Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenager18
senior tag
Üdv srácok.
Birtokomba került egy SIII-as. Nagyon patent, minden okés, kivéve egy valamit : nem tudok videót készíteni. Fényképezni tökéletesen lehet vele, de amint átváltanék vidire, kiírja, hogy a felvétel nem sikerült, és kidob ... remélem nem nagy a baj
Köszi előre is
-
Zsolaf
addikt
Szolgálati közlemény!
Sammobile gondban van, mert a hotfile-t leállították egy jogi vita miatt, (nem a romok miatt, azok legálisak) most áthelyezik a Terafile.co -ra, egy darabig nem lehet majd romokat sehonnan leszedni.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
Felraktam tisztán a TemasekV15öt erre nincs Clock ?!
-
Tenager18
senior tag
Köszi a válaszokat ... romcsere lesz Remélem menni fog
-
tothbalazs88
csendes tag
Üdv az uraknak !
Olyan kérdésem lenne hogy az mitől lehet hogy gyári t-s rom alatt is és neatrom 4.3 alatt is a gallériában a kameraalbumban az összes videót helyezi előre ?
-
Tenager18
senior tag
Ha valaki tudna nekem segíteni a gyári rom visszaállításában ma délután, az irjon nekem egy privátot.
Köszönöm előre is a segítséget
-
PeterPH
senior tag
Háznál javítás csak prémium garancia esetén van, amennyiben garanciális hibáról van szó (törött kijelző nem az).
Nem garanciális javításnál vagy beviszed magad, vagy futár hozza-viszi, és cserekészülék sincs. Viszont ez esetben nem hiszem, hogy érdekelné őket hogy milyen buhera rom van rajta.[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
-
spadge
tag
Nem tudom linkelte-é már valaki, de úgy gondolom sokaknak érdekes kis cikk lehet a droid memória kezeléséről.
http://androbit.net/articles/142/az_android_memoriakezelese.html
Bocs a linkért. Mobilról írtam.
-
apaszka
veterán
-
sheep
addikt
srácok,
nálam kb. 2 napja nem jelez az sms. Se nem rezeg, se nem szól, bármit csinálok.
Beállításokat átnéztem, clear data megvolt, újraindítottam. de semmi eredmény.
Van valami egyéb ötlet?
Vagy fel kellene raknom egy másik appot esetleg?
De eddig soha semmi gond nem volt..9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
eastone1
senior tag
válasz apaszka #70937 üzenetére
Nincs kipucolva, minden úgy fut ahogy a gyári beállította, illetve a root és a trickster módosította. Az eddigi hozzászólások alapján, úgy vettem észre, hogy a nem gyáriaknak valahol mindíg sántít a működés. 4.3 esetében lehet váltani fogok.
Van ott egy két érdekes eredmény a top 20 ban. Mit csináltak ezek? 30 akárhányezer pont.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz eastone1 #70940 üzenetére
Szerintem nem számítanak igazán a pontok.
Le is töröltem a teszt progit. Nem szoktam nézegetni, tesztelgetni.
Ha tetszik egy rom, és mindennapi használata alkalmas, akkor használom.
Ez most bejön.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
doe2
tag
Mi van már a 4.3-mal?
Valaki hallott róla? -
-
murrencs11
csendes tag
Nekem 21105ot tud mg4 es 4.1.2vel es siyah kernellel. Igaz a cpu szukseg eseten 1800mhz-en megy.
-
eastone1
senior tag
válasz murrencs11 #70947 üzenetére
ezt a kernelt honnan lehet letölteni? Odinnal kell vagy gyári recoveryből telepíteni?
Mivel húzod a procit?[ Szerkesztve ]
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Van esetleg valakinek Tmobilos 4.1.2-es rom amit le tudnék tőlteni?A sammobilos hotlife letőltés nem működik ahogy amuba kolléga is írta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest