Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz szabochris #6046 üzenetére
Sztem írj az LG központi(korea) oldalára egy felháborodott levelet...egy próbát megér(köcsög tmx)
Pl ide: https://www.lg.com/global/contact[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
V.Dave
senior tag
válasz szabochris #6037 üzenetére
A telefont meg csinálták legalább? Most jó a vaku?
Xiaomi mi 8 6/128
-
Zolás
addikt
Üdv urak.
Nővéremnek van egy ilyen készüléke, v10h szoftverrel. Hol tudom beállítani, hogy ne csak wifin érkezzenek meg az értesítések? Ha sima mobilneten van, nem jelzi a telefont, ha email, vagy viber, vagy bármilyen netes értesítés érkezik, és a led se villog. Mintha kilőné a netet amíg alszik.[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
DJ. Ru$y
félisten
-
GuruZone
őstag
válasz DJ. Ru$y #6042 üzenetére
esküszöm felteszem a 10a-s szoftvert, LG-éknél álítólag azzal működik a miracast...
#6037 szabocshris: 06 40 LG LG LG pár másodperces szöveg meghallgatása után máris ügyintézőnél leszel, meséld el a sztoridat, nem fognak elhajtani. Hidd el. Adj nekik egy esélyt.
Buzeráns telemax. Szériaszám/IMEI stimmel? Tuti, hogy a saját telódat kaptad vissza?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz saintex72 #6036 üzenetére
Akkor ott van a kutya elásva, hogy nem frissítettem a TV-m szoftverét amióta kijött, mindenhol azt írták, ha nem találok számomra zavaró bugokat akkor ne frissítsek, mert van, hogy csak rosszabb lesz, ismét bejött. G Pad-del is használom és a G3-mal is.
szabochris
Izzadt kézzel megfogta a kedves szerelőúr aztán ez lett. Nem kívánnám ezt senkinek amit neked, lépj.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Kasya
nagyúr
válasz szabochris #6039 üzenetére
Pedig probald meg, mert mas valasztasod nem nagyon van.
-
asderr
aktív tag
válasz szabochris #6039 üzenetére
Kell foglalkozzanak veled,akkor miért nem vették észre a beázást amikor a kijelzőt cserélték?
Hallottam már ehhez hasonló esetet itt PH-n,fogyasztóvédelemhez fordult,és kapott egy vadin új készüléket
Szerk.:a beázásnak elvileg több nyomot is kellett volna hagynia szerintem,mindesetre erről a levélről,én hiányolom egy másik alaplapról készült fényképeket,amin nincs ott ez a "beázás" nyom..[ Szerkesztve ]
Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
asderr
aktív tag
válasz szabochris #6037 üzenetére
Fogyasztovedelemhez fordulj,korrektek az ugyintezok
Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
szabochris
aktív tag
Sziasztok!
A sztorimat mindenki ismeri szerintem röviden leírom.
Telefon pixelhibás lett leadtam gariba kicserélték a kijelzőt.
Telefon visszajött, észrevettem hogy vaku, LED értesítőfény nem müxik. EZEK ELŐTTE MŰKÖDTEK!
Jó, szervízbe vissza, tegnap jött sms, bementem érte...
A garanciát megvonták, mert beazott a telefon!!! Kaptam róla fényképeket és ennyi.
A telefon soha nem ázott be, még esőben se volt a kezemben, nemhogy beázott volna.
Segítsetek mnit tudok ilyenkor tenni????[ Szerkesztve ]
-
saintex72
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #5967 üzenetére
Szerintem meg nem!
Többen írtuk, hogy nem megy LA660-as típussal. Amikor megvettem a telefont akkor még ment. Htc one már nem működött, pedig sokszor használtam azzal is. Most nem megy. Több mint egy hónapja, akkor is írtam már. Tudom user error. Viszont akkor azt nem értem, a dlna miért működik tökéletesen, illetve miért akar csatlakozni a miracast? Csak a végen dobja el a kapcsolatot. Ugyan azon a hálózaton, azon a tévén a chrimecast screen mirror tökéletesen működik.
Az, hogy az lg-nél működik az nem lep meg. Még szép, hogy ezt mondják.
(Egyébként más mobillal sem működik, pedig pár hónappal ezelőtt azokkal sem volt gond)
Én nem tudom mi a hiba, de te vagy a szerencsés kivétel. -
Bossi
őstag
válasz GuruZone #6033 üzenetére
Szolgáltatód?
Csak, mert többször beszéltünk a térerő ingadozásról... ma nekem a munkahelyen teljes térerő, kolléga S3 nuku térerő, kolléga galaxy express 2 pálcika és panaszkodnak, hogy dobálja nekik folyamatosan mindenki t-mobil szolgáltatós... ja egy iroda 6 méteres körzet na ez akkor mi?
-
GuruZone
őstag
szoktam használni, de csak az egyszerű bejelentkezéshez. Most komolyabb dolgom volt. De ennek mi köze ahhoz, hogy ez a v10i ez szar ?????? Rengetegszer van, hogy hívnak és olyan mintha ki lennék kapcsolva, holott nem, mert abban a percben épp játszottam, a seggemen ültem. Erre rá pár percre jön a sömi, hogy nem fogadott hívásom volt.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
-
-
eami
veterán
válasz GuruZone #6018 üzenetére
és miért nem a natív OTP androidos appot használod hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Lecs@
addikt
válasz Grawens #6021 üzenetére
Csodálkozom, hogy eme remek készüléknek még nincsen 1 hsz / összefoglaló topikja. Szerintem mindenki örülne. Csinálj magadnak egy Logoutot, és oda tudod csinálni magadnak. Összerakni lassan, majd egy összefoglalót csinálni, mint majd minden készüléknek van. Persze ez csak egy magánvélemény.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Grawens
senior tag
Ahogy egy korábbi hozzászólásomban is írtam, elkészültem a zárképernyő feloldó-animációs és időjárás-animációs leírással, amit most kiegészítenék még annyival, hogy készítettem egy módosítást a kamerát illetőleg ami szoftververziótól függetlenül működik ART és Dalvik alatt is.
-
Grawens
senior tag
A legegyszerűbb, ha LG CSMG Tool-al leszeded az IMEI-d alapján az elérhető legfrissebb firmware-t és FullWipe-al felteszed.
Bizonyítani úgy sem tudják, hogy mókolva lett a készülék, mert nincs nyoma. Ha véletlenül rákérdeznének a T-s appokra, akkor a legegyszerűbb válasz: "Csináltam egy gyári beállítást és azóta nincs!" -
GuruZone
őstag
ma be akartam lépni webes felületen az OTP webbank-ba és mivel nem jött meg az SMS többszöri próbálkozásra sem, így ezt nem tudtam megtenni.
Sajnos a hiba nem az OTP rendszereibe volt, mert a telefon rá félórára kb 12 SMS-t dobott ki újként, köztük az OTP-s bejelentkező SMS-eket is.
Valami nagyon nincs rendben ezzel az i-s szoftverrel.... Este megy fel a Telekomos 10c
-
Bilux
veterán
válasz Grawens #6016 üzenetére
Tehát azért nem szólhatnak, hogy nincs t-mobilos alkalmazás?
Gyári visszaállítással ez eltüntethető hivatalosan is? Vagy tudják hogy csak romolva lehet...
Gondolom pc suittal ellenőrizhető ha a szoftver nem egyezik az imeivel?[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
T-mobilos rom kéne!
Gariztatás miatt az imei-s letöltéssel lejött a legutolsó "C" rom, de nincs benne t-mobilos alkalmazás...Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Gábor-KJ
őstag
Hogyan tudom megvaltoztatni a kepernyozaron levo hatterkepet is?
(a "belso" az megy, de a kintire nem latok opciot)
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
lefkosia
őstag
The Truth Is Out There
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
na a RAM kezelés tényleg fura a G3 esetében:
normál esetben nálam ezek futnak. tárcsázó/névjegyzék, beállítások , és mail ekkor 350-40mb a szabad RAM és, ha indítok egy böngészőt vagy fényképezést hajlamos kilőne a az elején futó alkalmazásokat
csináltam egy próbát amikor megnyitottam a mail, böngésző, tárcsázó, galéria, beállítások sorozatot, és váltogattam közöttük újratöltés nélkül majd ellenőriztem a szabad RAM mennyiségét, és 350-400mb volt…ezt nem értem mi futhat a háttérben, amit kilő, ha egy időben több alkalmazás fut
és nem, ha úgymond időben eltolva vannak indítva általam az alkalmazások akkor pedig kilövi Pl. a tárcsázót…
Nem tudom mennyire érthető amit írtamFutattam Stability tesztet 6 perc 36,4 fokra ment fel
-
Gábor-KJ
őstag
Sajnos csak almas gepeink vannak - igy az anyos Windows gepere toltam fel a PC Suite progit ami azonnal szedi is a H-t!
Koszi!
Amugy erdekes, hogy wifi-n nem latta, de sebaj...
Az LG PC Suite for Mac viszont nem olyan ccol, mint Win valtozata!
Milyen kulonbseget fogok tapasztalni a 2 rom kozott?
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Luser2000
addikt
válasz GuruZone #5924 üzenetére
Samsung UE40F6400 (2013), legújabb 20.0.0 szoftverrel,
- a G3-on a 10i szoftverrel összekapcsolódnak, de néhány másodperc múlva szét is bont, azaz NEM MŰKÖDIK.
- Galaxy Tab S 10.5 T805XXU1ANFB szoftverrel MŰKÖDIK tökéletesen.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
-FreaK-
veterán
Azért annyira ne vegyétek készpénznek ezeket a betűjeleket... már volt róla szó korábban, nagyon össze-vissza vannak ezek a frissítések, könnyen lehet, hogy ami az egyik régióban H-ként szerepel, azt máshol i-nek hívják.. Azzal hogy azt mondod hogy a tiédre a H érhető el max, azzal nem sokat mondtál valójában.
Nézzétek meg inkább a kernel build date-jét, rendszer elemző/tuningoló programok is ki tudják írni, illetve a rejtett menüben is meg lehet nézni a \settings\version info alatt.
Ez alapján, az eddigi ismereteink szerint a "K" jelű Vodefone UK rom a legújabb (Szept.3 - TOT), után a HongKong-i "i" verzió következik (~Aug.26 - KDZ).
-
Kasya
nagyúr
Jelzem, a Cseh-Szlovak 3GB hivatalos fuggetlen varians is a H-nal tart. Legalabbis par hete meg ott volt, mikor utoljara lekerestem...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest