- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
17400 - 17301
20169 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Egyebkent en nem szeretem az automata detektalast pont azert mert olyankor minden egyeb is fut azon kivul, hogy katalogizalja a mediat: thumbnail generalas, chapterek generalasa, intro erzekeles stb. Jobb szeretem ha utemezetten fut mondjuk ejszaka, ha meg nagyon kell, akkor kezzel meghivom a frissitest.
Linuxos shell scriptet faragtam a celra, ha kell megosztom veletek szivesen.
-
stickermajom
addikt
Igen, szerintem még én is mondtam neked.
Plex egy 24/7 működésre kitalált szoftver, csomó feladatot a háttérben végez. -
SunMount3r
nagyúr
Mostanában érdekes mód már nincs ilyen kihagyás, vagy csak az én figyelmet kerülte el. Azóta volt egy pár Server frissítés... De anno "radikálisan" azt mondták, hogy hát ez nem olyan mint az SMB, meg hasonló file megosztások (pl. Kodi-val), hanem ennek bizony 24/24-ben futnia kell a háttérben, mert ki tudja mikor lesz kedve magától könyvtárt frissíteni ás akkor még legyek szerencsés, ha egy éppen letöltöttet rögtön berak...
-
stickermajom
addikt
Egy filesystem triggert vár a Plex, ezek szerint nálatok ez nincs meg. Linuxon működik, rögtön hozzáadja. Vagy a szokásos tanácsom: Radarr/Sonarr meg tudja hívni Plexet egy letöltés befejezése után, hogy fusson egy scan. Sőt, elég a torrentkliensnek szólnia a Plexnek ha befejezte a letöltést: [link]
-
SunMount3r
nagyúr
-
ACE-
addikt
Egyelőre nem találtam megoldást rá... bár nem is nagyon kerestem, kipróbálom majd direktben vinyóról a TV-n, hogy ott lejátssza-e... lehet a TV szoftverével csesztek el valamit... Bár azóta új Plex verzió sem volt, lehet azzal is kell valamit mókolniuk, ha kiderül hogy nem csak C3-nál, hanem C1-2-4-nél is ez van...
-
Multibit
nagyúr
-
ACE-
addikt
-
ugyes
senior tag
Ha az adatok nem a szerverrel azonos gépen vannak, akkor nem működik az automatikus beolvasás. Nálam pl. a NAS-on vannak, de a Shield Pro-n fut a szerver. Fel van csatolva a NAS megfelelő könyvtára. Így az automatikus érzékelés nem működik. Beállítottam, hogy 3 vagy 6 óránként nézzen rá.
-
ACE-
addikt
Csodálatos egyébként LG C3-on lett egy "szuper" WebOS frissítés, na azóta nem játssza le az mp4-ből sem a Dolby Vision tartalmakat...
-
ACE-
addikt
Az miért lehet, hogy hiába van beállítva, hogy Automatikus könyvtár beolvasás, az újan bemásolt file-okat nem "veszi észre", csak ha rányomok a könyvtárfájlok beolvasására? Másnál is így működik?
-
ugyes
senior tag
-
RockCNC
őstag
-
RockCNC
őstag
Valaki tudja, mért nem látja a Plex a sorozatokat?
A könyvtár részébe bemegyek azt írja, hogy üres mappa.
Synology Nason futnak az anyagok.
Minden egyebet látt, csak éppen a sorozatokat nem, ahol pl 10 rész van valamelyik sorozatból. -
zsolt20
tag
Sziasztok . Tudna valaki filmekre beálitási képet feltölteni ? Sajnos nálam uj telepítés volt és gond van rengeteg filmnél főleg a magyar filmek mind , de sok egyébb is . Régen szinte 1-2 aminél korigálni kellet. Legújabb plex van fent és ezzel is jó volt ezelőtt csak most oda a beálításom . Köszönöm
-
stickermajom
addikt
-
S.Zoliy
tag
-
gárr
csendes tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy a gyűjteményben lévő sorozatból amikor megjelenik egy újabb rész, vagy évad, akkor azt jelezze számomra?
Köszönöm!
Robi -
S.Zoliy
tag
-
S.Zoliy
tag
Sziasztok.
Synology NAS-on szeretnék PLEX szervert futattni, de felrakom és amikor elkarom indítani azt írja hogy,
"Nem hitelesített
Nincs hozzáférésed ehhez a szerverhez."Én csinálok valami rosszúl?
Régebben a számítógépemen futattam egy PLex szervert, az lehet a gond? -
Patice
nagyúr
-
Manimaci
tag
Köszi, valóban segített és pofon egyszerű volt.
Esetleg arra van mód, hogy a tv-n mikor elindítom a Plexet, akkor egyből a saját médiákat nyissa meg, ne a kezdőlapot? -
Sanchez638
addikt
-
Manimaci
tag
Sziasztok!
Bizonyára 100x kérték már, de esetleg tudtok linkelni egy olyan leírást, amiben arról írnak, miként kell windowsos plex szervert csinálni, amit utána tévén is tudok nézni? Videófájlok lejátszása lenne a célom. Köszönöm előre is!
-
enginev3.0
félisten
Felismeri
A találatok pontosítása meg azért nem jelenik meg mert egy évadon belül keresi és nem a sorozaton belül -
boborján2
őstag
-
Patice
nagyúr
Ellenőrizze, hogy jól vannak-e elnevezve a fájlok.
-
masvilagx3
tag
Sziasztok,
Ha adott egy tartalom amit a plex nem ismer fel(tulsa king). az egyeztetés és a találatok pontosítása menü sem jelenik meg. Mit lehet még akkor tenni? plexpass nincs az illetönek még.
köszönöm
-
kis.zsolt
aktív tag
Korábbi megjegyzésemhez egy új infó:
Sajnos újra kell telepíteni a Dockeren futó Tautullinál a qBittorrent fel/letöltés-leállító szkripthez a qbittorrent-api-t a Dockeren belül, valahogy így:
Container Managerben Tautulli konténer megnyitása / tároló /tautulli / Művelet gomb / Teminál megnyitása / Létrehozás - és az új bash ablakba az alábbi sort lefuttatni. Ha nincs PIP telepítve, akkor azt előbb installálni kell ugyanide.pip install qbittorrent-api -
Mano66
senior tag
-
boborján2
őstag
-
blakey
titán
-
Johnny02
csendes tag
Sziasztok. A plexet androidon eddig kodival használtam ingyenesen. Sajnos nálam már nem működik kodival.
Esetleg valami ötlet vagy más alkalmazás? Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm! -
ugyes
senior tag
Nincs. 10 éves az első ilyen új funkcióigény, de semmi. Sőt lassan kivezetik a fotókezelést a nagy alkalmazásból és külön alkalmazásba megy át (aktuálisan bétaban már tesztelhető, de még szerények a képességei).
Egyesek szerint a webes megjelenítőben tudsz sebességet állítani, ha nem a hivatalos (gondolom a linuxserver.io-t) docker verziót használod. -
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Jól gondlom, hogy a Plex-ben nem lehet állítani a fotó slideshow sebességét? A neten is rákerestem, de nem találtam rá megoldást...
-
andrew-msi
aktív tag
-
andrew-msi
aktív tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Évek óta használok PLEX-t de Windows alatt. Most lett egy másik gép amire Linux Mint-et raktam fel. Mivel a Linux is új így elég sokat szenvedtem, mire felment a Plex Server program. De meg lett!
Ami a gondom:
A Windows-os gépből átrakva a HDD-t amin a filmek vannak, nem tudom hozzá adni a Linux-os Plex-hez.
Megcsinálom a HDD könyvtárának a hozzáadását de nem jelenik meg semmi.
Mi a trükk?
Windows-on ez nem volt gond.
Előre is köszönöm. -
Sanchez638
addikt
Úgy néz ki, hogy rendben van. Reggelre magára talált.
-
ugyes
senior tag
Szerintem ott valami elmászott. Nekem csak 3500 albumom van, de a frissítés (könyvtár fájlok beolvasása) még a Shielden is csak 20-25 perc az egész könyvtárra (a NAS-omon még gyorsabb).
Az albumborítóknál megengedtem a Plex Music-ot is és nem állítottam be a helyi fájlok előnybe részesítését, kb. ennyi a különbség.
Illetve, ha először olvasod be, akkor a sonic analyzis (nálam angol a Plex beállítás) egész hosszan fut majd, ha azt bekapcsolva hagytad (kivéve, ha ARM-es Synod van, mert ott nincs ez a menüpont). -
zsolt20
tag
Köszi. Synology op, és igen minden egyes album vagy válogatás Mp3tag- al ellenőrízve van . De igy is van jó pár hibás metaadat , ezeken javítás után metaadat frissítés nem segít . Másik kérdésem beolvasást nem lehet fegyorsítani valahogyan a beálításokban? Kb 7000 album- beolvasásánál tart de még nem végzet 18 óra elteltével sem . Filmek olvasása hibátlan , és jelentősen gyorsabb.
-
Sanchez638
addikt
-
ugyes
senior tag
-
zsolt501
nagyúr
Gondolom a Plex eltávolításával és újra telepítésével is próbálkoztál.
-
Sanchez638
addikt
Ciao. LG tv-n használom a plex-et. Van mellette szerver. Eddig minden rednben volt. Ma a tv-t bekapcsolva csal áll a plex logónál. A tv volt áramtalanítva, gyári vissza állítás. A plex-nél a legfrissebbel ment.
Próbáltam kábelesen, wifin. Upnp megy. Portot kiengedte. De még mindig csak áll a logónál.
Erre valaki?
-
zsolt20
tag
Sziasztok. Zenei metadatokal lenne gondom ebben kellene segítség . Albumok , válogatások , boritok ,track , artis ,stb minden adat mp3 fie-ba integrálva . Mégis van jó pár hiba ( válogatások némelyike az albumok közzé lett csoportosítva , egyes albumok adatai boritó nem lett beolvasva ) erre valami megoldás?
Másik gondom metaadat frissítés zene esetén nem működik , pl ha hibás album idtag-ját javítom megfelelőre , aztán frissítem a metadatokat nem olvassa be a javított változatott, csak ha törlöm az albumot majd könyvtár beolvasása , igy törli a listábol a törölt albumot, ezután visszamásolom az albumot és beolvasom . Igy már megjeleníti helyesen.
Filmeknél nincs ilyen gond , ott file-név átírása metaadat frissítése és már jó is.
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata MacOS (Macbook Air) Plex klienssel? Eddig nem annyira tűnt fel, de most egy sorozatot elkezdett transzkódolva adni. A forrás 720p-s és most átkonvertálja SD-re (és persze 100%-on pörgeti a CPU-t):

A kliensben ráadásul nincs is quality beállítási lehetőség, Windows és Android kliensben ott van az első opció, hogy Quality és be lehet állítani az Originalt,de itt nincs. Valami ötlet, miért transzkódol és hogyan lehet leszoktatni erről?
Korábban biztosan eredetiben tolta le MacBook-ra is, mert a fiam biztosan szólt volna a pixeles kép miatt :-) -
merqree
őstag
Csináltam hasonló tesztet.
Egy gyereksorozatnál az egyik epizódot a TVDB-n "magyarosítottam", egy másik epizódot pedig a TMDB-n csináltam meg magyarul.
Pár nappal később a Plexben mind a kettő rész magyar címmel jelent meg. Azaz, tök mindegy elvileg, mire viszi fel az ember.
De mégsem mindegy, mert, mint írtam, a kettő adatbázisban vannak olyan gyereksorozatok, amikben az epizódok sorrendje eltér. -
schferenc77
aktív tag
részben a hajónapló és azok kedvéért, akik használják a keresőt: Plex TV Series scanner és Plex Series agent beállításokkal kb 3 nappal a szerkesztés után a TVDB.com-ról az ott megadott magyar epizód címeket és epizód leírásokat leszedi szépen a Plex. Most folytatom a hiányzókkal :-)
-
masvilagx3
tag
-
boborján2
őstag
Csak tipp.
Default hangsáv az angol a konténerben és neked auto magyarra van állítva neki meg nem.
Biztos hogy bitre ugyanazok a fiók beállítások?
-
masvilagx3
tag
Nálam ugyanaz megy és magyarul.
Tőlem megy az adás... -
enginev3.0
félisten
Lehet hogy a fájlban rossz a hangsáv
-
masvilagx3
tag
Sziasztok.
Egy kis segítség kellene.
Ismerősömnel a plex be van állítva hogy alapértelmezett nyelv a Magyar. Nézi a Mentalistat ami magyar angol a hangsav.
Miért állítja magát vissza angolra a következő résznél.
Tőlem megy a műsor. Nálam mindegyik magyarul megy. Ugyanazok a fiók beállítások.
Köszönöm -
schferenc77
aktív tag
-
enginev3.0
félisten
Rá kell nyomni plexen belül a metaadatok frissítésére
-
blakey
titán
Mint írtam:
…néhány órán belül, vagy előfordul, hogy napok múlva a Plexben is megjelenik
Amúgy maradhat a Plex Series, nem kell TVDB-re állítani. -
schferenc77
aktív tag
TVDB-n szerkesztettem az epizódot. A library-ban ez a beállítás van:

Ezzel együtt nem találja meg az epizód leírását, pedig már egy órája fent van TVDB-n. Kell ott valami jóváhagyás, vagy el kell telnie valamennyi időnek? Incognito módban böngészőben látszik az általam hozzáadott epizód leírás jól... -
blakey
titán
Filmek esetében a TMDB az elsődleges, ha hiány van, vagy módosítani szeretnél, akkor ott tedd meg és néhány órán belül, vagy előfordul, hogy napok múlva a Plexben is megjelenik. Sorozatok esetében a TVDB az elsődleges, ott érdemes módosítani.
Korábban sok anyagot változtattam, módosítottam, javítottam, mostanában nem volt rá szükségem, de amikor hiányos, akkor ezeken az oldalakon módosítok. -
schferenc77
aktív tag
én szívesen feltöltöm a leírásokat/címeket, de egyelőre nem találtam meg, hogy melyik DB-ből dolgozik. A library beállításnál ez van:

A leírás alapján a Plex Series Agent a TMDB-ből táplálkozik. A TMDB-ben a S03E20-nak nincs is magyar címe, ha jól látom, nálam Plexben pedig van:
Plexben:
Próbaképpen a TVDB-ben felvettem a S03E20-hoz az epizód magyar leírását (itt leglább volt rendes magyar cím), ez mikor ér le a Plex-be?

Nem szeretném helyileg szerkeszteni a részeket, mert akkor egy esetleges plex újratelepítéskor figyelni kell, hoyg ez ne veszzen el, míg ha a webes DB-ben van, akkor csak library update és megvan a szépen szerkesztett leírás...
-
enginev3.0
félisten
Erre nem tudom megmondani a választ
-
schferenc77
aktív tag
az egy dolog, hogy nem talált magyar egyezést, de attól még a beállítások között nem kellett volna visszaváltani másik agentre nem?
-
enginev3.0
félisten
Hiába állítod, mint láthatod, nincs kitöltve magyarul az amit te keresel
Az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy te kitöltöd tvdb-n és leszedi a plex utólag, vagy csak saját plexeden töltöd ki
-
schferenc77
aktív tag
Elkezdtem kicsit beleásni magam, hogy jobban megértsem. Az már kiderült, hogy a scanner library-nként lehet állítani, tehát egy adott sorozatra nem tudom átváltani az agentet, hogy máshonna nszedje az infót.
Próbaképpen átváltottam az agentet az egész library-n a TVDB-re, elkezdett veszettül frissíteni, de megnézve az érintett sorozat 1-1 évadát/epizódját nem vesz le a TVDB-ben szereplő adatokat. Ráadásul, amikor visszamentem a library settingsbe, nem a TVDB-n volt, hanem az eredeti Plex Series agentetn:
Btw, ha már itt tartunk: mi a szerepe a Scannernek és az Agentnek? Az Agent-ben ott vannak ezek:

De hiába váltottam át a TVDB-re, szkennelt egyet (kb 10-15 percig), jelezte is piros felkiáltójellel hogy Library update required, aztán amikor visszamentem a beállításokba, akkor ugyanúgy a Plex Series-en volt...Szeretném ezt jobban megérteni, mert ha nagyi fogja használni a Plex-et, akkor tök jó, ha van szép magyar címe és leírása az egyes epizódoknak...
-
enginev3.0
félisten
TMDB vagy TVDB oldala nincs megfelelően kitöltve gondolom
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Tippeket kérnék, mi lehet a probléma, és hogyan lehet fixálni.
Adott egy 7 évados sorozat (Alpesi őrjárat, Terence Hill). Felismeri a Plex ezekkel a beállításokkal:
Ezzel együtt a borítók közül csak az első évadot hozza magyarul, a többinél az angol van (One step from heaven). Az első két évadban az epizód címeket és leírásokat jól hozza, a harmadiktól a címek még okék magyarul, de leírások nincsenek, a 4. évadtól pedig se epizód címek (csak Epizód 1, 2 stb..) se epizód leírások.Ha lefuttatom a fix match-et a fenti beállításokkal, akkor egy pillanatra az összes évad borítóját lecseréli magyarra, de utána visszaugrik a kiinduló állapotra (első maygar, utána angol), és a Fix matchban is a nyelvnél újra a UK van.
Ötlet?
-
sulu1701
aktív tag
-
Gardaai
senior tag
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok,
Tervezek összerakni egy letöltő/Plex media server gépet.
Mennyire ajánlatos jelenleg AMD konfigot választani ha a Plex server és hw transzkód a fő iránya?
Köszönöm a válaszokat.
-
sky8304
csendes tag
Na szóval végre sikerült működésre bírnom a sambát a délután (a jogokkal voltak problémái a windowsnak azzal kínlódtam egy ideig mire sikerült egyik gépről a másikra másolgatnom)
Ja amúgy az újratelepítés után már már azt is tudom hogy hozhatom vissza a zfs pool-t szóval szép lassan tanulgatok 
Több kérdést is feltettetek többen is.
2 mappát osztottam meg a másik géppel,egyik a hdd zfs poolja másik meg a ssd egy mappája.2,5 gbes kártyával a másik gépről az ssd-re másolás:
Átlagba tartotta is a 270et.Az ssd-ről a hdd-re másolás:
Átlagba 950-1000 között mozgott.Idle állapotba 115 watt.
Mikor a gépet bekapcsolom 165 watt.
Amikor a hdd-re másoltam 210 watt volt a max.
Ssd alap 40°C körül másoláskor 50 körül.
Hdd 28-30°C de az nem nagyon ment feljebb.
Viszont a hba kártya alapból sensor1 33°C sensor2 40°C-ról szépen felment sensor1 43°C sensor2 60°C-ra.
Proci használat 10-60% között ugrált fel alá de 35°C fölé az se ment.
Azt hiszem minden kérdésre válaszoltam vagy még lehet többet is írtam mint kellett volna
-
stickermajom
addikt
Mindkettőhöz temérdek leírás elérhető, nem akkora szívás az. Persze az a legjobb ha megvannak az alapok, hosszútávon viszont a konténerek egy élhetőbb környezetet biztosítanak. Apple után szabadon: “There is a container for that!”
-
burgatshow
veterán
Jah. Csak ott meg halozattal meg a volume mountokkal lehet szivni. En azt mondom tanulja meg nyersen az alapokat, utana johet a flancolas.

-
stickermajom
addikt
-
sky8304
csendes tag
Már kezd hullani a hajam

Windows után linuxhoz kb mindent is keresgetek mit merre meg próbálkozok a beállitásokkal
Egy újratelepítésen már túl vagyok mert valamit úgy elcsesztem hogy hogy se kép se hang nem volt
De hát majd belejövök jó idővel 
-
burgatshow
veterán
Lehet a kollega tanulni szeretne. Nem baj ha nem csak Windows-t latott az ember (szemely szerint bottal se nyulok Windows-hoz de az mar az en bajom).
-
enginev3.0
félisten
Hát ha ismeretlen terep, én nem bajlódnék
Próbálkoztam, de maradnék egy NAS rendszeren, vagy sima windows-on
Bár én magamból indulok ki, hogy nincs olyan hogy egyszer kell beállítani, mindig eszembe jut valami változtatás, valami átalakítás, és mire linuxnál kikeresem a megoldást, kihullik a hajam.
és windows alatt is megvan a 40-50 napos uptime, aztán persze jön egy szolgáltatói áramszünet és bukom az egészet
-
enginev3.0
félisten
-
sky8304
csendes tag
Csak egyenlőre van ott még,munkálkodok rajta,majd ki fog kerülni onnan vagy egy nem használatos szobába vagy kirakom a raktárba
,még "telepítés" alatt áll,új a linux nekem még ismerkedek vele,egyenlőre még a samba megosztást se sikerült megcsinálnom vele
Ma folytatom vele a kínlódást 
-
stickermajom
addikt
-
boborján2
őstag
-
kis.zsolt
aktív tag
-
sky8304
csendes tag
És a héten elkészült az új szekrényem is. Sikeresen telepitettem a játék/server sarkomat

Épp most kínlódok a samba telepítéssel/beállítással hogy a wines gépről elérjem a linuxost 
-
Arolotifar
őstag
-
kis.zsolt
aktív tag
-
sky8304
csendes tag
Nemrég raktam át ebbe a házba azóta még nem volt bekapcsolva,de a 750 wattos táp nem bírja ezt el akkor ki is dobnám
amúgy valamikor írtam hogy idle állapotba 115 wattot eszik,amúgy 1 a tápkábelre 4 hdd van kötve,12 akarom mondani 8x16 tb, 2x6-ra van osztva raidz2 zfs-be, most fejből hirtelen nem tudom pontosan de ha jól emlékszem 116 tb ténylegesen használható terület. A sebességet hirtelen nem tudom most megmondani de rohadt gyorsan másolt. -
enginev3.0
félisten
-
stickermajom
addikt
-
Biga123
addikt

szkutyi: Tera nem terra
Nem ő akarta lekapcsolgatni a 16 x16 terás vinyókat😆
A felpörgéskori áramfelvétel engem is érdekelne. -
szkutyi
addikt
-
sky8304
csendes tag
-
Multibit
nagyúr
-
sky8304
csendes tag
Végre megjött a ház is, sikerült teljesen összeraknom a kis plex szerveremet

Ja a vízhűtést ne nézzétek az házon kívül lesz 
-
boborján2
őstag
-
Gardaai
senior tag
Ez helytelen hálózati beállításnak tűnik, ott tennék rendet, nem a PLEX-ben hegesztgetnék.
Attól, hogy Mesh a neve, még nem feltétlen úgy működik, illetve Mesh-en belül is lehet két külön hálózat, ha nincs is szinte semmi értelme. Illetve ha a router is szórja a Wi-Fi-t valamelyik szinten, az is simán bekeverhet akár egy harmadik hálózatként.
Bővebb leírással kérdezz be ide is, ha gondolod: [link] [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
17400 - 17301
20169 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Mini-ITX
- Napelem
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Analóg fényképezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Plex egy 24/7 működésre kitalált szoftver, csomó feladatot a háttérben végez.
Esetleg arra van mód, hogy a tv-n mikor elindítom a Plexet, akkor egyből a saját médiákat nyissa meg, ne a kezdőlapot?

Ja amúgy az újratelepítés után már már azt is tudom hogy hozhatom vissza a zfs pool-t szóval szép lassan tanulgatok 
Átlagba tartotta is a 270et.
Átlagba 950-1000 között mozgott.

Ma folytatom vele a kínlódást
Épp most kínlódok a samba telepítéssel/beállítással hogy a wines gépről elérjem a linuxost
Amúgy tényleg jó ilyet látni 

Nem ő akarta lekapcsolgatni a 16 x16 terás vinyókat😆
Ja a vízhűtést ne nézzétek az házon kívül lesz