- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
KayD
újonc
Három hete rendeltem, amikor megjött le is frissített, a google accountommal szépen át is jöttek rá a régi MI A1-emről az alkalmazások, jelszavak.
Három alkalmazás van amit minden nap használok, Samsung Health, Locus Map Pro, és Strava. Hát ezen egyik se működik. A lépésszámláló csak akkor számol ha meg van nyitva, és a többi program előtt van, ha hátrébb kerül megáll. A Locus pár méter vagy párszáz méter után odafagy, és nem számol tovább, a Strava ugyanígy lefagy, de annál olyankor az időszámláló is megáll, és húz egy egyenes vonalat az ország másik végébe mintha odateleportáltam volna. Meg van hogy nem nyílik meg fél percig egy alkalmazás sem, hiába bökök rá, csak lapozni lehet ide-oda.
Rendszerfrissítés után ugyanez, elküldtem szervizbe, és visszakaptam hogy minden letörölve, de semmi nem változott. Ja hogy nem gyári alkalmazások, akkor nincs rá garancia... Forduljak a kínaiakhoz meg a programok gyártójához. Szóval vettem egy hulladékot, és vihetem mellé a régit is és powerbankot mert kb 1 óráig bírjaMit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- alza vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung s22 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest