Új hozzászólás Aktív témák

• beringer

csendes tag

Sziasztok,
    remelem tudtok nekem segiteni, mar belefaradtam a szolgaltatoval valo veszekedesbe
    Szlovakiabol irok, a szolgaltato neve "Slovanet"
    20 Mbit-es internet elofizetesem van...de az utobbi napokban, hetekben, nagyon gyakran elofordul, hogy szinte alig erem el a 2-3 Mbit-et...aztan egyszercsak felgyorsul, ugy kb. 14-16 Mbit-re es aztan megint leesik 2-3-ra
    Miutan bejelentettem a szolgaltatonal a hibat, a valasz amit kaptam persze az volt, hogy naluk nincs semmilyen problema, nem latnak szakadast a vonalban, valoszinu nalam van a hiba...es az, hogy nem erem el a 20 Mbit az "normalis" mert ok ezt amugy nem garantaljak, hanem ez a maximalis ertek...nekem ezzel nincs is gondom, de, hogy meg sem kozelitem az mar sok.
    A modemem egy 321B, dchard firmware fut rajta. Innet jon a net egy Netgear WNDR4000-es routerbe
    Melleklve kuldom a terkepet, sajnos nem ertek hozza annyira, hogy meg tudjam mondeni, hogy hol lehet a hiba. Amit eddig kiprobaltam, hogy az SNR-t beallitottam 110%-ra

Tudtok segiteni? Tenyelg nalam van a hiba? Termeszetesen amikor merem a sebesseget, nem fut semmifele torrent vagy letoltes a hatterben

Nagyon jo pelda a mostani ertek is....ime:
    http://www.speedtest.net/result/2360990832.png

Hihetetlen - 2.98 Mbit!!! Amikor 20 Mbit-es elofizetesem van :W

Koszi elore is

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés