Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1401) Alarikman


Alarikman
senior tag

Valakinél előfordult már az a bug, hogy pl a Spotify "értesítés" azaz a zene váltó beragad? Utána olvastam, elvileg ez egy miui 12 bug. Más applikációknál is előfordul pl youtube music, tidal, stb.
Más is észrevette, zavarta, tett ellene valamit?

(#1402) Alarikman válasza Pityu. (#1400) üzenetére


Alarikman
senior tag

Na így már érthető, mindig rövid kis válaszokat írsz. Persze, ahogy jónak látod, úgy járj el. Ki lehet még fogni pár X3 Pro-t. Csak kutakodni kell.

(#1403) Pityu. válasza Alarikman (#1402) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Hát az árúkereső tele van x3 pro-val

Ki is néztem egy oldalt amiről jókat írnak gari is van jó ár is van,már csak egy kérdés van melyik a szebb a fekete vagy a kék verzió? :)

[ Szerkesztve ]

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#1404) Alarikman válasza Alarikman (#1401) üzenetére


Alarikman
senior tag

Nem számít amit írtam, mert csak a régi típusú "irányítóközpont stílus" esetén fordul elő. Szóval réteg probléma. Az új stílussal nincs gond. A régit használtam eddig, mert kiírta a mobil internet fogyasztását.

(#1405) Alarikman válasza Pityu. (#1403) üzenetére


Alarikman
senior tag

Kihagytam azt, hogy jó áron.

(#1406) HollyBoni válasza oba (#1399) üzenetére


HollyBoni
veterán

Gariztatni miért nem sikerült Alin?

(#1407) oba válasza HollyBoni (#1406) üzenetére


oba
addikt

A "nem sikerült" ebben a formában nem teljesen igaz. Kaptam vissza egy kis refundot. De a kijelző cserét nem tudtam elintézni. Egyébként is gondolom nagy macera és drága is lenne elküldeni nekik, főleg ha kitalálják, hogy Kínába kell küldeni. Ha nem fogadom el a pénzt akkor valószínűleg lett volna rá lehetőség, hogy visszaküldjem. A másik dolog az, hogy Ali-n privát chaten tárgyalsz az eladóval, az angolja nem tökéletes, de a nagyobbik gond hogy 2-3 nap mire reagált minden egyes üzenetre és alkudozni kellett vele mint a piacon. Hivatalos Spanyol Poco store-ban vettem. Soha többet nem veszek így telefont... miért szívassam magam ha nem muszáj? :)

(#1408) HollyBoni válasza oba (#1407) üzenetére


HollyBoni
veterán

Nem vészes visszaküldeni Kínába (ha oda kell), megint Kínából a postát meg lehet hogy álltak volna, vagy jó olcsón tudták volna küldeni.
Persze ha neked ez túl nagy szívás akkor megértem, de azért kíváncsi lettem volna mi a vége ha nem egy partial refundot kérsz.

(#1409) Pityu.


Pityu.
nagyúr

Na meg is rendeltem a telefont,3 év garancia meg kék színű lett a fekete jóval többe került de úgy is kékben is gondolkodtam.

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#1410) oba válasza HollyBoni (#1408) üzenetére


oba
addikt

Elég sok ebben a sztoriban a "lehet" így. A kínai posta meg azért macerás már mert visszafelé jövet akár meg is vámolhatják. Kinézem belőlük, hogy ők nem foglalkoztak volna az áfa kérdéssel csak simán küldik és kész. Ez a baj, hogy semmi sem biztos náluk és semmi sem egyértelmű, és chaten kell velük alkudozni tényleg mint a piacon. Valószínűleg heteket is igénybe vett volna a dolog mire lezajlik az egész. Nézd meg, hogy mennyi az Aliexpressen a telefon és mennyi pl Edigitalnál. Azt hiszem egyértelmű, hogy hol érdemes megvenni inkább. :)

(#1411) HollyBoni válasza oba (#1410) üzenetére


HollyBoni
veterán

Én bevállaltam a Goboo-t, de mondom teljesen megértem ha valaki itthonról akarja venni. Csak furi volt ez a nem tudtam gariztatni mert Ali-ról van dolog, és kíváncsi voltam mi történt.

(#1412) oba válasza HollyBoni (#1411) üzenetére


oba
addikt

Bocsánat a pontatlan fogalmazásért, de így akkor már érthető, hogy mire gondoltam. Én is bevállaltam az Ali-t mert akkor jó áron volt, spanyol raktárból és nekem is ki volt centizve a keret amit rá tudok szánni. De a jövőben kerülni fogom. Egyedüli pozitív élményem a külföldi rendelésnél a oneplus.com-on volt. Náluk tényleg úgy működik a garancia ahogyan kell, ingyen háztól házig, futárral, Lengyelországba megy a készülék szervizbe, és egy hét alatt kész. Nem kell piacozni sem, csak a weboldalon jelezni a szervizigényt, és kérdés nélkül intézkednek.

(#1413) Alarikman válasza HollyBoni (#1411) üzenetére


Alarikman
senior tag

Mind1, a vége az, hogy mindenki azt csinál amit szeretne. :DD Na, lelövöm magam mára.

[ Szerkesztve ]

(#1414) fudi2002 válasza HollyBoni (#1408) üzenetére


fudi2002
veterán

Volt már garanciális ügyed kínaival? A jelen tapasztalataim alapján eme esetben a következőre számíthatsz:
Ghost touch, kiküldöd 3-4e Ft, csinálnak egy szoftverfrissítést vagy visszaállítást, visszakapod, megküzdesz a postával/navval, győzöd bizonygatni hogy ezt nem kell vámolni, mert előtte gar miatt kiküldted. Ha voltál eléggé szemfüles kifelé már kitöltötted a hozzá tartozó nyilatkozatot, nehogy visszafelé megfogják. Leírod nekik, hogy ezt Te is meg tudtad volna, visszaküldöd 3-4e Ft ismét, jó esetben raknak bele valami kijelzőt. Fogadást kötnék, hogy egy kínai szart kapsz bele, ami vagy foltos, vagy gyárilag fosok a színek, végül hardverapróra kirakod alkatrésznek. Ennél olcsóbb a drágább értelmes garanciával itthon.

Bocs, kicsit drámai voltam, de sajnos egy simán elképzelhető történet. Külföldi garanciát úgy kell kezelni, hogy: NINCS. Ha mégis, akkor a partial refund a legjobb, mert akkor itthon látod mit rak bele a telefon sufnituning szerelő.

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.

(#1415) b-max válasza fudi2002 (#1414) üzenetére


b-max
aktív tag

amazon.de - ről vettem, az amazontol , ebben az esetben hogy van a gari ? Elvielg 2 évet kellene adniuk?

Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is

(#1416) fudi2002 válasza b-max (#1415) üzenetére


fudi2002
veterán

Nem tudom, de az amazon gariban - bár nem volt személyes tapasztalatom velük - jobban bízok. Tán még a magyarnál is jobb, mert ugye tudjuk itthon is hogy működnek a dolgok... Illetve, hogy nem működnek.. :)

Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.

(#1417) HollyBoni válasza fudi2002 (#1414) üzenetére


HollyBoni
veterán

Van egy kis tapasztalat, pozitív meg negatív is (mondjuk ezt itthoni garis ügyekkel kapcsolatban is ugyanúgy el tudom mondani), telóval viszont még nem volt kínai garis ügy. Simán lehet hogy ez lenne, passz.

[ Szerkesztve ]

(#1418) Pokesz007 válasza Pityu. (#1409) üzenetére


Pokesz007
senior tag

Nah végre :) Nekem is decemberbe sikerült 92 ezer FT-ért 3 év garival megszerezni M.o.webshopból. :R Sok sikert Neked is hozzá.

️️Hardverapró Mindörökké️️

(#1419) fudi2002


fudi2002
veterán

No, 12.5.5-re telepített custom rommal is 1,5 hónap után most fantom érzékelt 2x, úgyhogy visszaraktam a 12.0.6 és rá az Evolution X-et ami szintén elég jónak tűnik. Majd beszámolok, ha ezzel is csinálja akkor biza ez kijelző cserés.

Feleségem pocox3nfcje ugyanez, most ő is kapott egy régebbi firmware-t és rá custom romot.
Ennyit dióhéjban a xiaomiról és a erősen javasolt normális garanciális vásárlás kérdésvel.

Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.

(#1420) Pityu. válasza Pokesz007 (#1418) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Köszi,remélem beválik majd.

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#1421) Pityu. válasza Pokesz007 (#1418) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Isten igazán már csak egy valami foglalkoztat a telefonnal kapcsolatban a kijelző dolog amit alattad is írtak de majd meglátjuk,most ennyiért nem nagyon van jobb telefon csak jóval drágábban.Vagy ha van is ami még jó is ilyen RN10 vagy RN10 5g bár kevesebb rammal meg mediatek processzorral én meg most határozottan snapdragont akartam.

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#1422) Pokesz007 válasza Pityu. (#1421) üzenetére


Pokesz007
senior tag

Biztos van különbség, aki akarja, azt nézi. Én amire használom tökéletes, ennyi pénzért. 5G-t én még az istenbe nem tudnám kihasználni, főleg ha a kábeles internet fejlesztés is csak húzódik, most eltűntek a dolgozók. Régebben írták, hogy lehet érezni, hogy van erő a prociba, nem szórakozik. A súlyán is érződik, hogy van benne anyag.

️️Hardverapró Mindörökké️️

(#1423) Pityu. válasza Pokesz007 (#1422) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Engem az 5G nem nagyon érdekel ami van mobilnetem az se teljesen mindig tökéletes,de mobilnetet csak akkor használok ha szükséges amúgy wifi.Leírás szerint nekem is bőven elég amit tud mert több dologban többet tud mint az RN8 Pro jó mondjuk nem tudom minőségre van e olyan jó vagyis én annyira nem tájékozódtam ez ügyben de volt aki erre a telefonra is panaszkodott néha,szóval minden telefonnal adódhatnak gondok csak a kijelzővel ne legyen semmi,a műanyag hátlap meg szimpatikus nekem pláne,hogy nem olyan törékeny mint az üveg.

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#1424) kantiszepi válasza Pokesz007 (#1422) üzenetére


kantiszepi
csendes tag

Ez a súly kérdés csalóka, az LCD és a combos akksi nehéz cucc. Az F3 sokkal könnyebb, pedig abban "nehezebb" hardver van.

Az élet elsődleges célja az entrópia elleni harc, szemben a világmindenséggel. Legalábbis így lenne ideális......

(#1425) Pokesz007 válasza kantiszepi (#1424) üzenetére


Pokesz007
senior tag

Jaja igen :) Jogos.
Csak annyi hibát találtam egyenlőre, hogy valamiért értesítési hangot nyom a fejembe, pedig nem látok semmit. Azóta csinálja mióta beállítottam, hogy küldjön értesítési hangokat, amikor nem fogadott hívások vannak, de nem találom azt a menü pontot...Redmi n 6 Pro-ba egyszerűen megtaláltam. Ebbe meg elvolt dugva és véletlen akadtam rá.

Pityu
Jó lesz az, ne aggódj, már nincs visszaút.

️️Hardverapró Mindörökké️️

(#1426) Pityu. válasza Pokesz007 (#1425) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Amúgy pl szoftveres bug ha akad nekem olyat csinált asz RN8 Pro,hogy anno újra raktam a rendszert előtte simán beállítottam egy csengőhangot utána meg az alap xilofon csengőhangot erőltette akármit is állítottam be ha az alkalmazásokban állítottam ha a tárcsázóban állítottam be a csengőhangot akkor meg az új csengőhangot meg a xilofon hangot egyszer játszotta le aztán egy zenelejátszós trükkel be lehetett állítani amit akartam.Gondolom x3 pro-n is van egy két bug.
De van azért vissza út a 14 napos elállás :)

[ Szerkesztve ]

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#1427) Pokesz007 válasza Pityu. (#1426) üzenetére


Pokesz007
senior tag

Mindegyiknél van valami, de gondolom, ha jelezve van sokszor, javítják :)

Most elhallgatott, töröltem a hívás listát. Különben nem csináltam soha resetet, miután új verzió jött, látom van aki csinálja. Amikor nincs teljesen belakva a rendszer, főleg.

️️Hardverapró Mindörökké️️

(#1428) Pityu. válasza Pokesz007 (#1427) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Amúgy fura elsőnek kék telefont akartam venni mert mindig mikor telefont vettem a fekete volt a legolcsóbb most meg a kék volt az olcsóbb több helyen is,pedig közben megtetszett a fekete is de most lett kék de nem baj az :)
váltakozik a sor RN5 fekete,RN7 kék,RN8 Pro fekete,poco x3 pro kék :) Csak rendelés után találtam másik helyen hasonlóan olcsón feketét de már mindegy :)

[ Szerkesztve ]

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#1429) Pityu. válasza Pokesz007 (#1427) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Úgy látom még egy ezressel olcsóbban vettem tegnap a telefont ma már drágább :)

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#1430) kantiszepi válasza Pokesz007 (#1425) üzenetére


kantiszepi
csendes tag

Erre gondolsz? Beállítások > Alkalmazások > Rendszeralk.-beáll. > Hívásbeállítások > További beállítások > Figyelmeztetés nem fogadott hívásokra

Az élet elsődleges célja az entrópia elleni harc, szemben a világmindenséggel. Legalábbis így lenne ideális......

(#1431) Pokesz007 válasza kantiszepi (#1430) üzenetére


Pokesz007
senior tag

Igen ez az köszi. :R

Pityu.
nekem kék. Ez volt olcsóbb,de tokba van,szóval mindegy :)
Sokszor változik az ára sajnos. Résen kell lenni. Majd ,ìrj véleményt a telóról nekünk.

️️Hardverapró Mindörökké️️

(#1432) Pityu. válasza Pokesz007 (#1431) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Amúgy hülyeség ez a szín dolog RN8 Pro-nál zöldet akartam de jóval drágább volt vettem feketét és szép volt na meg igen tokban lesz nem nézegetem de amúgy meg szép ez a kék is :)
Az lesz első ha megjön akkor tesztelés lesz.

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#1433) Pityu.


Pityu.
nagyúr

Most telegramon nézegettem fotókat amik poco x3 pro-val készültek sokat olvasgatva sokan nagyon lebecsülik a készülék fotós részét nagyon jó képeket lehet vele csinálni a redmi note 8 pro hiába nagyobb szenzor meg másabb ugyan annyi szar képet lehet azzal is csinálni mint ezzel jót.Nekem bejövősek ezzel a telefonnal a képek na meg úgy is goolge camerát használok :)

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#1434) DeFranco válasza Pityu. (#1433) üzenetére


DeFranco
nagyúr

a főkamera kis odafigyeléssel teljesen használható, este is. (én nem tudok odafigyelni és hulladék képeket készítek de ezen egy szifon sem segítene :D)

a tele és a makró az meg kb. "van", nagyjából annyira hasznos mint svájci bicskán a fűrész, ha nincs más, megteszi, de nem mutogatod a munka eredményét.

[ Szerkesztve ]

(#1435) HollyBoni válasza Pityu. (#1433) üzenetére


HollyBoni
veterán

Nem rossz a fő kamera, a széleslátó elég sz*r, amit személy szerint kicsit sajnálok.

(#1436) Pityu. válasza DeFranco (#1434) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Engem az esti fotózás nem érdekel,RN8 Pro-ra is tesztoldalon itt ott írták jó esti fotózás de ritkán jött össze este max közelire megvilágítással,makro lencse még ha 5megapixeles is mint mondjuk az RN10 Pro-n is felesleges.A nagy megapixel meg a több kamera csak azért van,hogy könnyebben el tudják adni esetleg még drágábban is a telefonokat,azt mondják rá hú de nagy fejlődés na ja...

#HollyBoni

RN8 Pro-n se valami profi a széles látó nyugi leginkább csak akkor használtam ha valamihez közel álltam és bele kellett férnie egy képbe az egésznek max dokumentálásra.Engem leginkább mindig csak a főkamera érdekel se sokszoros zoom se semmi.Ha meg makrózni akarok a telómon pl 2x es zoomig nem volt komoly kép részlet vesztés felette már inkább max 2x es zoom aztán meg kidolgozom a rawot.

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#1437) HollyBoni válasza Pityu. (#1436) üzenetére


HollyBoni
veterán

Én használnám szívesen, sokat lövök természetben ahol érdekes perspektívát ad. De olyan kaka a minőség hogy általában hanyagolom.
Természetesen mindent úgy viszonyítok hogy 66-ért vettem a telót, ennyiért ajándék.

[ Szerkesztve ]

(#1438) Pityu. válasza HollyBoni (#1437) üzenetére


Pityu.
nagyúr

De jó áron vetted :) ezen a többi lencse szarságon kivül nem olyan rossz az hisz a redmi note 10 pro is gcammal oda pörkölt egy iphone 12 telefonnak.Isten igazán le vannak butítva a xiaomi szoftverrel a kamera részek legalábbis a főkamera a többi gcam alatt is lehet szar.

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#1439) balazs1022 válasza DeFranco (#1434) üzenetére


balazs1022
őstag

En szoktam NFC-vel kattingatni. Szerintem nem rossz. Sőt a Pro-nak meg jobb is, hiaba 12mp. Fototrenden meg lehet nézni :)

https://fototrend.hu/fotok/fotos/balazs1022/index.html

(#1440) Pityu. válasza balazs1022 (#1439) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Néha olvasgatok hivatalos oldalak is de ott hol ezt írnak hol ezt hol azt írják jó kamerája van hol meg azt,hogy jobb volt az NFC-jé de szerintem nincsenek hatalmas különbségek sőt még a drágábbakkal hasonlítva sem ha nem a gyári szoftvert használja az ember.Egyszer redditen írta egy fotós csávó,hogy ő hasonlítgatta több modellel de eget verő különbségek nem voltak szóval írta nem érti sokan miért rinyálnak a kamera végett.Gondolom a teszt oldalakon meg vagy pénzért írnak lehúzást vagy dicséretet vagy pusztán nekik nem szimpatikus valami.Inkább nézek mindig hétköznapi emberek által készített képeket mert az jobban mutatja a dolgokat mint egy hivatalos teszt.
NFC-ben kicsivel nagyobb érzékelő volt ahogy néztem.

[ Szerkesztve ]

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#1441) balazs1022 válasza Pityu. (#1440) üzenetére


balazs1022
őstag

Az NFC-nek valoban nagyobb, de nem tokeletes a lekepezese raw-ban. Viszont a Pro mintha élesebb képet csinálna. Illetve ISO50-tol indul az erzekenysege (kevésbé zajos a képe).
Amugy sztem is foloslegesen hisztiznek a kamera miatt, teljesen vállalható. :)

[En ezeket csinaltam] (néhány crop-polva van)

https://fototrend.hu/fotok/fotos/balazs1022/index.html

(#1442) Pityu. válasza balazs1022 (#1441) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Már megnéztem a képeket :) Jól láttam,hogy az egyiken a szolnoki sétáló híd van?
Amúgy várom már,hogy teszteljem a telót is meg a kamerát is.

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#1443) Alarikman válasza Pityu. (#1440) üzenetére


Alarikman
senior tag

Ezt a videós tesztet nagyon szeretem: link
A csávó elég jól össze hasonlítja az X3 nfc, X3 pro, F3 telókat. Engem ez erősített meg benne, hogy ezt válasszam. Simán felveszi a versenyt a pro a többivel. Széleslátóban a sima nfc egyértelműen a legjobb. Viszont videóban a legjobb stabilizált képet a pro adja. Nézzétek meg. A vége felé vannak a videós/fotós tesztek. Egyszerre veszi mindhárom kameraval a videót egy spéci selfie stick-el.

[ Szerkesztve ]

(#1444) balazs1022 válasza Pityu. (#1442) üzenetére


balazs1022
őstag

Jól láttad. Szolnokon nőttem fel. De már elköltöztem. Nagyon jó város, én nagyon szerettem ott lakni :) Csak munka nem volt szamomra így lepni kellett...

Mikor jön a telcsid? Van mar időpont?

https://fototrend.hu/fotok/fotos/balazs1022/index.html

(#1445) gixxergabi válasza Pityu. (#1433) üzenetére


gixxergabi
senior tag

+1 gcam
És ha már éjszakai fotózás, gyári vs gcam (10dikről kinagyított részlet)

(#1446) HollyBoni válasza gixxergabi (#1445) üzenetére


HollyBoni
veterán

Melyik app ez pontosan? Play-en látok egy GCam Tool-t (ami eléggé le van húzva az értékeléseknél), meg Google Lens.

(#1447) gixxergabi válasza HollyBoni (#1446) üzenetére


gixxergabi
senior tag

Ez az [link]
Oldal alján settings résznél a saját poco x3 xml config fájl. Az is be van állítva.

(#1448) Pityu. válasza Alarikman (#1443) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Én is szoktam ilyen összehasonlítós videókat nézni.Mondjuk engem leginkább csak a fotós része érdekel a dolgoknak meg azt is tudom egy hátsó vagy max 2 hátsó kamera is bőven elég lenne egy telefonra a na de ugye a marketing meg a haszon ez a lényeg az eladások.Én azt se értem mikor ugye egy nagyon drága természetesen kicsit extrásabb de miért akar valaki telefonnal nagyokat zoomolni,azt meg értem,hogy egyszer kétszer elszórakozik az ember vele de nálam max ennyi lenne.Én még a Telegramon szoktam nézelődni.

#balazs1022

Jövő héten valamikor érkezik,állítólag a bolt 1 nap alatt kiszállítja ha raktáron van márpedig volt raktáron szóval ugye mivel már péntek délután adtam le a rendelést hétfőn gondolom feldolgozzák és lehet már kedden itt lesz a telefon. Régen szolnokra jártam iskolába,meg ha arra járok mindig elmegyek sétálni,párszor én is átmentem már a gyaloghídon.

#gixxergabi

Remélem x3 pro-n jobb lesz a gcam mert ugye nem azt mondom,hogy RN8 pro-n nem volt jó de ugye abban mediatek processzor volt és nem tökéletesen működött minden pl voltak olyan funkciók amik nem akartak működni vagy nem hozott semmi változást pl élőkép is szaggatott fotózás módba ami elég idegesítő tud lenni amúgy nagyon jó képeket lőttem vele de a snapdragont csak jobban szereti a gcam anno az RN7-esen nagyon jól működött.

#HollyBoni

Ez nem olyan cucc ami csak úgy fent van a google playen :) ezt portolják emberek mivel ugye csak pixel telefonokra van gyárilag.

[ Szerkesztve ]

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#1449) HollyBoni válasza gixxergabi (#1447) üzenetére


HollyBoni
veterán

Köszi, kipróbálom!

#1448Pityu.: Bocsánat, egy ideje nem vagyok otthon ezekben a menő mókolós dolgokban, de próbálok javítani a helyzeten hogy jobban el legyek fogadva fórumos körökben. :R

(#1450) Pityu. válasza HollyBoni (#1449) üzenetére


Pityu.
nagyúr

Ugyan már,mindenki elkezdi valahol :) elején nekem kínai volt ez as gcam dolog.

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.