Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, SSD külső ház
Új hozzászólás Aktív témák
-
hosszug
tag
Sziasztok.
A következő a problémám: T-Homéknál lejárt a hűségidőm M-es netem volt, hosszabbítottam hűségidőt és valamiért S-es netet adtak, jeleztem nekik pár nap múlva jött is az sms hogy sikeresen megnövelték a sebességet újra M-es lett. Az sms óta nem tud kapcsolódni a modemem, Típis D-Link 360R H/W:T1 fekete doboz. Idáig 2 éve hibátlanul működött. Kijöttek a szakik hoztak új modemet ugyanilyet azzal se kapcsolódott vagy 4 modemet kipróbáltunk feketét eggyikel sem sikerült. Majd hoztak egy szürke D-Link DSL-360R H/W: C3 modemet, azzal azonnal kapcsolódott. Ma sikerült vennem egy ilyen szürke modemet és sikeresen kapcsolódott van netem, ez szuper. De mi a baj a fekete modemekkel, amikor 2 évig ilyen üzemelt? Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő