Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
schferenc77
aktív tag
válasz enginev3.0 #17333 üzenetére
Elkezdtem kicsit beleásni magam, hogy jobban megértsem. Az már kiderült, hogy a scanner library-nként lehet állítani, tehát egy adott sorozatra nem tudom átváltani az agentet, hogy máshonna nszedje az infót.
Próbaképpen átváltottam az agentet az egész library-n a TVDB-re, elkezdett veszettül frissíteni, de megnézve az érintett sorozat 1-1 évadát/epizódját nem vesz le a TVDB-ben szereplő adatokat. Ráadásul, amikor visszamentem a library settingsbe, nem a TVDB-n volt, hanem az eredeti Plex Series agentetn:Btw, ha már itt tartunk: mi a szerepe a Scannernek és az Agentnek? Az Agent-ben ott vannak ezek:
De hiába váltottam át a TVDB-re, szkennelt egyet (kb 10-15 percig), jelezte is piros felkiáltójellel hogy Library update required, aztán amikor visszamentem a beállításokba, akkor ugyanúgy a Plex Series-en volt...Szeretném ezt jobban megérteni, mert ha nagyi fogja használni a Plex-et, akkor tök jó, ha van szép magyar címe és leírása az egyes epizódoknak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest