Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gytacs
tag
válasz
FreedomHUN
üzenetére
Nekem benne volt a stable-ben is amivel küldték (bontatlanul kértem, kaptam), utána meg ezt a romot tettem fel, hogy legyen root. Azóta nem frissítettem, mert minden jól működik. Ha lesz global dev a pro-hoz is, majd azt felrakom. Szal, valaki olyat kéne megkérdezni, aki rakott fel későbbi china dev-et, hogy kivették-e, de nem hiszem. Milestone az Mi Note-jából tett fel képett, szal sztem csak annyi van, hogy mi note-on nincs, max-on meg van, de majd ha visszatér china dev-re Milestone a max készülékén is, majd ezt megerősíti vagy megcáfolja. Mondjuk, én nem használom ezt a funkciót. Csak infónak írtam, hátha vkinek fontos romválasztáskor. Bekapcsoláshoz az ujjlenyomatolvasót használom, kikapcsoláshoz meg a gravity screen-t. Ha fejjel lefelé tartom (tehát teszem zsebre), vagy képernyővel lefelé fordítom, akkor kikapcsol, minden más beállítás ki van kapcsolva az app-ban, így semmit nem fogyaszt. Bekapcsolt képernyőnél úgyis megy a grav sens, kikapcsoltnál meg így nem megy semmi. Ezzel a rommal ha két nap alatt merítem le, akkor 10 óra sot szokott kijönni, ha nem nyomkodom olyan sokat, akkor három nap alatt merül le és 6,5-7 óra sot jön ki. De volt olyan is, hogy 3 napig itthon voltam wifi közelben, úgy három nap alatt merült le és 10,5 óra sot jött ki. Auto fényerőn vagyok, kb 55%. Nagyon csipázom ezt a telót!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Steam topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Star Wars rajongók
- Anno 117: Pax Romana teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi