- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
Elírtam, valóban 14-es cm ami ugye 6-os droid.
A TWRP aránylag friss csak multiromos a LOS-on meg gondolkodok, hogy ünnepek alatt felrakom és megszokom amit eddig nem sikerült.
Nem szívesen mondanék le a multiromról mert a fenti esetnél is annyi volt, hogy átbootoltam a telepített másik romra és tudtam használni simán a telefont napközben
A kérdés inkább arra irányult, hogy mi a bánat lehet az oka olyan romokkal amiket évek óta használok.
Hardwer vagy inkább szoft, esetleg valami app ami ilyen sikeresen frissült. -
virkir
veterán
Na üdv
Kéne valami ötlet, hogy miért produkálja a telefon az alábbiakat.
Sima egyszerű restart után mezei boot loop a cm logónál megáll órákra.
Lezárt telefonon beakad valami, recovery-ben látszik, hogy leszívta az aksit, nem lehet feloldani, majd hosszan nyomott restartra ismét magába zuhan, nem lehet a romba életet lehelni.
Egyik esetben sem segített semmiféle wipe csak rom telepítés.
Mind a kétszer már jól bevált régi cm16-os rommal csinálta az utóbbi egy hónapban. -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Beállítások-Gombok?
-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Ha visszamennék 7.0-ról 6.0-ra elég egy sima wipe vagy kéne még valamit mókolni?
Nagyon nincs most időm felülni a szopórollerre.
És de a 7.0 nagyon nem begyere, fosch üzemidő, térerő, bagzó megszokott appok. -
virkir
veterán
Nem szívtam fel magam, bár az bassza a csőröm ,mikor valaki azzal jön, hogy neki mindegy, ő úgy sem használná, meg úgy is jó az ami nálam hiba.
Örülök neki, hogy vannak akik megelégednek az alap szolgáltatásokkal de én hagy használnám a ficsőröket ha már a lehetőség adott lenne
Tudom, sokan vannak úgy, hogy azt hiszik a saját nézőpontjukon (és használati szokásukon) kívül más nem is létezik.
Ugye kano? -
virkir
veterán
Akkor az első pipa.
Az, hogy neked mind1 hogyan néz ki a rendszer még nem jelenti azt, hogy akkor az a tökéletes. Én pl hányok a most divatos pasztell flat dizájntól a világos alap téma meg egyszerűen bántja a szemem.
Arról nem beszélve, hogy amióta megvan a telefon, ugyan az a sötét transzparens van minden rendszeremen.
A CM témázhatósága sokkal egyszerűbb volt de ugye haladni kell a korral, miért ne bonyolítsunk rajta.
Írtam, hogy három romverzión, megbízhatatlan a ledvezérlés de örülök, hogy neked éppen jól ment.
A taskváltóra egy autós példa. Veszel egy ötüléses autót amiben majd másnap reggelre csak kettő lesz beszerelve a maradék három meg lent van a pinyóban, ha kell csavarozd be magadnak.
Ugye nem a kényelem netovábbja lenne.
Azért tartaná a zember ottan az appokat, hogy ne kelljen oldalakat görgetni meg hasonlók, hanem a lehető legegyszerűbben elérhesse amit napi szinten használ.
Kmail-el meg nem működik és ha már megvettem egy appot, hadd ne kelljen egy másikat vennem megszoknom mert csak. Az értesítési sáv amúgy is egy ratyi mert messze nem úgy viselkedik lehúzásra sem mint a hatoson, de tudom én húzom rosszul.
Az alternatív rommokkal mint pl AOSP annyi a bajom, hogy lelkes, de megkérdőjelezhető tudású hobbisták faragják őket, nekem meg már nincs kedvem napi szinten órákat tölteni a romcserékkel. -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
És 41.
Nincs különösebb hibája?
Az ficsőr, hogy a taskvaltobol folyamatosan kidobja az appokat, de csak onnan mert ikonról megnyitva látszik, hogy simán futott.
Sleepben random vagy megy vagy nem az email szinkron.
Az értesítési LED az istennek nem megy illetve official lineage-n szintén otletszerű a működése.
Aki kitalálta a substratumot azt evőpalcikaval vernem agyhelyen.
Értesítési savbol ha mar két email-t jelez nem tudok törölni csak válaszolni. Na ezért is kijár a saller.
Igy strandról hirtelen
Ja a romok lineage utolsó nightly, ulineage két utolsó. -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Akkor én is uLOS vs. CM14 pár nap után.
- Aksi mintha tényleg jobban bírná
- Hálózat/wifi, nekem eddig sem volt gondom vele, bár a wifi mintha gyengébb lenne a gondolkodó szobában többször dobja el a hálózatot a puffin mint CM alatt.
- Kijelző, sebesség nálam is hasonló.
És akkor ami miatt megy a 3.14csába.
Egy orbitális búghalmaz, legalábbis a két utolsó verzió.
- Értesítési fény egyiken sem hajlandó működni, Lightflow meg esetleges vagy megy vagy nem a megy is csak úgy ha kint van az értesítési sávon, ha azt tiltom akkor nem vezérli a ledet.
- Memória kezelése is hulladék, illetve a task váltó bugos. Ha bent van egy rakat app egy idő után egyszerűen vagy kilövi, vagy csak eltünteti, mert ikonról megnyitva nem egyszer ott állt az app ahol abbahagytam.
- Gondol egyet és letöltött fájlokat egyszerűen eltünteti, majd egy sima softreset után megint megjeleníti
- Substratum verziónként hol műkszik, hol nem. Coptam vele fél napot.
-Azok már apróságok, hogy pl. profil képet nem lehet beállítani, a Llama értesítési ikonját ötletszerűen színezi illetve marhaságokat jelenít meg.
Így hirtelen ennyi.
Nagyon nem gyere be. Teszek egy próbát a hivatalos LOS-el, asszonyén az van, ott is vannak hiányosságok, bár ő kevéssé hard user mint én, úgyhogy majd kiderül. Ha az is ennyire khm... ratyi megy vissza a CM a 8.0-ig -
virkir
veterán
Tiszta telepítés? Wipe system meg hasonlók?
Mert tegnap kapta meg a zasszony és az ötvenedik percben már bőven a testreszabás ment.
Más.
Van valami bevált téma LOS-ra? Mert amiket tegnap próbáltam azok nem kicsit megizzasztottak mire sikerült levakarni, mind bugzott valamerre.
A sajátomra kéne valami sötét, az se lenne nagy baj ha még tudná a transzparenciát is. -
virkir
veterán
Lányomnak pl a számológépeknél nem működött az osztás de csak az.
Akkor derült ki, hogy téma okozza amikor felrakott egy olyat ahol meg sem jelent az osztás karaktere. -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Rootolni csak telepített romot tudsz ha éppen kéne.
Tehát első lépés a bootloader nyitása, egyszer kell csak megcsinálni.
Utána TWRP vagy fastboot-ból, vagy van lehetőség telepített root-olt romból is feltenni.
Innen meg a neked tetsző rom telepítések TWRP alól amiknél romja válogatja, hogy alapból root-olt vagy még azt is neked kell megoldanod. -
virkir
veterán

Aztán a mica féle tutorial megnyitása.
Ha ez nem lenne elég akkor esetleg kereső rom, adb kulcsszóval biztosan ad találatot.
Illetve itten az első felében tart mica kartárs oktatást a fastboot csínjáról meg a bínjáról. -
virkir
veterán
Totyik első háesz aka összefoglaló megvan?

-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
A CM14.-et multirommal használja valaki?
Menne 13 mellett? -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Ha emlékezetem nem csal akkor rootolni lehet zárt bootloderrel is de esetleg megoldás lehet a Hélium-al menteni annak tán nem kell a root.
Hasznos olvasnivaló -
virkir
veterán
Romot a rombótbó
Természetesen multirommal. -
virkir
veterán
Feldobtam gyorsba de nagyon nem találom pl a Bluetooth Devices battery support-ot a miband-hoz.
Aztán tud valaki jó gapps gyüjteményt 6+-hoz mert én csak a 4-5-höz találtam.
Ilyenre gondolok mert ezek az ópenek már gyártottak bootlop-ot. -
virkir
veterán
Még májusban ezt vettem kettőt, hibátlan eredeti és aránylag gyorsan is megjött.
-
virkir
veterán
Sajna már nincs meg sehol valamiért azt pont töröltem.
Régebbiből van 07.02; 07.12.; 07.30.;mentve. Esetleg cm-11-20141213-NIGHTLY-bacon.zip
Szvsz érdemes kipróbálni a frissebbeket is használatba úgy érzem, mintha jobban pörgetné egy böngészés is mint a 11-ket.
A sleep viszont nagyon jó, 2-2.5 óra talán -1% akku. -
virkir
veterán
Augusztus vazze... van időgépem

Természetesen július
-
virkir
veterán
Tegyél fel egy CM nightly-t én a 17.-it használom ez tudja a nempiszkálomnemfogyaszt-ot.
-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Nem tudom honnan szedted a romot de az a ZNH2akármi-rooted-twrpable.zip tutifix nem gyári rom.
Itten a gyári COS romok gyűjteménye
Emitt meg a CM-ek -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Itt is felteszem a kérdést.
CM13-on hogy tudnám megoldani, hogy a szinkronizálás ne jelenjen meg értesítésként?
Csinálja a dolgát csendben a háttérben. -
virkir
veterán
Namégegyszer...
A CM12.1 telefonját rá lehet bírni valami módon arra, hogy ne csak értesítésként jelenjen meg a bejövő hívás, hanem a megszokott teljesképernyőn?
Aztán 12.1 és 13 mennének együtt multirommal? -
virkir
veterán
Na lenne nem kicsi problem.
Felraktam ugye a CM12.1-et és most amikor az asszony is megkapta tűnt fel, hogy feloldott képernyőnél a bejövő hívás csak értesítésként jelenik meg nem a megszokott teljes képernyős módon.
Namondom akkor legyen az exdialer az alapértelmezett de sehol nem tudom beállítani.
A Beáll->Alk.->Összesnél van egy rakat telefon app de egyiknél sincs alapértelmezés, mind kiszürkült így törölni sem tudok semmi alapértelmezést, hogy átállítsam másik tárcsázóra.
Van egy tippem, hogy a titanium mentésnél nem csak hívásnaplót raktam vissza hanem esetleg az appot is ami ugye még 4.4-es volt.
Bár akkor lezárt képernyőnél meg miért jó?
Ötlet valakinek? -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Na sikeresen felraktam a 12.1-et.
Minden szép és majdnem jó.
Egy-két app nem, vagy nem úgy megy ahogy megszoktam, az UI-t szokni kell de...
Az a k.rv@ naptár alkalmazások az istennek nem látják a guglis naptáraimat.
Gugli naptárban ott a fiókom de a naptárak kiválasztásánál csak homokórázik a Business Call meg egyáltalán nem lát google accountot.
Találkozott már hasonlóval valaki? -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Na először az ismételt kérdés[link]
Másodszor meg...
Találkozott már olyannal valaki, hogy töltőről lehúzva a kijelző/telefon csontra fagy?
A gombvilágítás megy, ma a töltésjelzés beragadt a kijelző meg nem éled fel, csak egy reset segít.
Két rommal is megcsinálta a 11-es nightly-vel meg ma a MIUI-val is. -
virkir
veterán
Miért nem az alkalmazásoknál tiltod le?
Nem csak az értesítést hanem a magát a frissítőt?A #31718-ra valaki válasz?
-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Az oneplus ebből illetve amit az MS áttolt egy doboz gyufát nem fog venni.
A Cianogen-t sámfázták ki némi zöldhasúval, azok meg izibe kapták is elő a vazelint. -
virkir
veterán
Na először is BUÉK mindenkinek.
Aztán...
Mivel kezd hüjjülni a telefon, fontolgatom, hogy kéne frissítenem kitkat-re.
Jelenleg multiboot kernel van fent, simán twrp-ből flash a letöltött .zip, vagy kell valamit trükközni, hogy tiszta rendszert kapjak?
Ha szép tiszta telepítést szeretnék akkor wipe all és utána OTG pendrájvról mehet a rom telepítés?
12.1-hez van-e multi kernel és megy-e együtt kitkat mint primary rom lolli secondary romként?
Aztán utolsó 12.1 nightly vagy 13.0 nightly esetleg gyári CM?
Ha lehet lámamagyarázatot kérnék mert lassan egy éve nem mókoltam. -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Utolsó 11-es nightly.
Nekem tegnap kezdte megint. Ürítek gyorsítótárat akkor jó pár órát aztán kezdi elölről.
Az asszonyé meg a múlt héten játszotta el, hogy konkrétan használhatatlan volt a telefon mert annyira sűrűn jött, hogy alig bírtam engedélyezni az ébresztést meg az ébrentartását. Na attól legalább abbahagyta.
Az meg tán az utolsó előtti ota kitkat-en van. -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Névjegyzék->három pötty->export sim nem működik?
-
virkir
veterán
Mert auto átugrik pink-re és az drágább. Jelöld ki az ezüstöt az 3389 jmf.
-
virkir
veterán
Mostanában divat a gugli play-nek ébren tartani a rendszert.
A megoldás, hogy belépsz a beállításokba ott az Adatvédelem->Adatvédelmi beállítások, itt a menüben engedélyezed a Haladót, majd a gugli play-nál letiltod az ébresztést és az ébren tartást.
Annyi a hátránya ha kell a helyadat valaminek akkor előszeretettel fc-zik a googleplay. -
virkir
veterán
Ami még nem is lenne nagy bajság de az Official az csak v5.
A portolt v6 meg bugzik becsülettel, egyszer nem megy a gaps, másszor soft reboot-ol folyamatosan és meríti a vasat, mint egy mélytengeri búvár. -
virkir
veterán
Aki multiromozik aktívan lenne ötlete, nálam miért nem akar működni a boot választás?
Se a gombnyomásra, se az időalapú nem akar menni. A recovery-ből választható elsődleges boot az működik arra bootol amit beállítok de a többi az halott.
Legfrissebb multiboot, twrp és mégsem.
Aztán megy-e már egyszerűen kitkatt meg lolli multiban, vagy még mindig mókolni kell vele? -
virkir
veterán
Ne nézd húszpercenként a töltöttségi szintet.
Aztán.
Milyen rom van a telefonon?
Akku használatról legalább egy nap után részletes screenshot, kijelzőidővel stb. ide.
Ebből már derülhet ki olyan, hogy folyamatosan pörgeti valami mert beakadt.
Esetleg a beállításoknál nincs-e felhúzva a teljesítményprofil a kiegyensúlyozottról?
Meg hasonlók.
Olyan bő információkból, hogy"merül ez a szar" sok infót nem kapunk a segítséghez. -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Nekem csak azért 305 mert a múltkor próbáltam romolgatni de akkor bőven 2k felett volt.
Lacibarátunk
Mi a rákért küszködsz a 4G-vel?
Már hónapokkal ezelőtt tisztáztuk, hogy sima 3G-n az életbe nem dobja el a hálózatot, a sebességnek meg csak akkor lenne értelme ha a telefonnal jönne a poresz.
Böngészésre bőven elég a 3G. -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Há mer az olyan trendi. Nem?

-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Azon mit nem lehet érteni, hogy fentvan a legfrissebb multirom a legutolsó módosított twrp és települnek a romok hibaüzenet nélkül csak képtelenek betöltődni?
Mint feljebb írtam a kernelre gyanakszom mert egy elég régi franco ami fentvan de mivel az elsődleges romom még a 33R ehhez kéne valami kernel amivel menne a lolli multiromon.
Azt nem tudom milyen kernelt rak fel az app mert azt eddig mindig recovery-ből telepítettem, nem tudom merjem-e azzal frissíteni azt is.
Nincs igazán időm téglásítani a telefont egy nem megfelelő kernellel.#18671 madoc
A multiromot támogatta már régebbről mert a cm11-ek meg egyébb kitkat romokkal nincs gond csak a lollival. -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Namégegyszer
A tegnapi kérdésemre nem igazán jött válasz, hátha ma.
Adott a legfrissebb twrp, multirom.
A cm12 és a 12s is simán települ recovery-ből viszont csak a boot logóig jutnak el, onnan jön egy restart vissza recovery-be.
Mi lehet a hiba, mit kéne telepítenem még hogy működjön? -
virkir
veterán
Lenne néhány kérdés ha valaki összeszedné a válaszokat azt megköszönném.
( mostanság nagyon nincs időm szemezgetni a rengeteg kommentből )
1. Melyik CM12 ami fut multirom-on, mert az utolsó az felmegy de nem tölt be
2. Legfrissebb twrp, multirom telepítve és nem hajlandó bootválasztó menüvel indulni a telefon hiába állítottam be, az elsődleges rom választást viszont igen. Mi a bánat lehet a gondja? -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Mán akkó megbeszéltük tán, hogy haggyad a bánatba az LTE-t hacsak nem azzal gyűn a poresz lefele.
Onyli 3G oszt uptájm a végtelen. -
virkir
veterán
A zasszonyé most néztem 950+ óránál tart.
Itthon folyamatos wifi-vel igaz szigorúan max 3G-n van használva. -
virkir
veterán
Akkor ez valami hardverprücök leszen mert sokaknak meg szanaszéjjel romolt rendszerek meg nem.
Mint nekem sem. -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Nekem csak Treem van az nem jó.

-
virkir
veterán
Otthon van wifi router amire a telefon kapcsolódik és az a gép is amiről tölteni szeretnél?
Van. Pipa.
Amikor megnyitod a telefonon az airdroidot kiad egy ip címet, van ugye a web airdroid és alatta egy lokális ip hogyaszongya 192.168.1.169.**** a csillag egyéni számsor.
Na ezt az ip-t bepötyögöd egy böngészőbe, majd enter és csatlakoznia kell a két készüléknek.
Ezután már látod a telefon tárhelyét a böngészőben mint egy fájlkezelőben és draganddrop-al tudsz feltölteni.
Egy korlátról tudok, hogy könyvárat nem enged másolni felfelé, lefelé tán mehet .zip-ben.
A kábeles gondra meg jó lenne tudni, hogy milyen az op rendszer amivel próbálkozol, milyen kábellel, esetleg sikerült az oneplus gyári kábelét fordítva bedugni az usb portba stb. -
virkir
veterán
Első hozzászólás lenyit, elolvas.
Szívesen. -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Nektek segít valaki vagy magatoktól vagytok ilyenek?
Elárulom, hogy a multirom-nak az az egyik nagy előnye, hogy egy sima reboot-al lehet fent betonstabil megbízható rendszered és mellé amennyit akarsz bughalmaz egyéb, de a telefonod mindig működőképes lesz ha szükséged van rá.
Nyilván azért rakok fel bármilyen romot mert azt akarom napi használatra.
Ja mégse.
Mert lehet ugye akkuzabáló, randomrestartoló, amikorgondolja fc-ző, esetleg ocsmány UI-val megáldott szarokba is belefutni.
Kezded érteni már vagy még mindig magas?
És kérek mindenkit, hogy ne téríteni próbáljon hanem az adott kérdésre válaszolni. -
virkir
veterán
Még mindig ott tartunk, hogy irreleváns az, hogy te mit tartasz hüjjeségnek.
Ellenben a kérdésre még tipp szintjén sem volt válaszod.
Ha fingod nincs arról mi lehet a nyűg akkor inkább ne írj semmit, én legalábbis nem vagyok kíváncsi arra te hogyan használod a telefon lehetőségeit. -
virkir
veterán
Nyilván a nagymagyarpuszta közepén majd restore-t nyomok amikor pl éppen be kéne jelentkeznem, hogy dolgozni tudjak.
Hagyjuk már. -
virkir
veterán
Nem igazán erre irányult volna a kérdésem.
Igaz?
Amúgy nyilván egy félkész gyakorlatilag tesztfázisban lévő rendszerrel fogok a napomnak nekiindulni, hátha a semmi közepén fogja összefosni magát.
Vagy nem. -
virkir
veterán
Na próbálnám felrakni a 12-őt multirommal de hibaüzenettel nem megy.
Aszongya
Error executing updater binary in zip '/tmp/ mr_update.zip'Mi a bánat baja van?
2.8.1 multirom twrp, a tegnapival meg a maival is ugyan az. -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Ez a 12 nightly már megy multiboot-al?
-
virkir
veterán
Bekapcsoló gombra rá tapadsz amíg nem rezzen egyett.
-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
Mit érdemes csinálnom az új telefonommal?
Legelőször bootloader-t nyitni, mert adatvesztéssel jár és kell a root-hoz.Milyen ROM-ot érdemes ráraknom?
Ha nem vagy kísérletező kedvű csak használni akarod akkor simán jó a gyári legfrissebb.
Amennyiben játszós kedvedben lennél akkor a legegyszerűbb a multirom, ezzel annyiféle romot rakhatsz fel amennyi ráfér a tárhelyre. -
virkir
veterán
Csak 3G-vel mennek a poreszt azt asztali géppel húzom lefele

-
virkir
veterán
Nem lehet, hogy simán egyes sim-ek szarok?
Szintén augusztus környéki 2db T-s simből egyiknél sem dobálja a két telefon a hálózatot.
Az egyiken stock 44S fut a másikon általában friss nightly a saját kernelével. -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
kernel .zip letöltöd
telefonra felmásolod
reboot recovery
install .zip
reboot
Annyira kell figyelni, hogy a megfelelő telefon megfelelő romjához tölts kernelt, (a franco-nak van bizonyos verzió ugrása a többit nem ismerem).
De gondolom az sem mind1, hogy 11 vagy 12-höz kell a kernel.sangva9970
Annyiban érdekes, hogy még a megjelenéskor volt valaki boltban és ott minimum egy hónapot mondtak neki garancia intézésre. -
virkir
veterán
Akkor nyilván összetettebb lehet a probléma mert nálunk két telefon közül egy sem produkálja.
Az egyik 44S-el megy a másikon volt 44/franco azzal sem volt gond most meg nightly-kel megy eredeti kernellel és ezzel sincs gondja.
Meg ugye először mindig a legegyszerűbbel kezdünk egy hibaelhárítást.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest