Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Így legyen ötösöm a lottón, ahogy a rokon szaki megjósolta a "javítás" menetét. Ma megjött a szerelő, annyit csinált, hogy hozta a saját modemét (360R), és azzal az sm50b segítségével elemzett. Azon is ugyanazon a helyen látszik egy nagy vágás a képben, ahogy nálam is, és azt mondta, ezt kint, valamelyik oszlopon is látta. Visszatetette 15 megásra a csomagot, és az sm50b egyből mutatta, hogy szaporodnak a hibák. Az 5 megással annak beállítása után, közel 24 óra alatt nem volt szakadás. Azt mondta, átadja a továbbiakat a külső vonalasoknak, őhozzá csak a belső dolgok tartoznak. Hamarosan jött is egy másik szerelő, ő valami központon át teszteltette a vonalat, és megállapították, hogy rossz a vonal minősége, mert messze vagyok a központtól (ezt eddig is tudtam). Részükről ennyi volt, szerintük más gond nincs, csak a nagy távolság, és mindjárt javasolta is a kisebb csomagot (amit nem fogadtam el).
Mondjuk az igaz, hogy amíg most az 5 megásban voltam, 19 felett volt az snr margin, és amint visszaállították a 15-öst, egyből leesett 8-9 közé.
Ez van, javítani, pénzt rákölteni, fejleszteni nem akarnak, ha sokat reklamálok, tényleg leraknak a kisebb csomagba. Csak azt nem értem, miért kapcsolták be ezt a csomagot szeptemberben, a telefonomtól számítva egy órán belül? Akkor nem volt fontos az előzetes tesztelés, vonalellenőrzés? És hogyan tudott a bekapcsolás után két hétig stabilan, szakadás nélkül menni, majd azután pedig naponta több szakadást is produkálni?Most amúgy ilyen, pont egy szakadás után:
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Filmvilág
- Analóg fényképezés
- Sorozatok
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest