Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsillio
addikt
Üdv.Hétvégén vettem a tmobnál egy s3-at.Az természetes hogy 10-12óra alatt lemerül?Romot érdemes cserélni rajta,gyárihoz képest van valamiben észrevehető pozitív változás?
-
korcsillio
addikt
Üdv.Root és rom csere gari vesztéssel jár(gondolom)?Vissza állítható full eredeti állapotra meghibásodás esetén?Találok valahol leírást mit,hogyan?Melyik romot érdemes használni és miért?(elnézést a sok kérdésért )
-
korcsillio
addikt
Biztos már más is tapasztalta,de nekem csak pár napja van meg a telefon és most fedeztem fel hogy van olyan hogy energiatakarékos üzem.Bekapcsolva kb. 3szor akkorára hosszabodott az üzemidő ugyanolyan használat mellett. :-)
-
korcsillio
addikt
Nekem is kb. 10 óra megfogja :-) de tényleg katasztrófa az energiatakarékos mód(egy napig használtam).
-
korcsillio
addikt
Pár hérig nem jutok gép közelbe csak telefonról tudok netezni is.Ha szeretnék rom-ot cserélni,cmw-t tenni a rom manager jò megoldàs?Root-olni is tudom valahogy vagy mindenképp gép kéne ezekhez?(bocs ha hülyeségeket kérdezek).
-
korcsillio
addikt
Rom managerrel is tudok romot cserélni,cwm-t tenni?root-olni gép nélkül valahogyan?
[ Szerkesztve ]
-
korcsillio
addikt
Nálam az s3 10-12órát bír,de van is használva rendesen... :-D
-
korcsillio
addikt
Üdv!Rom ügyben érdeklődnék.Friss és stabil kellene,az sem baj ha s4 kinézetű.Régebben balade-re,skate-re kelzsoca romot használtam esetleg olyasmi is érdekelne.Tudnátok segíteni melyik a legjobb választás a sok közül?
[ Szerkesztve ]
-
korcsillio
addikt
Efs-t hogyan tudom menteni?adb-vel nem sikerül,efs pro pedig a legvégén hibát ìr.
-
korcsillio
addikt
Ha gyári T.rom van de van root-olva,akkor is azt írja ki hogy nem lehet frissíteni mert módosított eszköz.Ennek így kell lennie?(hülye vagyok hozzá azért kérdezem)
-
korcsillio
addikt
Üdv.2hetes s3 csak szinte mobilnetet használok rajta wifit csak néha.Olyat produkál mostanában hogy eltünik a 3g felirat és nincs net csak sokadik ki-be kapcsolás után.Gyári rom van,csak root-olva.
[ Szerkesztve ]
-
korcsillio
addikt
-
korcsillio
addikt
Kipróbáltam pár romot én is,de mégis visszatértem a gyárihoz,nekem ez vált be eddig,csak root-olva van(+kipucolva kicsit).
-
korcsillio
addikt
Az természetes hogy tetűlassan(1,7gb kb. 3óra)tudok másolni adatot a gépröl a készülékre?
Face-en pedig ha fel akarok tölteni egy képet visszadob a kezdőoldalra...Másnál is vannak ilyen problémák?[ Szerkesztve ]
-
korcsillio
addikt
Gyárival nekem is jobb volt az akku idöm.Nincs olyan ROM ami stabil,gyors és minden müködik rajta?
-
korcsillio
addikt
válasz davidcsaba93 #49120 üzenetére
Ennek az app-nak mi a neve?
-
korcsillio
addikt
Front van hogy ennyi kijelző törik?
-
korcsillio
addikt