- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gytacs
tag
válasz
FreedomHUN #1354 üzenetére
Nekem benne volt a stable-ben is amivel küldték (bontatlanul kértem, kaptam), utána meg ezt a romot tettem fel, hogy legyen root. Azóta nem frissítettem, mert minden jól működik. Ha lesz global dev a pro-hoz is, majd azt felrakom. Szal, valaki olyat kéne megkérdezni, aki rakott fel későbbi china dev-et, hogy kivették-e, de nem hiszem. Milestone az Mi Note-jából tett fel képett, szal sztem csak annyi van, hogy mi note-on nincs, max-on meg van, de majd ha visszatér china dev-re Milestone a max készülékén is, majd ezt megerősíti vagy megcáfolja. Mondjuk, én nem használom ezt a funkciót. Csak infónak írtam, hátha vkinek fontos romválasztáskor. Bekapcsoláshoz az ujjlenyomatolvasót használom, kikapcsoláshoz meg a gravity screen-t. Ha fejjel lefelé tartom (tehát teszem zsebre), vagy képernyővel lefelé fordítom, akkor kikapcsol, minden más beállítás ki van kapcsolva az app-ban, így semmit nem fogyaszt. Bekapcsolt képernyőnél úgyis megy a grav sens, kikapcsoltnál meg így nem megy semmi. Ezzel a rommal ha két nap alatt merítem le, akkor 10 óra sot szokott kijönni, ha nem nyomkodom olyan sokat, akkor három nap alatt merül le és 6,5-7 óra sot jön ki. De volt olyan is, hogy 3 napig itthon voltam wifi közelben, úgy három nap alatt merült le és 10,5 óra sot jött ki. Auto fényerőn vagyok, kb 55%. Nagyon csipázom ezt a telót!
-
t.roby90
tag
válasz
FreedomHUN #1354 üzenetére
Én a gyári China stable MIUI 8-al használom és benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Így építsd a billentyűzeted!
- Goddess of Victory:Nikke
- Microsoft Excel topic
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest