Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6102) icecave


icecave
nagyúr

Na, akkor az ígért P9-ről P9 Plusra váltás gondolatai.

Szóval semmi bajom sem volt a sima P9-el, de gondoltam, még jobb a Plus, annyira nem volt vészes a váltás, belevágtam.

Ez már tényleg igazi phablet kategória, bőven nem egykezes használatra. Akkuidőt még annyira nem sikerült tesztelni, talán picivel jobb, de semmiképp sem számottevő a különbség. A kijelző pazar, nem tartom jobbnak, mint a kisebbét, de ami jó benne,hogy napfényre hirtelen fényerő növeléskor nem fakul úgy ki a kijelző, persze gondolom, ez az eltérő panel miatt van (jobb is, az nagyon nem tetszett a másikon).

Nyomásérzékenység jó dolog, de tök fölösleges, mivel egyrészt csak a gyári appok használják, azoknak is csak egy része, illetve még fotók és navi gombok esetén jön jól. Először kikapcsoltam a navi gombokat, hogy a nyomásérzékeny pontokkal helyettesítsem, de nem volt annyira jó, így visszaállítottam őket. Felraktam a nova launchert, ezzel buktam az amúgy sem sokat használt nyomásérzékenységet az ikonokon, de nem baj, mert az jobban zavart, hogy nincs kihasználva ez a bazinagy display, elférne több kisebb ikon ahelyett, hogy bámulok kevés, de baromi nagyméretűt.

4 Giga RAM okés, bár a 3 is elég volt, max. annyi, hogy kevesebbszer tölti újra a lapokat chrome alatt, ha már amúgy is minden sz*r nyitva van (eddig kb. egyszer sikerült annyira telepakolnom a memót, hogy ez előforduljon).

A hang remek, ez az opció,hogy egy filmet, yt videót, stb-t ha nézel és elfordítod fekvőbe, a felső és alsó hangszóró is szól. Kellemes.

Fej- és fülhallgató esetén azonban kicsit halkabb a kimeneti hangerősség (ugyanazok az értékek halkabban szól, mint a P9), de kicsit teltebbek a mélyek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.