Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz #01696768 #2393 üzenetére
A Oneplus One kijelzőjét alapból Gorilla Glass 3 védi, amit elég nehéz megkarcolni. Kulcs, ékszerek nem fognak ki rajta, csak a kvarc, a zafír meg a gyémánt. Mivel a por/homok is részben kvarc ezért érdemes valamiféle kijelzővédőt használni a Gorilla Glass 3-on is, pl egy jó fóliát. A kijelzőt sajnos elég drága cserélni. A telefonon alapbol lesz egy fólia, de nem használathoz tervezték. Kiprobálhatod úgy használni, én levettem mert nagyon zavaró volt.
[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
Status: Processing
Ennek kéne lennie? Csak azért kérdezem, mert van egy tök másik tök független netes rendelésem ami 6 napja ugyanilyen szöveggel áll, hogy processing... Most vagy totális véletlen vagy valóban augusztus van és senki sem dolgozik...
-
N0rMen
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem azoktól, akik meghívóval vásárolták a készüléküket EU-ban.
A megrendelés/fizetés során van arra lehetőség, hogy szállítási és paypal ellenőrzött címtől eltérő céges számlázási adatokat adjunk meg?
Pontosabban azt szeretném, hogy a készüléket vásárláskor céges számlát szeretnék kérni, saját magán paypal accountommal fizetni és mailboxde-n keresztül postáztatni.
Aki rendelt már meghívóval látott eltérő számlázási/postázási adatok megadására lehetőség? Csak magánszemély adatokat lehetett megadni vagy volt lehetőség céges adatokra is (pl.: EU-s adószám)?Üdv.
NorMen -
pitama
tag
Nem biztos, hogy segít amit mondok, de amikor megveszed, akkor be kell pötyögni a szállítási címet, de van olyan lehetőség (egy pipa) hogy másik szállítási vagy számlázási címet akarsz. Ezt a lehetőséget ki is tudod próbálni. Kezdj el megvásárolni valamit az oneplus oldaláról. Akkor eljutsz a szállítási címig. Ha az kell neked akkor bódogság
-
ikarasz
csendes tag
-
N0rMen
csendes tag
Köszi!
Eszembe se jutott, hogy a kiegészítőkhöz nem kell meghívó. Leellenőriztem és meg lehet adni cégnevet számlázásnál, viszont közösség adószámra nincs mező (ez kell, hogy rajta legyen a NAV-nak, hogy el lehessen számolni).
Ha esetleg odáig jutok, hogy sikerül meghívóval vásárolnom, akkor nyitok erre support ticketet.Köszi mégegyszer a tippet.
Üdv.
NorMen -
Pipiripi
senior tag
Sziasztok. Nemrég én is beszereztem egy ilyen készüléket, és sajnos van egy kis problémám vele. Időnként nem reagál az érintésre a kijelző. Újraindítás után rendszeresen produkálja, de bekapcsolt állapotban is sokszor előfordul. Ilyenkor csak az alsó ikonsávra reagál, azon kívül semmi másra. Nem lehet sem ikonnal programot elindítani, sem lapozgatni. A telefon nem fagy le, pl bejövő hívás is működik, és a bekapcsoló gombbal is elő lehet hozni a kikapcsoló menüt, de ott sem reagál az érintésre. Aztán ha pár perc múlva újra kézbe veszem, akkor már semmi baja. Többször nyomtam neki reset-et, újra lett telepítve a szoftver, de nem segített. Valakinek van esetleg hasonló problémája? Én szoftveres hibára gondolok, de a fórumban keresgélve nem találtam ilyen hozzászólást. Azt láttam, hogy van valamilyen érintőkijelzős gond a készülékkel, de az nem ez volt.
-
Farcy
csendes tag
válasz Pipiripi #2410 üzenetére
Én ilyennel még nem találkoztam, nálam kb 2 perccel ezelőtt jelentkezett egy olyan hiba, hogy nem szólt a kis hangszóró, tehát telefonálás közben nem hallottam a másik felet, de kihangosítva működött. Egy reset megoldotta a problémát, de remélem nem fog többet előjönni.
Xiaomi Mi3 --> Oneplus One 16Gb
-
Pepeninho
őstag
Esetleg valaki aki pesti az egy tapizásra odaadná? Természetesen egy sörért vagy bambiért cserébe!
Ps4, Xiaomi 11T
-
micafighter
nagyúr
Megjött a fekete Diztronic tokom, egyből rá is tettem a telefonra. Hihetetlenül jó tok, jól néz ki, a gombok szuperül vannak megoldva, az egész kidolgozás nagyon profi, prémium érzetet adna a tok egy disznóvágó asztalnak is ha rátenném.
Próbálok majd csinálni néhány normális képet.
Most egy darabig ez marad a telefonon
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #2402 üzenetére
Készenléti üzemidőt rontó bug javítva, a következő frissítéssel még a 25R-nél is jobb lesz a fogyasztás! 3,5mA/ órát mértek a javítással, ez kb 0,001% fogyasztás óránként! Nekem 25R jelenleg 5-10mA/órát fogyaszt átlag készenlétben, wifi+sync-el is. Ma este kipróbálom a mobilnet+sync készenlétet.
[ Szerkesztve ]
-
Dadi207
csendes tag
válasz micafighter #2216 üzenetére
Hello, nekem lenne egy nagy problémám a Frankoval fennt van a legújabb CM 11S, nyitott a bootloader, rootolva is van, de valami nem frankó megvettem a franko kernel updatert, és mikor flashelem, utána lefagy a telefon kijelzője az 1+ logonál, de a háttérben minden működik. Többször is próbálkoztam, de sehogy sem jó. Help pls.
Szerk.: TWRP is fennt van, és a frissítés is ki van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
OnePlus One
-
s.Oliv3r
senior tag
Hello,
szerintetek S4ről megéri váltani erre a telora? Akadás és laggmentes?
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
micafighter
nagyúr
válasz s.Oliv3r #2424 üzenetére
Samut tényleg rommá kell hekkelni hogy jól menjen, sajnos a gyári rendszere egy kalap sz@r. A Oneplusnál nincs erre szükség, a gyári ROM nagyon jó, és választék is van: CM11S, AOSP, ColorOS ezekből mind van gyári. Természetesen CM11 nightly és snapshot is van, meg egy rakás custom ROM, de nem szükséges egyiket sem feltenni hogy jól menjen a telefon és jól nézzen ki
[ Szerkesztve ]
-
Dadi207
csendes tag
válasz micafighter #2426 üzenetére
Franko kernel r11-et akartam feltenni, a romot nem már nem tudom, de a toolkittel töltöttem le, és lehet, hogy az a baj. most töltöm e mai nightlyt. Azzal talán jó lesz.
OnePlus One
-
s.Oliv3r
senior tag
köszönöm, akkor váltok
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
Farcy
csendes tag
válasz Dadi207 #2427 üzenetére
Én is hasonló cipőben jártam. Fel flash-eltem a franco-t a legújabb romra és megadta magát, aztán visszamentem recoverybe és flash-eltem az update.zip-et ami a rom frissítése volt. Hagytam a picsbe a franco-t. Gondolkodom rajta, hogy felteszem, de a legelső próbálkozásnál nagyon sokszor resetelte a telefont, így hát búcsúztam tőle. A mostani újabb kernelénél fennállnak még ezek a problémák?
Xiaomi Mi3 --> Oneplus One 16Gb
-
ßrainiac
addikt
-
-
törölt tag
válasz micafighter #2400 üzenetére
Micsoda diszkrimináció!
Egyébként meg miért gondolod, hogy nem éppen a gyémánt fülbevalómtól féltem? Viccet félretéve, épp az én felhasználási stílusom a GG halála, amíg nem zafírüveg, addig én fóliázom.Relaxing: Köszi. Ez kicsit meh.
-
micafighter
nagyúr
válasz #01696768 #2434 üzenetére
Épp azért irtam le konkrétan hogy gyémánt, zafír meg kvarc, ki tudja mit hordasz a táskádban
A GG3ról egész meggyőző tesztek vannak, de a por miatt én is úgy vagyok vele h amíg nem zafír üveg addig fóliázom. A zafirt a por legfeljebb csak csiklandozza Viszont ha zafír üvegem lesz fólia nélkül, akkor a gyémántokat másik zsebben kell tartanom :/
Mint mondtam van rajta egy fólia gyárilag, de mivel azt arra tervezték hogy egyből levedd, ezért a használata nem kicsit hanem nagyon meh. De azert majd próbáld ki, ne vedd le egyből.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
5h 35m display, 17h 22m uptime.
Ma elegedett voltam nagyon a teloval
ikarasz: mennyi lenne a tok?
-
törölt tag
válasz micafighter #2435 üzenetére
Értettem én. Hát ez elég gáz, így nem rakhatom be a 10 karátos kavicsaim közé... Ja ja, olyan lesz ez, mint a Nexus 5-ön... :-/ Sebaj, úton van már a CaseBase üvegfóliám.
-
Zoli_007
tag
Sziasztok!
Tegnap frissített a telefonom CM 11.0-XNPH30O verzióra. Nem tudom hogy feature vagy bug, de azt csinálja hogy a hátérképtől függetlenül a "never settle" piros hátteret állítja be a feloldóképernyő hátterének. Erre gondolok:
https://www.dropbox.com/s/rd9kjhw0tv3lx8h/2014-08-15%2007.06.27.pngValaki tapasztalt hasonlót?
OPO -> OPT -> P20 -> S22
-
Dadi207
csendes tag
válasz micafighter #2426 üzenetére
Már minden oké, köszi a segítséget. Frissítettem én is az XNPH30O-ra, és arra jó lett az r11. oda is van írva a, hogy csak azzal kompatibilis [link]
[ Szerkesztve ]
OnePlus One
-
Vagany
őstag
-
axlfsi
veterán
Clear image próbálkozás Njivice-ről
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Megjött a telefonom, szuper meg minden. De. 31%-on volt, feldugtam töltőre, a saját fehér töltőjére, de nem a saját piros USB kábelével, hanem egy másikkal, ami csak áramot tud, adatszál nincs benne bekötve. Így gyakorlatilag egy óra alatt töltött 1%-ot. Kicseréltem az USB kábelt, na most tolja neki mintha muszáj lenne, pár perc alatt 36%.
Ezek szerint van tudás az adat átvitelben is? Mondjuk valószínűleg, ha ezt így levezettem az elöbb Erre esetleg érdemes figyelni, mert ez így furi
laca
-
micafighter
nagyúr
válasz vitezlejszlo #2448 üzenetére
Lehetőség szerint mindig a gyári töltővel és kábellel érdemes tölteni a telefonokat. Az egy dolog hogy a kábel vége ugyanaz, de a töltő elektronikája eltér, és a garancia részleteinél a legtöbb akkumlátoros dolognál fel szokták tüntetni, hogy csak saját gyári töltővel töltsd. A legtöbb telefon érzékeli hogy gyárival töltöd-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest