- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
válasz
hzsolee #28081 üzenetére
Na, látszik nem értek hozzá, volt fiók a készüléken, csak most nem volt bejelentkezve
Szóval nem telefonszámmal, hanem mi fiókkal be tudok jelentkezni, mármint email + kód. Sim nincs társítva. Ha belépek a telefonon, akkor egy számítógépen látom a 4X-et. Ha kilépek a telefonon a számítógépen megnyitott Xiaomi Cloud oldalon eltűnik a telefon, és nulla eszközt ír. Szerintem így jó lesz. Google fiókot is töröltem, még csinálok egy resetet aztán okés, igaz?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
hzsolee #28064 üzenetére
Ez talán azért van, mert mindkettő ugyanazon 2.4ghz frekvencián megy, és zavarják egymást.
Nekem a BT elég sokszor megy együtt a Wifivel, és akkor a Wifi sebessége meg van halva.
De erre is van megoldás.Egy Siddis kolléga által írt leírás alapján. Nekem működik.
… igaz ehhez mókolt telefon szükséges. Nyitott BL, root, stb.
-
Jakuu
őstag
válasz
hzsolee #28051 üzenetére
Ezzel a 4x wifi driverrel ?
Esetleg masik ROM, amiben lehet mas a driver. -
mpo
veterán
válasz
hzsolee #26326 üzenetére
Meglátta a barátomét és ő is olyan nagyot akart, most az övé a nagyobb.
Note 6 Pro:
Kijelző:
6,26″ multi-touch, kapacitív FullHD+ IPS, 19:9 képarány
2280 x 1080 pixel, 16 millió szín, 1500:1 kontraszt, 500 nit fényerő, 84% NTSC
2.5D csiszolt üveg előlap, Corning® Gorilla® Glass bevonat.Barátomé Pocophone F1
6,18” IPS 2246 x 1080 FHD+, 403 PPI -
-
Dr.NX
addikt
válasz
hzsolee #12577 üzenetére
Nem a Novától függ. Tedd fel a Google Clockot, annak van analóg és digitális widgetje is.
-
orso0355
őstag
válasz
hzsolee #10628 üzenetére
Hát én is így vagyok vele. Tönkretenni nyilván nem fogja a telefont, ha meg más verzió is jön, akkor majd azt is teszem fel
A lebegő labddát én kikapcsoltam anno, így nem tudom, az hogy viselkedik, viszont az ikonok másképp néznek ki mindenütt egy kicsit
Elsőre azt látom, hogy megjelent egy "zene" app, amit én korábban letiltottam, de most már nem lehet sajnos
vagy legalábbis majd máshogyan.
-
C0d3r
addikt
válasz
hzsolee #9629 üzenetére
Ha már ilyen szépen lecsendült az "akkuháború", ideje egy kis
olajat öntenilítiumot szórni a tűzre.(just kidding)
Az enyém egy 3 hónapos példány, szinte ugyanezt produkálja:
Kis érdekesség, nagy off... Van egy másik mérőm is, amit szintén megosztottam korábban. Megnyugodtam, hogy a 4.034 mAh-val atompontos eredményt kaptam, de 1 hónapja már csupán 3.891 mAh-t kajált be elvileg. Továbbá van emellett két power bankom, egy 10.000 mAh-s Xiaomi meg egy 6.000 mAh-s kb. noname (A+). A másik mérő szerint még áprilisban (akkori a Xiaomi bank) 8.807 mAh-t vett fel, amit betudtam a veszteségeknek. Aztán nemrégiben volt egy 8.420 mAh-s mérésem, ami kellően gyanússá vált, mondtam hogy ennyit csak nem pusztulhatott...
Ezzel a Keweisi-vel a napokban 9.711 mAh-t mértem. 6 ezres bank a másik eszközzel 5.041-et töltött, ez meg 5.947 mAh-t.
Úgyhogy nálam kinevezem a Keweisi-t irányadó mérőeszköznek, bár lehet, hogy egy harmadik típussal megint lenne egy jelentős különbség.Valószínű, hogy a veszteség a plusz kábelnek köszönhető, ami a KCX-en van, míg a Keweisi közvetlenül csatlakozik.
Lényeg a lényeg, összességében én is elégedett vagyok a telefonnal, kíváncsi leszek mondjuk 1 év múlva mit fog tudni az akku.
-
-
-
hzsolee
őstag
válasz
hzsolee #9547 üzenetére
Kiváncsi voltam, hogy az egy hónapos telefon mit mutat, kb napi töltési ciklusok után. Nekem nem bírja napokig. Naponta, másfél naponta kell tölteni. Tegnap este 10-ig nyomkodtam mire kikapcsolt magától. Bekapcs nélkül feltöltöttem, és ha a veszteségeket leszámolom akkor is megvan a 4000. A másfél nap alatt így is volt 8 és fél óra sot. Két kártyám van, az egyik folyamatos mobilnet, meg a bluetooth is mindig megy. Hát ez van, jó lenne ha tovább bírná, de ezért nem fogok sírni-rini....
-
orso0355
őstag
válasz
hzsolee #9547 üzenetére
Persze, ez csak egy játékszer, nem is arra van gondolom kitalálva, hogy mindenféle profi mérést csináljon, bár ugyanazzal a töltővel, ugyanazzal a kábellel, ugyanazzal a telefonnal, ugyanoda dugva nekem pontosan ugyanazt produkálta - inkább csak tényleg az ilyen nagy eltérések első körben való igazolására, gondolom.
-
tillatrilla
senior tag
válasz
hzsolee #9356 üzenetére
Szia!!
Így képen még jobban néz ki! A telefon a napokban megjön szerintem,de amíg megérkezik a tok,addig ne is hordozzam a telefont?Ahogy olvasgatom,tok nélkül ,,elrepül" az ember kezéből?
Ami kellene még hozzá: természetesen egy jól passzoló védőüveg,kompatibilis drótos headset. Gondolom BT headsetben egy 4.1 verziójú ( ilyenem van most ) már jó hozzá,nem?
A jack csati az szabvány 3.5? -
orso0355
őstag
válasz
hzsolee #9095 üzenetére
Azt nem tudjuk, hogy elhozza-e a kánaánt, neked kell eldönteni, hogy frissíted, vagy nem, a fellelhető információk tükrében - pl. itt is sok szó volt már róla, és általánosságban pozitív kicsengéssel. Én pl minden OTA frissítést ráengedek egyből, mert igenis frissítsék - ha nem tetszik, vagy behal, még mindig lehet mókolgatni, de stabil romon nem hinném, hogy erre sok esély van-
-
Black_Raven
veterán
válasz
hzsolee #7973 üzenetére
Ez brutál nagyon.
és gombok működnek benne rendesen? ezt hogyan lehet zsebrevágni? ha gumis a széle jól betapad, vagy nem. Én pl.farmerzsebbe, így csupaszon is alig tudom beletenni, mert nagyon kicsi és szük a zseb(meg felszedtem pár kilót.
)de tetszik. Legyen örömöd benne.
-
pcnet
addikt
válasz
hzsolee #7633 üzenetére
Itt linkeltem egy leírást, ami alapján ADB-vel is meg lehet adni a jogokat a Wakelock Detectornak. De ha nem értesz a roothoz, akkor ADB sem a barátod.
Kamerát ugyan azzal a kóddal tudod megnézni Device infónál, mint a kijelző típusát. Vagy kernel verzióra tapicskolj párat, úgy is behozza.
Senki nem mossa le rólam, hogy ma nem hozzászólást gyűjtök!
-
Black_Raven
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest