Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:18:40

LOGOUT.hu

OnePlus One - Kína már itt One

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1851) Farcy


Farcy
csendes tag

Sziasztok! Még most sem tud senki semmit a famintás eredeti hátlapokról?:) :R

Xiaomi Mi3 --> Oneplus One 16Gb

(#1852) MartOOn


MartOOn
addikt

Hogy itt mennyi vakember gyűlt össze... :N

HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E

(#1853) micafighter válasza MartOOn (#1852) üzenetére


micafighter
nagyúr

:DDD :DDD

(#1854) axlfsi válasza MartOOn (#1852) üzenetére


axlfsi
veterán

Gyorsan végifutottam az egész eddigi hozzászólást. Mire végére értem, már el is ment a kedvem a kommenthez. Kár a gőzért, nincs nekem erre időm, öreg vagyok már hozzá :U :P

Mindenesetre, sokan, sok mindennel nincsenek tisztában, az látható a hozzászólásokból.

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

(#1855) edward2


edward2
addikt

Jó ideje nem voltam. Valami hír? Lehet már könnyen telefont venni?

(#1856) bajaki válasza edward2 (#1855) üzenetére


bajaki
őstag

Lehet. Aliexpress-ről. ;)

(#1857) edward2 válasza bajaki (#1856) üzenetére


edward2
addikt

Az nem érdekel. Oneplus.netről támogatott országba lehet-e már könnyen rendelni? Ez érdekel.

(#1858) MartOOn válasza edward2 (#1857) üzenetére


MartOOn
addikt

Meghivoval nagyon könnyű. ;) meghivot szerezni a nagyobb kihivas de iratkozz fel a listara vagy vehetsz ebayen is. ;) (meghívót)

[ Szerkesztve ]

HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E

(#1859) gabee jr válasza micafighter (#1561) üzenetére


gabee jr
tag

A telefon vagány az alutokban, de a wifi jel a felére esik vissza, és a GSM jelet is olyan mértékben gyengíti, ez a szar hogy gyakorlatilag használhatatlanná válik benne a készülék. Ennyire rossz vásárt régen csináltam, ekkora useless, bullshit cuccot is csak én tudok megvenni. :W
Viszont ha ki van kapcsolva a teló, éjszakára pizsamának feladható rá. :DD

"Csukaharapást szőrivel"

(#1860) axlfsi válasza gabee jr (#1859) üzenetére


axlfsi
veterán

Ezt többen is megírtuk korábban. Annó én is vettem ilyen keretet a Note 2 telefonomra, de pár nap után le is vettem a fenébe... kegyetlen sokat ront rajta sajnos.

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

(#1861) krumplipogi


krumplipogi
csendes tag

Üdv!

Ha az említett ajánlott aliexpresses eladótól rendelem a telefont, akkor hogyan tudok majd garanciát érvényesíteni ha sor kerülne rá?

Hogy tudom az eladóval felvenni a kapcsolatot?

[ Szerkesztve ]

(#1862) bajaki válasza gabee jr (#1859) üzenetére


bajaki
őstag

Kár érte. Pedig jól néz ki.

Én arra lennék még kíváncsi, hogy az aluminium keret mennyire gyengítheti. Az is elég jól néz ki.

(#1863) #16820480 válasza Vagany (#1848) üzenetére


#16820480
törölt tag

Fastboot módban: fastboot oem device-info

kerlas: Szerintem marad, azt hiszem a múltkori blog bejegyzésben, amikor kijött az AOSP a telefonra, akkor írta ez egyik O+O mérnök, hogy nem vész el a garancia a rootoláskor, meg bootloader nyitáskor (hiszen ezek kellenek az amúgy hivatalos AOSP romhoz is), csak egyedül akkor nem javítják garanciában, ha téglásítja az ember a telefont. Akkor is javítják, csak lesz szervízköltsége.
Amúgy pedig visszaállítható a teljesen gyári állapot a tudomány jelenlegi állása szerint.

(#1864) edward2 válasza MartOOn (#1858) üzenetére


edward2
addikt

Ahogy nézem nem nagyon pörög ez a lista.

(#1865) Nordic válasza edward2 (#1864) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Szerintem azért mert azok akik tudtak venni, még nem kaptak +meghívót még :U .

(#1866) micafighter válasza Nordic (#1865) üzenetére


micafighter
nagyúr

Pontosan. A Stormosok közül se mindenki kapott még osztogatható meghívót :/ Ahogy elkezdik osztani a meghívókat, felpörög a lista.

[ Szerkesztve ]

(#1867) micafighter


micafighter
nagyúr

Elégedett vagyok az üzemidővel:

Ha sikerül majd lemeriteni akkor csinálok további képeket. Teljesen stock , még mindig nem piszkáltam a rendszert, a felhasználás egyébként otthon wifi, egyébként 3G, Bluetooth szinte mindig megy headsettel, és azon is telefonálok.

[ Szerkesztve ]

(#1868) Zoli_007 válasza micafighter (#1867) üzenetére


Zoli_007
tag

Hasonló eredményt tudtam én is produkálni. 100% -> 4-5% legjobb eredmény szerint 2 nap 13 óra, persze sikerült már lemerítenem 1 nap alatt is. :D

OPO -> OPT -> P20 -> S22

(#1869) micafighter


micafighter
nagyúr

#kieg

Ismét egy PM-re válaszolva:

Olvastam hogy neked is tetszik az eredeti Flip tok. Bocsi, de elvesztem a fórum commentek között, láttam hogy rendeltél hozzá valamilyen fülest és írsz róla véleményt képekkel. Megkérdezhetem hogy milyet vettél, mert most egy HTC fülessel használom, illetve nem tudsz ajánlani olyan fülhallgatót amin vannak vezérlőgombok a zenelejátszóhoz? Köszi

Én ilyet vettem: Nuforce NE-600X. Egy agybadugósat akartam ami jól néz ki, jó minőségű, jól össze van rakva és szépen szól, de nem akartam sokat rá költeni. Nyilván egy több száz dolláros fülhallgató jobban fog szólni, de szerintem 13$-ért ez nagyon jó ár/érték arányú fülhallgató. Csináltam róla pár képet: [link]. Mint látható lapos a kábele, tehát nem fog összegabalyodni, ajack dugója derékszögű és elég jól össze van rakva, szerintem pár évig simán bírni fogja. Egyedüli hátránya hogy gombok és mikrofon sajnos nincsenek rajta. Ha kellenek gombok és a mikrofon akkor a Xioami fülese szintén nagyon jó vétel, pandawill-en jelenleg 17$ ingyenes szállítással. Köszönjük axlfsi fórumtársnak hogy felhívta figyelmünket erre az ajánlatra :)

A xiaomi füleséről és a nuforce fülesről is jókat olvastam a neten, de nyilván ilyen ár kategóriában nem kell csodákat várni :) Viszont aki nem vájt fülű az amúgy se venné észre a különbséget egy több száz dolláros fülhallgatóval összehasonlítva, így szerintem az emberek nagy részének ez a kettő füles tökéletes lehet.

Hangminőségről csak röviden annyit tudok egyenlőre írni, hogy rendben van, erről majd pár nap használat után bővebben tudok nyilatkozni :) Egyébként szerintem nagyon jó lesz, mert a Oneplus-ban egyébként is rengeteg lehetőségünk van a hangzás szabályozására pl az AudioFX programban, de a legtöbb zenelejátszóban is lehet ezt állítgatni. :)

Van egy barátom, akinél hamar elkopnak a fülhallgatók. A következő tanácsot adtam neki: menjen el a legközelebbi MediaMarkt-ba, nézze ki a legolcsóbb agybadugósat 2 év garanciával, ami tetszik neki (mivel hogy agybadugósat szeretett volna). Végül együtt mentünk el, találtunk is ilyet potom kettő ezer magyar forintért. Mondtam neki, hogy jól tegye el a blokkot a fülhallgatóról. Pár hónap múlva szolt nekem, hogy szétment a fülhallgatója. Mondtam neki, semmi gond, hozd a blokkot, becseréljük egy újra. Az MM-ben szó nélkül cserélték neki egy ugyanolyan újra ingyen. Ez 1-2 évvel ezelőtt volt, azóta már jópárszor becserélték neki. Azt mondta nekem, ez a kettőezres fülhallgató volt élete legjobb befektetése :D

[ Szerkesztve ]

(#1870) Lomha 8V válasza krumplipogi (#1861) üzenetére


Lomha 8V
addikt

Felveszed a kapcsolatot a kínai eladóval Ali-n. Ő megadja neked a címet, ahova küldheted a telefont és az instrukciókat, hogy mire van még szükség. Te jól becsomagolod és elküldöd. Valószínűleg meg fog kérni, hogy minden kiegészítőjével együtt küldd vissza, saját dobozában stb. Ő megkapja, felveszi a gyártóval a kapcsolatot és elküldi nekik a készüléket. Visszakapja a javított vagy cserélt készüléket és már küldi is neked vissza. Ez nyilván valamennyi anyagi áldozatot követel tőled, de eddig tudtommal egyet sem kellett garanciáztatni, szóval nyugodtan megveheted.

MÁS: A HDR módot hol találom a kamerában?

(#1871) micafighter válasza Lomha 8V (#1870) üzenetére


micafighter
nagyúr

,,A HDR módot hol találom a kamerában?" Nyisd meg a kamerát. (Nem kell bemenni a kamera menüjébe) Felül ahol írja, hogy AUTO, a képernyő közepétől "húzd rá az ujjad" az auto feliratra ;)

[ Szerkesztve ]

(#1872) bajaki válasza Lomha 8V (#1870) üzenetére


bajaki
őstag

Az ujjaddal ha fel-le "suhintó" mozdulatot csinálsz akkor tudsz váltani a különböző módok között. Ha ott nincs akkor a beállítások gomb fölött van egy kis kör. Arra rányomsz és előjön néhány kis ikon. Azok közül pedig katt a varázspálcára (középső) és ott tudod konfigurálni mely módok legyenek elérhetőek a gyosváltáson.

Lassú voltam. :)

[ Szerkesztve ]

(#1873) micafighter válasza krumplipogi (#1861) üzenetére


micafighter
nagyúr

(#1870) Lomha 8V -t kiegészíteném annyival, hogy a kedvenc alis eladónknak állítólag van magyar képviselője, aki tud segíteni a garanciális ügyintézésben is :)

(#1872) bajaki 3mp :P

[ Szerkesztve ]

(#1874) Lomha 8V


Lomha 8V
addikt

(#1871) micafighter:(#1872) bajaki: Köszönöm Urak! :R

(#1873) micafighter: Valóban, igazad van, Lukács Péter a becses neve, teljesen kiment a fejemből. :K

(#1875) axlfsi válasza micafighter (#1869) üzenetére


axlfsi
veterán

Ez a 13$-s Nuforce nem hamisítvány? Csak mert, már kevesebbért is hamisítottak (10$ körül van az a hamisítvány Piston II-es XIAOMI füles is, ami amúgy eredeti áron se több mint 18-23$ - boltja válogatja).
A gyártó oldalán $29.95 :Y

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

(#1876) micafighter válasza axlfsi (#1875) üzenetére


micafighter
nagyúr

A gyártoi oldal MSRP-je csak tájékoztatásképp van :) Rengeteg eredeti dolgot vettem már joval MSRP alatt legálisan webáruházbol :) Nem hiszem hogy hamisitványt kaptam :)

(#1877) kano válasza axlfsi (#1875) üzenetére


kano
nagyúr

Rendeltem én is egy Xiaomi Piston II. fülest. Nem akartam, mert van még egy Brainwavz R1-em, de amilyen jókat írtok róla, ki kell próbálnom. Ha nem tetszik max. eladom. :)

Vagyulától származó infó, hogy lesz hivatalos MIUI a O+O-ra. Már tesztelik a beta változatot. :C :C Nem is lesz olyan build ami ne lenne erre a telóra. :C

[ Szerkesztve ]

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1878) micafighter válasza kano (#1877) üzenetére


micafighter
nagyúr

Már egy honappal ezelőtt megmondtam, hogy ennek a telefonnak a szoftvertámogatása lesz olyan jó mint a nexusé ;)

(#1879) kano válasza micafighter (#1878) üzenetére


kano
nagyúr

Igen, én is és nekem is megmondták előre, hogy minden romból lesz erre a telefonra.
Most van:
- CM11
- CM11S
- ColorOS
- AOSP
- MIUI.

Mondjuk remélem, hogy 4.4 alapú lesz a MIUI, mert kell nekem a Xiaomi Mi band. :C

[ Szerkesztve ]

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1880) #16820480 válasza kano (#1879) üzenetére


#16820480
törölt tag

Van már egyáltalán 4.4 alapú MIUI? Úgy emlékeztem, hogy ők is le vannak maradva kicsit a verziózással.

(#1881) kano válasza #16820480 (#1880) üzenetére


kano
nagyúr

A Mi3-ra már régen megjelent. Ahogy informálódtam a O+O-ra is 4.4 alapú lesz. :C

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#1882) edward2 válasza micafighter (#1866) üzenetére


edward2
addikt

Mit ne mondjak azért elég gyalázatos ez a sebesség.

(#1883) virkir válasza #16820480 (#1880) üzenetére


virkir
veterán

Van elég régóta de, hogy finoman fogalmazzak, jó néhány sebből vérzik szerencsétlen.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#1884) kerlas


kerlas
tag

Miután felraktam a telefonra a rhinoshield-et, romlott egy kicsit a kijelző érintés érzékenysége, a kérdésem az, van-e valami rejtett opció, ahol állítani lehetne, hogy kicsit érzékenyebb legyen, vagy ehhez root kell?

(#1885) kkp900


kkp900
senior tag

Hali!!Az oppomarktról rendelve gondolom kell vámot is fizetni ugye?? :(

(#1886) micafighter válasza micafighter (#1867) üzenetére


micafighter
nagyúr

Ennyi lett végül az akksi üzemidő:

Teljesen gyári CM11S ROM és kernel, bootloader sincs feloldva, root sincs. Teljesen általános használat volt nálam. Itthon Wi-Fi ment, bluetooth headset szinte mindig csatlakoztatva volt. Pár óráig repülőgépes módban volt amíg aludtam, látszik a képen ahol nincs Mobile Network Signal-nál csík, ott van repülőgépes üzemmódban. Ahol nincs csík a Wi-Fi-nél, akkor épp nem voltam otthon, és akkor 3G mobilnet ment. Pár helyen elég rossz volt a térerő, ez szintén látszik a Mobile Network Signal csíkjának szinéből. Szinkronizáció folyamatosan be volt kapcsolva, a helymeghatározás kikapcsolva. Fényerő automatán volt többnyire, de néha lejjebb vettem manuálisan.

[ Szerkesztve ]

(#1887) micafighter válasza micafighter (#1886) üzenetére


micafighter
nagyúr

Egyébként ha nem teszem repülőgépes üzemmódban akkor se merült volna pár százaléknál többet, csak azért tettem repülőgépesbe, hogy ne zavarjanak. Játék most nem volt, tapatalk és chrome böngészés/olvasás volt főleg, illetve kb egy óra telefonálás a BT headsettel, de mint említettem szinte egész idő alatt csatlakoztatva volt a headset. Pár órája láttam egyébként xda-n 12óra feletti képernyőidőt is 1+1el. 35% alatt volt a telefon mikor elindultam otthonról, és 20% volt benne, mikor hazaértem, jópár óra mobilnetes böngészés után :) Az első okostelefonom, amivel el merek menni töltő közeléből 50% alatti töltöttséggel. :B

[ Szerkesztve ]

(#1888) micafighter válasza kkp900 (#1885) üzenetére


micafighter
nagyúr

Olvasd el az összefoglalót, ha nem értesz valamit vagy nem kapnál választ, akkor írj megint ;)

(#1889) micafighter


micafighter
nagyúr

Aztamindenit. 21%-ot töltődött a telefon amíg megírtam a hsz-eket, pedig gyorsan gépelek :DDD

(#1890) bajaki válasza micafighter (#1889) üzenetére


bajaki
őstag

Bizony, tényleg gyorsan töltődik. Én is meglepődtem. :)

(#1891) krumplipogi


krumplipogi
csendes tag

Tinydealről rendelt már valaki? Ott ingyen szállítással 104k-ért van a 64 gigás verzió, nem tudom mennyire megbízható.

(#1892) micafighter válasza krumplipogi (#1891) üzenetére


micafighter
nagyúr

Megbízható, és valszeg rájön 27% áfa. Másrészt az ingyenes szállítás szinte biztos hogy postát jelent, és te nem tudom, hogy vagy vele, de én biztos nem kérnék egy 100k-s telefonhoz postai szállítást a világ másik végéből. :N Olvasd el az összefoglalót ;)

[ Szerkesztve ]

(#1893) krumplipogi válasza micafighter (#1892) üzenetére


krumplipogi
csendes tag

Igen most olvasom, hogy Hong Kongi repcsis postával vagy Kínai postával adják fel. Épp az esetleges vámról keresek info-t, hátha le van írva valahol.

Random Google találat:

a leglassabb a China Post-os (CN) levél / csomag,
itt az átlag szállítás ~3-4 hét (15-20 munkanap)
- ezután a HongKong Post (HK) jön,
itt már jobb a szállítási idő aránya, ~2-3 hét (10-15 munkanap)
- végül pedig a Singapore Post (SG) a legjobb,
ez átlag ~2 hét (10 munkanap)

Ezek a postai szállítások voltak, melyek kisebb eséllyel vámolnak meg,
mint pl. a gyorspostai / futárszolgálatokat! (EMS, DHL, UPS, FedEx és társai)

Tehát a szerencsén múlik, hogy véletlenszerűen átnézik-e a csomagot és megvámoltatják?

[ Szerkesztve ]

(#1894) hariboh


hariboh
tag

Sziasztok!
Van, aki rendelt már edigitalrol/L]?

(#1895) bajaki válasza krumplipogi (#1893) üzenetére


bajaki
őstag

Így van. De elég nagy az esélye, hogy vámolják.

(#1896) Frozzy válasza micafighter (#1889) üzenetére


Frozzy
őstag

lítium polymer akksinak köszönhetően töltödik ilyen gyorsan :D a Sony telókban is ez van.. levileg ez nehezebben is merül :Y

 iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017 

(#1897) bajaki válasza Frozzy (#1896) üzenetére


bajaki
őstag

Az biztos. Szerintem nagyon király az üzemidő. :C

(#1898) krumplipogi


krumplipogi
csendes tag

Ha valamilyen csoda folytán hozzájutok egy meghívóhoz, és a mailboxde-vel juttatom el a telót magamhoz, akkor arra a német vámszabályok fognak vonatkozni a Kínából való beérkezésnél? Ez pontosan hogyan működik?

(#1899) carbapenem


carbapenem
tag

Üdv, kezdenek kipörögni az ebayes invite-ok. hogy lehet lecsekkolni, hogy global v. ch verziòs a vas, nem a rápakolt romra gondolok? il aki az opo-tól rendelt milyen "gari papírt" kapott, ha ebayröl rendelnék eu-ból telòt csak nem. mind1 milyen verziòt árulnak. thx

(#1900) zokni1996


zokni1996
csendes tag

Melyik kernel-t éri meg használni? a gyárit, vagy pedig valami custom-ot?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.