Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
-
borsodika
őstag
válasz Misi1980 #56991 üzenetére
Véletlenül nem I9300XXUFME7? Amennyiben igen akkor ezt a csomagot letöltöd odinnal ráküldöd a cwm-et és utána a 4.2.2 update-ot cwmből telepíted. Ha ez is meg van akkor supersu alkalmazást megnyitod lefrissíti a su binárist és kész is.
[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
-
borsodika
őstag
válasz Misi1980 #56997 üzenetére
Ha letöltötted a zip-et amit linkeltem kicsomagolod és találsz benne 2 file-t. A cwm_recovery.tar-t odinba betallózod a pda részhez telefont download módba teszed és rányomsz, hogy start. Amikor ez megvan a 4.2.2_root_update.zip file-t vagy a telefon belső memóriájába másolod vagy külső sd-re telefont beteszed recovery-be install zip from... megkeresed és feltelepíted. Mindezt persze csak akkor ha az első hsz-ben linkelt driver pakkot feltetted a gépre.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
Varszegig
veterán
válasz Misi1980 #57130 üzenetére
A kódos módszer már nem megy JB-n, csak a playről letölthet CSC Changeres. De csak olyan romnál tudsz váltani, ami multi-csc-s, jellemzően a szolgáltatói nem ilyen. Volt régebben linkelve 3 file-os repartos XEH rom, na az multi csc-s, ott cserélhetsz. (Mellesleg épp attól áll át ALB-ra, ha nem figyelsz egy picit )
-
Zsolaf
addikt
válasz Misi1980 #57224 üzenetére
Ez a T-s 4.0.4 ezt ha felteszed mindent meg tudsz csinálni rajta.
Elötte wipe!!
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz Misi1980 #57383 üzenetére
madmike: Használd a gyárit mivel ez CM alapú és ha kernelt cserélsz nem fog menni a wifi megosztás.Persze csak ha szükséged van rá
Más: Eddig nem sok újdonságot hozott ez a google sajtótájékoztató.
Ez csak rendszer foltozgatásnak tűnik nekem.
Talán majd az 5.0 hoz valami lényegesebbet[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
havri1
félisten
válasz Misi1980 #59805 üzenetére
Végleges. De itt ez tilos.
Nullázni így tudod, csak a sorrendre kell vigyázni. Ha nullázás után elindítod a rajta lévő romot, ami nem gyári, vagy a cwm, akkor ugrik egyet a számláló.Megoldás : TA után restart előtt kiveszed az akksit. Akksi vissza, hang le + home + power (Download mód), és egyből tolsz rá egy gyári romot odinnal.
Így marad offical minden. Tehát nem szabad nullázás után nem gyári romot indítani, ez a lényeg.[ Szerkesztve ]
havri
-
apaszka
veterán
válasz Misi1980 #60639 üzenetére
Annyira beakciózta,hogy már csak ez folyik a csapból is.
A használt ára zuhan,és mindenki csúcsmobillal szaladgál!
Már e munkahelyemen is ez a sláger,és olyanok kezében látom,hogy nem is vett volna ilyent,"de ez voót a jók közt a legocccsóbb mondja!, "
Eladomhttps://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
kovicska
aktív tag
válasz Misi1980 #60684 üzenetére
Szia !
Sajnos nem tudom vissza tenni az ICS-et, az 1 leírásban szereplő 3 filés nem jó, meghalt tőle a telefon, írod hogy neked sikerült vissza tenni. Hogyan sikerült ?
Tudnál esetleg abban segíteni hogy linkelsz nekem olyat ami működik, és akkor én is megcsinálnám.Nagyon köszönöm.
Mortui Vivos Docent
-
Varszegig
veterán
válasz Misi1980 #60765 üzenetére
Csak root-tal megy, de isten bizony nem fáj a root
Krisz79: Fólia: ha jót akarsz, akkor steinheil curved, minden más csak celofán Mappába rendezés: TW-t már régen nem használtam, de abban is lehet. De sokkal bulisabb az app drawerben füleket képezni, és úgy csoportosítani. Persze kirakhatsz bármit ikonként, könyvjelzőt is. (Mellesleg próbáld ki az apex, vagy nova launchereket, és máris kidobod az almát az abakon. Felejtsd el azt a béna TW-t )
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz Misi1980 #60963 üzenetére
Nagyon menő akartál lenni, de az csak egy darab papír, amivel kb. a popsid tudod kitörölni. 60-70 ezer forintért pereskedni, két évig bíróságra járni, fizetni az ügyvédet? Sokkal többe kerül a végösszeg és ezt a csalók is tudják.
Egyszóval: kb. semmit nem ér az ilyen "papír két tanÚval".
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest