- LOGOUT - ezmiez?
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beringer
csendes tag
Sziasztok,
remelem tudtok nekem segiteni, mar belefaradtam a szolgaltatoval valo veszekedesbe
Szlovakiabol irok, a szolgaltato neve "Slovanet"
20 Mbit-es internet elofizetesem van...de az utobbi napokban, hetekben, nagyon gyakran elofordul, hogy szinte alig erem el a 2-3 Mbit-et...aztan egyszercsak felgyorsul, ugy kb. 14-16 Mbit-re es aztan megint leesik 2-3-ra
Miutan bejelentettem a szolgaltatonal a hibat, a valasz amit kaptam persze az volt, hogy naluk nincs semmilyen problema, nem latnak szakadast a vonalban, valoszinu nalam van a hiba...es az, hogy nem erem el a 20 Mbit az "normalis" mert ok ezt amugy nem garantaljak, hanem ez a maximalis ertek...nekem ezzel nincs is gondom, de, hogy meg sem kozelitem az mar sok.
A modemem egy 321B, dchard firmware fut rajta. Innet jon a net egy Netgear WNDR4000-es routerbe
Melleklve kuldom a terkepet, sajnos nem ertek hozza annyira, hogy meg tudjam mondeni, hogy hol lehet a hiba. Amit eddig kiprobaltam, hogy az SNR-t beallitottam 110%-raTudtok segiteni? Tenyelg nalam van a hiba? Termeszetesen amikor merem a sebesseget, nem fut semmifele torrent vagy letoltes a hatterben
Nagyon jo pelda a mostani ertek is....ime:
http://www.speedtest.net/result/2360990832.pngHihetetlen - 2.98 Mbit!!! Amikor 20 Mbit-es elofizetesem van
Koszi elore is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest