Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:34:14

LOGOUT.hu

LG G3 összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12601) DJ. Ru$y válasza supertrezi (#12599) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Az LG backupnak mi köze van az android verzióhoz? Kicsit kevered a dolgokat.

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#12602) geris197


geris197
tag

A zárképernyőről hogyan tüntethető el a vészhívás ikon és kiírás?És ott van a kamera indító ikon is,azt sem tudom eltüntetni.KK-on vagyok még.Ja,és aki netán használja a Cool Tool progit,valami ötlet hogy az sem jelenjen meg a zárképernyőn,mármint a grafikon meg az adatok,nem tudom eltüntetni sehogyan.Ötlet? :U

(#12603) supertrezi válasza DJ. Ru$y (#12601) üzenetére


supertrezi
aktív tag

Nem értem, mit mondasz, valóban.

(#12604) supertrezi válasza geris197 (#12602) üzenetére


supertrezi
aktív tag

Milyen "vészhívás"? Erre gondolsz: Beállítások - Kijelző - Képernyő zárolása - Elérhetőségi adatok elvesztett telefonhoz? Pipa ki.

Plusz a Képernyő zárolásán belül: Widgetek. Pipa ki. Szerintem ennyi.

(#12605) geris197 válasza supertrezi (#12604) üzenetére


geris197
tag

Ezek a beállítások vannak amiket leírtál és a zárképernyőn mégis ott van a jobb alsó sarokban egy fényképezőgép ikon pár balra mutató nyillal,ha elhúzom indul a kamera.Ezt akarnám megszüntetni valahogyan,de nem tudom.És ott van lent középen egy piros telefonkagyló ikon és írja,hogy Vészhíváshoz tartsa nyomva.Ezt sem tudom eltüntetni. :((

(#12606) DJ. Ru$y válasza supertrezi (#12603) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

A visszaállítás, az nem azt jelenti, hogy egy KK-ról nem tudsz Lollira backupolni, mert egy Titaniummal sima ügy, a gyári LG backup nem tud csak menteni, de erről meg valószínűleg nem a Google tehet. Vagy én értem félre amit te írsz.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#12607) supertrezi válasza geris197 (#12605) üzenetére


supertrezi
aktív tag

Van benne SIM egyáltalán? :)

Még majd nézelődök a menüben, mert egyelőre fogalmam sincs...

(#12608) supertrezi válasza DJ. Ru$y (#12606) üzenetére


supertrezi
aktív tag

Te nyilván jobban értesz hozzá. Én csak azt tudom, hogy a KitKat biztonsági mentését nem tudom Lollira rátenni - legalábbis LG PC SUITE-tal. Mármost hogy ez kinek a hibája, az engem nem különösebben érdekel. :)

(#12609) álarc válasza Hajnii20 (#12553) üzenetére


álarc
aktív tag

4 db ilyen készülék szaladt át a kezemen. Volt 0,5 hónapos hibátlan arany. 1 hónapos repedt fehér, 3 hónapos repedt szintén fehér, ill. 3,5 hónapos induló repedéssel ezüst. Nagy esély van rá! De a jelenség nem vészes! Lehet észre sem veszed!

(#12610) DJ. Ru$y válasza supertrezi (#12608) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Ez az LG "hibája" nem tudták úgy fordítani a programot, hogy kompatibilis legyen, most ezért te kevered a Google-höz a LG-t, ezért kérdeztem, hogy miről beszélsz, tárgyi tévedésben vagy. Valószínűleg a Dalvik -> ART miatt nem megy a backup. A többi meg amit leírtál nem az LG hibája, hogy a Google ilyenre csinálta az "alapot".

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#12611) supertrezi válasza DJ. Ru$y (#12610) üzenetére


supertrezi
aktív tag

Jól van már, cimborám, ezt már tegnap is elmondta itt nekem valaki - talán épp Te. Csak tudod én eltántoríthatatlan vagyok attól az állásponttól, hogy ezek orvosolható problémák. Vagy szerinted ezek megoldhatatlan dolgok? Engem baromira nem tud érdekelni, hogy a Google vagy az LG vagy a Samsung miatt vannak hasonló hülye dolgok az androidban. A "vannak"-on van a hangsúly. Na, ennyi. Érthető, gondolom, hiába laikus megközelítés. A felhasználók döntő többsége különben is laikus...

[ Szerkesztve ]

(#12612) geris197 válasza supertrezi (#12607) üzenetére


geris197
tag

Persze,hogy van,mikor megvettem a telót akkor beletettem és azóta nem is piszkáltam.Ezek az ikonok-írások azóta ott vannak,eltüntetni nem tudom. :(

(#12613) DJ. Ru$y válasza supertrezi (#12611) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Nem vagyok a cimborád, én nem is arra reflektáltam, hogy van-e hiba, vagy nincs, nyilván minden rendszerben előbb utóbb előjönnek hibák. Az LG backup 4.0-tól sőt valószínűleg előbbről is kompatibilis volt felfelé, mert volt Dalvik, mást nem megcsináltad Dalvikon a backupot átállítottad ART-ra aztán viszlát. Igen. valószínűleg egy olyan hiba miatt nem lehetett kompatibilissá tenni a szoftvert a két rendszer között, amihez se neked, se nekem nem sok rálátásunk van. Nem hinném, hogy egy fejlesztőbrigád 3 sor átírás miatt azt mondaná, ezt nem oldjuk meg inkább, úgy olcsóbb, valószínűleg olyan mértékű a probléma, amit nem éri meg megoldani. Ezek a hibák meg olyanok, hogy az Apple is tud kiadni hibajavítást, amitől csak rosszabb lesz, és még vissza is vonja, aztán arra ad ki egy másik javítást. Amibe bele akarnak, abba bele is lehet kötni, de ha valaki "nem szimpatizál" a rendszerrel, vagy tudja, hogy vannak hibái, az miért akarja használni?! Vegyen iPhone-t és, ahogy a kolléga írta mindent megoldanak az animációk meg, hogy ott az alma logó. Egyiket sem védem, mert magának a Google-nek is van hibája a rendszer részen, és valószínűleg az LG-nek is, de egyik miért tehet a másik hibájáról ezt nem értem. Nem kötelező az 5.0-s frissítés ez is tény.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#12614) Vic61


Vic61
senior tag

Tegnap sírtam Nektek, hogy az új Chupa 3.0 25-27-es Antutut produkál...nos...fent hagytam... most nyomtam kíváncsiságból egy Antutut, és 41566-ot írt... Basszus...ha Valaki ezt megmagyarázza, úgy, hogy el is hiszem, odaadom a telefonomat... :DD

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Fold

(#12615) SharpSA válasza jacis (#12598) üzenetére


SharpSA
veterán

Szerinted? Megtettem, a gugliban mindenféle bérleti árak jöttek arra a címre. Pont az lg.com nem jutott eszembe, hogy ott is megtalálható...
Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben

(#12616) SharpSA válasza Vic61 (#12614) üzenetére


SharpSA
veterán

Mikor felejtitek már el ezeket a "teszt programokat"? Szerintem semmi értelmük...

Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben

(#12617) GAthersw


GAthersw
csendes tag

LG szervízről én is szuper tapasztalatokat szereztem. A besárgult kijelzős telómat csütörtökön záráskor beadtam, péntek délben kaptam az smst hogy kész. Teljes "előlap" csere. Ja és nem volt garijegyem se, vodás papírt vittem a dolgozói készülék átvételéről, gond nélkül bevették ;)

(#12618) jos78


jos78
csendes tag

Találkozott valaki olyan jelenséggel, hogy kb. két napig elérhető volt a V20e magyar frissítés G3-ra OTA-n. (usb-n nem néztem) Aztán egyszer csak eltűnt a frissítés és azóta semmi, sem OTA-n sem USB-n. A G3 Telenoros, a szoftver gyári.

(#12619) DeadMeat


DeadMeat
veterán

Elért hozzám is a nyalóka. (angol szolgáltatós )Ota-n jött, mire felébredtem az volt rajta :U Nem akartam még mert nem lehet rootolni úgy tudom. Vagy esetleg van már rá mód 5.0-t rootolni?

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#12620) DJ. Ru$y válasza DeadMeat (#12619) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

"Gyárit" nem tudsz, csak zipes lesz rootolt, szóval vagy visszamész KK-ra és rootolsz, recovery, aztán raksz egy rootolt 5.0-t zipből vagy maradsz a rootolt KK-nél. Leírás a téma összefoglalóban.

(ajánlott kikapcsolni az automatikus frissítést, semmiben nem szeretem, ha eldönti helyettem, hogy mit szeretnék)

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#12621) supertrezi válasza DJ. Ru$y (#12613) üzenetére


supertrezi
aktív tag

Félelmetesen nem érted mondandóm lényegét, dehát megesik. "Valószínűleg" meg "nem hinném" - ezek milyen komoly érvelés fundamentumai a technológia talaján? Mindenesetre nem akarom befeketíteni az androidot, ha ezt tartod is. 3 éve ezt a rendszert használom, és mindent összevetve remeknek tartom. És rendben: nem vagy a cimborám. :)

De nem akarok én vitát. Borítsunk fátylat erre. Én úgy gondolom, hogy a fölvetett problémát kötelessége lett volna az LG-nek vagy/és a Google-nek megoldania. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#12622) DeadMeat válasza DJ. Ru$y (#12620) üzenetére


DeadMeat
veterán

Remélem azért idővel ez is rootolható lesz. Egyelőre nem hiányzik, megvagyok nélküle, vissza meg most nincs kedvem csinálni, ha már így alakult. Ha nagyon nem tudják megoldani, akkor majd elbohóckodom vele.
Ez a frissítés dolog érdekes azért, mert a 10l-t jelezte, hogy van, de nem szedte le, nem rakta fel magától. Ez a nyalóka meg simán felmászott míg én aludtam.
Ja-ja mindent kigyűjtöttem már, ami kell, a roothoz, meg a főzött romokhoz, nyomon követem a topikot is, xda-t is. :R

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#12623) liba1 válasza Tosee (#12593) üzenetére


liba1
tag

Szia!

Minden ok volt, semmi hiba, azóta is vajsimán fut.

(#12624) takika258


takika258
tag

Ma delelott erkezett meg a telefonom es miylen beállitasokat javasoltok ammi megkonnyitene az eletemet es az akksit is :F

Sony Xperia P,Sony Xperia SP,LG G3

(#12625) ithomas válasza takika258 (#12624) üzenetére


ithomas
őstag

A telefon hátulján levő kerek gombot hosszan kell nyomni, majd az első menupontot kiválasztani .

Real eyes realize real lies!

(#12626) takika258 válasza ithomas (#12625) üzenetére


takika258
tag

es ez mire jo pontosan h csak bekapcsoljam :))

Sony Xperia P,Sony Xperia SP,LG G3

(#12627) GGMPC


GGMPC
őstag

Aki ezt a ne zavarjanak funkciót összehányta meg egyáltalán kitalálta azt egy életre eltiltanám a mobiltémától!

Kezd alma feelingem lenni! :W

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#12628) Lecs@ válasza GGMPC (#12627) üzenetére


Lecs@
addikt

:F :Y

512 GB

(#12629) GGMPC válasza Lecs@ (#12628) üzenetére


GGMPC
őstag

:DDD

Vicc

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#12630) ßrainiac válasza GGMPC (#12627) üzenetére


ßrainiac
addikt

Csak meg kell erteni, mi hogy mukodik.

Az elejen nekem sem tetszett, de mar hasznalom. Jo, hogy testre lehet szabni.

Egyedul az idegesit baromira, hogy a Vibert nem erdekli a do not disturb, ha kell hanem jelez, pedig az appon kivul is kivettem a jelzest. Ez az app hibaja lesz valszeg..

(#12631) RECSKA


RECSKA
veterán

Attertem gyari romrol cloudyg3 2.0-ra. No tuning, stock kernel.

Hat, beszaras... XD
Azt hittem a v20e gyors. Bar nem lassu, de ez a rom, ez fenomenalis. Marad. Ennyi.

Az atteres 5 perc volt. XD

V10n fel, root, recovery, flash :)

[ Szerkesztve ]

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#12632) GGMPC válasza ßrainiac (#12630) üzenetére


GGMPC
őstag

Na akkor szabd nekem testre légy szíves és mindazt úgy, hogy kuss legyen, de reggel ne némán éljem át az ébresztést!

Thx :R

Nem vagyok hülye, de ez az egész egy olyan értelmezhetetlen szövegkörnyezetbe van tálalva, hogy az elolvasása után azt sem tudom, hogy merre vagyok arccal!?.

Pfff :C

[ Szerkesztve ]

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#12633) Meggyi001

Egy helyen találtam rá célzást a keresőben,de megkérdezném újra, hátha azóta más is tesztelte: sima szilikon tokon átmegy/áthúz a vezeték nélküli töltés?

https://gamergep.hu/

(#12634) ßrainiac válasza GGMPC (#12632) üzenetére


ßrainiac
addikt

Hmm.

Pelda alabb, H-P 00:00 - 08:00, semmilyen hangot nem ad ki (incoming calls-t ha bepipalod, akkor hivni tudnak, uzenetre nem rezeg):

En szemely szerint ejszakara rezgore rakom es kikapcsolom a netet, ez evek ota bevalt.

[ Szerkesztve ]

(#12635) GGMPC válasza Meggyi001 (#12633) üzenetére


GGMPC
őstag

Át. Max a töltési idő lehet hosszabb. :K

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#12636) GGMPC válasza ßrainiac (#12634) üzenetére


GGMPC
őstag

Ez ok, de milyen alapon pofázik ez bele az ébresztésbe?

Mert ilyesmi eddig is volt, de az ébresztés külön történet volt MINDIG.

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#12637) DonLaca@ válasza GGMPC (#12636) üzenetére


DonLaca@
senior tag

Biztos olyan tervezte aki még soha nem kelt korán és nem volt szüksége az ébresztésre. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#12638) takika258


takika258
tag

Az normalis h tolsenel azt az uzit kapom h Lassu toltes es még ha tolton vam es telefonozok akkor merul is es ezek mind normails dolgok?Ja es itt valahogy nem lehet elerno a Live effect fkamera funkciot;estleg valami appal de ugyanezt vagy mar valaki ki is szedte a g2 bol?

Sony Xperia P,Sony Xperia SP,LG G3

(#12639) takika258


takika258
tag

W

Sony Xperia P,Sony Xperia SP,LG G3

(#12640) GGMPC válasza takika258 (#12638) üzenetére


GGMPC
őstag

Akkor túl vastag az a tok - sajnos...

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#12641) takika258 válasza GGMPC (#12640) üzenetére


takika258
tag

De a normalis toltovel toltom es csak szilikon tok van rajta

Sony Xperia P,Sony Xperia SP,LG G3

(#12642) Meggyi001 válasza GGMPC (#12635) üzenetére

Köszi :)

https://gamergep.hu/

(#12643) SlausK válasza Vic61 (#12614) üzenetére


SlausK
tag

Ma én is elcsábultam a lolli felé. ChupaChups3.0 ugyanezt produkálta, viszont olyan gyors mint eddig egyik sem. <álleesősszmájli> :D

[ Szerkesztve ]

(#12644) dave182 válasza takika258 (#12641) üzenetére


dave182
senior tag

Igen, mivel vastag a tok, és ezért messze kerül a telefon a töltőállványtól kiírja, hogy lassú töltés, sajna ez van.

(#12645) takika258


takika258
tag

hat ez szerintem egy nagy hulyeseg hogy van rajta egy hulye tok e aztan mar lassabban tolt ,szerintem nincsis egymashoz koze :F

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia P,Sony Xperia SP,LG G3

(#12646) Hajnii20 válasza álarc (#12609) üzenetére


Hajnii20
tag

Köszi a segìtséget!
Akkor lehet maradok a Huawei G7nél!
Arról van véleményed??

(#12647) NandorHUN válasza Hajnii20 (#12646) üzenetére


NandorHUN
addikt

Nekem fél éves a készülékem és nincs rajta még semmi repedés, pedig már volt 2x hogy leejtettem és nem hordom tokban, csak képernyő fólia van rajta.

www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA

(#12648) Lecs@ válasza Hajnii20 (#12646) üzenetére


Lecs@
addikt

Átlag felhasználónak jó választás. Figyelembe kell venni, és elfogadni a gyengébb hardvert, és a " csak " HD kijelzőt.

512 GB

(#12649) SlausK válasza SlausK (#12643) üzenetére


SlausK
tag

Na jó. Tévedtem... Helyreállítva a CloudyG3 1.2 (KitKat) még mindig sokkal rezponzívabb. Úgy érzem sokáig leszek még ezen a tökéletes romon. :)

(#12650) RECSKA válasza SlausK (#12649) üzenetére


RECSKA
veterán

Mert nem probalod ki a 2.0-t? Nagyon kellemes.

netezes alatt

Es nem mellekes, stock kernel!!!

[ Szerkesztve ]

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.