- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis.zsolt
aktív tag
Kedves Szakik!
A minap egy ilyen szituációba futottam bele:
Az öcsém a barátnőjéhez költözött. Kiderült, hogy a hölgy LG tévéjére Plex kliens tölthető,
átmentem hát beállítani. Pár perc múlva minden ugyanolyan szépen működött, mint itthon.Aztán - miközben a leendő sógornőmet oktattuk a Plex használatára - egyszer csak megállt minden, és a mappák is eltűntek. Távolról sem tudtam elérni a NAS-t, mert rossz jelszót pötyögtem be telóbillentyűről, és kizárt a saját rendszerem. A mobiltelefonom Plexén sem tudtam semmit sem elérni.
Gyorsan hazamentem, és azt láttam a Synology csomagkezelési központjában, hogy a Plex médiaszerver leállt. Kézzel elindítottam és azóta minden ugyanolyan szépen megy, mint azelőtt, nézhetőek a filmek/sorozatok.
Mikor ezt elmeséltem az egyik rokonnak, mondta, hogy a napokban neki is megállt nézés közben a film - ő is az én szerveremen lóg. Nem indult újra a videofolyam, így le is tett róla, hogy mozizzon a Plexen. Másnap viszont minden ment rendesen. Annyira nem érdekelte, hogy elfelejtett róla szólni.
A Tautullin látom is ezt a részt, hogy csak háromnegyedig van a film megtekintése.
Kérdés: találkoztatok-e ilyen PMS leállással, és vajon mi okozhatta ezt. Semmit sem kellett újraindítani (NAS, router) csak a PMS-t elindítani. Szolgáltatói kiesés sem volt semelyik oldalon.
Bocsánat, hogy hosszú lettem, de jó lenne a végére járni, mi okozhat ilyen alkalmazás kikapcsolást, amit kézzel kell visszakapcsolni, hogy fusson.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
ErMi0129
csendes tag
válasz
enginev3.0 #16198 üzenetére
Köszi, korán reggel félre olvastam a mondandod, jó tipp köszönöm.
-
ErMi0129
csendes tag
válasz
enginev3.0 #16196 üzenetére
Nem! Plexhez kell a Port forwarding, nem érem el a szervert, piros a nyilvános kapcsolat.
Emiatt ,csak közvetett kapcsolatom van és a decode sajnos, csak 2 mbit/s ez így vállalhatatlan minőségű.
[kép] [kép] Ezeken látszik is a probléma.
Ha a porton nem jutok át, így tudom távolról elindítani és rossz a minőség.
Itt is ez a probléma: [link]
-
ErMi0129
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi segítséget
Felmerültek új problémák az irányítópultba látom sajnos, csak 2 mbits a decode és közvetett a kapcsolat a full hd-bol 720*300 csinál, (nem túl szép).
Neten nézelődtem, azt írják port követés a gond és nekem sajna a szolgáltatóm NAT-ol.
Szerdán lesz időm bemenni , milyen opcióim lesznek , nyitnak e nekem portot? vagy kénytelen leszek felárért saját ip-t kérni? (Telefonon nem tudtam elérni őket ,azért érdeklődöm itt.)
Jövőhéten meglesz a Intel n100 -as mini pc , milyen beállításokat ajánlatok, hozzá(főleg távoli streaming decoding) windows-on vagy Linux-on érdemes futtatni?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
-
szkutyi
addikt
készülék ugyan az...fájl azonos!
időpont változo..néztem este, reggel, délután..helyszin nem, ahogy irtam itthon mobilneten csinálja ezt, melohelyen mobilneten nem,..dash ezt mutatja: [kép] -
szkutyi
addikt
Na...
Bal oldali képen nem megy a stream csak 4mbps-el, felette már pufferel ..jobb oldalin még 50mbps-el sem pufferelt....
A mért sebesség szinte ugyan az...
Esetleg ti értitek ezt?
-
Redlight2
tag
Nagyméretű 60-70gigàs remux-okhoz milyen wifi sebesség kellene , hogy ne csak puffereljen folyton a plex?
-
szkutyi
addikt
válasz
szkutyi #16169 üzenetére
Update1!
Munkahelyemen vagyok itt is ugyan annyi a speedtest szerint a sebessegem(120le, 40 körül fel)
És még az 54mbps eredeti minoseg is megy....68 már pufferel...
Na most ez akkor mi lehet? Otthon is ennyi volt a sebesség, sőt még tobb és a 8mbps is be pufferelt....xd -
-
felho124
újonc
Sziasztok!
Én is egy kis segítséget kérnék, Plex szerver újratelepítésével kapcsolatban.
Eddig nálam úgy működött a Plex, hogy a szerver program egy windows-os mini Pc-n futott és két Nas-on tárolt elemeket kezelt, egy otthoni hálózaton.
Most viszont sikerült egy 4 lemezes Qnap TS-464 8gb Nas-t szereznem, amiről szeretném, hogy az egész rendszer menjen, a szerver program és ugye a tárolt elemeket is innen olvassa be.
A kérdés, meg tudom azt valahogy tenni, hogy a szerver átköltöztetésével ne vesszenek el az évek alatt jól beállított könyvtárak és elnevezések?
Gondolok itt arra, hogy lehet valamilyen biztonsági mentést készíteni majd visszatölteni?
Akár úgy is, hogy elsőként magát a szerver programot telepíteném és állítanám be a Nas-on, majd ezután raknám át a vinyókat és állítanám be az új eléréseket a Plex-nek?
Lifetime Plex Pass licences.Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
szkutyi
addikt
sziasztok!
Kis segitséget kérnék
szerver: tbao t8 plus 16gb ddr5 ram, 512 ssd, n100 cpu.
internet: 1000/1000 LanA problémám:távoli elérés.
mobilneten telefonon speedtest szerint van most 130-150Mbps letöltés.Kép: [kép]
a telefonon beálitott távoli elérés esetén a lejátszási minőség 12Mbps..és be bufferel
Még 8Mbps esetén is kb 1-2 percenként megáll...
4Mbps esetén talán nem....
szervert néztem lejátszás közben, röhögve kódol....
mi lehet a gond?
ha egyszer adott egy stabil 140 Mbps letöltés és a minőség 12Mbps-re van állítva akkor hol a gond?:/
szervernek be van állitva az 1000es sávszél...
csatolok pár képet: [kép] [kép] [kép]
telefonon beálitott dolgok: [kép] [kép] [kép]
remélem minden hasznos infót megadtam.
köszi a segitséget fiúk -
Imi1981
veterán
Nem akarok offolni. Röviden keymap editiorral távirányító gombokra beallítom, hogy a vissza nyíl stop legyen, beallítom gombokra hang nyelv választás, felirat nyelv választás, kép zoom + - és kb ennyi. Telepítem a plexkodiconnect és backup addont és időnként elmentem az egészet.
-
boborján2
senior tag
válasz
enginev3.0 #16140 üzenetére
Helyi metaadatok előnyben részesítése
Ezt nem találtam , így megpróbáltam az alábbiakat.
Fullra leürítettem a sorozatok mappát, rányomtam hogy könyvtár beolvasása.
Most úgy gondolta a plex , hogy az üres mappa ezt tartalmazzaA múltkor a voice-al boldogított , most úgy látom stílust váltott a cucc és átment katonásba.
Hogy a bánatos péklapátba sikerült ezt beolvasni neki a teljesen üres mappából ?
Ráadásul előtte sem volt egy nyomorult árva világháborús tartalom sem a mappában.(Mappa linkelést ellenőriztem , most is jó helyre mutat!)
-
ErMi0129
csendes tag
Sziasztok!
Mini Pc: Alder Lake N100 CPU, 8GB LPDDR5 RAM
Szerintetek megbirkózna 2-3 maximum fő, online streameléssel? (Plex szerver)
1080p-ben természetesen.
Előre is köszönöm -
Kroni1
veterán
válasz
masvilagx3 #16157 üzenetére
Én pár napja néztem euronews-t meg a reuters hircsatornát amit szoktam néha, nem volt gond,. Most is megnéztem ezeket, nálam jónak tűnik..
-
Multibit
nagyúr
válasz
masvilagx3 #16154 üzenetére
Már évek óta nem nézek tévéműsort - sem Plexen, sem máshol
-
godjopet
tag
Sziasztok
Valamit elállítottam és nem tudom visszacsinálni
A Sorozatok között volt egy-kettő, ami nem jelent meg a listában. (Azóta megtaláltam a problémát, a fájlok elnevezésével volt gond.) De elsőként próbáltam a mappa beállításainál másik ügynökre váltani. Kipróbáltam többet, frissítettem a metaadatokat is. Ennek hatására elsötétültek a borítók, alig maradt sorozat amit megtalált.
Próbálkoztam a globális beállításoknál is pár dolgot átállítani, de már nem emlékszem hogy miket. Szerintem semmi relevánsat, de aztán ezek szerint lehet hogy mégis?
Szeretném visszaállítani a régire a beállításokat, vagyis visszaváltani a Plex Series-re az ügynököt. De nem engedi menteni, "A módosításokat nem sikerült menteni" üzenet fogad.
Újraindítottam a médiaszervert is, de még mindig nem engedi.
Mit rontottam el? Hogyan tudnám visszaállítani a korábbi beállításokat? -
masvilagx3
tag
Sziasztok,
Használ valaki élő tv-t plexen?
Régen egész jól ment ,de most nagyon nyögvenyelősen akar menni, ha elindul egyáltalán. a forrásom ugyanaz mint régen.
Hátha valaki tud valami okosat mondani.
Üdv
Szép estét -
Hege1234
addikt
ami a skint illeti nem az lesz a fő bajuk, hanem úgy általában elsőre mindenkinél, hogy a vissza gomb lejátszásnál az visszalép úgy, hogy közben a lejátszás a háttérbe marad..
ahhoz meg kell a rutin, hogy úgy térjenek vissza a filmhez, hogy ne kezdje előrőlmeg kell tanítani nekik, hogy lejátszás közbe a vissza gomb az nem létezik
-
foo85
csendes tag
válasz
konigjanos #16150 üzenetére
Sikerült.
Ha az érdekel, hogy a PlexKodiConnect hogy ment fel akkor:
1. Felraktam a Kodi-t, az alkalmazások közül.
2. Ez alapján felraktam a PKC-t. A kodi verziót jó ha az elején tudod, mert mikor ki kellett választani a telepítendő fájlt akkor vakartam kicsit a fejem (nálam Nexus).
3. A telepítés végén feltesz 1 csomó kérdést, én hagytam mindent úgy ahogy javasolta, később a beállításokban úgy is lehet módosítani "mindent is".
4. újraindítás kellett neki 3 is mire elkezdte beolvasni a PSM-ről az adatokat...Tesztelni igazából még csak 10 percet teszteltem.
Megnéztem ugyan abból a filmből 2 percet a TV beépített Plex alkalmazásával, a Chromcast Plex alakmazással és a PKC-vel. A legjobb minden tekintetben a PKC lett (szerencsére, mert ezt vártam...)
Még ki kell tapasztalni, mert fura. Meg meg kell találnom azt a skin-t ami a leginkább passzol a plex, infuse kinézethet/működéshez, mivel az egész család ahhoz van szokva (elsősorban a gyerekek és az idősek miatt érdekes...) -
foo85
csendes tag
Na eddig küzdöttem...Még leírást se találok, hogy hogy tudok külső forrásból rávarázsolni valamit a chromcastre. Androidban meg egyáltalán nem vagyok otthon sose volt androidos készülékkel dolgom.Valaki kisegítene egy működő linkkel.DS220-on megy a PMS, MacBook Air amiről elérek bármit is, és ugye ott a chromecast amin a kodi már rajta van.A chromecast nem lát helyi hálózatot.Köszönöm ha valaki segít továbblépni.
Találtam... Hátha ezzel sikerül. -
foo85
csendes tag
válasz
kis.zsolt #16126 üzenetére
Megjött a chromecast. "Beüzemeltem" és minden oké is viszont ami nem megy, vagy csak már fáradt vagyok és felidegesített...:
Felraktam a Kodi-t, azon belül pedig telepítettem a Plex addon-t. Viszont mikor indítanám az addont akkor kiírja hogy "Error more information check logg file"
Mit rontottam el? -
kis.zsolt
aktív tag
Szép napot mindenkinek!
Tegnap sikeresen feltettem a DS918 NAS-omra a Plex mellé a Tautulli-t.
A Plex a gyári SPK-ról lett telepítve és van Plex PASS rajta, a Tautulli Dockerben fut. A linuxserver/tautulli-t használtam, illetve ezt és ezt a leírást.
Egészen addig rendben volt, míg el nem indult a telepítése/beállítása a 8181-es porton. Szépen végig is léptem a menüpontokon. Mire végeztem, felkínálta, hogy itt a legfrissebb verzió. Én balga ráböktem, hogy ám legyen friss. 5 percre elmentem a géptől, és mire visszaértem, már nem volt elérhető az addig rendben működő program.Tapasztalt Tautullisokat szeretnék kérdezni, akik Synology NAS-on, gyári Plex Médisszervert futtatnak Dockeres Tautullival, hogy mi lehet a gond. Kezdjem elölről és ne engedjem frissíteni? Vagy van erre kiforrott megoldás...
Előre is köszönöm a segítséget.
-
szkutyi
addikt
Megoldódott a hang probléma, tv-n letiltottam a dts-t dolby digitalt és a dolby digital plust.. így transzkodol és 2 csatornára kever.
-
szkutyi
addikt
Nem lehet a centert kiosztani valahogy a 2.0ra?plexxel...
-
merqree
őstag
Sziasztok,
Mit csinálok rosszul?
Adott egy sorozat: https://www.themoviedb.org/tv/46410-guess-how-much-i-love-you
A fenti weboldalon a magyar címeket beírtam (folyamatban van további gyereksorozatok magyar címeinek a felvitele), a Plexen az alábbi a kép fogad:
De csak a második évad első 4 epizódjánál nem jelenik meg a magyar cím... Már kínomban kitöröltem a mappát, cache-t, mindent, de valamiért ragaszkodik a dologhoz
Adna valaki egy fejszét, mert a fától nem látom az erdőt
Köszönöm a tippeket előre is!
-
szkutyi
addikt
válasz
enginev3.0 #16131 üzenetére
Hát be van állítva, szóval nem tudom
-
boborján2
senior tag
válasz
szkutyi #16127 üzenetére
Nincs benne olyan opció ,mint a kodiban ,hogy a hangsávban a center hangerőre rá lehet tolni egy kis erősítést?
Hasznos találmány tud lenni, mert beszéd nagyrésze a center sávra van keverve.Nálam ez a disney+ -nál volt feltünően zavaró.
Stereoban hallgatva , amelyik film 5.1 volt ,ott iszonyatosan halk volt a párbeszéd minden filmben.Írtam nekik ,hogy nem e akarnak ezzel valamit kezdeni , de még csak nem is válaszoltak. Így lemondtam az előfizetést.
-
szkutyi
addikt
Sziasztok.
LG c3-on nézem a filmeket ..ami nagyon zavar hogy sok filmen a beszéd halk, minden más kurva hangos...hogy lehetne ezt megoldani?magyarul nézem a filmeket. A kép mindenképp nekem érintetlen kell, hangban nem érdekel hogy nyúl hozzá, csameg tudja ezt valahogy oldani a plex?köszi -
foo85
csendes tag
válasz
kis.zsolt #16116 üzenetére
Köszönöm, a link az nagyon hiánypótló volt nálam, pláne így a magyarázatokkal, hogy mi micsoda.
A többi is hasznos infó, de jelenleg még próbálkozok az infuse-al az appletvken (a hangnál már vettem észre minőségbeli javulást).
Plusz most rendelek egy chromecast-ot és megnézem mire megyek vele, ezt olyan helyre rakom ahol alapból nem lesz igény nagyon jó minőségre csak legyen egy stabil lejátszó aminek max az 1080p-t kell tudnia zökkenőmentesen.
Mindeközben átbújom, hogy mi olyat tudna adni a Plex pass amire szükségem is lehet, mert ezt még azért nem néztem át. -
Kroni1
veterán
válasz
enginev3.0 #16123 üzenetére
Ok, köszi! Erre szokott példa lenni, habár ritkán, és igazából az is belső hálón.
-
Kroni1
veterán
válasz
enginev3.0 #16121 üzenetére
Köszi!
Igen én is azt olvastam h kaby lake felett érdemes, ami a 7th, de ahogy nézem minél ujabb gen, annál többet tud, hevc 10-12bit, 4:4:4, stb..
Viszont nem tudom mennyire fontos ez nekem, most egy 3000G Athlon-os gépről fut a PLEX ami ugye nem tud hardveres kódolást, de igazából ahogy nézem szoftveresen a plex is elég jó arányban megoldja a dolgot, nem sok fájllal szokott problémám lenni.
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Haldoklik a home serverem, és gondoltam egy olyan gépre váltok ami Plex-et tudja hardveresen dekódolni.. viszonylag alacsony fogyasztású, de legalább 4magos gépet akarok, ha jól látom integrált GPU-s fronton Kaby Lake feletti Intel alapú konfig jöhet szóba, igaz..?
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
szkutyi #16117 üzenetére
Tudná, mert a Plex-et nem tiltott használni, teljesen legális szerte Európában (is).
Ilyeneket olvasok a Plex kezelőfelületén:
Könyvtár hozzáférés kezelése
Adj ismerős és családi hozzáférést a Plex Media Server-ed tartalmához. Felügyelheted a könyvtárakhoz vagy az egyedi címekhez való hozzáférést, valamint korlátozhatod bizonyos funkciók elérését is.
vagy
Plex otthon
A Plex otthon lehetővé teszi, hogy a veled egy háztartásban élő családtagok vagy szobatársak, könnyedén válthassanak az Otthoni fiókok között a megosztott eszközökön. Meghívhatsz másik Plex-felhasználót a Plex otthonodba, vagy létrehozhatsz felügyelt fiókokat a gyerekeknek vagy a háztartás más tagjainak, ahol te felügyelheted az egyes felhasználók média hozzáférését.
Mint látható, akár már korábban regisztrált Plex-est is bevonhatsz a saját tartalmadba, vagy egyszerűen az éppen az XY egyetemen tanuló, és emiatt az adott városban kollégista keresztfiamnak hozok létre hozzáférést a laptopjára, hogy ne unatkozzon. Az már az ő dolga, hogy ezt kiviszi YZ országba az Erasmus ösztöndíja alatt, illetve az adataival a szobatársa is tudja használni a kolesz tévéjén a Plex appot és az én filmgyűjteményemet.
Nálam a VPN amiatt van, mert a Plex ellenére sokan még torrenteznek, és ezen keresztül teszik, mert külföldön az már majdnem mindenhol tilos. Konkrétan mindenki a Transmission-t futtatja (ennek van tiltólistája, mely némiképp elrejt az avatatlan szemek elől). Bejelentkeznek WireGuarddal, és ettől kezdve már olyan, mintha a szobámból torrenteznének.
-
kis.zsolt
aktív tag
Már írták itt sokan a javasolt beállítást: [link]
Plex PASS: egy hónapra nincs 1500 Ft. Próbáld ki, ha nem tetszik, amit kapsz, akkor többet nem fizeted.
Nekem tucatnyi felhasználóm van világszerte a Plex szerveremen (a család bizony szétrepült a Szerjózsa minden irányába), DS918+ a NAS 24TB-tal, és eddig soha, semmilyen gondom nem volt, pedig a külföldiek mind VPN-en keresztül csatlakoznak rá és sokaknál a Transmission is gyepálja a sávszélességemet.
SD-től kezdve FullHD-n, át a 3Dtartalmon keresztül, a sima 4K, a HDR és a DV is játszik, sőt, még kismillió családi videó is, de még felirattal sem transzkódolt (vagy ha igen, akkor nem vettük észre). Eddig a legtöbb felhasználóm egyszerre 4 távoli és egy helyi volt: bírta a szerver és a hálózat is (1000/1000).
Jellemzően a tévék saját Plex lejátszóját használjuk az alkalmazásboltból ingyenesen letöltve (LG tévék), az optikás telekomosok az androidos TV okosítóra telepítik a Plex klienst (androidos Plex verzió), sokan böngészővel nézik, de akad, aki az okostelefonján néz sorozatot vonatozás közben (szintén Plex app).
Nekem két extrám van a rendszerben, ami bizonyára segít a jelenleg hibátlan működésben:
1. van RAID-ben 2 db nVME SSD a NAS-ban cache-ként (nem tudom ez valójában segít-e, de merem remélni, hogy nem csak a placebó hartás miatt van...)
2. illetve működik a Plex PASS (próbáld ki, nagyon sok extra fícsört kapsz, plusz transzkódolni hardveresen fog, ha Inteles a NAS-od).
Egy trükköm azért akad: én kiszedem egyes filmekből a sallangot, és újramuxolom. Nem kell a 99.1 csatornás dél-üzbég hang, sem a 7.1-es csodatérhatás. Feliratból is csak a Forced magyar marad, mondjuk a captert azt mindig meghagyom. Van, hogy sok-sok GB szabadul fel így, és még a lejátszó is barátságos lesz vele. -
szkutyi
addikt
-
boborján2
senior tag
-
foo85
csendes tag
válasz
Patice #16106 üzenetére
Jelenleg a Plex pass nem játszik, 42 ezer forintot most nem ér nekem. Pláne úgy, hogy 1 távoli megosztással van nagyobb bajom. És ahogy olvasgatom, ha kliensoldalt rendberakom akkor elég nekem az ingyenes verzió.
- Most az infuse-t elindítottam próbahónapra és tesztelgetem, aztán azzal az apple tv-k remélhetőleg meg vannak oldva, mondjuk ezekkel volt a legkevesebb bajom eddig is.
- A MI boxra rakok Kodit és megnézem azzal.
- A 2 LG TV meg valószínüleg kap valami lejátszót. Tudom ez annyiba lesz mint a Plex pass, de más okból is jók lehetnek.Már csak azt kéne kitalálnom, hogy milyen kis kütyüt vegyek, mert most perpill nem akarok még egy Apple TV-t 80K-ért....
-
blakey
titán
válasz
Patice #16103 üzenetére
Sokkal nem lesz előrébb, az Infuse "fényévekkel" jobban teljesít lejátszás szempontjából, 0 átkódolás és a formátumokkal is jobban megbirkózik. Mi Boxon a oKdinak szintén nem kell átkódolás, sokkal jobb a Plexhez képest, LG TV-n meg úgyis lesz néha átkódolás, azt nem ússza meg.
-
molnartom83
csendes tag
válasz
enginev3.0 #16101 üzenetére
Köszönöm szépen. Megcsináltam.
-
foo85
csendes tag
válasz
blakey #16099 üzenetére
Köszönöm.
Tudom, hogy van Apple TV topicokhoz, de mivel több mindenről is szó van agygondoltam inkább itt kérdezek. Meg ahogy néztem párszor felmerült már ebben a topokban is hasonló.
Még annyi, hogy a szerverbeállítások szerinted (mások véleménye is érdekel) jók úgy ahogy a beszúrt képeken van? -
enginev3.0
félisten
válasz
molnartom83 #16100 üzenetére
plexignore fájl
Röviden:
létrehozol egy .plexignore fájlt, kiterjesztés nélkül ( ne legyen txt vagy egyéb)
beleírod hogy milyen fájlokat zárjon ki
pl: sample
vagy
sample.mkvés ezután ezeket a fájlokat figyelmen kívül hagyja
a .plexignore fájlt a filmek közé kell másolni a fő könyvtárba, meg be lehet rakni a sorozatok közé is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest