Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neti69
csendes tag
Szevasztok érdeklődnék hogy az LG G2 telón miért nem működik a hardveres reset? G3 simán okés és a G2 ön is menni kéne neki hangerő gombot lenyomva és mellé a bekapcs gomb aztán he jön az LG logo mégegyszer ugyan ez és már jön is az ablak hogy gyári visszaállítás stb szóval a G2 ön miért nem megy ? sok helyen videókban is láttam hogy kellene neki menni. A legujjabb szoftverrel megy
köszönöm a választ üdv Zsolt
-
Helltak
őstag
Végre kint az Chupa chups rom
20D alappal. [link]Oneplus 12
-
Túlélő
újonc
SZERVUSZ! Jó telefonok az LG-ik , De a nokiák azok jobbak. Az LG hol volt amikor a NOKIA már a 3310-est gyártota? Az akor milyen telefont gyártott? Vélemény?
Üdv-TÚLÉLŐ
-
álarc
aktív tag
jelentés:
HD 5.0 megdöglött! Nem lehet appokat telepíteni frissíteni stb... Ahogy jósoltátok! Újraindítás után megy de na...
Most 20D van jelen root nélkül. Tép mint állat! Audio ügyben este vizsgázik. C nél egyértelműen jobb a helyzet optimalizáció terén!
Így már rég láttam Androidot futni . Még 2 év és kész a rendszer[ Szerkesztve ]
-
GGMPC
őstag
válasz miami123 #11031 üzenetére
Azért 10-15 pénzt ne sajnálj egy rendes gyári töltőre!
Nekem az van és makulátlan!
Ez az adat amit kiírtál (80-94) - még viccnek is rossz!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
Tibor7878
tag
Sziasztok! A rolón lévő ikonokat (wifi, gps, bluetoth stb) berendezem tetszés szerinti sorrendbe, aztánújraindítom a telót és veszik a beállításom. Ezzel lehet kezdeni valamit, vagy együt kell élni vele? V10l gyári rom.
Köszi! -
DJ. Ru$y
félisten
válasz Khelben #11030 üzenetére
A gyári egy teljes töltést ~15%-100% 3.5 óra. És ehhez van kitalálva. Ez nem a gyors töltésről szól, hanem ha tudod, hogy már nem kell, akkor ráteszed, estére feltölt leveszed, vagy kihúzod. (legalábbis szerintem, mert ugye, ha 100%-on folyamatosan töltöd az sem tesz jót neki)
miami123
De, de pontosan. Olyan, mintha éjjelre rajtahagynád 100%-on a sima töltőn. Nem egészséges. Feltölt 100%-ra, akkor rajta hagyom, egy 10 percet még (mert ugye 100-ról lassabban merül, így feltölteni sem akkor tölt teljesen, mikor eléri a 100-at) aztán leveszem.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Peat76
őstag
válasz miami123 #11029 üzenetére
Érdekes darab....
De hát egy ilyen telóhoz miért sajnálod a pénzt egy normális vezeték nélküli töltőre? Nm!Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
miami123
tag
Sziasztok!
Ma jött meg a Qi töltőm. Az árához képest, működik rendesen [eBay]
Na most lenne egy lehet, hogy láma kérdésem.
Ha mindig a töltőre teszem vissza használat után, az okoz valami kárt az akkuban?
A rengeteg töltögetés nem használja el előbb az akkut? -
k5.20
senior tag
A "csupa"-embereknek jó hír: [link]
-
Grawens
senior tag
Akku időben kinek mi a tapasztalata 20C/D verzióval? Hozza a 10L/N üzemidejét?
-
tothl
addikt
Sziasztok !
A Ti nyalókátokon is eltűnt a néma mód ? :/
-
FZOLI96
csendes tag
Milyen programmal lehet kiolni legjobban a hatterben levo folyamatokat?
LG-G3-F400K-32/3 Android V20E
-
FZOLI96
csendes tag
Csinaltam egy gyari beallitasok visszaallitasat,mert akadozott, es most ugy kikapcsolt,hogy nem kapcsol vissza, mit csinaljak vele?
LG-G3-F400K-32/3 Android V20E
-
álarc
aktív tag
nekem Samsung EVO class 10 van. (narancssárga) az mindent visz, és relatíve nem drága.
-
NandorHUN
addikt
válasz ßrainiac #11004 üzenetére
Azért vigyázzál, én is szívtam már ezzel. Sok a hamisítvány, beteszed aztán kiderül, hogy valójában nem is annyi Gb mint kéne. (Legutobbi ilyen kártyám azt csinálta, hogy 64 Gb-os létére 8Gb felett felülírta a file-okat amiket rátettem.)
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
ßrainiac
addikt
válasz NandorHUN #11002 üzenetére
NandorHUN, DJ. Ru$y:
Az Ultra-ra vmi tipp, hogy honnan lehet jo aron beszerezni?
Ebay-en nezelodtem, van mindenfele, gyanusan olcsok is, mondjuk nekem hamarabb kene annal, mondjuk meg most decemberben. Itthonrol vmi olcso es megbizhato hely? Vagy meg a nemet ebay lehet megoldas, nincs vam es afa es talan hamarabb megjon mint Kinabol.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz ßrainiac #11001 üzenetére
Nincs felvett 4K videóm és most nem tudom megoldani az atrakciót, de felveszel egy 4K-s videót, felteszed gépre és a tulajdonságokban meg tudod nézni a bitsűrűséget. (Tuti megoldható telefonon is, nem tudom) Azt osztod megabit (vagy megabyte)-ig, attól függ mi van feltüntetve a kártyán és így tudsz keresni, hogy mi kell neked 4K-t tuti tudja kártyára írni, de azt hiszem még többet is. (És valamelyik szintetikus teszt méri ezt is [Talán Antutu] ott írja, hogy mennyivel képes a betett kártyára írni, szóval ha tudsz kölcsönkérni egy extreme vagy ultra kártyát úgy is tesztelheted]
Nekem mobilos ultra van azt hiszem most benne.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
ßrainiac
addikt
Van valakinek otlete, hogy a G3 mennyivel tud irni microSD-re? Nem tudom, hogy max mekkora savszelesseget hasznalnak ezek a mai telok. Minden esetre a sajatom 16GB-os mivoltabol fakadoan elgondolkoztam egy microSD-n, hogy tudjak rendesen videozni vele. Itt viszont jon ugye a kerdes, hogy hany mbps maga a 4K video es mennyivel kepes irni a kartyara a gepezet.
Van valasztek boven kartya tekinteteben, 20-tol a 80+MB/sec-esig, viszont arban is szeles a skala. Megneztem egy tesztet, ahol egy sima, olcso 20MB/sec-es kartyara is tudtak felvenni 200mbps 4K videot es arra gondoltam, ha mondjuk egy Sandisk Extreme nem is kell, de egy Ultranak van ertelme, ki tudja hasznalni a telo?
Velemenyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest