Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Másik kérdés, sokat nézem a Tv-t telefonon a Screen Mirorring app segítségével, Samsung smart tv-vel. Wifin keresztül. Ugye ez S7-tel is működni fog?
-
doooo
veterán
Nagyszerű lett! A telefon is, és a gyors teszt is. Számomra ez tűnik az S5 igazi utódjának. (Szinte) minden tudása/tulajdonsága továbbvíve, és fejlesztve (plusz az újak).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #346 üzenetére
Rá kell kényszeríteni a force sensor -ra. Akkor befordul. Vagy, előre definiálni, hogy mely alkalmazások, milyen nézetben fussanak.
-
Medley
tag
Kiváló eszköz, de én inkább az A9-et várom a teszttel együtt!
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #356 üzenetére
Naná.
-
w333
félisten
Nexus 6P vs Galaxy S7 kamera teszt !
Nexus 6P vs Galaxy S7 speed teszt !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Dare2Live
félisten
Problémás lesz az aksi csere.
szerk: aksira samu 1év garit ad. Ezt ~99.9%ban gond nélkül megvan kb ahogy írod 1.5év után kezd aksiidő romlani, ill 2év után tényleg észrevehetően romlani. S4embe lassan esedékes lesz a 2.csere... filozok énis, hogy most S7 vagy S4be aksi.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
w333
félisten
válasz vadászcsiga #362 üzenetére
Nexus az ilyen ... nagyon nehezen indul (túl sok az animáció)
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
sagit
veterán
Ide írom mert a sima S7 nek meg nincs topikja.
Ki milyen tokot rendelt hozzá?
Én ezt
Teló kilencediken jön, a tok nyolcadikan de még a tokot le tudom mondani ha van jobb tippje valakinek ami ide is ér addig.
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
leslien
nagyúr
tényleg ,de jó h mondod... aszem most is rendelek NILLKIN Matte Bumper Nature TPU Silicone Cases Covers For Samsung Galaxy S7 Edge
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
james008bond
őstag
Valaki elárulná, hol lehet 200 GB-os usd kártyát venni....???
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
w333
félisten
-
.DLL
veterán
Majd az S8-ba visszakerül az infra, meg lesz FM rádió is.
Egyébként ez tényleg szinte tökéletes készülék, nagyon szívesen visszavinném az időben úgy 10 évvel kb. Nem hinnék el még a saját szemükkel sem...
Ez a tökéletesen lekerekített kavics forma nagyon baba, ez kell, erre van szükség, iPhone-ból is a 6-os volt ami hosszú idő után újra tetszett, a 2,5D üveg kereksége miatt. Meg vékonyabbnak is tűnik egy telefon ha nem baltával vannak lecsapva az oldalai.
A hátlap egyébként lehetne szebb, nincs rajta semmi, épphogy nem ronda az a nagy feketeség, egyedül a körben futó lekerekítés menti meg.A kamera most tényleg igen jó lett, ilyen éjszakai képeket még egy mobiltelefontól sem láttam. Szerencsére támogatott a Camera2 API is ha minden igaz, így egy másik kamera szoftver azt csinálhat a RAW képekkel amit csak akarunk, pl. ha akarjuk finomabb feldolgozást és jobb Jpeq tömörítést is kérhetünk majd remélhetőleg, mert a bemutatott RAW-ból konvertált JPG-k sokkal részletgazdagabbak voltak. Ezzel és a remek fényérzékenységgel nagyon stabil, egyenletes teljesítményt hoz a kamera, bátran használható bármikor.
Az akkuidő is meglepően jó lett, bár a gyorstöltést nem erőltetném ha nem muszáj, csak amikor sürgős, mert jobban öregíti a cellákat, szóval ne mindig ezt az opciót válasszuk (pl. éjszakai töltésnél van ideje nyugodtan normál tempóban feltöltődnie).
(P.H.)
-
őstag
Na rendeltem egyet előfizumra pezsgő színben. Van rá pár napja hogy bizonyítsa mit tud.
-
gproject
aktív tag
ugyanazon a csatornan van s7e vs mate 8 sebesseg teszt is,
nemertem miert nem azt linkeltedazon a videon latszik az is, hogy a mate 8-nak ~2,4gb szabad memoriaja van
gondolom a tw-ben a legnyomasmero sokat eszikamugy szep meg jo telo az s7e, elfogadnam
[ Szerkesztve ]
(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
MartOOn
addikt
válasz vadászcsiga #245 üzenetére
Nem tudom de nem is erdekel. En letiltottam. Idejon egy 10 eves gyerek es hisztizik. Valoszinu Apu nem vett neki ilyet az a baja...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
Faxt! Netezni egy htc HD2-ot használok, telefonálni meg egy Nokia 6230-at. Szpval ki nyert?
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Janika-1982
tag
Szép készülék,lehet veszek majd,ha normalizálódik az ára.
-
oncsi
őstag
válasz Janika-1982 #377 üzenetére
Nagyon tetszik. Csak nagy, ezért esélytelen. Persze csak ezért. és nem az ára miatt
De meglepem vele magam, ha már nem lesz garis, lehet rootolni (kel a robot). Szóval kb. 2017 karácsonyra.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
MartOOn
addikt
Kerdes, szeretnék venni egy 128gb-s kartyat majd az edge-be? Vki felhomalyositana hogy mi mit jelent rajtuk? En a class szamoknal leragadtam, tudom h a 10-es a legjobb. Nade mi ez az UHS-I vagy UHS-II? Meg U3 meg ilyenek? Előre is köszi.
-
Kasya
nagyúr
Azert az irasi sebessege miatt nem biztos hogy jo dontes pl. foto mentesere. De atdattarolonak jo lehet.
(#381) MartOOn:
Itt vannak leirva pontosan.Az S7 mem kartyanak kb. 60MB olvasasi, 40 MB irasi sebessege van.
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
A 4GB RAM hova tűnik? egyébként tetszetős készülék nagyon.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
-
-
Arcképgyáros
válasz Vincent-Vega #385 üzenetére
Az "iphfos" szó is magas értelmi szintet feltételez.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
S7 edge throtling teszt Snapi 820-szal.
[ Szerkesztve ]
-
eminem
tag
S6 edge telcsim van tegnap megkaptam az s7 edge telcsit is
Telepített alkalmazások : Viber, Mobile Strike, Minion Rush, Hungry Shark, Package Disabler, Ocolus, FX, és a sok gyár appok.
Saját tapasztalat.Tegnap kaptam meg VR szemüveggel.
Sokkal gyorsabb, gördülékeny
Akku használat 40 perc után is 100% wifi viber stb bekapcsolva letéve az asztalra nem is nyúltam hozzá.
s6 edge ezt nem tudta nyújtani
Memória RAM 1,8 gb szabatHa érdekel teszt írja meg mit futtassak rajta stb.. csatolom képpel.
..,
-
ngabor2
nagyúr
Remélhetőleg én is hamarosan (1-2 héten belül) megkapom a magamét
Infra, rádió: az infrát az elődökön használtam, de egy ideje olyan telefonom van, amin nincs ilyen port. Valahogy megoldottam nélküle az életemet. Rádió se kellett eddig soha, a jelenlegiben van, nem volt még bekapcsolva.
Amit sajnálok, az a hőmérő és a páratartalom-mérő még mindig. S4-en szépen kinn volt 4 kis widget a főképernyőn, egyből tudtam időkép nélkül is, ha front jött. Legalább légnyomásmérő van, az valamit enyhít a bajomon.
-
addikt
válasz ForRedGlory #395 üzenetére
Hagyjad, csak magát próbálja meggyőzni, hogy nem akar venni, mert nem jobb, mint az S6/N6P
-
törölt tag
Viszont, eszembe jutott valami, amire tényleg kíváncsi lennék. Nálam alapértelmezett a fekvő nézetű használat és szoktam bluetooth egeret és bill. -t is használni a telóimhoz. Ezért nagyon zavar, hogy a TW nem tudja fekvőbe forgatni a home -ot. Kíváncsi lennék arra, hogy hogyan reagál az oldalsó "értesítési" felület arra, hogy pl. egy Apex launcher -rel beforgatod a home -ot.
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #399 üzenetére
Az is lehet, hogy nem működik, meg az is, hogy a navi gombokhoz kerül. De, az is kérdés, hogy a notibár felmegy -e a helyére és ha igen, akkor hogy néz ki és le lehet -e húzni onnan a "rolót"?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3797
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Apple watch SE 2 2022 40mm ÚJ 12 hónap szavatosság
- Apple watch Ultra megkímélt 2026.01.18-ig jótállás névre szóló számlával!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs