Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:18:40

LOGOUT.hu

OnePlus One - Kína már itt One

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27001) gombasm válasza Saccco (#26998) üzenetére


gombasm
aktív tag

Nálam csak a témák testreszabása fagy le (valaki#26975 Tomy írt már erről korábban) amikor változtatni akarok valamit, más FC nincsen. Mivel nem a gyári kernelt használom, először arra gyanakodtam (Boeffla), ezek szerint a stock rendszer is bugos kicsit... :(( .

[ Szerkesztve ]

Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Poco X6 pro

(#27002) petipetya válasza gombasm (#27001) üzenetére


petipetya
nagyúr

Nálam pusztán annyi történt, hogy különböző témák mixelése miatt kaptam hibaüzenetet. Például az alap System téma mellett akartam az ecset ikonnal a Hexo témával besötétíteni a beállítások részt, de úgy a Google fiókokba való belépés helyett jött a kényszerbezárásos üzenet. Ha pedig a vezérlők nevű komponenst cserélem, akkor némelyik felirat olvashatatlan az értesítési sávon lévő üzenetekben.

Egyszóval nem igazán lehet sötét és világos témát mixelni. Ezt azért fájlalom, mert az értesítések esetén az alap Google féle fehér kártyákat találom a legszebbnek és legjobban olvashatónak. De mivel az alkalmazás lista a fekete háttér miatt sötét, így a beállítások menü is jobban mutatna sötéten. De erre nem találtam megoldást úgy, hogy közben nem sötét témát használok.

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#27003) gombasm válasza petipetya (#27002) üzenetére


gombasm
aktív tag

Nekem sima háttérkép (zárképernyő) módosításnál adja meg magát...
Más funkciókat még nem próbálgattam, de ma alaposabban ránézek. Kár volna érte, ha nem működne :((( .

Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Poco X6 pro

(#27008) Varky


Varky
csendes tag

Sziasztok! Tudnátok nekem egy jó fülhallgatót mondani nem túl drágán? Néztem a OnePlus JBL E1+ Earphones-t. Van valakinek tapasztalata vele? Hogy szól? Esetleg olcsóbban tudnátok jobb fülest mondani?

(#27009) hyperspace válasza Varky (#27008) üzenetére


hyperspace
őstag

nekem van egy, nagyon szeretem. V karaktere van. Ami nekem egy kicsit zavaró néha, hogy nem puha annyira a kábel, mint más füleseknél. de ez lehet, hogy csak az én hülyeségem.
Piston 2 is jó, az olcsóbb.

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#27010) Saccco válasza Varky (#27008) üzenetére


Saccco
nagyúr

FÜLhallgató topic - Az összefoglalóját olvasd el elsőre.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#27011) Varky válasza Saccco (#27010) üzenetére


Varky
csendes tag

Nem nyitja meg nekem a összefoglalót sajnos :(

(#27012) Saccco válasza Varky (#27011) üzenetére


Saccco
nagyúr

Ha mobilon nézed, akkor váltsd át az oldalt asztali nézetbe. (lap alja)

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#27013) virkir válasza Varky (#27008) üzenetére


virkir
veterán

Xiaomi Piston3
Időnkénti akciókba 5k alatt meglehet venni.

Más.
Ezt a retek gugli play-t nem lehet valahogy leszoktatni a frissítéseiről?
Komolyan az eszem megáll, minden második, x-edik frisítésre elkezd FC-t dobálni.

[ Szerkesztve ]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#27014) Véreshurka


Véreshurka
senior tag

Sziaztok!

Ígértem, hogy írok egy kis összefoglalót arról, hogy hogyan jártam a root-olással meg ilyenekkel, hátha valakinek hasznos lesz a későbbiekben.

Szóval:

1. Követtem a leírást az 1. hsz-ben lévő blog alapján (nagy köszönet micafighter fórumtársnak :R ). Szépen sikerült mind ADB, mind Fastboot kapcsolatot létrehoznom, ami eddigi androidos pályafutásomat tekintve sose sikerült (ZTE Blade, Defy), mindig vmilyen problémám volt a driverekkel. Most egy-két driver újratelepítéstől eltekintve gyönyörűen, stabilan van kapcsolatom a telefon és a szgép között.

2. A Bootloader nyitása nagyon egyszerű feladat volt.

3. Elkövettem azt a hibát, hogy a blogban szereplő linkek alapján töltöttem le mind a TWRP-t (open-es), mind a SuperSU-t, és ezzel a kombóval indultam neki a root-olásnak. Ennek eredménye az lett, hogy a CyanOS-t nem tudtam root-olni (openTWRP felment, működött alóla minden, de nem bírtam rávenni, hogy a SuperSU-t telepítse, vmilyen not found-os hibával egyszer sem sikerült), csak a 3. módszeres Custom Rom telepítésével.

4. Vasárnap egy bugnak köszönhetően (alvómódban lekapcsolódó WiFi) gondoltam egyet és újra neki láttam a folyamatnak. Csak hogy most vmiért résen voltam, és és a rendes, nem open-es TWRP-t töltöttem le, és a legfrissebb SuperSU-t. Még mielőtt nekiláttam volna a legfrisserbb CyanOS-t felflasheltem a telefonra, majd kezdődhetett minden előlröl: Felflasheltem a normális TWRP-t, majd most már az újonnan letöltött SU-t is sikeresen fel tudtam tenni, immáron a CyanOS is rootolt lett. Öröm és boldogság, gyorsan fel is tettem a legújabb friss stabil CM-t, egy micro GAPPS-t de, hogy legyen vmi más is egy friss stabil Boeffla kernelt is felhúztam, ha már lúd legyen kövér alapon.

Azóta gyönyörűen muzsikál a telefon rootolva, ahogy kell, egy aránylag kevés alaklmazással feltöltött rendszeren, amit magamra szabhatok.

Azóta felkerült még egy Xposed framework is, amiről eddig nem is hallottam, ez is csak az XPrivacy miatt kellett (előző droidokon mindig futtattam a PDroid alaklmazást), de ha már fennt van találtam még egy-két másik igazán jó kis modult is (YouTube a háttérben, YouTube reklámmentesen, Greenify Xposed-hoz kapcsolva, stb).

Szóval egyelőre meg vagyok elégedve a telefonommal, azonban nagyon zavaró számomra az, hogy úgy tűnik az otthoni routeremmel nincsenek pariban, mivel alvómódban eldobja a WiFi-t, de ezt egyelőre úgy tűnik, hogy a ZTE Blade-nél megismert WifiKeepAlive-al sikeresen kiküszöböltem (kopp-kopp), Gsam szerint nem is fogyaszt semmit, kis memória igénye van és úgy tűnik működik, ma reggelre ahogy kell megkaptam az email-jeimet alvómódban is. A Boeffla kernel fórumán egy srác még azt írta, nála az impulse governor segített a problémán, így én is azt állítottam be, azon kívül egyelőre semmit. Ha vkinek van tapasztalata ezzel az alvómód WiFi helyzettel kapcsolatban, szívesen venném. Kicsit beleástam magam a témába és azt tapasztaltam, hogy sokmindenkinél előjött, sokmindenkinél viszont nem.

Most ismerkedek így ezzel a rendszerrel, aztán meglátjuk hova tovább.

Egy link, amit elég hasznosnak találtam itt a telepítgetések közben: [link]

Viszont ha valaki tudna segíteni XPrivacy témában (akár privátban vagy bárhogy), szívesen fogadnám, kicsit több beállítási lehetőség van itt mint PDroid-ban, és nem minden egyértelmű, néha szívok is vele, de semmi komoly, csak rengeteg állítási lehetőség van benne. Esetleg más Privacy állító modul ami hasonlít PDroidhoz?

Amennyiben kérdésem lesz, jelentkezek :)

El Psy Kongroo

(#27015) sangva9970 válasza virkir (#27013) üzenetére


sangva9970
csendes tag

Milyen romot használsz? nálam is problémás volt a múlt héten

(#27016) virkir válasza sangva9970 (#27015) üzenetére


virkir
veterán

Utolsó 11-es nightly.
Nekem tegnap kezdte megint. Ürítek gyorsítótárat akkor jó pár órát aztán kezdi elölről.
Az asszonyé meg a múlt héten játszotta el, hogy konkrétan használhatatlan volt a telefon mert annyira sűrűn jött, hogy alig bírtam engedélyezni az ébresztést meg az ébrentartását. Na attól legalább abbahagyta.
Az meg tán az utolsó előtti ota kitkat-en van.

[ Szerkesztve ]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#27017) Vagany


Vagany
őstag

[link]
Ezt ismeritek? Próbálta valaki, esetleg tapasztalat? :U

-<[]>- https://mowned.com/vagany

(#27018) ittakary válasza Vagany (#27017) üzenetére


ittakary
nagyúr

felejtsd el... csak gagyi lehet :U

és őszintén: mit nyersz vele? ugyanúgy oda kel dugnod..

(#27019) sesshou


sesshou
senior tag

Holnap beállok a sorba egy szépséges Oneplus One-al és most kezdem olvasni az első hsz-t :)

(#27020) petipetya válasza sesshou (#27019) üzenetére


petipetya
nagyúr

1 nap alatt az percenként 19 posztot jelent, alvás, evés és pisi nélkül. Sok szerencsét, a telefonhoz pedig gratula. :C

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#27021) Saccco válasza sesshou (#27019) üzenetére


Saccco
nagyúr

Újra is kellene kicsit gondolni azt az összefoglalót.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#27022) sesshou válasza petipetya (#27020) üzenetére


sesshou
senior tag

Egy ideig mi4c-n gondolkodtam de most valahogy mégis a oneplus one mellet tettem le a voksomat.
Tapasztalni lehet lassulást bármilyen körülmények között?

(#27023) Vagany válasza virkir (#27013) üzenetére


Vagany
őstag

A BG-on épp akciós: [link]
Kellett nekem megnézni, most rendeltem is egyet, túl jó áron van :B .

szerk:
#27018 ittakary
Nem olyan rossz ötlet az, kímélném az usb csatit, meg védi is a portól, kicsit talán könnyebb is csatlakozni így, de pontosabb infók nélkül nem fogok rendelni :) .

[ Szerkesztve ]

-<[]>- https://mowned.com/vagany

(#27024) petipetya válasza sesshou (#27022) üzenetére


petipetya
nagyúr

Végiggondoltam a napot, de a válaszom nem. Reggel voltam vele a céges Driveon (egyik doksit olvastam, míg a másikat szerkesztettem), aztán jött a G+, Chrome (mobilaréna kedvencek, időjárás, facebook bkk oldala), Messenger, WhatsApp, Hangouts és Gmail üzenetek megtekintése, Feedly, a reggeli látkép fotózása a színes fátyolfelhők miatt, galériából kép vágása és megosztása, YouTube friss videók, Útközben Play Könyvekből olvasás, Naptár és Keep szerkesztés, napközben üzenetek megválaszolása, este a lakásban EZCast alatt pár YouTube megtekintése és mobilarena fórum, mindezek közötti váltás egész nap, ecetera, ecetera, ecetera. Egy deka lassulás nem tapasztalható, a telefon pörög mint a búgócsiga.

Ez csak egy vázlat volt a teljesség igénye nélkül, így lehet pár dolgot kihagytam.

"nincs rá lezsóidő"

(#27025) sesshou válasza petipetya (#27024) üzenetére


sesshou
senior tag

Ezt mind egy töltéssel? :) Milyen rom van rajta?

(#27026) petipetya


petipetya
nagyúr

Most vagyok 55%-on 2.5 óra képernyő idővel. De ezek gyors tevékenységek a telón: kézbeveszem, csinálom, lerakom (munka közben nem sok időm van a telóra). A külső szemlélő számára olyan, mintha gyorsított felvételt látna.

Szabad hétvégi napon dupla ennyi kijelzőidő szokott lenni.

Gyári CM 12.1 van fent.

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#27027) hedgehog válasza virkir (#27013) üzenetére


hedgehog
senior tag

nálam soha nem fczik, pedig ota dirty flashelem mindig a friss cm-nightlyt...
egyébként ha jól tudom, szándékosan pusholt a frissítése, security okokból (bár a stagefright téma pont rácáfol erre)

-- aka p3d3str1an

(#27028) beloadjoker válasza Vagany (#27017) üzenetére


beloadjoker
őstag

Jó cucc nagyon egyszerűbb lenne csatlakoztatni és nem a teló portja használódna el, esetleg ha te rendelsz vagy valaki használt már ilyet ossza meg a vele kapcsolatos élményeit :D
ez is azt tudja sőt kicsit többet is ha minden igaz: [link]

:R

[ Szerkesztve ]

Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb

(#27029) dwd1 válasza sesshou (#27019) üzenetére


dwd1
tag

Sok sikert! Zombi leszel a végére, én csak pár tíz oldalt olvastam vissza de az is szopás bőven elég volt :D

(#27030) BOANerges válasza Vagany (#27023) üzenetére


BOANerges
tag

Akciós linket köszii! :R

SGS1->SGS3->Oneplus 1->2->3T->5->6->8Pro->12

(#27031) vinpilu válasza Véreshurka (#27014) üzenetére


vinpilu
senior tag

Settings, Wi-Fi, 3 pötty a jobb felső sarokban, Advanced. Itt találsz olyat, hogy Keep Wi-Fi on during sleep. Mi történik akkor ha ezt "Always"-ra teszed? Akkor is eldobja a wifi-t alvó módban?

XPrivacy és PDroid-hoz nem tudok hozzászólni, nem ismerem őket, de itt a CM-mel van alapból Privacy menüpont, azt nézted már?

(#27032) axlfsi válasza Vagany (#27023) üzenetére


axlfsi
veterán

Nem rossz az otlet, sot, kifejezetten tetszik a megoldas. Viszont az jutott hirtelen eszembe, hogy vajon ez nekunk mennyire lehet jo. Nehogy a leves dragabb legyen mint a hus. Latni a videokon, hogy az a magnes olyan eros, hogy a telefont megtartja, ha a levegobe emeli az ember a kabelnel fogva; errol az jut eszembe, hogy vajon a JBL hangszoroink, melyek egesz kozel vannak a csatlakozohoz, mennyire toleralhatjak jol azt az eros magnest?! :F

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

(#27033) RetepNyaraB válasza axlfsi (#27032) üzenetére


RetepNyaraB
veterán

JBL hangszórók?
Lemaradtam o.O
Azért akkor is 2 mm átmérőjűek, mégse ezen hallgatok zenét asszem... ;)

[ Szerkesztve ]

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#27034) axlfsi válasza RetepNyaraB (#27033) üzenetére


axlfsi
veterán

Igen, ugy latszik valoban lemaradtal ezekszerint. Anno (amikor meg en vasaroltam a keszuleket) a gyarto honlapjan is ott szerepelt vastagon a parameterei kozott, most nem tudom miert nem talalom, de csapd fel a guglit, azt olvass utana. Sok helyen emlegetik meg (meg ha nem is nagy durranas), majd idovel mar csak Yamaha hangszorokrol beszeltunk. Mindegy, nem ez a lenyeg.

Nem azt mondtam, hogy errol hallgatunk zenet es torzitja majd azt, hanem csak annyit, hogy nem feltetlenul tesz neki jot (karosithajta(?)).

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

(#27035) gombasm válasza petipetya (#27002) üzenetére


gombasm
aktív tag

Tegnap kicsit belemélyedtem a témák átalakításába, hogy lássam mi a hiba. Nos úgy tűnk, hogy nálam semmi: azt az egyetlen képet, amivel pár napja próbálkoztam zárképernyő háttérnek és erre FC -t dobott, azt továbbra sem akarja valamiért, de minden mást meg tudtam változtatni. Váltottam egy teljesen más témára és sorban mindent megpróbáltam átállítani, minden sikerült is. Szóval a legutolsó (12.1- ...........QL) COS rom, custom kernellel nálam hibátlanul muzsikál.
Rootolva, xposed + gravitybox, TWRP 2.8.7.0.
Egyelőre élvezem a helyzetet és eszembe sem jut valamilyen custom rom után nézni :DD . Ilyen is régen volt...

(Egyetlen hiba /??/, hogy a teljesítményre beállított Boeffla kernel miatt /zzmoove - performance/ az AnTuTu nem fut le, így nem tudok azza dicskedni mennyit mértem, de hogy piszok gyors, az biztos :C !)

[ Szerkesztve ]

Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Poco X6 pro

(#27036) Lacika0002


Lacika0002
aktív tag

Hali. Jött ki egy frissités a onera(YOG4PAS3JL)?
[link]

[ Szerkesztve ]

(#27037) Varky válasza Saccco (#27012) üzenetére


Varky
csendes tag

Köszönöm szépen a segítséget :D

(#27038) Saccco válasza Lacika0002 (#27036) üzenetére


Saccco
nagyúr

Biztonsági frissítés. Illetve valamit javít a keresősávban is. Egyesek azt írják, hogy újra rendben van a kamera is.

http://builds.cyngn.com/incremental/bacon/cm-bacon-49d90510ef-to-d91bf047f5-signed.zip - szerk.: hm, ez nem megy fel... gyári recovery alól, nekem

Teljes

[ Szerkesztve ]

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#27039) Saccco válasza Saccco (#27038) üzenetére


Saccco
nagyúr

Sztornó nem is ezt akartam flashelni... :B
Települ... :))

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#27040) Obyboy válasza Saccco (#27038) üzenetére


Obyboy
addikt

Itt is fent vannak már a frissítések.

Szerintetek van értelme a teljeset feltolni vagy elég csak a jóval kisebb frissítést ráhúzni???

[ Szerkesztve ]

"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."

(#27041) Saccco válasza Obyboy (#27040) üzenetére


Saccco
nagyúr

Na ez egy jó link. :R

Régebben frissítettem teljest is, most csak incrementalt.
Épp frissülnek az alkalmazások (117/194 :DDD ).

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#27042) Saccco válasza Saccco (#27041) üzenetére


Saccco
nagyúr

Javították a kamera fordítását, már nem kép törlése, hanem tiszta kép szerepel. :DDD

Valamint úgy nézem, nem FC-zik a hosszú záridő se.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#27043) Véreshurka válasza vinpilu (#27031) üzenetére


Véreshurka
senior tag

A WiFi-nél az alvómódban megtartás mindig-re van állítva, ezt elfelejtettem megemlíteni. Sajnos sokaknál olvastam ezt a problémát külföldi fórumokban is, legfőképpen a Lollipop-ra való frissítés után. Elvileg arra a konklúzióra jutottak, hogy a telefon egyes routereket nem szeret, mert míg az egyiken kitűnően megy az alvómódos wifi, addig a másikon nem ugyanazzal a készülékkel. Ugyan még ezt nem sikerült kipróbálnom, mivel eddig csak egy wifi-hez csatlakoztam mióta megvan a telefon, de amint lesz lehetőségem máshol is ki fogom próbálni.

A CM-nek sajnos igen szegényes a Privacy védelme :( Ezeket lehetett pl. +-ban állítani PDroid-nál: [link] , ez elég egyszerű és magától értetődő volt, viszont az XPrivacy-ban még több mindent lehet állítgatni: [link] , [link]. Sajnos még bele-bele futok abba, hogy egy-két privacy miatt nem tudok elindítani appot mert összeomlik :DDD , ilyenkor csak meg kell néznem és változtatnom az engedélyeket (pl. nem adtam internet elérést egy böngészőnek, vagy van, hogy az eszközazonosítás nélkül egyszerűen leáll a program). Így lassacskán ugyan rájövök pár dolog mikéntjére, de nyílván jobb lenne, ha vki aki már használ ilyet megosztaná a tapasztalatait.

[ Szerkesztve ]

El Psy Kongroo

(#27044) petipetya válasza Saccco (#27038) üzenetére


petipetya
nagyúr

Köszi, simán felment gyári recoveryben. :R

Ti is ezt a verziót kaptátok? kép

Meló után lesz időm tüzetesen megnézni a telefont, de egyből feltűnt az, hogy az LTE át lett nevezve 4G-re: kép

"nincs rá lezsóidő"

(#27045) Obyboy válasza petipetya (#27044) üzenetére


Obyboy
addikt

Én is ezt a verziót kaptam. :DDD Nekem is megjelent az a plusz sor ami a képernyőképeden ki van jelölve.

"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."

(#27046) Ozsi009 válasza petipetya (#27044) üzenetére


Ozsi009
tag

Szia!

Ezt a frissítést a beállítások-> telefonról -> rendszerfrissítések menüben töltötted le?

(#27047) Obyboy válasza Ozsi009 (#27046) üzenetére


Obyboy
addikt

Ott még valószínű nem fogja feldobni. ITT viszont már fent van és tölthető.

"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."

(#27048) petipetya válasza Ozsi009 (#27046) üzenetére


petipetya
nagyúr

Nem, hanem abból a posztból töltöttem le, amire válaszoltam. Nincs root, nincs nyitva a bootloader, a gyári recovery, és a legfrisebb CM 12.1 van fent.

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#27049) ittakary


ittakary
nagyúr

YOG4PAS3JL telepítve :K

és a szokásos sallang:
TWRP
root
Xposed
boeffla kernel beta7 (alulfesz és alulórajel miatt)

szerk: észrevettem én is egy válzotást: a hálózatválasztás menüpontban már nem LTE-t ír, hanem 4G-t (angolul használom)

[ Szerkesztve ]

(#27050) ittakary válasza ittakary (#27049) üzenetére


ittakary
nagyúr

aaaa megtörtént az amitől féltem... én direkt szerettem hogy OnePlus-on (1 és 2 is) azt írja ki hogy LTE és nem azt hogy 4G... erre most ez a frissítés:

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.