Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
beringer
csendes tag
Koszi szepen....valoszinu akkor az lesz, hogy torlodik...igen, videken elunk...
A lassulas szinte percenkent valtozik, ugyhogy nem az oldalnal lesz a gond ahonnet toltok...mert hol 16Mbit-en jon, hol pedig ugyanonnet 2-3 - al
Ahogy en oket ismerem, nem fognak vele semmit sem csinalni...erdemes inkabb kisebb csomagot valasztanom? -
beringer
csendes tag
Sziasztok,
remelem tudtok nekem segiteni, mar belefaradtam a szolgaltatoval valo veszekedesbe
Szlovakiabol irok, a szolgaltato neve "Slovanet"
20 Mbit-es internet elofizetesem van...de az utobbi napokban, hetekben, nagyon gyakran elofordul, hogy szinte alig erem el a 2-3 Mbit-et...aztan egyszercsak felgyorsul, ugy kb. 14-16 Mbit-re es aztan megint leesik 2-3-ra
Miutan bejelentettem a szolgaltatonal a hibat, a valasz amit kaptam persze az volt, hogy naluk nincs semmilyen problema, nem latnak szakadast a vonalban, valoszinu nalam van a hiba...es az, hogy nem erem el a 20 Mbit az "normalis" mert ok ezt amugy nem garantaljak, hanem ez a maximalis ertek...nekem ezzel nincs is gondom, de, hogy meg sem kozelitem az mar sok.
A modemem egy 321B, dchard firmware fut rajta. Innet jon a net egy Netgear WNDR4000-es routerbe
Melleklve kuldom a terkepet, sajnos nem ertek hozza annyira, hogy meg tudjam mondeni, hogy hol lehet a hiba. Amit eddig kiprobaltam, hogy az SNR-t beallitottam 110%-raTudtok segiteni? Tenyelg nalam van a hiba? Termeszetesen amikor merem a sebesseget, nem fut semmifele torrent vagy letoltes a hatterben
Nagyon jo pelda a mostani ertek is....ime:
http://www.speedtest.net/result/2360990832.pngHihetetlen - 2.98 Mbit!!! Amikor 20 Mbit-es elofizetesem van
Koszi elore is
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest