Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
WilSonn
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki infót arról, hogy mondjuk aliexpressről mennyibe kerül tokkal vonóval egy 64gigás verzió? Tehát áfával, vámmal, meg szállítással.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
"A jó ízlés egyszerű dolog, csupán a legjobbat kell választani mindenből" (O.W.)
-
WilSonn
csendes tag
Áááá, mikor lehet már meghívó nélkül rendelni Magyarországra áááá
"A jó ízlés egyszerű dolog, csupán a legjobbat kell választani mindenből" (O.W.)
-
WilSonn
csendes tag
Pont ezért várom, hogy meghívó nélkül lehessen, Mo-ra rendelni, mert nem szeretnék belefutni semmi szopiba. Annyira azért nem sürgős a dolog. Ahogy itt olvastam a harmadik negyedévre várható, hogy korlátlanul lehet majd rendelni. Tehát legkésőbb két hónap múlva lesz egy ilyen ketyerém. Nem lehet mondani, hogy türelmetlen vagyok a telóm lecserélésével, ha idestova három éve, egy Nokia C7 boldogtalan tulajdonosa vagyok. Már több múzeum el akarta kérni tőlem a készüléket, hogy kiállíthassa. De eddig igazából egy készülék sem győzött meg, hogy váltsak, de most úgy érzem itt az idő. Egy kicsit ez a kijelző sárgaság, ami zavar. Illetve nem tudom, hogy a WiFi érzékenysége mennyire jó az OPO-nak a konkurenciához képest, mert az még érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs