- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
-
orso0355
őstag
Nos. Nálam szituáció a következő. (Mi Band 1s)
Párosítom, minden oké kb negyedóra-félóráig. Aztán valahogy elkezd rezegni és villogni, ha megérintem, abbahagyja, de a mobilon ez úgy jelenik meg, hogy újra kapcsolódik a telefon és a karkötő. A gyári Mi Fittel nézem. Értesítéseket továbbra is küldi, viszont az ébresztés a tíz tesztelés ellenére SEM működött ma reggel sem. Nem szinkronizál alvásadatokat sem.
Pedig még elalvás előtt is kipróbáltam: intelligens ébresztés a Mi Band Tools-ban belőve, bluetooth kikapcs, ébreszt. Minden oké, érintéssel jóváhagytam. És reggelre nem ébresztett mégse.
Kérlek, adjatok valami tanácsot, mi a fenét csináljak? Xiaomi a telefon, Xiaomi a band, és nem működnek együtt????? Iszonyú csalódás
-
aelod
veterán
Nálam Global 8.2.1.0-nál minden okés a csúszkával. Szépen adagolja a fényerőt a csúszkával. DnD a ne zavarjanak? Én azt nem használom. Egyszerűen rezgő módra állítom akkor semmi nem rezeg (kivéve a hívást)
Viszont nálam is előjött a nem csörög ki effektus -4g-n telenor kártyával úgy, hogy max térerő van. Feloldott kijelzőnél azonnal kicseng, lezártnál 5 hívásból 2-nél előfordult a hiba...l
-
Black_Raven
veterán
Ezt jól kivállasztottad. Egyiket sem használom, automata fényerőt utálom, idáig még nekem egyik eszközön se működött jól.
általában nem vagy kiég a szemem. A fényerő csúszka nekem nem bugos, most néztem többször is. A titkositást meg nem használom fölöslegesnek tartom. Rajta az újjlenyomat/minta, idegen úgyse tudja használni.
DJGABI: egy számomra fontos dolog van, ami a stabilnál nem oké, BT fülessel zenét hallgatva, nincs hangszinszabályzó(EQ), úgy meg hallgassa a kínai. A 9-ben viszont BT fülessel is megy a MusikFX. Számomra ez alap. Amelyik rom nem tudja, az mehet is. -
Nimda
addikt
Mintha a fogamat húznák, de még arra is hamarabb rávenném magam.Lehet várok én is vele, de azért talonba rakom Attipapa tanácsait is.Ha a következő frissítés jobb lesz és nem lesz gyakori a hívás eldobás, akkor marad.
Mondjuk ha a 8.5.2 frissebb, akkor hogy került bele a hiba a régebbi 8.2.10 után?Vagy a 7.1 alapú rom-ba?Tudom érdekes kérdés...
-
Attipapa
aktív tag
Igen,ez a 800 Mhz hibája,de felesleges bizonygatni,hogy nincs vele baj,mint amint írtam,ez csak ott probléma,ahol gyenge a 4G jel. És hidd el,hogy ROM függő a dolog. Örülj,hogy Neked nincs ilyen problémád,felesleges hardver hibát keresni. Budapesten nekem is jó volt a Miui 9 dev 7.8.31 es,de itthon már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged