Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
Drizzt01
üzenetére
Nyilvánvalóan lehet módosításokkal hatékonyabbá tenni a rendszert, de valahogy az egész koncepció nekem nem jön át.
Hangsúlyozom, nem hátsó szándékkal mondom ezt, de nem tudom logikusan összerakni a vízhűtés elemeit úgy, hogy azzal el is érjem a célomat.
Remélem én nézek/értek valamit félre. Sokat segítenél, és talán azzal én is vissza, ha láthatnám az egész gép szerkezeti elrendezését, metodikáját. (vízhűtés útja,hátsó oldalfal, kábelek helyei)
Ezek mind olyan dolgok, amik megkönnyíthetik, de meg is nehezíthetik a munkánkat az összeépítés során.
És még a működés az első bekapcsolás után hozhatja a nem is kalkulált problémákat.
Ezekre próbálok rávilágítani, és jobbító szándékkal kritizálni.
Csak egy saját példa: amit legutoljára építettem gépet ( antec P280), abban 1db 240 dual slim, és 1db 280/60 radiátor van. Mindez hűt egy 500 rpm-en forgó ventikkel 2db Titan sli-t és 3770K procit, 7V-ra leszabályozott DDC-vel. Csend is van, hatékonyság is.
Bár lehet ezt az utolsó bekezdést már nem is kellett volna ide írnom, de ha már bepötyögtem, úgy gondoltam itt hagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest