- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sulu1701
aktív tag
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok,
Tervezek összerakni egy letöltő/Plex media server gépet.
Mennyire ajánlatos jelenleg AMD konfigot választani ha a Plex server és hw transzkód a fő iránya?
Köszönöm a válaszokat.
-
sulu1701
aktív tag
válasz
MasterMark #11144 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Beállítottam! Remélem, így már semmi gond nem lehet.
daeyvd44: Köszönöm neked is a segítséget!
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok,
Régóta használom a Plex-et nagy megelégedéssel.
Az egyik rokonom Németországban él és végre van lehetőség, hogy nála is beállítsak egy lejátszót. A Plex Server Magyarországon lenne és erről menne csak a tartalom lejátszás.
Elgondolkodtam, mivel Németországban elég szigorúan veszik/nézik a „virágbolt” használatot jelen esetben a Plex minek számítana? Milyen forgalomként jelenik meg a hálózaton a stream?
Van esetleg ötlet, kell aggódni?
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék, összerakni egy HTPC gépet és továbbra is a Plex a fő program, amit használni szeretnék mint média lejátszó.
Mivel Inteléknél elgurult a gyógyszer az árazásban, így AMD CPU lett a kiszemelt. Aktív Plex Pass előfizetéssel rendelkezem és használni szeretném a Hardveres gyorsításos streamelést. Ha jól értelmezem akkor dGPU nélkül csak Intel CPU-val működik, de ha van dGPU akkor az dolgozik mindegy milyen CPU van a gépben.
Hardware-Accelerated Streaming
Jól gondolom?
Köszi!
-
sulu1701
aktív tag
Szia!
Engem is érdekelne a folytatás ,kifejezetten a bárhol a világon nézhetem a sorozataimat rész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest