Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Nezz valamit aprorol par het mulva esetleg. Mas is arra var
Más:
A Samsung-ot kerdeztem (online):
"A Knox számláló alapját képezi a szervizes javításnak?"
A Knox számláló váltása, egy külső szoftveri beavatkozást jelent, amennyiben ez történik, garanciavesztéssel jár és a továbbiakban szervizünk fizetős keretek között tud Önnek segítséget nyújtani."S7 Edge esetén, ha eső, vagy csapvíz által beázik, van rá garanciális szervíz? Milyen esetben van beázásra garancia?"
Az Ön által kiválasztott S7 Edge készülék IP68-as szabványú, egy 9-es skálán, 6-os szinten védelmet nyújt a por, illetve 8-as szinten a víz ellen. A víz elleni védelem arra vonatkozik, hogy 1,5 méteres vízben, zárt csatlakozók mellett a készülék 30 percig nem ázik be.
Fontos megjegyeznünk, hogy a készüléket óvni kell a nagy nyomású víztől és más folyadékoktól (sós, ionizált, koszos víz), illetve ha nedvesség éri, javasolt szárazra törölni és kiszárítani.Amennyiben meghibásodásra gyanakszik, kérjük, vegye fel a kapcsolatot egy Önhöz közel eső márkaszervizünkkel, és ők átvizsgálják a készüléket, majd megállapítják a hibajelenség okát; a http://www.samsung.com/hu/support/servicelocation/ linken van lehetősége szervizelérhetőségeket keresni.
Tehat semmi ujdonsag. Tovabbra is szerencse kerdese lesz sokszor a szerviz.
[ Szerkesztve ]
-
Jano_023
őstag
Ennek én már utánna néztem. Nézd majd meg kb egy hét múlva hányan látták a videot, majd keresd meg a youtube kalkulátort ami kiszámolja hogy kb mennyi pénze lesz belőle a feltöltőnek. A srác aki kólában megfőzte az új iPhone 6-ot 17 millió nézőnél kb 60-80k dollárt kap érte. Annyiért megéri a 700 dolláros befektetést.
Látom már megelőztek...
[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Wucky
senior tag
Akkor csak az én környékemen van sok. Napi 200 km ingázás közben látom a dolgokat.
Sima S7 egyébként jobb lenne szerintem nagyobb méretbe.[ Szerkesztve ]
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Tibee86
nagyúr
-
w333
félisten
Szervizeltem őket, javítottam.. Semmi nehézséget nem okoznak az elektronikai dolgok ( finommechanikai, elektronikai műszerész vagyok)
Akkor ez a te telefonod ... én Telemax -ra biztosan nem bíznám !
Pedig amúgy jó telefonok, de tönkretettek már ezzel az egésszel.
Több mint 5 év Droid használat után ugyan így tett engem tönkre az Android, Play szolgáltatások darálás, a semmitől gyors merülés, akadozó felhasználói felület ... volt S6 -m kb. 5 hónapig bírtam vele, nincs tökéletes telefon és az a baj hogy ezt sokan nem értik meg (Nexus volt az eddigi legjobb) !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
törölt tag
Ha egy számítógép adatkommunikációjához számítógép kell, akkor azt nem számítógépnek, hanem perifériának hívják.
joey20:
Szűk, geek réteg? Pendrive -ot, háttértárat sztem nem csak geekek használnak. Alap adattároló eszközök. Rádug, másol, ennyi. Mi lehet ennél egyszerűbb?[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Ok értem, es látom a szmájlikat. Nekem tökéletesen ment rajta minden, de az Apple egy agresszív cég. Azt akarja hogy minden szinten a saját eszközét használd. Biztos lehetsz benne hogy Mac-el minden megy mint a karikacsapás. Én az állandó frssitések miatt hagytam ott amivel belassították az egy evvel azelőtt még szárnyaló imádott csoda telefonomat.
Szíjakért zargathatsz, fut még a biznisz
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Azért lehetett inaktív, mert nem találta az iTunes azokat a fájlokat amiket korábban behúztál oda. Vagy törölted, vagy áthelyezted, de mindenesetre nem ott voltak már ahonnan bekerültek. Mert azzal, hogy hozzáadod az iTunes-hoz nem másolódnak be, csak hozzáadja, hogy azon a meghajtón abból a mappából (hülye vagyok én a géphez, szóval szakszavak mellőzve ) éri el az adott fájlokat.
iTools meg társait soha nem használtam, még iPhone-os korszakom kezdetén használtam az iTunes-t, viszont évek óta már csak restore-nél indítom el, mert mindent meg tudok oldani nélküle. Zene Spotify, képek felhő, mentés iCloud.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Én mar majdnem rávettem magam az s6-ra (G2-m már tobb mint 2 éves), de jött az s7, és ahogy T-nél az előbbi árát nézegettem, nem olcsóbb mint az uj. S6-on azert gondolkodtam annyit mert a kijelző szépségén kívül nem sok újdonságot adott G2-höz képest. S7 viszont már megéri a váltást.
Gondolom a kreten T inkább kivonja az s6-ot minthogy olcsóbban adja.
-
szimike79
őstag
Ahh az a barna bőr tok mekkora màr!
De az igazi tuningolt változatokról a hozzà befőtesgumizott dupla lapos elem sem maradhatott le!
Gyerekkorom règi szèp emlékei, csak úgy harsogott belőle délben a jó ebèdhez szól a nóta!Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
MartOOn
addikt
Nekünk fekete bőrtokos volt. De a laposelemek szintén játszottak...
Sztem csucskategoroaban pont nem hianyzik az fm radio.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
Lehet már az s7edge-ben is ennek az elodje van? Relatív kis helyen nagy akksi es nagyon jol is bírja.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
pohár
félisten
csinálják a saját akkujukat is, még volt is róla cikk itt is, talán 1-2 éve, valami nanocsöves cucc szénből(?), de biztos eltart még egy darabig
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Varszegig
veterán
Már az S5-öt sem javították. Ha valami baja volt, cserélték. Nekem mindkét fiamnak S5-e van, mindkettőnél volt 1-1 kisebb probléma, mindkettő újat kapott. Az S7-et sem fogják szerelgetni szerintem.
Akiknek újraindulás van: felraktátok már a héten kijött stabilitási javítást? Egyébként lehetett rá számítani, hogy az első firmekben lesznek bugok, ez mindig így megy.
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
Igen, valószínűleg vagy ragasztás, vagy anyagmegmunkálási, esetleg összeszerelési hiba. Kívülről a hátlapomon semmi rendellenesség nem látszik, gyönyörű, homogén, leejtve sem volt még eddig hálistennek egyszer sem, meg mostmár az első tok meg is jött hozzá, abban tartom.
Azért is kérdeztem rá tőletek, hogy másnak is ilyen-e valamilyen mértékben, mert akkor ez amolyan típushiba-féle lehet, és ha megközelítőleg mind ilyen, akkor nem érdekel, más negatívuma az összeszerelésnek nincs. Majd esetleg, ha a prémium gari időszaka alatt előjönne más dolog, ez is egy plusz lehet az új készülékre csere mellett.De addig marad, összességében - a Note 3 mellett - az eddigi legjobb telefonom, szeretem használni. Ezeken a gyerekbetegségeken meg a gyártás későbbi darabjai valószínűleg túllépnek, a szoftveres hibákat meg javítják, amíg újak nem jönnek és a terméktámogatás él.
[ Szerkesztve ]
-
fairi
addikt
Ezt kicsit kezd túllihegett lenni. Samsungnak létre kellett hoznia egy nagylátószögű fényerős optikát,ami belefér egy kicsi házba, és maga a szenzor se annyira pici. Ez kb fizikai képtelenség megoldani torzításmentésen.Ilyen paraméterek mellett változatos torzítást fognak létrehozni.
Torzítás valós életben csak épületfotózáskor zavaró, aki erre specializálódik az nem ezzel fogja fotózni hanem vesz spéci optikát ami torzításmentes és akár perspektívát is lehet javítani.
Akár személyes lens profil is készíthető adobe-ba, majd sztem előbb utóbb el is fog készülni, ha egy külföldit is elkezd zavarni Másik lehet a samsungnak is írni hogy tegyen közzé egy profilt,ami pár klikkel javítja.
Lassan tényleg kezd kinézni ez a fórum mint valami óvoda,torzítás nagylátószögű lencséknél normális,sok speciális lencsetaggal és komplex optikai felépítéssel lehet redukálni.
-
veterán
Vagy inkább kritikusabbak vagyunk. Valahogy senkit nem érdekel már, hogy jó fotókat csinál, csak és kizárólag ez a torzítás, míg néhány külföldi oldalon nem csak csempéket és füzeteket fotóznak és valahogy az általános témákon nem is tűnik fel semmiféle torzítás, viszont a jó színek, élesség és egyebek igen.
Szerintem ez az oka. Itt már kicsit túl van lihegve, főleg úgy, hogy ez egy hardveres tulajdonság.
[ Szerkesztve ]
-
fairi
addikt
Azért neked mert te voltál az utolsó a témában. Már napok óta folyik ez.
#3879 enonlui
"Úr isten! Hogy lehúzzák azokat akiket zavar a torzítás. Negyed millió forintért egy gagyi fényképezőgép egy prémium telóba. Ez felháborító. Én is ki vagyok akadva. Mások nem. Az engem hidegen hagy. De ne is akarja megmondani hogy negyed millió forintért háboroghatok vagy nem.."
Negyedmillióért sokat vársz, torzításmentes képért nagyon drága professzionális lencsetagok speciális anyagból kellenének.Egész objektív mérete megnőne és az ára is.
Simán hülyeségeket beszélsz, gondolom nyugatiaknak akiknak valszeg mindnek van profi fényképezője nagyon is tudja hogy működik ez.
Csak itt Balkán határán hiszi a sok ember hogy negyedmillió Ft sok,ennyiből nem telik ki olyan obi amire vágysz, Fogadd el és nőjj fel.Komponáld úgy a képet hogy ne legyen zavaró,ha adott képen zavar szoftveresen tüntesd el. -
-
wong kok wah
senior tag
Mondjuk most pont Te hoztad fel...
Mindenki tudja már , hogy a kamera torzit. Sajnos.
De nektek nem tudom miért jó leirni minden nap 50x ugyanazt ?!?! Ha lenne valami plusz érdemi info akkor szívesen olvasnám minden nap. De nincs!!!! Na ez a nevetséges... De végül is lassan elüldöztök mindenkit a fórumról és akkor mutogathatjátok egymásnak a képeket..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik