Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Fölment az új rendszer, aztán alapra állítottam mindent. Megpróbáltam újra "belakni", megint alapból 2x volt minden névjegy...Megőrülök ettől a névjegyzéktől. Legyalultam az összeset, és egy nemrég elmentett .vcf fájlból visszaállítottam. Most jó.
Átnyálaztam a beállításokat, beállítottam amit akartam..(pl betűméret). Ami nekem tetszik, ez az ultraerős akkumulátorkímélő. Kilő mindent, a hívás és üzenetek ikon marad. Nekem nagyjából elég is lesz..... A wifire hamar csatlakozik, de hamarosan hazaérnek a család azon tagjai, akiknek kettessel kezdődik a személyi számuk, aztán meglesz a próba, ha fölengednek este minden kütyüt a hálózatra.
Nagyjából elégedett vagyok, minden ott van ahol eddig, csak esetleg egy kicsit finomodott, több beállítás van. Gyors, de ezzel eddig sem volt gondom. Azt még mindig nem tudták megoldani, hogy memóriakártyán lévő hangot csengőhangnak állítsak, legalábbis nem találtam meg. Majd bemásolom a csengőhang mappámat a belső memóriába.
A készenléti időre leszek kíváncsi, bár borítékolható hogy ez az új ultraerős akkumulátorkímélő mód jól megnyomja.
Eddig tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek készülék folytatja a Redmik sikerszériáját, aminek egy tulajdonsága sem eredeti, az ára mégis emlékezetessé teszi.
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest