Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5782) #09819904 válasza Cooley18 (#5780) üzenetére


#09819904
törölt tag

Desktop vonalon van haladás ugye. De ez egyértelmű, hiszen gépen jóval többen dolgoznak, mint mobilon.
Tudom, joggal merül fel a kérdés, hogy akkor mi a tosznak mondják, hogy ugyanazt tudja mobilon?
A kérdés jogos! A válasz szerintem az, hogy hibás a kampánymanager! Vizuális reklámban olyat mutatnak ami odabasz. A gyakorlatban viszont a user basz oda! :D

Az alap ötlet, hogy egy dokkolóval kapok egy alap asztali gépet, ez megdobta a W10M népszerűségét egy időre. Aztán jött a probléma, hogy nincs mögötte olyan vas, ami kellene egy alap pl. Windows 10 Core-hoz. Ez már egy gyomros volt!
Aztán jöttek az alkalmazások. Álom, ígéret, aztán ismét álom, és a végén szerencsétlenkedés... :U
A fejlesztők között pedig ott a másik adag idióta, aki belekezdett jó dolgokba, majd tett is rá még pár lapáttal, hogy jó mélyre legyen temetve az amúgy jónak induló elképzelés!
A Microsoft pedig ahelyett, hogy abból a szűkös kis költségvetéséből megdobta volna ösztönzésnek azt a pár fejlesztőt akik még ezt a platformot támogatják, helyette magasról tesz rájuk!

Volt nem egy előadás, amin a Microsoft okos dolgokat beszélt. Csak azt nem tudom, hogy most ebből mi lesz?

A Surface Phone például mivel akarna/tudna többet adni, mint jelenleg a L950? :U

Új W10M eddig csak dizájnban lett. Az ujjlenyomat olvasó meg egyéb baromságok már nem azok a dolgok amik juj de nagyot dobnak, mint újítás. Ha belepakolnak több RAM-ot, az sem dob semmit!
Viszont, ha egy 64 bites, 6-8 gigás készüléket hoznak ki, amin konkrétan nem Mobile, hanem Desktop OS futna, az már érdekesebbé tenné az új Microsoft telefont!

A folyamatosan előre lépő build számok ugyan szépen mutatnak, de effektíve a user maximum azt érzékeli, hogy csicsás lett a rendszer itt-ott. Amivel ugye a user úgy lesz, hogy dizájnra ott a droid!

Felmerül azonban a kérdés, hogy mégis mi az az elvárás amit a user szeretné, ha, mint újítás megoldaná a Microsoft?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.