Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
Voltam nyomogatni a simát és az edge-t is, nem gondoltam, hogy valaha is ilyet írod, de le a kalappal a Samsung előtt. Az edge tényleg nagyon szép lett, nem vágja az ember kezét, kár, hogy kicsit nagyobb mint a sima és még a touchwiz is tetszett. Jobb lenne ha az egész fém lenne, ez az üveg hátlap dolog annyira nem tetszik. Jó pár éve iPhone-t használok, viszont ha kicsit normalizálódik az áruk (ennyiért azért nem kéne) akkor szerintem meg van a következő telefonom.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Dr.FantastiK #544 üzenetére
Ez félévente változik. De most igen.
-
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
válasz ImpersonatoR #550 üzenetére
Azt nem tudom, de a Pólusban sorban álltak érte és mindenki kapkodta a fejét ide oda hogy húúú meg hóóóó milyen komoly. Engem hidegen hagyott, meg se néztem.
-
Tibee86
nagyúr
válasz #79335424 #561 üzenetére
Ööö köszi, de nem is a te kommentedre reagáltam, mert a felét nem is értem, meg nem is igazán érdekel.
Oké, hogy ez egy tech fórum, és te is és sokan számítógépként tekintetek a telefonotokra, de hidd el a legtöbb ember nem.
Az iTunes-szon kívül amúgy van több 'egyszerű' program amivel fájlokat lehet mozgatni, ha valakinek nehézséget okoz az iTunes. Bár nekem az elég furcsa, hogy kifog valakin, mikor egyáltalán nem gondolom bonyolult programnak, szimplán el kell engedni a berögzött windows-os megoldásokat és nyitni kicsit másra, ami azért mert más, nem törvényszerűen rosszabb, sőt...MK VII: Röviden van az iTunes könyvtár, ahova berakod a zenéket, könyveket, csengőhangot stb.-t, majd azt szinkronizálod az iPhone-re és az lesz rajta. Amit eltávolítasz az iTunes könyvtárból az a következő szinkronizáláskor természetesen a telefonról is el fog tűnni.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Azért lehetett inaktív, mert nem találta az iTunes azokat a fájlokat amiket korábban behúztál oda. Vagy törölted, vagy áthelyezted, de mindenesetre nem ott voltak már ahonnan bekerültek. Mert azzal, hogy hozzáadod az iTunes-hoz nem másolódnak be, csak hozzáadja, hogy azon a meghajtón abból a mappából (hülye vagyok én a géphez, szóval szakszavak mellőzve ) éri el az adott fájlokat.
iTools meg társait soha nem használtam, még iPhone-os korszakom kezdetén használtam az iTunes-t, viszont évek óta már csak restore-nél indítom el, mert mindent meg tudok oldani nélküle. Zene Spotify, képek felhő, mentés iCloud.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #645 üzenetére
Egyelőre úgy érzem kapni fog majd egy esélyt ha olcsósodik már kicsit, de max a sima, az edge nem kell.
Semmi gondom a szifonnal, csak már kicsit uncsi,( hogy minden flottul és tökéletesen működik. ) de azért megtartom az 5S-t is. Mivel csak S szériát veszek így legközelebb majd a 7S jöhet szóba ami még jócskán odébb van, szóval addig kelleni fog valami, tegnap nyomogattam és kimondottan tetszett.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Edge nem, csak a sima S7. Nem tudom konkrétan én sem, anno azt is nyomogattam, de az egyáltalán nem fogott meg. Hátulja ennek se tetszik, meg az üveg se jön be kimondottan, de legalább a kameradudor nem olyan nagy, az rémlik, hogy az nagyon nem tetszett a 6-nál. Jah meg az S7 végre fekete.
vadászcsiga: Hát a kijelzőt nem tudom, nekem valahogy az IPS jobban tetszik, de szép az S7 kijelzője is nagyon. Az akku a másik dolog, az S6 ahogy olvasgattam nem lett valami túl acélos, az S7 ebből a szempontból is jobb, a vízállóság is tetszik. Nem tudom megmondani, hogy miért, de az S6 semmilyen érzést nem váltott ki, míg az S7-nél jött az érzés, hogy szívesen kipróbálnám.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Fura, pedig még ebben a topikban is volt róla már szó.
Navigációval kapcsolatban jött fel ha jól rémlik, de gondolom az nem normális használat ha valaki napi pár órát arra is akarná használni.wong kok wah: Olvasva a topikot nekem ez jött le, hogy bizony be tud égni még mindig(még ha garanciában cserélik is, mint ahogy az iPhone-t is cserélik ha hibás a kijelző). Ha valaki bármi negatívumot vagy rosszat mer mondani az egyből okoskodik... De látod, Samsung tulajok is vannak, akiknek jobban tetszik az IPS panel. De tudhatnám már, hogy ilyet itt nem szabad írni.
Szimplán az iPhone kijelző fikázásra dobtam be, hogy bizony itt is van baj.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz wong kok wah #2228 üzenetére
Senki nem mondta, hogy jobb, max annyit, hogy jobban tetszik. Teljesen szubjektív, hogy kinek melyik tetszik jobban.
Én meg k*rvára nem szarom le az S7-et, ezért követem a topikját mert benne van, hogy a következő telefonom az lesz. De egyből jön a hiszti ha valaki véleményt, vagy hibát említ, hogy jön fikázni....Rosszabbak vagytok mint a sok elvakult almafan akik mindent megmagyaráznak, hogy az nem is hiba, meg úgy a jó.
A kolléga indított azzal, hogy mennyi hibája van az iPhone kijelzőnek, erre reagáltam, de egyből az ember torkának kell esni, hogy jön az iphone fórumból fikázni...Mondjuk ezzel gyorsan és könnyen el lehet siklatni a problémák felett.szimike79: Ott a link ahol a topikgazda írta, de akkor biztos hazudik. Értem, viszont mindenhol azt írják, hogy pont ugyanaz a kijelző van az S7-ben is, de ez akkor már biztos nem fog beégni.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz szimike79 #2236 üzenetére
Na erről beszéltem végig. Sok jót akkor nem jelentene nekem, mivel napi több órát is megy a navi. A pletykáknak (vagy hívjuk hírnek) én nem nagyon ülök már fel amennyi baromságot összehordtak az évek alatt, majd ha kiadták akkor.
SlayR: Akkor miért nem linkelsz egy hivatalos oldalt erről a hírről? iphoneközösség....nemár.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik