI alatt. Sőt, mivel ehhez feltettem a Clarity kernelt, állítottam a CPU governoron, az I/O scheduleren, a memória read-ahead értékeken, és érezhetően kezesebb a rendszer, az aksi tudása is tudja legalább azt a szintet, mint MIUI9 alatt.
-
törölt tag
válasz
Gerasz #15304 üzenetére
RR alatt nálam is színes a LED,ennek örülök. Játszani nem nagyon szoktam telefonon csak néha. Azért vagyok ennyire kiváncsi mert régen LOS/CM alatt gyengébb volt a kamera ill játék alatti teljesítmény,gondolom azóta javulhatott. Azt tudom hogy RR alatt megy az Amazon Appstore normálisan,míg MIUI alatt nem.
-
Gerasz
aktív tag
Én is kipróbáltam a Resurrection Remixet (RR-N-v5.8.5-20180107-santoni-Final) a 9.1.1.0 Global Stable-nél jelentkező üzemidő-problémák miatt.
Már kezdtem elfelejteni, hogy milyen is a rendes Android. A MIUI kötöttségeinek és bloatware-jeinek (én a Mi fiókot is annak tartom) hiánya önmagában felszabadító. Nagyon tetszik például a zárképernyő mindenre kiterjedő testreszabásának lehetősége, ez a MIUI-ban a Wallpaper Carousel nem működő gombjának nyomogatásában merült ki. Az üzemidő is jónak tűnik. Engem megvett a ROM, de ezek hangsúlyozottan csak első benyomások. Nem hobbim a romolás, használni szeretném a telefont, de ezt a Xiaomi egyre inkább megnehezítette: az új verziók egyre több hibát és egyre kevesebb funkciót tartalmaztak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- E-roller topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest