- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KayD
újonc
Három hete rendeltem, amikor megjött le is frissített, a google accountommal szépen át is jöttek rá a régi MI A1-emről az alkalmazások, jelszavak.
Három alkalmazás van amit minden nap használok, Samsung Health, Locus Map Pro, és Strava. Hát ezen egyik se működik. A lépésszámláló csak akkor számol ha meg van nyitva, és a többi program előtt van, ha hátrébb kerül megáll. A Locus pár méter vagy párszáz méter után odafagy, és nem számol tovább, a Strava ugyanígy lefagy, de annál olyankor az időszámláló is megáll, és húz egy egyenes vonalat az ország másik végébe mintha odateleportáltam volna. Meg van hogy nem nyílik meg fél percig egy alkalmazás sem, hiába bökök rá, csak lapozni lehet ide-oda.
Rendszerfrissítés után ugyanez, elküldtem szervizbe, és visszakaptam hogy minden letörölve, de semmi nem változott. Ja hogy nem gyári alkalmazások, akkor nincs rá garancia... Forduljak a kínaiakhoz meg a programok gyártójához. Szóval vettem egy hulladékot, és vihetem mellé a régit is és powerbankot mert kb 1 óráig bírjaMit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged