Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Helló!
Kijelző cserénél a szürke keret oldalán is ugrik?
Köszi!havri
-
havri1
félisten
Milyen rootolt kernelt ajánlotok stock rom alá?
havri
-
havri1
félisten
válasz blt.62 #52240 üzenetére
1-2 hó alatt beég? Az szerintem túl kevés idő. 1 évnél korábban átlagos használat mellett nem kellene beégni (szerintem).
Legtöbbször a statusbar, óra, alapsáv szokott beégni, hisz azok vannak legtöbbet fix ponton.
Ameddig garanciális, addig ezzel ne foglalkozz!!!
Üsd a vasat ameddig lehet, én ezt tanácsolom!
És Samsungot csak függetlenül, gyári garanciával! (premium kategória, házhoz jönnek, és itteni tapasztalat alapján nem szaroznak. Alaplapot (téglásítás miatt) , keretet, kijelzőt stb szó nélkül cserélnek)Más:
Szó volt a deodexedről tegnap.
Találtam egy romot, amit fel is pattintottam. Gyorsabb a stocnál, érezhető. Pillanatok alatt nyitja az alkalmazásokat, semmi gondolkodás! Aki stockot használ, annak ajánlom a deodexedet, mert ezen kívül nincs változtatás benne.
S2-n is ezt használtam, és most S3 on is ezt fogom nagyon úgy néz ki.[ROM][CWM][XXEMC2] [4.1.2] Deodexed Stock Roms - Discontinued
havri
-
havri1
félisten
Akinek van wifi alvás problémája (tehát ha úgy van beállítva a wifi/speciálsi fülön, hogy SOHA (több adatforgalommal jár), és mégsem kapcsol le kijelző pihentetés után pár perccel, az csináljon cwm-ben wipe data és wipe dalvik cachet.
Nekem megoldotta...havri
-
havri1
félisten
válasz mgTerminator #52316 üzenetére
És most te azt hiszed ez humoros volt? Szörnyű, komolyan.
Javításról esetleg nem hallottál?
Honnan kellene egy usernek tudni, hogy egy wifi beragadást nem okozhat e egy pl wifi modul hibája?
Ami ne adj isten 3 forrasztásal cserélhető?
Mert pl én nem örülnék neki, ha komplett alaplapot cserélnének egy ilyen apróság miatt.
Új alaplap újabb hibalehetőség. Mert mint tudjuk, nincs 2 egyforma lap..[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz mgTerminator #52318 üzenetére
Ne menjünk bele, mert még holnap este is érv / ellenérv off lenne ;-)
1., fingom sincs mi baja a telefonnak, amitől nem alszik a wifi.
2., ha pl egy modul, már miért ne cserélhető az az 1?
3., Lehet én képzelem csak, de én már láttam embert ( műszerészt) ónszippantóval a kezében, telefon alaplap és ha hiszed ha nem, még PC alaplap felett is dolgozni.
4., Mivel nem értek hozzá ( viszont érdekel a téma ), ezért kérdeztem.Szerk.: Ja a másik meg az hogy már nem 1 embernek cseréltek lapot és azzal megoldódott minden hiba, nem hogy új kelett volna helyette <-- ezt nem értem.
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz ninjago #52325 üzenetére
Igen, ha ráböksz az akkumlátornál, akkor kiírja, hogy a teljes akksi üzemidő alatt a wifi hol és mennyit volt a wifi bekapcsolva.
Ha a csík folyamatos szép kék, az a rossz, mert akkor mindig online volt. Akkor jó, ha szaggatott
Nekem jól ment eddig, de reggel bekapcsolva a telefont élt a wifi..mondjuk töltőn volt, de elvileg ennek nem kéne befolyásolnia. ( Mert a töltő külön opció, és nekem is az van bepipálva, hogy soha).havri
-
havri1
félisten
i9300 -nál hogyan lehet a download módnál a számlálót nullázni? Tehát egy esetleges gariztatásnál ne láásk, hogy custom rom/kernel is volt fent?
TringleAway ICS alatt működött..de JB?havri
-
havri1
félisten
[ROM][AOSP-4.2.2][14MAY]Unofficial ParanoidAndroid 3.50 for i9300
Most 2 verzió is kint van. RC1 és Alpha5.
Próbálta valaki valamelyiket?Más: Swiftkey-t használ valaki? Nekem visszaáll restart után alapértelmezettként az android billentyűzet. ( Deodexed XXEMC2 )
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz zlatan77 #52361 üzenetére
Az a kis piros valami lenne a bal felső sarokban?
És arra van full megoldás? Mondjuk szerencsére van ismerős (tőle van a telefon is) Samsung szervizben, így ennyire ez nem lényeg, de szeretném tudni.(#52362) apaszka: És egyik sem szoftveres, hogy kiírja mi mennyi hány méter? (fesz ingadozás, stb? Szoktak "kattogni" ?)
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Felraktam a Siyah-s3-v1.9.1-CWM.zip
Milyen beállítást érdemes fixálni? Grovenor..stb?havri
-
havri1
félisten
válasz mgTerminator #52387 üzenetére
Fent van, de fixen fagyasztva titanium backuppal.
Nem akarom elkiabalni, de a siyah-al ismét jó. Restart is volt többször, és a SwiftKey is marad alapértelmezett billentyűzet.
Ja, a romot is lecsereltem egy újabb deodexed - re (XEME2 DEODEXED). Lehet ez is segített.
Tesztelgetem, aztán meglátjuk.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz mgTerminator #52398 üzenetére
Hű a francba, természetesen az, hogy tartsa életben. Most átállítottam a rendszer beállításaira.
Bár ha fagyasztva van, elvileg ez nem lehet gond nem?
Kösz!(#52397) C0mman: GT-I9300XXEME2-Deodexed.zip <-- nekem ez van most fent, nagyon szépen megy Siyah-s3-v1.9.1-CWM.zip kernellel.
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz mgTerminator #52402 üzenetére
Nem, eleve, mert ritkán használom, mondhatni egyáltalán nem.
C0mann: én először rootoltam, majd rom managerrel cwm-et tettem, efs lementése, factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache (advanced menüben). Format system, format cache, format data, format preload, és fel a rom, majd a kernel.
Nem bízom már a wipeokban, S2-nél sokat szívtam.
Lehet van ezekben a lépésekben felesleges, de az egész egy perc max..[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Helló!
Hidegindítás után az első megnyitás, vagy napi használat közben is lassan nyit?
Én pont ezért használok deodexed romokat, mert ezeknél az appok indítása gyorsabb(nak tűnik).
Vagy ha sleep módból kelted a telefont, és egyből lököd mondjuk a tárcsázót, és akkor akadozik csak, akkor kernellel ez javítható (jó kernel + jó beállítás hozzá - grovenor)havri
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
Nem tud valaki stock romhoz fekete statusbar mod-ot?
havri
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz Kreky85 #52456 üzenetére
Helló!
Ez rom függő valószínű.
Nekem előző stock deodexednél visszaállt, most az újabbnál már jó.
Viszont ez a wifi sleep az őrületbe kerget, mert most sem jó természetesen
Össze vissza megy, valami app zavarhatja be..(Bár ugyanazokat használom mint S2-nél, és ott jó volt).
Most már fixen lelövöm..Más:
Ez szerintetek gyári valóban? Samsung felirat hol van róla?
Original Battery Door Back Rear Cover Case For Samsung Galaxy S3 i9300 White
Vagy ez?
Genuine Battery Door Cover Back Housing For Samsung Galaxy S3 i9300 White HG001[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz gyuri81 #52540 üzenetére
Greenify alkalmazás valami qrva jó! Nem kell tiltani a google keresést, maps-t egyebeket, a greenify képernyőzárolás után megoldja helyettünk. ( a rendszeralkalmazásokat először TB-vel felhasználói alkalmazássá kell tenni)
Tehát ha Greenfy-vel lehibernálom az appokat amiket ő lát, és ha használom, majd bezárom, majd offolom a kijelzőt, elvileg hibernálja újra, és törli a memóriából?
És ha megint használom, akkor újra betölti memóriába? Mert így lassabb az adott program..pl böngésző.
Nem?havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest