- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #13497 üzenetére
Hogy hogy 97%-ra tölti fel?
És miért kevesled a pontot Antutuban? RR alatt mennyi?
-
aelod
veterán
válasz
Black_Raven #13497 üzenetére
Nem olyan rossz ez. A S800-as Lg G2-esem tudott ilyen 50e körüli értékeket antutuban.
-
Teaway
veterán
válasz
Black_Raven #13491 üzenetére
Lassan tölteni kéne
-
padzso
tag
RDS FM rádió lehetetlen vállalkozás? Akkora képernyőt betölt az app, s 1 számon kívül semmi más sincs. :-(
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #13491 üzenetére
Mégsem olyan szipi-szupi az RR?
-
válasz
lacentos #13487 üzenetére
A mobil eszkozok n-es wifi sebbesege 150mb/s de ez a tempo laborban , mnden zavaro tenyezo kiiktatasaval erheto el . A routered allitsd n-re ,40mhz es a legkevesbe terhelt athallasos (zavart) csatornara , akkor talan a szuk 100mb/s osszehozhato . Persze mind ez 2.4ghz savon ... Nekem 100mb/s net , a router switch is ennyit tud , a tempo max 70-80mb/s ,2.4 ghz-n .
-
lacentos
tag
Kérdezném,hogy gigabites net és router páros esetén kb. mekkora letöltési sebességet kellene látnom a
telón ? (Digi) Jelenleg 54Mb körül van,ezt keveslem.( Router TP-link ac1200) -
qge
aktív tag
Hogy kell MIUIHU frissítést(!) telepíteni? Nekem végigmegy a letöltés, visszafejtés, ujraindul TWRP-ből és ott megáll...azt gondoltam, kicsit automatikusabb. Akkor most wipe és install? Milyen szintű wipe kell? Köszi.
-
lócitrom
őstag
én foglalkozom a témával. viszont tesztelni nem teszteltem mielőtt állítottam a szűrésen. azóta sem tudom, hogy jobb-e
de ja, kevesen foglalatoskodnak ezzel. ugye nem a népnek kellene ezzel szórakoznia... nekem csak az a gondom, hogy nincs mindig időm felfogni, hogy mi micsoda és annak megfelelően megcsinálni, tesztelni azt. de majd hátha...
-
aelod
veterán
Azért rajtad kívül ennyire nem mozgunk otthon a berhelésben. Out of the box akarjuk a pénzünkért használni a ketyerét. Én régen minden telefonomat romoltam, berheltem, hetente ROM csere, modok+patchek, minden amit el tudsz képzelni. Az első az volt, hogy reppent fel rájuk a nova és egyedi téma. Ma már lehet "öreg" vagyok és lusta ezekhez, egyszerűen használni akarom és pont. Egyedül a hátterem ami "custom" a telefonon meg az, hogy rootolva (utóbbi nélkül szerintem nagyon fapad a droid) van.
-
Kuter
senior tag
válasz
lócitrom #13472 üzenetére
Alapvetően halk a felvétel.
Szűrökre is van változó.
És igen én is szeretném használni a telefonom telenonálásra stb stb stbnem csak mókolásra.
De egyszerűen nem hiszem el nincs itt még valaki más is aki kicsit dolgozna a telo mókolásán.
Nem arra gondolok hogy megkeresi a neten és beszúrja a linket. -
G@ben
addikt
válasz
Teaway #13470 üzenetére
Láttam, kaptam mailt, csak közben eszembe jutott az is, hogy kell microsim is, ami jó esetben 3-4 nap alatt jön meg és az ünnepek alatt én mindenfelé leszek, nem tudom, hova rendeljem, a telefont meg nem akarom úgy megvenni, hogy 2 hétig pihen a dobozában.
Szóval valószínű január eleje lesz ebből. Eddig is kibírtam valahogy. -
siddis
őstag
Én úgy szoktam leszedegetni a Google-cuccait (persze root alap) hogy van ez az app, megkeresem benne amit le akarok törölni, előtte mentem az app-ot, aztán ha gond van mehet vissza..
Ezzel amúgy elvileg telepített app-ból is lehet csinálni system app-ot (kérdés minek ha van elég hely, hacsak az automatikus indulás miatt esetleg)
De igazából azért nincs értelme leszedni a Google cuccait mert a következő frissítésben ugyanúgy benne lesznek
(ami a MIUIHU-ban benne van Google alkalmazás, azok tutira kellenek, a Global-ban és Developer-ben már sok a "sallang") -
-
Telda
addikt
Volt már fent azt is, de most ébredési gondjaim vannak
. Sokáig a miuihu-t használtam, de nekem a legutolsó két verziónál valamiért eltűnt a root.TWRP-ben látszik hogy felrakja a magisk-et de a rendszer mégsem lesz rootolt. Szóval most a 9-es globállal próbálkozom.
Kuter: A titanium backup-ot kipróbálom, köszi!
-
sharp007
tag
-
Soká
senior tag
Sziasztok!
Tudtok Budapesten olyan boltot javasolni, ahol tokot és üvegfóliát tudok (és érdemes) vásárolni? (offline)
Köszönöm! -
Juleshu
tag
Gyári frissített szoftver, nincs unlockolva.
Valamelyik frissítés során "eltűnt" az előre telepített infra távirányító app.
1. egyáltalán volt ilyen fenn gyárilag?Én úgy emlékszem igen, de nem volt használva. Most kellene, és nincs sehol
2. Ha volt, pontosan mi az app neve? Leszedtem valami xiaomi appot hozzá, úgy néz ki 1-2 eszközzel eddig működik, de pl. nincs benne plusz egyéni betanító mód, alap cuccok nincsenek benne (pl. set-top-box-nál nincs Cisco), stb.Milyen appot használtok az infra távirányítóhoz?
-
Telda
addikt
Hali!
Global romon el lehet valahogy távolítani az előre telepített alkalmazásokat?
Tudom hogy tiltani lehet, de én törölni szeretném. Eddig rootolva + Rendszer alkalmazás eltávolítóval le tudtam szedni az összeset, de most a Chrome-ot az istenért sem engedi. -
Kuter
senior tag
A mikrofon érzékenységét is fel feleht húzni.
TWRP kell + nyitott bootloader
Szerkeszteni kell a /system/etc/mixer_paths_qrd_sku1.xml
Itt pedig ezt kell megeresni:Alapból 84 az érték
Itt már a példa soron az átírt értékek vannak "94"
Túl is lehet húzni torzításik.
Javasolt érték a 94 de ettől el lehet térni de lehet hogy már torzítani fog.<path name="camera-mic">
<path name="adc1" />
<ctl name="ADC1 Volume" value="6" />
<ctl name="DEC1 Volume" value="94" />
<ctl name="DEC2 Volume" value="94" />
<ctl name="DEC1 HPF cut off" value="MIN_3DB_45Hz" />
<ctl name="DEC2 HPF cut off" value="MIN_3DB_45Hz" />
<ctl name="IIR1 INP1 Volume" value="94" />
<ctl name="IIR1 INP1 MUX" value="DEC1" /> -
-
siddis
őstag
válasz
kakuk.tamas #13424 üzenetére
Én ennek a leírásnak az alapján csináltam. AZ egyik képen láthatod is a választható rom-okat és hogy kell-e hozzá nyitott boot-loader
Eléggé időigényes.. -
kokopo
aktív tag
Sziasztok. Lehet valahogy javitani a video hangjan?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
infectedmann #13423 üzenetére
Láma kérdés:
Global stabilról bétára lehet zárt bl-el váltani?
(nem válasz akart lenni.)
-
infectedmann
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani megbízható szervizt vagy magánembert arany színű Redmi 4X burkolat cseréhez? Megvárnám a dolgot, mert nincs másik független csere telefonom, nem tudom ott hagyni.
Köszi.
-
fuwiradis
aktív tag
Koszi, valoban racsnak nez ki, minden bizonnyal arrol lesz szo, amit irtal
egyebkent a 3 GB RAM-os verziorol mi a velemeny? regen 4.4.2-es android verzio volt az elozo telomon, ez meg 6-ossal megeszik vagy 1.5 gb-t es meg semmit sem csinaltam... lehet a 4gigas valtozatot kellett volna valasztani...
-
Bömb
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, teljesen új global készülék vakuval teljesen kéktónusú képeket készít.
Egyedül ezt a (szerintem) indiai videót találtam, note 4-nél oldja meg a srác a ledfény tónusának problémáját.A kérdésem, hogy találkoztatok már-e ezzel a hibával, ha nem, akkor a videón leírt megoldásnak van-e bármi kockázata, egyáltalán működhet-e?
Köszönettel:
Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest