Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
-
orso0355
őstag
Nos. Nálam szituáció a következő. (Mi Band 1s)
Párosítom, minden oké kb negyedóra-félóráig. Aztán valahogy elkezd rezegni és villogni, ha megérintem, abbahagyja, de a mobilon ez úgy jelenik meg, hogy újra kapcsolódik a telefon és a karkötő. A gyári Mi Fittel nézem. Értesítéseket továbbra is küldi, viszont az ébresztés a tíz tesztelés ellenére SEM működött ma reggel sem. Nem szinkronizál alvásadatokat sem.
Pedig még elalvás előtt is kipróbáltam: intelligens ébresztés a Mi Band Tools-ban belőve, bluetooth kikapcs, ébreszt. Minden oké, érintéssel jóváhagytam. És reggelre nem ébresztett mégse.
Kérlek, adjatok valami tanácsot, mi a fenét csináljak? Xiaomi a telefon, Xiaomi a band, és nem működnek együtt????? Iszonyú csalódás

-
aelod
veterán
Nálam Global 8.2.1.0-nál minden okés a csúszkával. Szépen adagolja a fényerőt a csúszkával. DnD a ne zavarjanak? Én azt nem használom. Egyszerűen rezgő módra állítom akkor semmi nem rezeg (kivéve a hívást)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont nálam is előjött a nem csörög ki effektus -4g-n telenor kártyával úgy, hogy max térerő van. Feloldott kijelzőnél azonnal kicseng, lezártnál 5 hívásból 2-nél előfordult a hiba...l
-
Black_Raven
veterán
Ezt jól kivállasztottad. Egyiket sem használom, automata fényerőt utálom, idáig még nekem egyik eszközön se működött jól.
általában nem vagy kiég a szemem. A fényerő csúszka nekem nem bugos, most néztem többször is. A titkositást meg nem használom fölöslegesnek tartom. Rajta az újjlenyomat/minta, idegen úgyse tudja használni.
DJGABI: egy számomra fontos dolog van, ami a stabilnál nem oké, BT fülessel zenét hallgatva, nincs hangszinszabályzó(EQ), úgy meg hallgassa a kínai. A 9-ben viszont BT fülessel is megy a MusikFX. Számomra ez alap. Amelyik rom nem tudja, az mehet is.
-
Nimda
addikt
Mintha a fogamat húznák, de még arra is hamarabb rávenném magam.Lehet várok én is vele, de azért talonba rakom Attipapa tanácsait is.Ha a következő frissítés jobb lesz és nem lesz gyakori a hívás eldobás, akkor marad.
Mondjuk ha a 8.5.2 frissebb, akkor hogy került bele a hiba a régebbi 8.2.10 után?Vagy a 7.1 alapú rom-ba?Tudom érdekes kérdés...

-
Attipapa
aktív tag
Igen,ez a 800 Mhz hibája,de felesleges bizonygatni,hogy nincs vele baj,mint amint írtam,ez csak ott probléma,ahol gyenge a 4G jel. És hidd el,hogy ROM függő a dolog. Örülj,hogy Neked nincs ilyen problémád,felesleges hardver hibát keresni. Budapesten nekem is jó volt a Miui 9 dev 7.8.31 es,de itthon már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux kezdőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
általában nem vagy kiég a szemem. A fényerő csúszka nekem nem bugos, most néztem többször is. A titkositást meg nem használom fölöslegesnek tartom. Rajta az újjlenyomat/minta, idegen úgyse tudja használni.