Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torony 1.
tag
sziasztok.tudja valaki esetleg a készűléktulajdonosok közűl,hogy hogyan lehet a főoldalak számát nővelni 2-ről többre?a haver majd meg bolondul,nemtalálja sehol.
-
Torony 1.
tag
sziasztok.érdeklődni szeretnék,ha elvégzem a regisztrációt a mailboxde.com-on,akkor a kapott ideiglenes német cím meddig él,illetve pontosan,lehet-e máskor is használni,és végül,van-e kőltsége a cím megtartásának-készenléti állapotának?
-
Torony 1.
tag
válasz micafighter #1154 üzenetére
köszönöm
-
Torony 1.
tag
Sziasztok.érdeklődni szeretnék,hogy mennyi magyar forintot készítsek elő a számlámon?300€ és 5€ a szállitás?természetesen a mailboxde.com-hoz menne először.és onnan haza.
-
Torony 1.
tag
válasz micafighter #1557 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszodat.
-
Torony 1.
tag
sziasztok.csak megjegyezném,hogy ma is kikűldtek 10.000 meghívót.igy már 60.000-dik tagnál jár a meghívós rendszer.
Estimated figures:July 07: #0001 - #1000 (+1000)
July 08: #1000 - #3000 (+2000)
July 09: #3000 - #3500 (+500)
July 10: #3500 - #4200 (+700)
July 11: #4200 - #5200 (+1000)
July 12: #5200 - #8000 (+2800)
July 13: none (+0)
July 14: #8000- #11000 (+3000)
July 15: #11000- #19000 (+8000)
July 16: none (+0)
July 17: #19000 - #27000 (+8000)
July 18: #27000 - #32000 (+5000)
July 19: none (+0)
July 20: none (+0)
July 21: none (+0)
July 22: none (+0)
July 23: #32000 - #36000 (3 invites each) (+12,000)
July 24: #36000 - #40000 (3 invites each) (+12,000)
July 25: #40000 - #50000 (+10,000)
July 26: none (+0)
July 27: none (+0)
July 28: none (+0)
July 29: none (+0)
July 30: none (+0)
July 31: none (+0)
Aug 01: none (+0)
Aug 02: none (+0)
Aug 03: none (+0)
Aug 04: none (+0)
Aug 05: none (+0)
Aug 06: none (+0)
Aug 07: #50,000 - #60,000 (+10,000)a forrás,hozzáteszem mindig pontos volt eddig,mert nyomonkövetem.akit esetleg érdekel.....:
https://forums.oneplus.net/threads/invite-tracker-number-of-invites-day-by-day.58102/[ Szerkesztve ]
-
Torony 1.
tag
űdv mindenkinek.
a következő OTA frissités újdonságai,forrás AndroidPolice.com:What's new:
Upgraded to Android 4.4.4
Updated to new versions of Google apps
Added Clear Image
Added new (colder) calibration for the screen
Proximity sensor prevents activation of off-screen gestures while in your pocket
Capacitive touch keys supported in the recovery mode
Increased capacitive button illumination
Improved overall stability
Fixed issues with vibration being disabled during Quiet Hours
Fixed lockscreen not updating the track information during music playback
Fixed microphone volume for all formats in the Voice Recorder app
Fixed “OK, Google” not triggering voice search in Google Now
Fixed Viber calls not working
Fixed battery percent not updating in custom lock screens
Fixed PicasaSync
Fixed Camera “O” gesture activating lockscreen instead of triggering camera
Fixed wallpapers not applying in full screen, taking the wrong size when cropping, etc -
Torony 1.
tag
Sziasztok.lehet tudni valamit arrol,hogy a mailboxde.com átlagosan mikor adja fel a csomagot továbbitásra a kézbesitő cégnek,reggel esetleg délután?mert a 2-dik fázisban van a csomagom"ready to send" ott villog már az 1es.vagy kell valamit állitani még?valaki esetleg tapasztalat?
-
Torony 1.
tag
válasz micafighter #2227 üzenetére
Persze.19€ volt feltöltve mikor megérkezett a csomag pénteken reggel.tegnap délutánig semmi változás,majd találtam egy űres négyzetet,hogy kéri az áru megnevezését.beirtam hogy smartphone és nyomtam egy save & valamit a táblázat alján,és rögtön át is váltott a kettes fázisra,és le is vonta a 17,41€.azota ott villog a kettes fázis.
-
Torony 1.
tag
kőzben az enyém is elindúlt végre hazafelé a mailboxde.com-tól 14ó20p-kor.az útolsó útja.
-
Torony 1.
tag
Paranoid Android 4.6,ha esetleg érdekelne valakit:
http://www.androidauthority.com/paranoid-android-4-6-beta-1-idynamic-system-bars-518874/ -
Torony 1.
tag
sziasztok.az egyik haveromnak olyan problémája volna,hogy találkozott-e már valaki olyan hibával,hogy bekapcsoló gomb megnyomása után bejőn a képernyőzár (megszokta nézni az időt),majd elalszik a kép,és megint megnyomva a power gombot néha meggajdul,néha teljesen megis fagy a telefon.33r a verziószám jelenleg,global verziós a készűlék,és az elejétől fogva (22r)csinálja.arra viszont nem emlékszik,hogy nyers állapotában is csinálta-e,vagy telepitgetések után keszte-e el.viszont a frissitésekkel sem múlott el eddig ez a problémája.én mondtam neki,hogy az enyém nem művel ilyeneket.megnéztem a beállitásait is,és semmi furcsát nem találtam az én beállitásaimhoz képest.tud valaki ezűgybe valami okosat mondani,segíteni?
-
Torony 1.
tag
sziasztok.van 3 db. megosztható meghívóm,az előbb kaptam őket.mind a 3 db. 6 nap múlva lejár.ha esetleg valakit érdekel,kérem jelezze.
-
Torony 1.
tag
mind a 3-nak lett gazdája.
tehát elfogytak a meghívóim.további szép napot mindenkinek. -
Torony 1.
tag
Sziasztok.érdeklődnék,ki milyen Flash Player-t használ,ill.mit ajánlotok erre a célra.
-
Torony 1.
tag
sziasztok.valaki használja az NFC-t?sehogy nem indul el nekem.
-
Torony 1.
tag
-
Torony 1.
tag
válasz zekanyd #9051 üzenetére
nemtudom mikor kérted a limit emelését,de mikor én kértem (személyesen),nekem 48 órát mondtak az aktiválására.vidéki takszöv.-nél.persze tudok olyat is az ismerőseim között,akinek volt internetbank a számlájához csatolva,átjavitotta magának a limitet,és egy órán belül jőtt a megerősitő e-mail,hogy aktiválva.sok furcsa dolog van itt Magyarországon,főleg ha gyorsan kéne valamit elintézni.agybaj,komolyan.drukkolok neked,hogy összejöjjön.
-
Torony 1.
tag
sziasztok.tudja valaki,hogy gyári 38r-n a recoveryben miért nem működik rendesen a wipe funkció?
-
Torony 1.
tag
válasz micafighter #9523 üzenetére
szia.gondoltam nyomok egy factory reset-et,lepucolom a rendszert alaphelyzetre.előszőr a beállitásokból próbáltam a biztonsági mentés és visszaállitás pontnál,a gyári adatok visszaállitása opciot.persze nem kértem visszaállitást se mentést.letőrőlte a telepitett programokat,de a telepitett appok mappái ott maradtak az android data mappában teljes tartalmukkal.megmaradtak a fényképek,videók,háttérképek stb.gondoltam belépek a recoverybe és wipe.2 wipe volt,az egyiknél zárójelbe ott volt a factory reset,a másik pedig a cache volt.nyomtam mind a kettőt,de semmi vátozás,ugyanaz mint korábban.valamit nem jól csinálok,vagy elkerűlte a figyelmem,vagy csak nyomom itt a tétót?
-
Torony 1.
tag
válasz micafighter #9531 üzenetére
Szia.igen,gyári minden.
-
Torony 1.
tag
válasz szabo.norbi #9533 üzenetére
Szia.megnéztem.van ilyen.pontosan mit is töröl ez,mert az alaprendszert nem szeretném?
-
Torony 1.
tag
válasz szabo.norbi #9535 üzenetére
Értem.köszi.akkor várunk.
-
Torony 1.
tag
válasz szabo.norbi #9535 üzenetére
Az enyém Global verzió.ugyanaz minden mint az általad belinkelt képen látható.
-
Torony 1.
tag
sziasztok.volna egy 24 órás meghívóm,holnap reggel 5-ig kell felhasználni.aki gondolja,jelentkezhet érte.
-
Torony 1.
tag
sziasztok.lenne egy kérdésem:kb.1 hete letőltöttem és feltelepitettem a CM12S-t full wipe után egy teljesen gyári CM11S-re.teljesen hibátlanul működik minden azóta is,de ma megjőtt az első OTA frissités jelzése a CM12S-re.ha csinálok egy full wipe-ot most is a telepités előtt,akkor is fel fogja ajánlani az OTA frissitést?csak azért kérdem,mert régebbi MOTO-s időmből jártam úgy ,hogy full wipe után,napokig nem jelzett az OTA frissités.előfordulhat most is ez a helyzet?
-
Torony 1.
tag
T-Mobile Pécs és Komló 4G műkődik.viszont a kettő város között (20km) lévő Mánfa községben nincs.azaz van mert hozza a T térképe lefedetségben,csak szerintem itt az új 800MHZ-en megy.
-
Torony 1.
tag
sziasztok.tegnap én is feltettem a legújabb frissitést.meg tudná valaki nekem mondani hogy hova tűnt el az akksi,óra nézetének a beállitása,ill.még a hardveres gombok háttérvilágitásának az idejét hol lehet állitani?én nem tudom mi van,vagy én nem látom,vagy eltünt.már 5x átnéztem a beállitásokat.
-
Torony 1.
tag
mintha az UBUNTU Project is a befejezéséhez közeledne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével