- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Nekem, meg szvsz legtöbb usernek bőven elég egy kamera, főleg ha nem kifejezetten fotós eszközként használják.
-
domos
senior tag
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
-
pietrrr
senior tag
Micsoda egyéniség van közöttünk kérem szépen!
Egyediséged előtt leborul az egész fórum!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más:
Nem kényelmetlen használni az irdatlan vékonysága miatt?
Nekem ezelőtt a Moto Edge 40 is túl vékony volt már tok nélkül. -
mhydas99
őstag
Az uzemido atlag felhasznalasnal eleg a visszajelzesek alapjan, nyilvan nem bajnok de valamit valamiert.
En is fogdostam az Airt, hat kezben fogva valami zsenialis. Persze nagy, de nagyon minosegi cucc, egyszeruen jo lehet birtokolni. Ha joval olcsobb lenne es 2 kameraja lenne akkor sokkal tobben vettek volna ebben biztos vagyok.
Lehet hogy sokkal racionalisabb vetel a sima 17, sot, az, de az Airrel designban nem versenyezhet. -
Ricardo
titán
-
scdlsc
senior tag
-
hegedus001
senior tag
Nyílván a számok és egy excel tábla dönt, ileltve én csak a boltban fogdostam meg az Airt de szerintem egy mocsok jó kis telefon, nekem nagyon tetszik. Ugyan én nem venném, mert szerintem túl magas és széles. (13 minit használok megjelenés óta)
-
The.Biker
veterán
Nem jó irány ez a vékonyítás, ameddig az üzemidő szenvedi meg. Rakhatnak rá 8 kamerát is, semmi értelme.
-
hapakj
őstag
That's the spirit
-
mhydas99
őstag
Szerintem ha a sima 17 nem fwjlodott volna ennyit, illetve az Air ara 200 dollarral kevesebb lett volna nyitaskor is, akkor sokkal nagyobb lett volna a sikere. A Youtuberek is lehuztak rendesen, marpedig ma mar ott tartunk, hogy eleg sokat szamit a velemenyuk. Ha pl. MKBHD vagy Mrwhosetheboss odakat zengett volna rola, az mwgdobta volna rendesen az erdeklodest. Bar utobbi mar eleg erosen gyanus nekem, hogy megvasarolhato a velemenye. Marques eleg szavahiheto volt mindig is es egyelore az is maradt.
-
mhydas99
őstag
-
Ricardo
titán
-
Luck Dragon
támogató
Olcsóbb, kétkamerás, nagyobb akkumulátorral rendelkezik, az alapmodell is már 120 Hz-es kijelzőt kapott, a teljesítménye pedig stabilabb. A nagyobb belső tér jobb hűtést biztosít. Vastagságban a 2,31 mm különbség nem releváns, elenyésző tényező, így számomra ez egy teljesen logikus választás.
-
scdlsc
senior tag
-
bence1024
tag
Te már aztán vagy valaki!
-
Ricardo
titán
Az a logikus választás
-
Luck Dragon
támogató
Részemről inkább az alap modellt választanám továbbra is.
-
gabenh
tag
-
janeszgol
félisten
-
ultrasound
tag
Nagyon helyeslem, hogy leállították az Air gyártását, ezzel korlátozva a kiadott példányszámot. Így legalább nem kell minden proli kezében látnom telefonomat, afféle tucattermékként. Ennyi!
-
domos
senior tag
-
total90
támogató
-
janeszgol
félisten
-
Ricardo
titán
Lehet ebből jó készülék, ha javítják a gyengeségeit. A dupla kamera jó kezdet. Ha nekik is összejön a nagyobb kapacitású akku, az még egy plusz pont. A GPU visszafogásának megszüntetése, már csak hab lenne a tortán, mert azért az erővel így sincs komoly gondja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5271, 100% AKKSI
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)