Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
Kíváncsiságból felléptem az edigital oldalára (ott adtam le az előrendelésemet kb. egy hete), kíváncsi voltam, hogy van-e valami infó esetleg a kiszállítás idejével kapcsolatban. Sajnos nem túl bíztató, de azért még reménykedem, hogy a jövő héten itt lesz a kezemben a VR-ral egyetemben:
"Köszönjük, hogy ilyen sokan előrendeltétek az új Samsung Galaxy S7 edge és S7 kártyafüggetlen okostelefont.
Mivel a Samsung Galaxy S7 edge, S7 és a Gear VR is igazi újdonság, korlátozott készletek érkeznek országunkba, ezért az előrendeléseket korlátozott számban tudjuk kiszolgálni.
Figyelem!
•Mindenkivel, aki előrendelte a készüléket, telefonos ügyfélszolgálatunk fel fogja venni a kapcsolatot 2016. március 7-8-án.
•Mindenki, aki 2016. március 8-ig előrendelte a készüléket, meg fogja kapni az ajándékát.
•Telefonos ügyfélszolgálatunk egyedileg fogja egyeztetni hogy mikor tudjuk szállítani a készülékeket.
•Az előrendeléseket a beérkezés sorrendjében szolgáljuk ki." -
androklész
csendes tag
Reménykedtem, hogy lesz FM rádió, mert nagyon tetszik ez a készülék és a sima s7 is....nem lett, hát akkor nekem sem lesz ilyen, a G5 meg sajnos nagyon nem tetszik. Akkor egyenlőre marad a Z3.
-
MK VII
veterán
válasz androklész #756 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
Ha van egy megbizható minőségi töltőd, azzal minden tovabbi nèlkül töltheted, a legnagyobb gond ami szàrmazhat belőle, hogy lassaban fog tölteni a gyàrihoz kèpest. De az aksit nem fogja kinyírni.
Gedeon31 : sajnos több mint kèt ève regisztràltam a Note3-at, akkor mèg volt. Sajna akkor màr nem él ez a lehetősèg.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
szimike79
őstag
Ahh az a barna bőr tok mekkora màr!
De az igazi tuningolt változatokról a hozzà befőtesgumizott dupla lapos elem sem maradhatott le!
Gyerekkorom règi szèp emlékei, csak úgy harsogott belőle délben a jó ebèdhez szól a nóta!Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
-
MK VII
veterán
válasz androklész #763 üzenetére
Ejj.. Kapd mér elő a fapofa mögül a mosolygósabb arcodat.
Sajnálom, hogy nem vetted a poén.(#765) MartOOn
Fekete van nekünk is itthon csak ez a barna tokos kép nem volt nagy méretű.. Nem akartam terhelni a fórumot nagyobb felbontású képpel. Sokan telefonról olvasgatnak.. Ahogy majd én is, ha megjön a telefonom.[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
Nekünk fekete bőrtokos volt. De a laposelemek szintén játszottak...
Sztem csucskategoroaban pont nem hianyzik az fm radio.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Janika-1982
tag
válasz androklész #756 üzenetére
Tuneln Radio,és megnyílik a világ előtted!
-
laci0530
senior tag
válasz szimike79 #761 üzenetére
Nekünk fekete volt, később szereztem hozzá egy barnát is. Mindig a "jó ebédhez szól a nóta" és a "Kossuth Rádió Budapest, híreket mondunk.." jut róla eszembe, na meg a finom, családi ebédek, együttlét, nyugalom.. asszem, egy időre visszamennék szívesen.
Na, de amíg valamelyik új Samsung telefonban, vagy a VR-ban ezt nem oldják meg, rádióra ott a TuneIn, tv-re pedig a MindigTv, netre meg a UPC Freedom L. Hiánypótló infrastruktúra.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Pedig mosolyogtato volt.
Amúgy manapság, mikor mar Spotify is van a csomagajanlatokban, es az internetcsomagok is kedvezőek, nem hiszem hogy az fm radio annyira fontos lenne. Persze, sok egyeb fontos funkcio is lehetne benne, de ha valaminek mas a preferenciaja, mast valaszt.
-
Gyula84
veterán
válasz spanglee001 #769 üzenetére
megeshet
(#770) Kasya
de ha tetszik egy telefon akkor vegyél egy másik mert nincs benne rádió? "szerencsétlen" z5 prémiumban is van[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
spanglee001
addikt
engem is irritál, hogy nincs rádió, de nem a világvége. a minap utaztam vonaton és a 2 éves telómon kerestem a rádiót de azon sem volt nem is tudtam róla
veszel egy ilyet vagy hasonlót beépített rádió és nem is annyit madzagolni a telóval, kényelmesebb szerintem.[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Gyula84
veterán
válasz spanglee001 #773 üzenetére
tetszik is ez a headset de ehhez z5 pré kéne
(#775) Somatom
31 vagyok[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
S6 edge+ fast Charge Qi töltője jó S7 és S7 EDGE hez? Csak mert az 30 euró az új meg 60
SD téma : én egy 64 GB-os Samu evo+-t vettem, meglatjuk milyen lesz
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
szimike79
őstag
Èn elhiszem hogy hiányzik belőle a ràdió, ez is egy igèny. Sajnos nincs benne. De egy másik S7 edge hirrel kapcsolatban már ezt megbeszèltük nem kis csetepaté árán. Muszáj most megint ezen lovagolni??? Másik készülèket kell venni amiben van, vagy venni ez mellè egy 2000 ft-os zsebràdiót aztán probléma megoldva. Ne ragozzuk tovább mert felesleges szerintem. Nincs aztàn kèsz.....
Èn próbálok jó fiú lenni, humorosan felfogni a dolgokat, de hogy valaki mindíg kihozza belőlem az àllatot....MK VII : bezony volt gyerekkorom, nem is akàrmilyen. De visszasírom azokat a régi szép időket ennyi idős fejjel!😊
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
ez volt már? ...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
pohár
félisten
sure, van róla hír is vagy 2 napja márja jó, kicsit elkéstem, egész nap szarakszik a PH, alig akarja betölteni az oldalakat, új hozzászólást írni, vagy módosítani meg még rosszabb
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nagyúr
-
Zozzy94
tag
Kegyetlen jó lett ez az S7 Edge, tényleg a tökéletesség határán van....nagyon szimpatikus lépés a Samsung-tól, hogy ennyire adnak a vásárlók véleményeire és meg is valósították szinte az összeset
Megérdemli a Samsung, hogyha idén sok más gyártótól fog "átvenni" vásárlókat, akik váltani az övéikre, akár még Apple-ről is.
Fura lenne váltani és újra androidot használni, főleg, hogy nem Sony lenne....de ez még engem is elgondolkodtat bőven, még akkor is ha összességében rosszabbul járnék Itt a külsőre is nagyon adtak....na meg, hogy sikerült megoldani a vízállóságot, hatalmas akksi....stb-stb. Minden elismerésem a Samsung-nak.Szerintem - többek között - az Apple is felkötheti a gatyáját....
iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
-
szimike79
őstag
válasz bulikavagyok #783 üzenetére
Azèrt ezzel a forralós felfőzèses dologgal csak óvatosan. A hàtlap ragasztott, és ilyen hő hatására a ragasztással gondok lehetnek.... tudom hogy csak èrdekessègképpen linkelted, de azèrt senki ne próbàlja ki, mèg ha túl is èlte a teló a videóban.
Bár ha valakinek nem számít hogy oda lesz a teló...[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz bulikavagyok #786 üzenetére
de elég lett volna beledobni az s7et is azért durva hogy ezt is bírja
-
nagyúr
-
MK VII
veterán
válasz bulikavagyok #793 üzenetére
Majd a mami felfőzi lekvárnak.
(#790) Tsebacsi
Ohh.. Hiszen ráhagytam én.. Éreztem a hozzászólásában a hisztit és nem is feszegettem inkább tovább.[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
Azért talán nyáron a tűző napon nincs ekkora hőhatásnak kitéve, de szerintem az ilyen jellegű készülékeknél alap, hogy nem hagyjuk hosszú ideig a tűző napon, és ez márkától függetlenül elmondható minden kèszülékre.
Bár a 810-es snapival szerelt cuccok alapból megkapták a hőterhelést!Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
pohár
félisten
-
Tufa_
aktív tag
Ma kaptam az smst. Holnap kiszallitjak már itt Angliában
-
w333
félisten
Azt nekem senki ne mondja hogy a napon a fekete készülék (főleg hogy üveg + fém) nem bír felmelegedni 100C -ra ? (senki nem tanult fizikát?)
Ezért is mondtam hogy inkább az árnyékban kell hagyni (vagy letakarni)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3797
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch S10 46mm GPS+cellular Jetblack ora 1ev Apple Garanciáv.
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Apple Watch 8 44mm Red Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3795
- Samsung galaxy watch5 okos óra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest